Rüyada Uzaylılar Görmek

Kendinizi Uzaylı Olarak Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyada kendini uzaylı olarak görmek, keşfedilmemiş kişilik bölümlerini simgeler. Kendinizi uzaylı olarak görmeniz, gerçeği kabullenmekten kaçışınızı sembolize edebilir. Bu tarz rüyalar aynı zamanda, tuhaf fikir ve hayal dünyasının da dışavurumu olabilir.

Uzaylılar Tarafından Kaçırıldığını Görmek

Rüyada uzaylılar tarafından kaçırıldığını görmek, aile ve ev gibi hayattaki önemli kazanımları kaybetme korkularına işaret eder. Bu korku çevre değişikliğiyle de ilgili olabilir. Özel hayatınızın tecavüze uğradığını da hissediyor olabilirsiniz. 

Uzaylılar Görmek

Rüyada uzaylılar görmek, yeni çevreye uyum sorunlarıyla tabir edilir. Etrafınızdakilerin sizi yabancı gördüklerini düşünüyor olabilirsiniz. Bu rüya, baş etmekte zorlandığınız kişi ya da olaylarla da ilgili olabilir.

Psikolojik seviyede uzaylılar görmek, kişiliğinizde daha önce fark etmediğiniz bir parçayla karşılaşmayla yorumlanır.

Ayrıca bkz: Rüyada Acayiplik Görmek 

Uzaylılar

“Rüyada Uzaylılar Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda ablamın üniversitesin de 1 gün erken geldiğini görüyorum daha sonra bütün aile köye gidiyoruz fakat bi anda bi şeyler oluyor ve uzaylıları görmeye başlıyorum. İnsanların tabanlarına bir şey fırlatıyorlar ilk başlarda sevdiğim bir köpeğin konuştuğunu ve insana dönüştüğünü ama farklı bir şeye dönüşüp saldırmaya çalıştığını görüyorum ardından uzaylılardan kaçmak için bilmediğim bir eve giriyorum daha sonra arkamdan uzaylılar giriyor içerde olan ve görmediğim adamla konuşmaya başlıyorlar. İçerdeki adam hristiyan ve ona şimdi tanrın korusun tarzı bir şey söylüyorlar daha sonra birisi gelip onu tanrının davet ettiğini söylüyor, ardından hepsi bi anda geçiyor ve birden etrafımda arkadaşlarım belirip oynamaya başlıyoruz, müzikler çalıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir