Rüyada Bira İçmek Görmek

Bir kimsenin rüyasında bira içtiğini görmesi; o kimsenin hayatına dair uyarı niteliğindedir. Eğer bu rüyayı önemsemez ve her şeyi gidişatına bırakırsanız acı haber veya hastalık haberi alabilirsiniz. Ayrıca gelecekte şeker hastalığına yakalanacak dahi olabilirsiniz.

Rüyada bira içtiğinizi gördüyseniz ve hayattaki kararlarınızı gözden geçirmeye, yeni adımlar atmaya karar verdiyseniz, güzel günler sizi bekliyor, diye tabir edilir.

Rüyanızda bir birahane görmeniz; içinde bulunduğunuz şu günlerde kalbinizin dert ve kederle dolacağına, dolayısıyla huzur ve saadetinizin bozulacağına delalet eder.

Bkz: Birahane

Bira İçmek

“Rüyada Bira İçmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda, bisikletle gezerken bir yere girip bira içiyorum ve sonra Regaip kandili olduğu aklıma geliyor ve pişman oluyorum, oradan hemen çıkıyorum. Not: Normalde alkol kullanmıyorum.

  2. Rüyamda 2 ablamın ellerinde bira şişeleriyle bira içtiğini gördüm ablamın biri başörtülü diğeri değil yolda geçerken ikisinin de ellerinde bira şişeleriyle bira içtiklerini görüp onlara öfkelendiğimi ve çok üzüldüğümü gördüm yorumunu rica ediyorum (ailemde alkol kullanan yoktur gerçek hayatta çok şükür.)

  3. Rüyamda bira içiyordu kuzenim onunla konuşuyorduk ki bir baktım ki bende bira içiyorum hemen tükürdüm ve de kendi kendime “Allah bunu haram kılmıştır” diyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir