Rüyada Böcek Görmek

Rüyada böcek görmek, müjdeli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada elinde böcek gören kimse beklemediği bir yerden sevindirici bir haber alır.

Rüyada böcek tarafından ısırıldığını görmek, alacağınız sevinçli haberin bir müddet gecikeceğine işaret eder.

Rüyada böcek görmek, geveze biriyle evlilik yapmaya veya küçük bir hasımlığa işarettir.

Rüyada böcek yemek, mutsuz geçecek bir evliliğe işaret eder.

Böcek öldürmek görmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama yorumlanır.

Rüyada bit, tahtakurusu, pire, uğur böceği ve arı görmek iyidir. Bunun dışında kalan böcekler ise sıkıntıdır.

Rüyada böcek görmek ne demek, dedikoducu bir kadının ve zayıf bir düşmanın varlığına işarettir.

Ayrıca bkz: Köpek Balığı Denen Siyah Böcek 

Böcek

“Rüyada Böcek Görmek” üzerine 66 yorum

  1. Peki hiç karşılaşmadığımız bir böcek sürekli kovalıyorsa, bu ne anlama gelir? Ben kaçtıkça böcek ardıma veriyordu.

  2. Büyük kabuklu siyah böcek koluma yapıştı ve tenime girdi, ayaklarıyla. Gördüğümde çıkartım ama ayakları kaldı, onları da tek tek çıkarttım… Bu rüya ne demek, acaba?

  3. Rüyada bir böcek benim kolumu ısırıyordu, böceği elimin tersiyle ittim ve böceğin ısırdığı yeri sıkmaya başladım. Her seferinde değişik bir böcek çıkıyordu, en son akrep çıktı. Bu rüyamı yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.

  4. Rüyamda yediğim bir yiyeceğin içinden çıkan, minicik böcekleri farkında olmadan yedim. Sonra onları içimde hissedip tuvalete çıkmak istedim ama bir türlü bir tuvalet bulup giremedim. Bu rüyayı yorumlayabilir misiniz, acaba?

  5. Ben evimi beyaz kurtçukların sardığını ama her tarafı istila etmişlerdi. Ben de ev halkını alıp çıkmak için uğraşıyordum. Birde sürekli cep telefonumu arıyordum, evin içinde ama bulamadım. Bir kaç tanede kahverengi kırkayaklar vardı. Çok korktum hem de çok.

  6. Rüyamda örümcek ağı bütün yüzümü, kollarımı ve göğsümü kaplamıştı. Kurtulmak için uğraşıyordum. Ve pantolonumun paçalarında ve ayak parmaklarımın aralarında bir sürü örümcekler vardı. Kurtulmak için soğuk suyun altına tuttum parmağımı ama sonra gördüm ki bütün hepsi benim parmağımın içinden çıkıyor, o yüzden bacaklarından çekmeye başladım, hepsini. Ben çektikçe örümcek bacakları yengeç bacaklarına dönüştü. Ve canım yanmamış olsa da, parmağımın yarısı plastikmiş gibi erimişti. Anlamını gerçekten çok merak ediyorum. Çünkü daha önce de el parmaklarımdan kurt çıktığını bir kaç defa görmüştüm.

  7. Rüyamda olduğum yer tamamen karafatmalarla doluydu, her tarafı sarmışlardı. Saçlarımda bile vardı. Erkek kardeşim yanımdaydı ve üzerimdeki böcekleri temizliyordu. Ben çok korkmuş ve ağlıyordum. Rüyamın çok etkisinde kaldım. Rüyamın ne anlama geldiğini merak ediyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. İyi günler.

  8. Vücudumun her yerini bitler sarmıştı. Üzerimi çıkarttığımda göğsümün altlarından kalıp kalıp bitler dökülüyordu. Tabi hepsi değil bacaklarımda da çok sayıda bit vardı. Saç diplerim bitle doluydu. Bu sizce ne anlama geliyor? Beni gerçekten çok korkuttu.

  9. Rüyamda bir önceki gün çamurların içinde eğlendikten sonra yatıp uyuyorum. Sabah kalktığımda ayağımda bir sürü böcek vardı ve deri altında fark edince çıkartıyordum. Ama acısı gerçek gibiydi, hala anlatırken bile hissediyorum. Ve çıkarttığım böcekleri öldürüyordum. Yorumlar mısınız?

  10. Selamünaleyküm. Abilerim, ablalarım; ben rüyamda vücudumda karıncaya benzeyen ve kafasında incecik boynuz gibi sivri yerlerini üst bacağımın ön tarafına batırıyor. 50-60 böcek sarı uğur böceği ve o karınca gibi böcekler dolanıyor. Herhalde tam hatırlamıyorum fakat ısırıyorlar. Canım acıyınca anneme “Anne bunlar ne” diyerek acıyla soruyorum. “Ayy bir şey olmaz. Az dur, onlar kendi gider” diyordu. Herhalde bende bir bez veya havlu parçasını katlayıp, karıncaya benzer böcekleri iterek eziyorum. Kan gibi şeyler çıkıyor. Orda uyanıyorum. Fakat ben rüyalardan bu kadar etkilenmezdim, ilk defa bu kadar etkilendim.

  11. Rüyamda yüzümde sivilce çıkıyordu. Sivilceleri sıkınca içinden küçük böcekler çıktı. Ne anlama gelir?

  12. Rüyamda türü belirsiz bir böcek gördüm ve kaçmaya başladım. Bu ne demek acaba?

  13. Ben bir iki gün önce rüyamda hamam böceklerinin gardırobumun her yerini sardığını gördüm. Birkaç tane öldürdüm ama bitmiyorlardı çoktu ve dolabın sadece benim olan kısmını sarmıştı diğer taraflarda değillerdi. Dün gece halam da abimin yatağının içinde bir sürü hamam böceği görmüş. Ne anlama geliyor? Çok merak ediyorum. Çok etkilendim iki rüyadan da. Açıklama yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim, iyi günler.

  14. Rüyamda bir sürü karafatma vardı ve bazılarını öldürdüm. Acaba ne anlam taşır? Merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

  15. Selamünaleyküm. Rüyamda boğazda tanımadığım bir kişi balık tutuyor. Ben de tutuğu 3 veya 4 balığı yardım olsun diye ondan alıp küçük bir gölete bırakıyorum. Bıraktığım küçük gölette balıklar yüzüyor ama balıkların burun ve baş kısımlarında arı veya böcek var. Balıkları rahatsız ve huzursuz ediyor. ben de ayığımla balıklara dürterek balıklara diyorum “Başınızı suyun içine sokun. Arılar kaçıp sizi rahatsız etmez” diyorum. Ama balıklar arılardan kurtulmak için çırpınıp duruyorlar. Her balığın baş kısmında arı veya bir böcek var ama arı mı, böcek mi tam anlamıyla göremiyorum. Zararlı böcek olabilir. Şimdiden sizlere teşekkür ederim yorumcu arkadaşlar. Kalın sağlıcakla.

  16. Rüyamda böcek sürüsünün üzerimde dolaştığını ve vücudumda gezdiği yerlerde hep yanıklar oldu… Bu rüyanın yorumu nedir acaba?

  17. Rüyamda duvarları küçük beyaz kurtçuklar sarmıştı. Üzerlerine böcek ilacı sıktığımda öbek öbek yere dökülüyorlardı ve duvarlar gayet temiz ve beyaz ortaya çıkıyordu. Ne demek olduğunu açıklayabilir misiniz?

  18. Rüyamda örümcekler vardı birden fazla örümcek ağı ben elimi silkeliyorum ama hala başka başka böcekler vardı örümcek ağı olan. Sonra birinin ağını kopartıyorum, kolumu kaldırdığımda yine vardı. Ne anlama geliyor?

  19. Bulanık denizde yüzerken (eşimde yanımda) büyük böcek bacağıma yapıştı, kanımı emdi. Acı duymadım sadece panikledim, korktum.

  20. Rüyamda kızım arkadaşının annesinden bir çift çorap almış parasını almaya gelmiş. Ben de eşimden 10 TL aldım 5 lirasını ona verdim, para üstünü eşime verdim. Ne anlama geliyor?

  21. Rüyamda kalorifer böceklerini gördüm o kadar çoklardı ki anlatamam hepsi de küçüktü. O böcekler uçmazlar ama bunlar uçuyordu ve siyahtı, çoğunluğunu öldürdüm. Anlamı ne ki?

  22. Rüyamda suda yüzüyorum suyun kenarlarında ağaçlar var oralara gittikçe böcekler yapışıyor.

  23. Rüyamda musluktan bir kovanın içine su dolduruyorum. Musluktan böcek düşüyor kabuklu üç tane kareden oluşan bir böcek. Ben “Öldür anne” diyorum. “Elmas böceği o dokunmayın” diye bir ses geliyor sonra annem terlikle öldürüyor, içinden elmas çıkıyor.

  24. Rüyada böcek benim parmağımı ısırıyordu. Benek benek olmuştu parmağım ve solucan gibi bir şeydi.

  25. Selam rüyada sol kolumda bir böcek görüyorum, elimle itip kovuyorum, kolumun içinden yeniden çıkıyor. Hep kovuyorum kolumun içinden yeniden çıkıyor… Azı 20/30 tane kovdum yeniden çıktı… Sonra rüya bitti. Tabirini yazarsanız çok sevinirim… Şimdiden teşekkürler…

  26. Rüyamda ölmüş annemi gördüm ve yatağa yatarken her yerde sarı sarı böcekler gördüm.

  27. Benim ayakkabımın içinde türemiş kötü mantarlar, böcekler çıktı. Hala tüylerim diken diken oluyor o böcekleri hatırladıkça.

  28. Benim rüyam baya garipti ama saçmaydı… Bir kocaman dişli böcek vardı, siyahtı önde tek dişi vardı, insan dişinden büyük köpek dişi gibiydi yani… Bana ve kuzenlerime şunu dedi ( ama demeden önce her yerimizi soktu ve gerçek hayatta da hissettim acıyı. Rüyada her yerim şişti. ) “Birinizin boynundan son bir kez ısıracağım ve söz gideceğim” dedi. Tam kuzenim razı oldu ve ısıracakken yastığı aldım böceğe “Öl öl” dedim. Sonra peşimden kovaladı tekrar. Herkes bana “Ne yapıyorsun ya?” diye bağırdı. Sonra uyandım. Anlamı ne?

  29. Bir kere daha bir şey gördüm ama alemin kıralı diye bir filmde sürekli sülük satıyorlardı ya işte rüyamda her yer sülüktü ama kimsenin umurunda değildi bile. -_- Vıcık vıcıktı ve siyahtı. Sonra hatırlamıyorum.

  30. Rüyamda lağım böceği gibi bir şey gördüm. Ne anlama geldiğini bilmiyorum. Isırma falan olmadı evde, odada karşımdan geçti. 2 tane arka arkaya yürüyorlardı. Bu konuda yardım edebilir misiniz?

  31. Benim oğlum bugün üniversite sınavına girdi ve o sınav saatindeyken küçük siyah böceklerin büyüdüklerini ve beyazlaştıklarını gördüm ve ben onlar büyüdükçe camdan aşağı atıyordum. Bu ne anlama gelir?

  32. Rüyamda bir tane degil bir sürü örümcek gördüm ve sonra da fare çıktı iki tane.

  33. Vücudunda çıban gibi bir şey var, Onu sıkınca içinden 4-5 santimlik kurt gibi böcek gibi bir şey çıkıyor, ondan sonra onu öldürüyor. Ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  34. 2002 yılındaki pastaneydik rüyamda gördüm ve yerde böcek yavruları vardı, ayağımla birkaç tanesini öldürdüm. Arkama döndüm yerde bir tane büyük vardı onu ezemedim sonra rüya bitti. Bunu bana yorumlarsanız çok sevinirim.

  35. Beyaz – grimsi küçük küçük böcekler, kurt gibi sanki tam emin değilim avuç avuç ağzıma götürüyordum. Sonra böcek olduğunu fark ettim lakin bir kısmı ağzımdaydı bile. Hepsinden kurtulmak istedim lakin o kadar fazla ve her yerdeydiler ki.

  36. Rüyada yattığımı oteli böcekler bastı sonra benim bulduğum bir yolla bütün otelden çıkarıldılar ama o arada apartmanın veya otelin en üst katında oturuyorum dizlerimin rahatsızlığından.

  37. Ben rüyamda tuvaletin içinde tam suyun ortasında siyah böcek gördüm. Onun dışında koku yoktu, tuvalet temizdi. Ne anlama geliyor?

  38. Rüyamda büyük bir taş altında sürüyle böcek gördüm ve kapağını kapattım ne anlama geliyor yazar mısınız? Teşekkürler.

  39. Selamlar, ben rüyamda omuzumdan bir böcek çıktığını çıktıktan sonra giderek büyüdüğünü ve sonunda onu öldürdüğümü gördüm. Rüya halindeyken korkuluydum ama korkuyla uyanmadım. Tesirli bir rüyaydı. Yorumlarsanız memnun olurum. Saygılarımla.

  40. İki gündür rüya görüyorum ilk gördüğümde bir böcekle yaşıyordum sanki böcekle arkadaşmışım gibi ama onunla konuşurken bile bir yandan da korkuyorum. İkinci gördüğüm gün bu böcekten tiksiniyorum, konuşmuyorum. Bu böcekten üç tane daha oluyor, konuştuğum böceği öldürüyorum. Bu rüyanın yorumu nedir acaba?

  41. Rüyamda ağzımdan siyah yuvarlak 10-12 ayaklı küçük bir böcek çıkıyordu. Panik oluyordum ama yanımdaki kişiler bunun safra kesesi sorunu olduğunu ve normal olduğunu söylüyordu. Hatta daha büyük bir tane göstererek “Bak, bu da şu kişinin böceği” diyordu. Ağzımdan çıkışı aklıma geldikçe fena oluyorum.

  42. Rüyamda evimizin bahçesinde böceklerle dolu olduğunu gördüm. Çay yapıp getiriyordum tepsinin üstü bile böceklerle doluydu. Bunun anlamı ne acaba?

  43. Rüyamda vajinamın içinde ıstakoz gibi ince uzun kolları olan bir böcek vardı, ben endişeleniyorum ameliyat olmam gerekiyor diye, ama böcek kendiliğinden yürüyüp çıkıyor ve ben rahatlıyorum. Kolları ip gibi bir şeye dolanmış vaziyette evin içinde yüksek bir yere koyuyoruz. beni çok etkileyen bu rüya ne anlama geliyor? Teşekkürler…

  44. Rüyamda vücudumu hamam böcekleri sarmaya çalışıyorlar ama ben kovuyorum ve öyle uykudan uyanıyorum.

  45. Rüyamda satıcıdan salatalık aldım sonra ne olduğunu bilmiyorum ama bir süre sonra geri götürmek istedim götürüp adamın eline uzatırken salatalıkların içinde hamamböceği olduğunu gördüm çok korktum iğrendim sonrada uyandım yorumlarsanız teşekkür ederim

  46. Rüyamda saçımın arasında böcekler dolaşıyor. Onları çıkartmaya çalışıyorum. Elime saçlarımın arasından kahverengi bir şey bulaşıyor. Böceği öldürdüğümü sanıyorum. Bir arkadaşım böcekleri temizlemeye çalışıyor. Lütfen ne anlama geliyor yazar mısınız?

  47. Bir kamyonetin kasasında ev eşyası olduğu eşyaların arasında bir kaç kişi ile seyahat ederken, 6 bacaklı örümcek gördüm. Bir sopa ile vurmaya çalışırken benden bir süre kaçtı, sonra yaban arısına dönüştü ve yoldan geçen birini soktu. Yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

  48. Merhaba ben erkek arkadaşımla şuan ayrıyım miraç kandili gecesinde dua ederek uyudum. sevdiğim ile hayırlı bir şekilde en kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak için dua ederek uyudum. Sonra rüyamda evin heryerinde böcek olduğunu gördüm. Hayırlara vesile olması temennisi ile yorumlamanızı rica ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir