Rüyada Hz. Muhammed (A.S.) Görmek

Rüyada Hz. Muhammed (A.S.)’in görülmesi her türlü gam ve kederden kurtulacağınıza işaret eder.

Hz. Peygamber (A.S.)’ı Görmek ve Onunla Sohbet Ettiğini Görmek

Bir kimsenin rüyasında Hz. Peygamber (A.S.)’ı görmesi ve onunla sohbet etmesi; o kimsenin hak yolda ilerlediğine delalet eder.

Hz. Muhammed (A.S.)’ı Arkası Dönük Olarak Yürürken Görmek

Bir kimsenin rüyasında Hz. Muhammed (A.S.)’ı arkası dönük olarak yürürken görmesi; o kişinin güzel bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Hz. Muhammed (A.S.)’in Kendisine Doğru Geldiğini Görmek

Kişinin rüyasında aksine kendisine doğru geldiğini görmesi; o kimsenin yapacağı iş veya seyahatte kâr sağlayacağına delalet eder.

Hz. Muhammed (A.S.) ile Bir Sofrada Yemek Yediğini Görmek

Rüyanızda Hz. Muhammed (A.S.) ile bir sofrada yemek yediğinizi görmeniz; sizin cennet nimetlerinden faydalanacağınıza, dünyadaki rızkınızın da artacağına ve O’nun şefaatinden yararlanacağınıza delalet eder.

Hz. Muhammed (A.S.) ile Bir Deve Üzerinde Yolculuk Yaptığınızı Görmek

Rüyanızda Hz. Muhammed (A.S.) ile bir deve üzerinde yolculuk yaptığınızı ve devenizin Hz. Peygamber (A.S.)’in devesinden her zaman geride kaldığını ve bir türlü de ona yetişemediğini görmeniz; sizin Hz. Peygamber (A.S.)’in istediği şeylerin aksini yaptığınıza ve bundan dolayı da mağfiret dilemeniz gerektiğine işaret eder.

Hz. Muhammed (A.S.) ile Birlikte Bir Camide Namaz Kıldığını Görmek

Bir kimsenin rüyasında Hz. Muhammed (A.S.) ile birlikte bir camide namaz kıldığını görmesi; o kişinin her iki cihanda da saadet içinde yaşayacağına, işlerinde bir aksilik çıkmayacağına, cennete nail olacağına işaret eder.

Hz. Muhammed (A.S.) ile Yolculuk Yaptığını Görmek

Bir kimsenin rüyasında Hz. Muhammed (A.S.) ile yolculuk yaptığını görmesi; o kimsenin amellerinin kabulüne, onunla bir yerde oturup sohbet ettiğini görmesi; o kimsenin eğer hasta ise iyileşeceğine, eğer tutuklu ise beraat edeceğine, eğer büyük bir günah işlemişse, mağfiret dilediği takdirde, Peygamber efendimizin şefaatine nail olacağına ve günahlarının affına işaret eder.

Hz. Muhammed (A.S.)’in Kabrini Ziyaret Ettiğini Görmek

Bir kimsenin rüyasında Hz. Muhammed (A.S.)’in kabrini ziyaret ettiğini görmesi; o kimsenin cenneti kazanacağına işaret eder.

Hz. Muhammed (A.S.)’in Kabrinden Kalkıp Yürüdüğünü Görmek

Bir kimsenin rüyasında Hz. Muhammed (A.S.)’in kabrinden kalkıp yürüdüğünü görmesi; o kimsenin ahiret hayatının güzel olacağına ve ölümünün yakın olmasına işarettir.

Hz. Muhammed (A.S.)’in Kabrini İçeriye Girmeden Dışarıdan Ziyaret Ettiğini Görmek

Kişinin rüyasında Hz. Muhammed (A.S.)’in kabrini içeriye girmeden dışarıdan ziyaret ettiğini görmesi; o kimsenin Hz. Muhammed (A.S.)’in şefaatine nail olmak için amellerinde daha özenli olması gerektiğine ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmesine işaret eder.

Hz. Muhammed (A.S.)

“Rüyada Hz. Muhammed (A.S.) Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Hz. Muhammed (s.a.v) rüyamda bir uçakta yolculuk yapıyormuş diye duyuyorum. Kötü haber geliyor uçak düşmüş diye. Herkes ağlıyor, hava çok kötü.

  2. Merhaba, rüyamda Resulullah (S.A.V) ı gördüm ve önce namaz konusunda eksik olduğumu tamamlayacağımı kendisine söylediğimi hatırlıyorum daha sonra da kendisi bizim evimizde namaz kılıyordu. Bu şekilde gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir