Rüyada Keselemek Görmek

Rüyada keselemek görmek temizliği, paklığı ve hafifliği işaret eder. Hastalıklardan kurtulup sağlıklı olacağınızı, temiz bir kalbinizin olduğunu, zorlukları aşıp rahat bir hayat yaşayacağınızı, aklınızı çelen kimselere aldanmadan doğru yolda yürüyeceğinizi ifade eder. Rüyada keselemek kalp ve iman güzelliği, ameller, duası kabul olunacak kişi ve helal yoldan para kazanmak olarak yorumlanır. 

Ayrıca bkz: Banyo, Banyo Yapmak, Banyo Havlusu, Hamam

Rüyada birini keselemek, tanıdığınız bir kişiye para yardımında bulunacağınız anlamına da gelir. Bir yakınınızın sizden borç isteyeceğini, yufka yüreğinizin el vermediğinden, arkadaşınızın avucuna para sayacağınızı ve bu kişinin hayır duasını alacağınızı ifade eder. 

Rüyada Eşini Keselediğini Görmek 

Rüyada eşini keselediğini görmek, evliliğinizde birtakım sorunlar olacağınızı, aile fertlerine de bu kavgaların yaşayacağını, görmüş geçirmiş bir aile büyüğünüzün eşinizle aranızı bulacağını işaret eder. Ayrıca eşinizin işlerinin açılması, yeni iş teklifleri alması, kısa süre içerisinde zora düşmeden borç ödemek, para biriktirecek kadar işlerin açılması ve eşinizle birlikte yaşayacağınız mutlu günler olarak tabir edilir. 

Rüyada Çocuğunu Keselediğini Görmek 

Rüyada çocuğunu keselediğini görmek, çok uzun süredir görmediğiniz birini aşırı özlediğinizi, gurbette yaşıyorsanız sıla hasreti çektiğinizi, kısa sürede işlerinizi toparlayıp uzak kaldığınız kimseler ile görüşeceğinizi ve bundan böyle sevdiğiniz insanla hiç ayrılmayacağınıza delalet eder.

Rüyada çocuğunu keselemenin bir diğer anlamı ise kıskanılacak bir hayat tarzınızın olması, ailede birleştirici vasfına sahip kişi olduğunuzu ve çocuğunuzun başarıları ile sizi her zaman gururlandırdığını gösterir. 

Bakınız; Tellak

Rüyada Tanımadığın Birini Keselediğini Görmek 

Rüyada tanımadığın birini keselediğini görmek, sizi sever gibi görünen bir kimsenin hakkınızda asılsız dedikodular çıkaracağına, iş yerinizde başarınızdan birilerinin rahatsız olacağına ve sizin de bu söylentiler sonucu bıkkınlık yaşayıp herkese ders vereceğinize rivayet eder. 

Rüyada tanımadığınız birini keselediğinizi gördüyseniz, bu ticaret hayatında yaşayacağınız ani gelişmeler olarak da tabir edilir. Eğer küçük bir dükkanınız varsa büyüğünü kiralayacağınızı, sermayenizi iyi yatırım aracı olarak kullanacağınızı ve ticari zekanız sayesinde büyük bir patron olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Ölmüş Birini Keselemek 

Rüyada ölmüş birini keselemek, hastalıktan sonra gelen şifayı, karanlığın ardından doğan güneşli günleri, huzurlu ve mutlu geçecek bir ömrü, hayırlı bir evlada sahip olmayı, yardımseverliğiniz ile herkesin kalbini kazandığınızı ve geçmişinizi kurcalamaya çalışan kişilere fırsat vermeyeceğinizi temsil eder. 

Rüyada Banyoda Birini Keselemek 

Rüyada banyoda birini keselemek, manevi yönden sıkıntı yaşayan birine yardım etmek, birine borç para vermek, bir arkadaşınızı tekrar geri kazanmak için gönlünü yapmak, sevdiğinden ayrılan bir dostunuza nasihat etmek olarak tabir edilir. 

Rüyada Birinin Sırtını Keselemek 

Rüyada birinin sırtını keselemek, aklınızı hayırlı işlerde kullanıp saygınlık kazanacağınızı, malınız ve mülkünüz için Allah’a sonsuz şükredeceğinizi, bir türlü başınızdan eksik olmayan bir musibet için önce elinizden geleni yapıp sonra tevekkül edeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Annesini Keselediğini Görmek

Rüyada annesini keselediğini görmek, yaptığınız farklı tasarım ve çalışmalarla adınızı duyuracağınızı, meşhur ve gözde bir insan olacağınızı, herkesin sıkıştığı bir konuda akıl alacağı bir hoca olacağınızı temsil eder. Bu rüyayı gören kimsenin hem dünyada hem de ahirette sevilen bir kul olduğu anlamına gelir. 

Rüyada Kese Yapan Birini Görmek 

Rüyada kese yapan birini görmek, işlenmiş günahlar için tövbe etmek, doğru yola gitmek, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, düzgün bir ahlaka sahip olmak, toplumda parmakla gösterilecek bir insan olmak anlamına gelir. 

Rüyada Sırtının Keselendiğini Görmek 

Rüyada sırtının keselendiğini görmek, yakın birinden size gelecek miras olarak yorumlanır. Bir akrabanızdan size yüklü miktarda para kaldığını, ailenizin de bu mirasa ortak olacağını, elinize geçen bu paranın bir kısmını hayırlı işlerde kullanacağınızı gösterir.

Keselemek

“Rüyada Keselemek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda oğlumu keseledim. Oğlum sadece göğüs bölgesini keselerken “Of acıdı” dedi ve ben de “Burak’ım çok zayıfsın, biraz şişmanlaman lazım” dedim. Anlamı nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir