Rüyada Ağlayarak Uyanmak Görmek

Rüyada ağlayarak uyanmak gören kimse genelde tez zamanda sevinecek, mutluluğa ulaşacaktır. Yani çok sevineceği bir haber alır ve uzun süredir istediği bir dileğine kavuşur.

Ayrıca bkz: Başkasının Ağladığını Görmek, Keder Görmek

Ağlayarak Uyanmak

“Rüyada Ağlayarak Uyanmak Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda hıçkıra hıçkıra ağladığımı gördüm hissettim uyandım. Bu rüyanın yorumu nedir acaba?

    1. Gerçekte çok rahat ve uzun süre ağlamayacaksın. Rüyada ağlamak gülmek demektir. Bir isteğin gerçekleşebilir. Bu aralar aklına kötü şeyler alma.

  2. Rüyamda çok kez ağlayarak veya çığlık atarak uyanıyorum ve bunu evdekiler bile duyuyor bazen niye öyle oluyor yorum istiyorum.

  3. Ben rüyadaydım birden ne olduysa kalktım ve ağlıyordum ağlamamı kesemiyordum ne olduğunu bilmiyordum ama ağlıyordum.

  4. Rüyamda oğlumu gördüm yaralanmış. Ben ağlıyorum yanımızda birileri var ama ben bilmiyorum sonra dayısı geliyor ne oldu diyor oğlum anlatıyor sonra sırtını gösteriyor. Be ligden yukarı doğru. V bu şekilde işaret var ama o şekiller yara. Ben ağlıyorum bağırıyorum. Çığlık atıyor arasanız sesim çıkmıyor.

  5. Rüyamda yeni vefat etmiş kuzenimi gördüm. Bulunduğum muhitte karşılaşıyoruz bana tebessüm ediyor. Birbirimize özlediğimizi söylüyoruz ve sarılıyoruz. Sarılı iken boynundan çok güzel bir koku geldiğini gerçek hayatta ve rüyamda hissettim kokuyu aldım. Sonra bir yere yiyecek almaya gidiyoruz ve ben o sırada ağlıyorum karşıma geliyor. Bana bakarak tebessüm ediyor o esnada uyandım ve baktım ki iki gözümden de yaşlar gelmiş. Yorumlarsanız çok memnun kalırım şimdiden teşekkür ederim.

  6. Rüyamda çocuklarımın boynuna sarılıp hıçkıra hıçkıra ben de ağlıyorum onlarda ağlıyor. Zaten ayrıyım çocuklarımdan. Öküz kayınbabam kocam gülüyorlar. Kaynanamda ben zaten sana defalarca önceden söylemiştim ayrılacağınızı diyor.

  7. Dün rüyamda insanların gerçek yüzünü öğretmenlerimin gerçek yüzünü gördüm. Bağıra çağıra sınıftan çıktım benim en yakın 2 arkadaşım bana iftira attı ve ben buna çok ağladım. Sabah uyandığımda gözlerimde yaşlar vardı ve hala istemsizce ağlıyordum. Bunun anlamı nedir?Dün rüyamda insanların gerçek yüzünü öğretmenlerimin gerçek yüzünü gördüm. Bağıra çağıra sınıftan çıktım benim en yakın 2 arkadaşım bana iftira attı ve ben buna çok ağladım. Sabah uyandığımda gözlerimde yaşlar vardı ve hala istemsizce ağlıyordum. Bunun anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir