Rüyada Ağladığını Görmek

Rüyada ağladığını görmek, farklı şekillerde rüyanın detayına bağlı olarak yorumlanmaktadır. Bazı alimler rüyada ağladığını gören kişinin mutlu olacağı, refah ve huzura ereceğini söylerken bazıları da tam tersi sıkıntı çekeceğini ya da bir sorun yaşayıp bu sorunun çözümünü bir türlü bulamayacağını söylemektedir. Bu ise rüyada ağlayan kişinin ağlama şekline bağlıdır. Eğer kişi rüyada zorlanarak, gözyaşlarını çok akıtmadan ağlıyorsa, iş yaşamında zorluğa hatta işinizi kaybetme tehlikesine işaret eder.

Eğer kişi rüyada sesli bir şekilde feryat figan ederek ağlamak ağlayan kişi evli ise aile hayatında özellikle eşi ile yaşayacağı münakaşalara; bekar ise baba, anne, amca gibi bir aile büyüğüyle yaşayacağı münakaşaya işaret eder. Aynı zamanda dara ve sıkıntıya da delalet eder.

Rüyada sessiz sedasız ağlamak gören kişi, iş hayatında ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet edilir. Rüyada bir kalabalığın içinde ağlıyorsanız, yakın zamanda mutlu olacağınız bir durumu bütün aile fertlerinizle paylaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada Ağlamak

Rüyada ağlamak, rüyada ağladığını görmek ile aynı anlama gelmektedir. Rüyadaki ağlama şekline bağlı olarak farklı alimler tarafından farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada ağlayan kişi rüyada sessiz sedasız, gözyaşlarını çok akıtmadan ağlıyorsa bu rüyayı görenin iş yaşamında ve aile yaşamında mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Ayrıca bkz: Ağlayan Kimse, Ağlayan Bebek, Ağlayan Kadın

Ağladığını Görmek

“Rüyada Ağladığını Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda oğlum Sudi Arabistan’da ve başı bir şahısla belaya giriyor. Ben de oğlumu kurtarmak için ağlıyorum. Rüyam ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir