Rüyada Adam Bıçaklamak Görmek

Rüyada adam bıçaklamak kişinin geçmiş yaşantılarında unutamadığı üzücü olaylar yaşadığına delalet eder.

Ayrıca bkz: Bıçaklamak

Adam Bıçaklamak

“Rüyada Adam Bıçaklamak Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Bir yakınım rüyasında benle beraber bir adamı bıçaklayarak öldürdüğümüzü görmüş. Bu ne anlama gelir? İki kişi bir adamı öldürmüşüz, adam tanıdık değil. Öldürdükten sonra yaratık gibi bir şeye dönüşmüş.

  2. Rüyamda bir kaç kişiyle kavga ettim ve birisiyle teke tek çıktık ve bir birimize sayısız bıçak darbeleri indirdik o beni sırtımdan vurdu ben onu önde ne is acaba?

  3. Ben rüyamda benden 2 yaş küçük erkek kardeşimle kahvaltıda ufak bir tartışma yaşıyorum. Bir şeyi onaylamıyorum tepkimi belirtmek için elimi havaya kaldırıyorum hayır diyerek. Elimdeki bıçak yanlışlıkla kardeşimin boğazının sağ tarafına batıyor. Ben boğazına battı diye kanıyor mu diye bakarken alnının sol tarafı kanıyor sonra bir bakıyorum boğazı kanıyor, çok kanıyor, annem doktora götürüyor kardeşimi. Ben çok ağlıyorum yanlışlıkla zarar verdim diye. Sonra annem kardeşimle eve geliyor… Boğazını bıçak batan yeri bantlıydı. Babam bana kızıyor annem teselli ediyor ağlıyorum diye. Kardeşim de bir şey demiyor. Rüyamın tabiri nedir sizce yorumlayabilir misiniz? Kardeşim şu an üniversitede.

  4. Rüyamda yaşlı bir kadını bıçakladığımı gördüm ama üzerinden kan dökülmedi kadın ölmüştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir