Rüyada Ak Sakallı Dede Görmek

Rüyada ak sakallı dede görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde var olan ve ona hayır duası eden bir kişinin varlığına delalet eder. Rüya sahibinin elde ettiği başarının, elde ettiği mutluluğun onu kendi gözünden sakınacak kadar çok seven birinin sayesinde olduğunu işaret eder.

Rüyada görülen ak sakallı dede, uzun zamandan beri istediğiniz, arzuladığınız bir dileğinizin olduğu ama gerçekleşmesinin çok zor hatta neredeyse imkansız olduğunu düşündüğünüzü fakat bu düşüncenizin aslında yanlış olduğunu, biraz daha sabrederseniz ve zamanını beklerseniz en hayırlı biçimde gerçekleşeceğini sadece biraz daha ama çok az sabır etmeniz gerektiğine delalet eder. Eğer ak sakallı dede sizin sırtınızı sıvazlıyorsa ya da bir şekilde size temas edip dokunduysa dünya hayatında çok ani ve beklenmedik bir zamanda çok büyük bir maddi varlığa sahip olacağınıza işaret eder.

Rüya sahibi ak sakallı dede ile ağlayarak konuşması, rüya sahibinin buhranda, bunalımda olduğu, bir türlü çözemediği bir sıkıntısının olduğu fakat bu sıkıntısını yakın çevresinde bulunan ama hiç tahmin etmeyeceği bir kişi tarafından çözüleceği ve o kişiden güçlü bir manevi destek alacağı şeklinde yorumlanır.

Bazı alimlere göre rüyada ak sakallı dede gören kimse yanlış kararlar almak üzeredir ve bu rüya bir uyarı niteliğindedir. Rüya sahibinin çevresindeki kötü niyetli ve fesat birinden etkilenerek yanlış yapmak üzere olduğunu eğer bir an önce farkına varmazsa maddi özellikle de manevi kayba uğrayacağını ve mutsuz olacağını fakat farkına varırsa aksine maddi ve manevi kazanç sağlayacağını ve çok mutlu olacağını işaret eder.

Rüyada Ak Sakallı Dede ile Konuşmak

Rüyada ak sakallı dede ile konuşmak, rüya sahibinin yakın çevresinde maneviyatı kuvvetli, inançlı, Allah korkusu olan ve engin tecrübeli biri olduğuna işaret eder.

Rüyayı gören kişinin kafasının bir konuda karışık olduğu, önünde iki seçenek olduğu ve bunlardan birini tercih etmek zorunda kaldığı ama doğru kararı verememekten korktuğu için bir türlü son kararını veremediğine işarettir. Bu nedenle de çevresindeki o engin tecrübeli, maneviyatı kuvvetli yakınına danışacağı ve o kişinin de doğru bir şekilde rüya sahibinin yolunu aydınlatacağı ve rüya sahibinin bu nedenle o kişiye çok dua edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada ak sakallı dede ile konuşmak bilge, yol aydınlatan, maneviyatı güçlü birine delalet ettiği gibi rüya sahibinin güçlü maneviyatına da işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin maneviyatı gerçekten güçlüyse sıkıntısından, probleminden kendi iç sesi ile çıkacağı ama maneviyatı o kadar da kuvvetli değilse çevresindeki alim birinden manevi güç alarak çıkacağı anlamı taşır.

Rüya sahibi ak sakallı dede ile konuşurken dedenin kendine kızdığını gördüyse, rüyayı gören kişinin çevresindeki iyi niyetli olmayan kişilerin etkisiyle yanlış, hoş olmayan bir yola girmek üzere olduğu, eğer o art niyetli kişilere uyarsa şansı, bereketi ve yolunun kapanacağı ama eğer uymazsa şansının, bereketinin ve yolunun açılacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Ak Sakallı Dedenin Elini Öpmek

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek, rüyayı gören kişinin yükselip basamak atlayacağına rivayet eder. Rüya sahibi okuyorsa eğitim alanında çok yükselecek hatta isminin ve namının herkesçe duyulacağına, eğer rüya sahibi bir işverense yeni iş kollarına atılacağına, bir çalışan ise kendisine ait bir işyeri edineceğine işaret eder.

Rüyada öpülen el ak sakallı ve nur yüzlü birine aitse şansın ve bereketin artacağı, rüyayı gören kişinin talihin bir anda döneceği ve çevresinde kendine yol gösteren hayırlı, bereketli insanların artacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada el öpmek berekettir, çoğalmaktır ve bazı alimlere göre rüya sahibi eğer evli ise güzel, bereketiyle gelecek, şanslı bir çocuk sahibi olacağı ve bu çocuğunda doğmasıyla birlikte ailenin sıkıntı ve derdinin giderek hafifleyip uçacağı ve hiçbir sıkıntılarının kalmayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Ak Sakallı Dedeler Görmek

Rüyada birden fazla ak sakallı dede görmek kısmetin, bereketin, şansın ve talihin şu ana kadar olan durumlardan iki katına çıkacağına ve bu durumun ömür boyunca devam edeceğine işaret eder.

Rüyayı gören kişinin bir araya gelip yardım istemek istediği, sorununa çözüm bulacağı ve kendisine yol göstereceğine inandığı kişi ya da kişilerle bir araya gelme fırsatı yakalayacağı şeklinde yorumlanır.

Bazı alimlerce rüyada birden fazla ak sakallı dede görmek, rüya sahibinin hayatında yolların aniden dallanarak birden fazla yola ayrılacağı ve rüya sahibinin de bu durumdan dolayı karar veremeyip çok zorlanacağı ve çevresinde de danışabileceği, fikir alabileceği kimsenin olmadığı ve bu durumdan da çok rahatsız olduğu şeklinde yorumlanır.

Eğer rüyada görülen ak sakallı dedeler kendi aralarında tartışıyorlar ise rüyayı gören kişinin kafa karışıklığının tez zamanda gideceği ve bunu da içindeki güç ile yapacağı anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Ak Saçlı, Aksakal ve Bıyık

Ak Sakallı Dede 

“Rüyada Ak Sakallı Dede Görmek” üzerine 6 yorum

    1. Ruyamda beyaz sakali bir adam gordum ve bana iki adet zarf verdi vede para oldunu soyledi bende benim para bukadar degil daha fazla olasi gerekir diye ihtiraz ettim oderseniz tam odeyin ve odemesseniz gerek yok kalsin diye soyledim ve zarflari geri verdim o beyaz sakali adama ve nedir yourmu

  1. Ben çok yaramazım annem hep düzeleyim diye dua ediyor. Rüyamda aksakallı dede bana düzeleceksin seni ödüllendireceğiz ve kimseden korkma arkanda biz varız dedi. Ne demek acaba?

  2. Şimdi ben bembeyaz bir yerde karşılıklı iki sandalyede karşımda aksakallı dede ve ben oturup konuşuyoruz benim en yakın arkadaşımı bana kötülüyor. Diyor ki bütün kötülükler onda o seni kötü yola sürüklüyor, tüm kötülükler onun başının altından çıkıyor, arkadaşın gidecek bırak gitsin falan diyordu yani bildiğin. Benim en yakın arkadaşımı bana kötülüyordu. Sizce bunun anlamı nedir?

  3. Rüyamda sevdiğim kızı aradım başka bir erkek çıktı telefona ve ikisinin oynadığını gördüm karşılıklı. Bunu duyup hemen evden çıkıp oraya giderken, yolda ak sakallı dedeyi gördüm ve bana o kızdan ayrıl diyordu.
    Ben de ona çok sevdiğimi söyledim amma o bana durmadan o kızdan ayrıl dedi.
    Bunun ardından ben rüyadan uyandım
    Lütfen rüyamı yorumlar misiniz?

  4. Selamünaleyküm ben dün gece uykuda kulağım şiddetli şekilde çınladı ve ardından nur yüzlü birisini gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir