Rüyada Adet Kanı Görmek

Rüyada adet kanı görmek birden fazla anlamlara gelmektedir. Adet kanı genel olarak kaygılanma anlamı taşır. Rüyada adet kanı görmek kişinin kötü bir haber alıp üzüleceğine, stres yaşayacağına, huzursuz olacağına işaret eder. Rüya sahibi herhangi bir sağlık sorunu geçirebilir. Basit bir hastalık atlatabilir. Kişi bu sağlık sorunları nedeniyle de huzursuz ve üzgün olabilir.

Rüyada adet kanı görmek tabiri genel olarak kadınsal bir soruna işaret eder. Rüya sahibi eğer bayan ise olumlu anlamlara; erkek ise olumsuz anlamlara gelmektedir. Rüyada adet kanı gören bayan sevindirici haberler alabilir. Maddi bir kazanç elde edebilir.

Bu maddi kazanç oldukça fazla olabilir. Mülk edinilebilir. Rüya sahibi iş hayatında önemli bir başarı elde edebilir. Rüyada adet kanı gören kişi eğer erkekse rüya tam tersi olarak yorumlanır. Rüya sahibi iş hayatında çalkantılar yaşayacağı bir sürece girer.

Yanlış bir işe girebilir veya yanlış bir ortaklık kurabilir. Verdiği kararlar kişinin büyük maddi kayıplar yaşamasına neden olabilir. Kişi kötü işler yapabilir ve haram para kazanabilir. Erkekler için adet kanı görmek zarara ziyana işarettir. Kötü bir haber alınabilir. Bir yakınlarını feci bir kaza ile kaybedebilirler.

Rüyada Adet Kanaması Görmek

Rüyada adet kanaması görmek kişinin gerçek hayatında tüm işlerini büyük bir panikle yürüttüğüne ve etrafındakilerin de bu panikten rahatsız olduğuna işarettir. Kişi her işini büyük bir panik ile hallederek ortaya güzel şeyler çıkaramamaktadır. Bu durum rüya sahibinin iş hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Kişi yakın zamanda kötü bir haber alabilir. İşten çıkarılabilir.

Ayrıca bkz: Adet Olduğunu Görmek, Kan

Adet Kanı

“Rüyada Adet Kanı Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Lütfen rüyayı yorumlayan kısa ve toparlayıcı yorumlasın ki kafamız karışmasın rüyam iyi mi, kötü mü diye. Teşekkürler.

  2. Hamileyken âdetim geliyor. Tuvalette Adet Peti gördüm ve bu Pet benimdi Rüyada hemen aklıma Selam Ben Hamileyim ve Rüyada gördüm.Bebeği kaybettim ama belli değildi tam doktora gidiyordum uyandım. Lütfen Bana bu anlamını açıklayın.

    1. Merhaba ben kadın hastalıkları doktoruyum. Siz birazcık panik yaptıysanız bilinçaltınız bu doğrultuda rüyalar görmenizi sağlamıştır.

  3. Lütfen yardım edin. Rüyamda anneme gittim ve adet olmuştum. Peçeteyle silince 2 damla kan vardı sizce bu iyi mi, kötü mü?

  4. rüyamda bir sürü güzel bir şeyler gördükten hemen sonra adet olduğumu gördüm. ikisinde de uyarıldım, toplum içindeydim. İlki banyoya gittiğimde pıhtılaşmış şekilde ikincisi de iç çamaşırda idi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir