Rüyada Akrabanın Öldüğünü Görmek

Bkz: Akraba

Rüyada akrabanın öldüğünü görmek, şayet bu kimse anne tarafından bir akraba ise elinizin bollaşacağını, büyük bir müjde alacağınızı, iyi insanlarla dost olacağınızı ve kötü enerjileri bertaraf edeceğiniz gösterir. Eğer baba tarafından bir akrabanın öldüğünü görmüşseniz bu rüya da güç, kuvvet, direnç ve sağlamlık anlamına gelir. Yere sağlam basan biri olacağınızı, kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan ayaklarınız üstünde duracağınızı, çelik gibi sağlam bir iradeye sahip olacağınızı işaret eder. 

Ayrıca bkz: Hısım Akraba, Ölüm

Rüyada akrabanın öldüğünü görmek tabiri, başka bir yorumcuya göre hayatta yapılacak kökten değişiklikleri ifade eder. Yeni biriyle tanışıp yıldırım nikâhıyla evleneceğinizi, son model lüks bir araba alacağınızı, müstakil bir eve taşınacağınıza delalet eder. 

Rüyada Yakın Akrabanın Öldüğünü Görmek 

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü görmek, hayırlı bir rüya olarak rivayet edilir. Sizi çok sevindirecek bir haber alacağınızı, ansızın kapınıza gelecek kısmetleri, hayırlı bir eş ile salih bir evlada sahip olacağınızı işaret eder. Bu rüyayı gören kimsenin uzun ömürlü ve sıhhatli olup çok yaşayacağını gösterir. 

Rüyada Akrabanın Ölüm Haberini Almak ve Ağlamak 

Rüyada akrabanın ölüm haberini almak ve ağlamak, hayırlara vesile olacak bir işe girmek, okuyorsanız dereceyle okulu bitirmek, büyük kazanç sağlayacağınız bir iş için biriyle ortak olmak, yapacağınız hayırlı işlerin sonuçlarını kısa bir zaman içerisinde öğrenmek şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Akrabanın Ölüm Haberine Sevinmek

Rüyada akrabanın ölüm haberine sevinmek görmek, rüyayı gören kimse için uyarı niteliğinde bir rüya olarak yorumlanır. Yanlış arkadaşlar ve alışkanlıklar peşinde koştuğunuzu, ailenize sürekli yalan söylemeye devam ettiğinizi, bu tarz kötü davranışlarınızdan hemen kurtulmazsanız başınıza sonradan pişman olacağınız şeyler geleceğini ifade eder. 

Rüyada Amcanın Öldüğünü Görmek 

Rüyada amcanın öldüğünü görmek, tam rahata ermişken size birinin çelme takacağını, farklı problemlerle boğuşmak zorunda kalacağınızı, bu problemleri hem iş hem de aile hayatınıza yansıtacağınızı; olayları çözümleyemeyip, çıkmaza gireceğinizi ancak en sonunda ailenizden birinin sizin durumunuza üzülüp destek vereceği anlamına gelir. 

Rüyada Amcanın Öldüğünü ve Gömdüğünü Görmek 

Rüyada amcanın öldüğünü ve gömdüğünü görmek, kıskanılacak bir başarıya imza atacağınızı, hayal kırıklıklarınızın son bulacağını, işlerinizi düzene sokacağınızı, büyük umutla kazanmayı arzu ettiğiniz bir kurumdan hayırlı haber geleceğini delalet eder. 

Rüyada Teyzenin Öldüğünü Görmek 

Rüyada teyzenin öldüğünü görmek, kalbinizi tekrar attıracak yeni bir aşka yelken açacağınızı, sevgilinizle çok mutlu ciddi bir beraberliğe adım atacağınızı, yeni tanıştığınız biriyle kısa sürede anlaşıp yuva kuracağınızı ve ömür boyu el ele saadet dolu günler yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Teyzenin Kızını Ölmüş Görmek 

Rüyada teyzenin kızını ölmüş görmek, sizi hiç beklemediğiniz bir anda şoka sokan bir haber alacağınızı, bu haberin hayatınızı bir hayli değiştireceğini, umulmadık birine sizi şaşkına çeviren bu haberden dolayı akıl alacağınızı rivayet eder.

Rüyada Kuzenin Ölüm Haberini Almak

Rüyada kuzenin ölüm haberini almak, çok büyük bir manevi boşluk içinde olduğunuzu, sevgisizlikten ve yalnız kalmaktan korktuğunuzu, sevdiğiniz birini kaybetmemek için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu gösterir. 

Rüyada Kardeşinin Ölüm Haberini Almak 

Rüyada kardeşinin ölüm haberini almak, normalde birinden ya da bir yerden bir haber bekliyorsanız bu rüya o haberin hakkınızda hayırlı olmayacağına delalet eder. Böyle bir rüya gören kimsenin geleceği hakkında başka plan yapması ve hayallerine ulaşması için doğru zamanı beklemesi şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Uzak Akrabanın Öldüğünü Görmek 

Rüyada uzak akrabanın öldüğünü görmek, birine karşı büyük bir beklenti içinde olduğunuzu, uzaktan gelecek bir haberinizin olduğunu, başarıya ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu işaret eder. 

Akrabanın Öldüğünü

“Rüyada Akrabanın Öldüğünü Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda anneannem köyde yalnız yaşıyor ve öldüğünü duyuyoruz hepimiz çok ağlıyoruz ama onu ölü olarak birebir görmedim ve çok üzülüyorum çünkü ananemi çok seviyorum ve tek başına yalnız olarak can vermesi beni rüyamda daha çok üzüyor. Onunla uğraştım ve yaşı da baya olduğu için korkuttu, yani varlığı bile yetiyor, onlarda çocuklar gibi sevimli masum ve güzeller. Bu rüya acaba ne demek?

  2. Selam. Rüyamda amcamın bir hatalıktan sebep öldüğü haberi geliyor ve ben çok ağlıyorum ama feryat figan ağlıyorum. Herkes üzülüyor ama amcamın eşi yengem çok rahat sanki ölmemiş gibi. Sonra rüyamın sonuna doğru yalan haber olduğunu amcamın ölmediği söyleniyor. Neye işaret olabilir?

     

  3. Ben abimi bu ramazan kaybettim. Bizim yan kahvemizin önünde abimin kefenle ölüsünü gördüm. Bir adam elleri bezli üstüne sürüp bir şeyler okuyordu.

  4. Rüyamda çok sevdiğim, güvendiğim amca kızının (kuzenimin) öldüğünü defalarca gördüm ve onun ölümüne çok ama çok ağladım. Bu rüyanın yorumu nedir ve aynı rüyayı defalarca görmenin bir anlamı var mı ? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir