Rüyada Annesinin Öldüğünü Görmek

Rüyada annesinin öldüğünü görmek rüya sahibinin çevresinde sevilmeyen bir kimse olduğuna işaret eder. Gaddar, kinci, kavgacı bir kişiliğe sahip olan kimseler kastedilmektedir. Rüya sahibi bulunduğu ortamda sürekli kavga çıkaran, tartışma yaratan, küslük çıkaran bir kimsedir.

Rüyada annesinin öldüğünü görmek tabiri rüya sahibinin akrabalarının içinde, ev ortamında geçimsizlik yarattığının bir işaretidir. Rüyayı gören kişi arabaları, ablası veya annesi tarafından kınanır, ayıplanır. Kişi annesi ile küsebilir.

Rüyada annesinin öldüğünü görmek ve büyük korku duymak rüya sahibine annesini hatırlatan, onu ne çok sevdiğini işaret eden bir rüyadır. Rüyayı gören kişi annesinin rızası olmayan işlere kalkışmıştır. Annesinin rızası olmayan bir ortaklı kurmuş ve ekonomik açıdan sıkıntılı bir döneme girmiş olabilir. Rüyada annenin öldüğünü görmek rüyayı gören kişinin annesinin rızası olmayan bir kimse ile evlenmesi anlamına gelir. Rüya sahibi evliliği veya işi ile ilgili bir sorun yaşayabilir. Anne sağlık sorunları yaşayabilir.

Bu rüya rüyayı gören kişinin annesine en yakın olması gereken dönemlerden biri olduğuna işarettir. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada annesinin öldüğünü görmek çok daha farklı anlamlara gelmektedir. Rüyada annesinin öldüğünü görmek rüya sahibinin annesi ile ilgili kötü bir haber almayacağına, annesinin mutlu ve huzurlu olduğuna işarettir. Rüyayı gören kişinin annesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde uzun yıllar daha beraber yaşayacakları anlamı bulunmaktadır.

Rüya sahibi annesi ile ilgili olumlu haberler, telefonlar alabilir. Annesi ile daha fazla zaman geçirme fırsatı yakalayabilir. Eğer rüya sahibinin annesi uzak bir şehirde yaşıyor ise ya kendisi annesine bir süreliğine misafir olacak ya da annesi rüya sahibinin misafiri olarak gelecektir. Rüyada annesinin öldüğünü görmek rüya sahibinin kendisinin de sağlığında olumlu gelişmeler gözleneceğine yorulur. Annesiyle birlikte hayırlı bir işe girişebilirler. Rüya sahibi ve annesi el birliği ile yardıma ihtiyacı olan bir kimseye ellerini uzatabilirler. Rüya sahibinin paraya ihtiyacı olduğu bir dönem ise annesi yardım edebilir. Rüya sahibi annesinin parmağı olduğu işlerde önemli noktalara gelebilir. Annesinin tercihleri ve öğütleri ile birlikte istediği yere kavuşabilir.

Rüyasında Annesinin Öldüğünü Haber Almak

Rüyada annesinin öldüğünü haber almak rüya sahibinin annesi ile ilgili iyi haberler alacağına işarettir. Annesinin yaşamış olduğu ve hala devam eden sağlık sorunları varsa bu sorunlardan kurtulmuş veya kurtulmak üzere olabilir. Uzak bir yerden gelecek bir telefon ile rüya sahibi uzun bir yolculuğa çıkabilir. Bu yolculuğun asıl sebebi rüya sahibinin annesi adına bir şeyler yapacak olmasıdır.

Rüyada annesinin öldüğünü haber alan kişi annesi ile ilgili güzel şeyler duyar. Annesi ile eskisinden daha çok zaman geçirme fırsatı yakalayabilir. Rüyayı gören kişi annesine bir sürpriz hazırlığında olabilir. Habersiz bir misafirlik ile annesinin şaşırtabilir. Rüya sahibi bu dönemde annesi ile daha çok ilgilenecek ve daha fazla zaman geçireceklerdir.

Rüyada Annesinin Öldüğünü Görmek ve Ağlamak

Rüyada annesinin öldüğünü görmek ve ağlamak, rüyada annesinin öldüğünü görmek rüya tabirinin farklı bir yorumudur. Bu rüya, rüyanın sonunda ağlamak veya ağlamamak olmak üzere iki farklı anlam alır.

Rüyada annesinin öldüğünü görmek ve ağlamamak rüya sahibinin annesi veya ailesi ile arasında problemler yaşanacağına, annenin rüya sahibine küseceğine veya ailenin rüya sahibine sırtını döneceğine, onu kınayacaklarına işarettir. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin annesi ile ilgili güzel haberler alacağına, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada annesinin öldüğünü görmek ve ağlamak ise rüya sahibinin annesinin rızası olmadan bir işe kalkıştığına ve sonunda bu işin zararlarını gördüğüne işarettir. Rüya sahibi pişmanlık duyuyordur. Rüya sahibi annesinin desteği ile bu durumdan kurtulabilir ve annesiyle birlikte güzel günler geçirebilir. Rüya sahibinin yüzü güler ve annesi yanında olur.

Rüyada Annesinin Öldüğünü Sonra Dirildiğini Görmek

Rüyada annesinin öldüğünü sonra dirildiğini görmek rüya sahibinin karar vermesi gereken çok kritik konular olduğuna ve bu süreçte ailesinden yardım görmeye ihtiyacı olduğuna işarettir. Rüya sahibinin annesi bu dönemde evladını çok sık arıyor olabilir. Rüya sahibi ile annesi birbirlerine bu dönemde oldukça bağlanırlar.

Rüyada annesinin öldüğünü sonra da dirildiğini görmek tabiri ise rüya sahibinin annesini kaybetme korkusunu yansıtmaktadır. Bu gibi tabirlerin yanı sıra psikolojik bir tahlil yapıldığında rüya sahibi yakın zamanda annesini kaybetmiş ise bu dönemde içinde bulunduğu durum ve mevcut hassasiyetinden dolayı annesini rüyasında sık sık görmesi, ölü görmesi, diri görmesi kuvvetle muhtemeldir. Rüya sahibinin bu dönemde yakın insanlara ihtiyacı bulunmaktadır. Bu rüya kimi alimlere göre hayırlı anlamlara gelmektedir. Kişinin hayallerinde yer alan makul şeylere ulaşacağına veya uzun zamandır görmediği kişilerle karşılaşıp sevineceğine işarettir.

Rüyada Annesinin Öldüğünü Duymak

Rüyada annesinin öldüğünü duymak rüya sahibinin gerçekte özel hayatına başka insanların çok fazla müdahale ettiğinin göstergesidir. Rüya sahibi etrafındaki insanlardan bunalmasına karşın kurtulamamakta ve yalnız bir yaşantı, aile ile birlikte sakin bir hayat aramaktadır. Rüya sahibinin bu dönemde annesinden yana güzel haberler alacağı, onu ziyarete gideceği veya annesinin geleceği beklenir. Rüya sahibi annesi ile ilgili herhangi bir kötü haber duymayacaktır.

Rüyada annesinin öldüğünü duymak ne demek sanılanın aksine olumlu bir anlam ifade etmektedir. Annesinin öldüğünü gören kişi annesiyle daha uzun bir ömür sürme şansına nail olur. Rüya sahibi annesiyle daha fazla zaman geçirir. Genel olarak özetlenirse rüyanın tam aksine rüyayı gören kişinin annesinin hiçbir sorunu olmadığı, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olduğu, annesiyle daha uzun yıllar birlikte yaşamayı Allah’ın kendisine nasip edeceği şeklinde kabul edilir.

Rüyada Annesinin Öldüğünü Duymak ve Ağlamak

Rüyada annesinin öldüğünü duymak ve ağlamak rüya sahibinin annesini son zamanlarda pek sık göremediğine işaret eder.Annesini özleyen rüya sahibi bu süreçte annesinden gelen güzel bir telefon alabilir. Başkaları aracılığıyla annesi ile ilgili güzel haberlere tanık olabilir.

Rüyada annesinin öldüğünü duymak ne demek rüya sahibinin annesi ile arasında birtakım problemler olduğunun ve kişinin annesine kızgın olduğunun göstergesidir. Rüya sahibi annesiyle barışmak istese de gurur nedeniyle bu adımı atamamakta ve kendini üzmeye devam etmektedir. Rüyada annesinin öldüğünü duymak ve ağlamak ise rüya sahibinin daha fazla dayanamayarak annesine gideceğine, onu arayacağına ve af dileyeceğine işaret eder. Rüya sahibi annesi ile arasında sorunları hallederek tekrar huzurlu bir insan olabilir.

Ayrıca bkz: Ölmüş Anne, Ölmüş Babaanne, Ölmüş Anneanne

Annesini Ölmüş

“Rüyada Annesinin Öldüğünü Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Allah’ım hiç kimseyi ne böyle bir rüyayla ne de gerçekte böyle bir şeyle sınasın. Görmekle bile kalktığımda çok kötü hissettim.

  2. Hocam benim rüyamda;

    Annemle markete gidiyorum(market bizim) yolda araba çarptı ama marketin üst taraflarına kadar falan sürükledi (çok uzağa) arabanın yanına gittik annem önünde olumu bilmiyoruz o an sadece 1 kişiyi arıyoruz çekici (ne alakaysa) oda gelmiyor arabada kimse yok ama annem orda beni ittirdi ona araba çarptı

  3. Öncelikle merhaba 34 yaşındayım, bir ilişkim var bekârım, sevgilim ile annem arsında bir şey yaşanmadı ama annem ile aramda bazı gerginlikler oldu o gerginlikler aşamasında bana sevgilim ile alakalı olumsuz düşünceler söyledi. Şu an şehir dışındayım iş için enerji ve inşaat işleri ile ilgili çok yeni girdiğim bir firmanın şantiyesine şantiye şefi olarak işe başladım. Rüyayı 07.06.2017 günü yani bu gün sabah saat 04.55 de kaydettim. bu aralar devamlı annemi görüyorum. Geçtiğimiz 3 ay önce gördüğümde annem çok kötü olmuş gece ambulansı aramıştı ve bende sabahın ilk saatlerinde aradım olayı öğrenince Ankara’dan istanbul’a gittim. Bu sebeple korkutuyor rüyalarım iki gün önce ise çok yalnızım diye üzülüyordu rüyamda. Rica ediyorum detaylıca yorum yapar mısınız ? Sevgiler

    Rüyamda bir evdeyim belki kot 1 de tarafı diğer tarafı yüksek gibi. Hava puslu. Evdeyim sevgilim yanımda. Abim geliyor ve sonra benim bir kopyam varmış o geliyor. Kendimi gördüm. Gelip Merve’yi öpüyor ama samimi kardeşim gibi. Bende kendime ‘’olum sen benim kopyamda olsan o senin yengen vermem onu senden bile kıskandım’’ diyorum. Sonra gülümsediğini anımsıyorum. Sonra ben nedenini bilmiyorum ama sanırım ekmek vs gibi bir şey almak için dışardayım. Dışarda kar yağmaya başlıyor. Birilerine kar vs. atıyorum eğleniyorum. Yokuş aşağı bir yer var oradan doğru gidiyorum ama çok kalabalık. Daha sonra eve geliyorum o rampadan yukarı hiç yorulmadan. Sonra annem dışarda genç kız gibi atik güzel. Anneme kızmaya başlıyorum ‘’ kar yağıyor dışarda sana dışarı çıkmak yasak yasak yasak diye sonra düştüm ve anneme ‘’ senin kemik erimen var bu havada dışarı çıkma’’ gibi konuşurken annem bir anda benden uzaklaşıp bir rampa olan sokak sağ tarafında ki kaldırımdan ve o kaldırımın yanında da tel çitlerle kapatılmış bir yer var ve o yere sırt çantası ile birlikte girdi ama girmeden önce sokağın başında 3 erkek ellerinde irimi iri uzun mu uzun birer tane yani 3 tane kangal köpekleri zincirli ve zincirlerini tutup o tel çite yaklaşıyorken annem tel çitin içine girdi. Köpekler geldiğinde o sırada tel çitin arkasında bir yerden kurtlar ulumaya başladığını anımsıyorum. Bende annemin peşinden girdim tel çite ama annem çok hızlıydı. O sırada köpeklerin duruğu yönde telçit içinde zincire bağlanmış bir domuz aniden anneme doğru koştu ve annem sanırım o yaklaşırken yere yüz üstü uzandı o da koşarak anneme uzandı yüzleri yanyana gelirken sarılırlarken bir anda annemi sıkıca sıkmaya başladığını gördüm koştum ama annem o sıra hiçbir tepki göstermedi sanki halinden memnunmuş gibiydi(nedeni bilmiyorum ama o rüya gelişimi sırasında güya anneannemin de ölümü domuz tarafından olduğu düşüncesi vardı) anne anne diye bağırarak domuzun zincirini çekmeye çalıştım sonra domuz iki ayağının üzerindeydi. Bir anda tel çitin yanında bir apartman var ve tel çitten çok uzak olmayan bu apartmanın balkonunda Şenol Güneş duruyor yanında birisi daha var sanırım sergen yalçın ve ikiside ayaklarını balkonun duvarına doğru tutmuş oturuyorlar. Olay sırasında annem yerde ve gördükleri halde bir şey demiyorlarken bende zincirini tuttuğum domuzla konuşmaya başlıyorum ama konuşma çok aklımda değil. O sıra domuzun zincirini bir yerlere bağlamaya çalışıyorum anneme gidecekken havanın karanlığından olsa gerek bana telefonunu ışığını yak ver diyorum el fenerini Şenol Güneş’e zincirini bağlamaya çalışıyorum o sırada da bir yere takmaya gibi bir şeylerle uğraşırken telefonu alıyorum sanırım onlar zinciri tutmaya çalıştı. Ve anneme gidiyorum çevirip kucağıma almaya çalışırken domuz bana dokunma kıpırdatma ambulans ya da yardım çağır gibi bir şeyler dediğini anımsıyorum galiba. Onu dinlemiyorum annemi çevirip kucağıma alırken annem küçücük oluyor bir satranç taşı gibi elimede avucumda oluyor bir anda. Sonra annem annem annem diye ağlarken uyandım. Canım annem. İnşallah sana gelen bana gelir hayra çıkar bu rüya güzel olur.

  4. Bir şey soracağım rüyayı gördükten sonra kalktığımda ağlıyordum. Gözümden yaşlar geliyordu. Bunu açıklayabilir misiniz?

  5. Köyde bir odanın içinde tabutta annemin cenazesini görüyorum tabuttun önünde de resim var. Birde amcamın düğünü oluyor annemin cenazesi oda da dururken sonra ben evin dış tarafında alıyorum tek başıma.

  6. Ben de uyandığımda gözümden yaşlar geliyordu ama uyandığımda rüyadan bile fazla ağladım.

  7. 3 saattir ağlıyorum. annem babam hepimiz uyuyoruz sabah olduğunda annemi kaldırıyoruz kalkmıyor. ölüyor benimki böyle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir