Rüyada Araba Çalmak Görmek

Rüyada araba çalmak rüya sahibinin geçmiş zamanda yapmış olduğu bazı kötülükler olduğuna işaret eder. Çok eskiden veya kısa bir süre önce gerçekleşmiş olan bu davranışlar bilerek veya bilmeyerek başkalarının zararına olmuştur. Kişi doğru yoldan saparak haram yola girmiştir. Çevresindeki kişilere doğrudan veya dolaylı olarak kötülüğü dokunmuş veya halen dokunmaya devam etmektedir.

Bu rüya kişinin yanlış bir kimse ile aşk yaşadığının, iş yaptığının, dost olduğunun işaretidir. Bu yanlış kişi sayesinde rüya sahibi yapmak istemediği işleri yapabilir. Bazı durumlar için zorlanabilir. İstemediği bir ilişkiyi yürütebilir. Bu ilişki her türlü bir ilişki olabilir. Sadece karşı cinsle olan ilişki kastedilmemektedir.

Rüyada araba çalmak anlamı kişinin yaptığı işlerden pişman olacağına, kendini bulamadığına, ruhsal ve psikolojik olarak arayışta olduğuna işarettir. Kişi bu dönemde kendi kararları ile hareket edememektedir. Onu etkisi altına alan kimse veya kimseler vardır. Rüya sahibi bunun farkında olabileceği gibi tamamen habersiz de olabilir.

Rüyada araba çalmak ne demek bu rüya bazı tabircilere göre rüya gören kişinin bir hata yapmak üzere olduğuna, karar verme aşamasında olduğuna yorulur. Kişi yanlış bir karara meyil etmektedir. Eğer tedbirini almazsa yaptığı kötülükler zaman içerisinde dönüp kendini bulabilir. Kişinin psikolojik olarak buhran geçirdiği bir dönemdir. Bu dönemde istemli yada istemsiz olarak yalnız kalmıştır veya bırakılmıştır. Bu sıkıntılı dönemi atlatmak uzun bir zaman almayacaktır. Kişi verdiği yanlış kararlardan dolayı çevresi tarafından da ayıplanmakta ve dışlanmaktadır. Ailevi problemler yaşanabilir. Akrabalar arasında dedikodular baş gösterebilir.

Rüyada araba çalmak tabiri bu rüya İslami açıdan rüya sahibinin helal yoldan saptığına, harama yaklaştığına, doğru işler yapmadığına işarettir. Genel olarak yorumlandığında bu rüyayı gören kimsenin huzuru kaçar, ailesinde birtakım tartışmalar yaşanır. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir zamandır. Eğer para var ise bu para büyük ihtimalle haram yolla elde edilmiştir.

Rüyayı gören kişi arabayı çaldıktan sonra yakalanıyor ise gerçek hayatta yaptığı kötü işlerden kısa sürede sıyrılacak ve eski, doğru yaşantısına geri dönecektir. Rüya kişinin iç huzurunun olmadığına, aklındaki düşüncelerin karmakarışık olduğuna, karar vermekte zor bir dönemde olduğuna yorulur.

Rüyada Araba Almak

Rüyada araba sahibi olmak rüya tabircileri tarafından olumlu olarak tabir edilen bir rüyadır. Rüya sahibi hayırlı işler gerçekleştirecek ve pek çok kişiye yardımda bulunacaktır. Yardımda bulunduğu insanlar rüya sahibinin tüm hayatı boyunca yanında kalacak olan kişilerdir. Kişi uzun zamandır hayalini kurduğu bir şeyi alabilir, bir başarı elde edebilir.

Rüyada araba almak çevresi tarafından takdir edilen bir kimse konumuna gelir. Bu süreç rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda gerçekleşecek ve onu şaşırtacaktır. Rüyada alınan araba büyükse elde edilecek başarı da aynı oranda büyük ve kıymetli olacaktır. Eğer araba küçük bir araba ise rüya sahibinin elde edeceği başarılar kısa sürede gerçekleşecektir.

Rüyada alınan arabanın rengi de rüyanın yorumlanması üzerinde doğrudan etkilidir. Rüya sahibinin aldığı araba açık renkli ve parlak bir arabaysa, yeni ve son modelse çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Haneye yüklü bir para girebilir. Güzel haberler, duyumlar alınabilir. Eğer araba siyah, eski bir araba ise gelen haber, beklenen haber olmayabilir. Rüya sahibi beklentilerinden umduğu sonuçları alamayabilir.

Genel olarak bu rüya, rüya sahibinin parlak ve başarılı bir yaşama sahip olacağına, önünün açık olacağına, zenginleşeceğine ve huzurunun da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada Arabaya Binmek

Rüyada arabaya binmek rüya sahibinin gerçek hayatta kaldırabileceğinin üzerinde yükler yüklendiği anlamına gelir. Etrafındaki kişiler tarafından ikinci plana atıldığı bir dönemdir. Bu rüya günlük hayatın temposundan, yoruculuğundan sıkılan bireyi işaret etmektedir. Sürekli koşuşturma ile geçen hayatın arasında durup dinleme istediği yer almaktadır.

Rüyasında arabaya binen kişi uzun zamandır içinde bulunduğu ruhsal bunalımdan, sıkıntılardan kurtulup aydınlığa ve huzura kavuşur. Gerçek hayatta kişinin olumlu gelişmeler yaşayacağına, mutlu haberler alacağına ve hayatında renkli, keyifli zamanlar geçireceğine tabir edilir. Yeni insanlarla tanışabilir. Yeni bir iş fırsatı anlamına da gelen bu rüya, bekar kişiler için de yeni bir ilişkinin habercisidir. Kişi evli ise yeni bir bebek haberi alınabilir.

Rüyada Araba Çalmanın Psikolojik Yorumu

Rüyada araba çalmak rüya sahibinin hırslı bir kişiliği olduğunun işaretidir. Bu kişi hayatında önemli başarılar elde etmek, ün yapmak, etrafında imrenilen bir kimse olmak istemektedir. Tüm bunlara rağmen yeteri kadar azim ve çalışma göstermemekte, genelde kolay olan yolu tercih etmektedir.

Rüya sahibi gerçek hayatta sahip olmak istediği şeylere doğru olmayan, kolay yoldan ulaşmak isteyebilen bir kişiliğe sahip olabilir. Bu nedenle hileli yollara sapar. Helal yoldan uzaklaşır. Allah yolundan uzaklaşır.

Rüyada araba çalmak tabiri bu rüya genel olarak rüyayı gören kişinin gerçek hayatında sahip olamadığı başarıya farklı yöntemler kullanarak, hile yaparak elde etmeye çalıştığına yorumlanır. 

Rüyasında araba çaldığını gören kişiler hayata dair büyük hayalleri olan, başarılı ve ün sahibi biri olmak konusunda ısrarcı olduğunun da göstergesidir. Hırslı, kinci, inatçı kişiler olarak bilinirler.

Ayrıca bkz: Araba / Otomobil, Arabanın Çalındığını 

Araba Çalmak

“Rüyada Araba Çalmak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada müdürün arabasını çaldım ve içinden 1 tencere tavuklu pilav çıktı. Hepsini yedim çok güzeldi. Boş tencereyi dolabın üzerine sakladım. Not arabanın rengi kırmızı. Bunun anlamı ne?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir