Rüyada Akrep Öldürmek Görmek

Rüyada akrep öldürmek dost görünen, sürekli yüzünüze gülen, size yardımı olan bir insanın varlığına işaret eder. Yüzünüze sürekli gülen bu insanın size dar zamanınızda ilaç gibi geleceği, maddi anlamda size destek vererek iş hayatınızdaki pürüzleri gidereceği fakat ilerleyen zamanlarda size yaptığı bu yardımı kullanarak sizden yapmayı onaylamadığınız ve doğru bulmadığınız şeyler yaptırmak isteyeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada akrep görmek zaten bir yararı olmazsa kimseye yardım etmek istemeyen sadece kendi çıkarlarına doğru düşüyorsa başkasına yardım eden çıkarcı bir insanın varlığına delalet etmektedir.

Rüya sahibinin rüyasında bu akrebi öldürmesi ise çevresindeki bu zararlı insanın tam rüyayı gören kişiye zarar verecekken farkına varıp sırf o maddi yardımda bulundu diye söylediklerini yapmayacağı, aralarının çok iyi olmasının ardından birden uyanıp bu hayatına zarar vermeye başlayan kişiyi aniden hayatından çıkaracağını işaret eder.

Rüya sahibi eğer akrebi evinde öldürüyorsa çevresinde bulunan ve kendisine zarar vermek isteyen birinin varlığına ve bu kişinin annesi, babası ya da rüya sahibi evli ise eşi ile konuşarak ailesinin rüyayı gören kişi hakkında olumsuz ve kötü düşünmelerini sağlamak için elinden geleni yapacağına fakat rüya sahibinin ailesinin bu kişiye inanmayıp rüya sahibinin arkasında durup onu destekleyeceklerine delalet eder.

Rüyada Akrep Öldürdüğünü Görmek

Rüyada akrep öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin gerçek hayatta özellikle de iş hayatında çıkarcı, sadece kendi iyiliğini düşünen ve ortağından zaman zaman para kaçıran bir iş ortağı olduğuna ama rüya sahibinin bunun pek farkında olmadığına ancak zaman ilerledikçe, çevresindeki bu zararlı insanın asıl niyetini sezeceğine ve bu kişiyle hiç münakaşaya girmeden ya da kötü bir olay yaşamadan yollarını ayıracağına delalet eder.

Eğer rüya sahibi ailesinden ya da yakın dostlarından birinin akrep öldürdüğünü gördüyse, rüya sahibinin çevresi tarafından çok sevildiğini ve kendi farkında olmasa da kendisini seven insanların onu koruduğunu ve zarar görmesini engellediğini işaret eder.

Rüyada herhangi birinin taşla vura vura akrep öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin hayatında var olan çıkarcı ve sadece kendini düşünen bir insanın maddi ve manevi olarak düşüşünü, kayıplara uğrayacağını göreceğini delalet eder.

Bazı rüya yorumcularına göre rüyada akrep öldüğünü görmek, çekilen cefalar ve sıkıntıların ardından büyük emekler verilip bu emeklerin sonucunu da kat kat mükafatı ile alınacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Akrep Öldürmeye Çalışmak

Rüyada akrep öldürmeye çalışmak iş hayatında rüya sahibine zararı dokunan bir insandan rüya sahibinin kurtulmaya çalıştığını delalet eder. Rüyayı gören kişinin iş ortamında kendisine zarar veren hatta her fırsatta zarar vermeye çalışan bir iş arkadaşı ya da ortağı olduğunu ve rüya sahibinin bunun farkında olduğunu ve bu insandan kurtulmak için sadece kendisi için uygun zamanı beklediğini fakat sandığı gibi olmayıp bu kişinin kendine önce ufak zararlar vereceği daha sonra yollarını ayıracaklarına işaret eder.

Eğer rüyada akrep el ile öldürülmeye çalışılıyorsa iş hayatındaki zararlı bir insanın sadece rüya sahibine zararı dokunmakla kalmayıp rüya sahibinin yakın çevresinden ya da ailesinden birine de maddi anlamda kayıplar yaşayacağına fakat rüyayı gören kişinin bunu o kişiyle ilişkisini bitirdikten sonra öğreneceğine ve bu nedenle de maddi kaybı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Tam tersine rüyada akrebi el değmeden ayakla, dirsekle öldürmeye çalışmak ise rüya sahibinin zararını isteyen iş ortağının rüya sahibinin sevdiği bir yakınına zarar vermeye çalıştığı ama rüya sahibinin bunu görerek veya duyarak engelleyeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Siyah Akrep Öldürmek

Rüyada siyah akrep öldürmek, rüyayı gören kişinin yeni iş kollarına gireceğine, bu yeni iş alanlarında hiç tanımadığı bir insanla iş ortaklığı yapacağına, aradan geçen belli bir zaman sonra bu ortağının kendisinden para kaçırmasını yakalaması üzerine ortaklığını tek seferde sileceğine delalet eder. Rüyada siyah akrep öldürmek, rüya sahibinin iş ortaklıklarında daha dikkatli olması gerektiğinin de habercisidir yani uyarı niteliğinde bir rüyadır da diyebiliriz.

Bazı rüya yorumcularına göre rüyada siyah akrep görmek rüya sahibinin iş hayatında çok art niyetli düşünmeyip biraz daha saf ve ticari olmayan bir duygusallıkla hareket ettiğinin göstergesi, rüyada siyah akrebi öldürmek ise rüyayı gören kişinin iş hayatında aslında zarara uğraması için çok müsait ortamlara girip çıktığını fakat zarara uğramadığı şeklinde de rivayet edilir.

Rüyada Beyaz Akrep Öldürmek

Rüyada beyaz akrep öldürmek, rüyayı gören kişinin iş ortağının ya da çalışma arkadaşının kendisine zarar vermek istediği başka biri tarafından kullanıldığını yani kendisine düşman birinin iş arkadaşını veya ortağını kullanarak kendisini zarara uğratmak istediğini fakat rüya sahibinin bunu son anda fark ederek oyuna gelmeyeceği aksine onları tongaya düşürerek kayba uğratacağını işaret eder.

Rüyada öldürülen beyaz akrep yavru ise yani küçükse maşa olarak kullanılan iş ortağının normalde niyetinin rüya sahibine zarar vermek olmadığı hatta kendisinin kullanıldığının bile farkında olmadığına; rüyada öldürülen akrep iri ve kuyrukluysa rüya sahibine bilerek ve isteyerek kumpas kuracaklarına delalet eder.

 Rüyada Sarı Akrep Öldürmek

Rüyada sarı akrep öldürmek, rüya sahibinin iş yaşamında kandırılmaya, yanlış yollara sürüklenmeye çalışıldığı, yanlış kararlar vermesi için etkilenmeye, ikna edilmeye çalışıldığını ve rüyayı gören kişinin önceleri bunun farkında olmadan yanlış kararlar vererek maddi kayba uğradığını fakat daha sonra kendi kararlarıyla hareket ederek, kendi doğru bildiğini yaparak durumunu toparlayacağı şeklinde yorumlanır.

Bazı rüya tabirlerine göre rüyada sarı akrep öldürmek rüya sahibinin nefsine yenik düşmemesi olarak da yorumlanır.

Ayrıca bkz: Akrep Sokması, Akrepler Görmek, Hayvan Sokması

Akrep Öldürmek

“Rüyada Akrep Öldürmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda akrep elimin üstüne geliyor ben farkına varınca elimden sıyırıp atıyorum. Bu üç kez tekrarlanıyor. Elimin üstüne geliyor ben atıyorum. Yorumuma cevap verirseniz sevinirim teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir