Rüyada Bulanık Su Görmek

Rüyada su görmek, hayra yorumlanır. Rüyasında su gören kişi, ailesi ve çevresine dair güzel haberler alacak demektir. Rüyada su görmenin tam aksine bulanık ve pis bir su görmek, kişinin çok büyük korku ve endişelerinin olacağına delalettir. Rüyada bulanık su görmek, pek hayra alamet değildir ve büyük birinden zarar göreceğinin işaretidir.

Rüyada bulanık su içtiğini gören kişi emin olamadığı bir işe girişir ve sonucu ile ilgili endişeli olduğu için suyu bulanık görmektedir. İşe girişmeden önce aldığı riskleri bir kez daha gözden geçirmesi ve gerekli tedbirleri alması gerekmektedir ki o bulanık su ona zarar vermesin.

Rüyada bulanık su ile yıkandığını gören kişi dış dünyada etrafındaki insanlardan kötü bir durumla karşılaşacağına inanmaktadır. Durum buysa kendi kendine vesvese yapmak yerine aklına ve bilgisine güvendiği kişilere yaşadığı endişeyi anlatmasında fayda vardır.

Ayrıca Bakınız; Su, Suya Düşmek, Akan Su 

Bulanık Su

“Rüyada Bulanık Su Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda balık tutarken sarı suya düştüm ve aşağı indiğimde annem ve ablam da ordaydı ama aşağıda su yoktu. Annem sordu “Ne yapacaksın şimdi” dedi. Su sonradan üste gelecek dendi. Selam.

  2. Ben rüyamda kocaman bir göl gördüm ama içindeki su çamurluydu. Acaba bu rüyanın yorumunu yapar mısınız?

  3.  Temiz akarsuyun altında çamurlu bir çay akıyordu. Bu nedir? Eşimi ve kardeşinin evimin duvarlarını yıkarken gördüm, mermerdi.

  4. Rüyada 2 akvaryum gördüm, içi balık doluydu. Yalnız birinin suyu çok bulanıktı. Ben de bulanık alanın içindeki balıkları temiz olan akvaryuma ellerimle aktardım. Bu rüyanın anlamı nedir?

  5. Çok güzel bir site gerçekten benim sorum şu; Gökyüzünde ışık görmek neye delalettir?

  6. Şişede bulanık sular vardı bir kadın “İç bunlardan ama bulanık dikkat et!” dedi. Ben de “hayır” dedim. İlerde de babaannem oluktan kırık bir bardakla temiz su verdi “Bunu iç” dedi… Yorumlarsanız…

  7. Rüyamda bir dolu suyun içinde boğulduğumu gördüm. Bu ne anlama geliyor yorumlar mısınız? 🙂

  8. İş arkadaşım rüyasında benim akan bir bulanık suya düştüğümü ve sonra kendi çabamla sudan çıkmayı başardığımı görmüş. Anlamı nedir?

  9. Çalıştığım işyerindeki sorunlardan dolayı başka bir firmadan gelen iş teklifi hayırlı mıdır, diye yatılan rüyada yakınım, herhangi bir evin temelinden etrafında birikmiş ve çıkmaya devam eden kirli ve bulanık su ve bu suyun içindeki pislikleri dışarıya atmaya çalışan bir insan görmüşler. Ayrıca çamurun içindeki bir sopadan karıştırdıkça kurtlar çıkıyormuş. Sizce hayra mı, şerre mi, yormak lazım? Saygılar.

  10. Rüyada sarı su görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kazancının günden güne artacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, insanlar tarafından takdir ..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir