Rüyada Armut Toplamak Görmek

Rüyada armut toplamak rüyayı gören kişinin öncelikle maddi daha sonra manevi mevzularda büyük veya küçük çaplı ama çok fazla önem teşkil eden yardımlar göreceğine işarettir. Kişi bu yardımlar sayesinde yaşadığı bazı sıkıntılardan kurtulacaktır. Genel olarak rüya sahibinin rahata ermesine, sıkıntılarından kurtulmasına delalet eder. Kişinin rüyada topladığı armutların sayısı fazla ise kişinin alacağı yardım, elde edeceği kazanç, alacağı pay da o kadar büyük olur. Ancak armut sayısı ne kadar az ise alınacak yardım, kazanç, pay da o kadar az olacaktır.

Rüyadaki kişinin topladığı armutlar büyük, sarı ve olgunlaşmış armutlar ise kişinin maddi geliri artar, zenginleşir. Refah içinde yaşar. Eğer kişi ham armut topluyor ise sağlık problemleri ile karşılaşabilir. Ham armut aynı zamanda kişinin duyacağı bir yalana da işaret olmaktadır.

Rüyada Mevsimsiz Armut Yemek

Rüyada mevsimsiz armut yemek rüyayı gören kimsenin yapmaması gereken bazı işlere karıştığına işaret eder. Bu kimse gizli ve tehlikeli bazı işlere karışmış olabilir. Yasa dışı yollara başvurur ve haram kazanç sağlar. Bu durumu öğrenen çevresi kişiye karşı tavır alacaktır. Ailesi ve akrabaları tarafından kınanır, dışlanır. Kişi bu süreçte oldukça yalnızlaşacaktır. Tüm çalışmalarına rağmen işleri kötüye gidecek ve zamanla zarar edecektir. Ailesi ile arası bozulacaktır. Kişi eğer evli ise eşiyle arasında büyük sorunlar yaşanır. Sonuç ayrılığa varabilir.

Bu rüya aynı zamanda kişinin yanlış tercih yapması, hata etmesi anlamlarına da gelir. Örneğin yapılan yanlış bir evliliğe delalet eder. Kötü bir ev almaya, parayı çarçur etmeye işaret olur.  Kişinin yaşayacağı hayal kırıklıkları olacaktır.

Rüyada mevsimsiz armut yiyen kimse bayan ise eşinden boşanır veya onu aldatır. Rüya sahibi rüyasında eşinin mevsimsiz armut yediğini gördüyse eşi tarafından bir ihanete uğrayabilir. Hasta olan kişinin sağlık durumu daha kötüye gider ve vefat edebilir. Mevsiminde armut yemek ise kişinin kazancının artacağına, bebek sahibi olacağına, verimli bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada Armut Görmek

Rüyada armut görmek rüyayı görenin hayırlı bir işe vesile olacağına, bir fırsattan yararlanacağına işarettir. Bu rüyayı gören kimse eğer işsizse yakın zamanda aradığı işe sahip olacaktır. Kişi eğer evli değilse yakın zamanda karşısına hayırlı bir kısmet çıkabilir. Bu dönemde kişinin eline pek çok imkan ve fırsat geçecektir. Sıkıntıya düştüğü anda bir hayır ona yardım edecektir. Bu dönemde bazı kişilerden yardım alacaktır. Yaşlı kişiler için ölüm, hastalar için ise şifa bulmak anlamına gelebilir.

Rüyada armut görmek anlamı kişinin rızkının artacağına, kazancının bol olacağına da işarettir. Kişi birden fazla ve olgun armutlar görürse bu durum kendisine kalacak paraya, mirasa delalet eder.

Rüyada Armut Satmak

Rüyada armut satmak rüya sahibinin elindeki tüm malını, servetini, kazancını kaybedeceğine işarettir. Kişi bu dönemde maddi olarak çok sıkıntı çekecek ve parasız kalacaktır. Başına kötü olaylar gelebilir, büyük talihsizlikler yaşayabilir. Çok şanssız olacağı bir döneme girecektir. Bu durum ruh haline yansıyacak psikolojik olarak da fazlasıyla mutsuz ve huzursuz olacaktır. Bu sıkıntılı döneme girmesinde şanssızlığının da etkisi olmasına rağmen kişinin kendi hataları da etkili olacaktır. Yaşayacağı maddi zarar manevi olarak da sıkıntılar yaratacaktır. Kişinin ailesi ile arası açılacak ve bazı sorunlar baş gösterecektir. 

Rüyayı gören kişi eğer evli ise evliliğinde bu dönemde önemli sıkıntılar yaşanabilir. Bu sıkıntıların en önemli nedeni maddi sıkıntılar olacaktır. Daima huzursuz ve mutsuz olacağı bir aile ortamı ile karşılaşabilir. Bu rüya genel olarak kişinin malından olacağına, zarar edeceğine işarettir.

Rüyada Armut Yemek

Rüyada armut yemek kişinin bazı dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacağına, her fırsatı kendi lehine çevireceğine, ticarete atılıp para kazanma hevesine gireceğine işarettir. Maddi duyguları bu dönemde ağır basacaktır. Para kazanma isteği, mal sahibi olma isteği kendisini hileli yollara da itebilir.

Rüyasında armut yiyen kimse armut mevsiminde yemiyorsa ahlaken zayıf bir dönem içerisinde olacaktır. Bu nedenle kendisi gibi bir bayanla birlikte olabilir. Bu beraberlik kişiye oldukça fazla zarar ve laf getirecektir. Rüyayı gören kişi bayan ise aynı durum söz konusu olacaktır. Çevresi tarafından dışlanacak ve kınanacaktır.

Ayrıca bkz: Meyve Görmek, Ağaçlar, Yer Elması

Armut Toplamak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir