Rüyada Arabayla Kaza Yapmak Görmek

Rüyada arabayla kaza yapmak kişinin hayatında ters giden bazı durumlar olduğuna işarettir. Son zamanlarda yapmış olduğu bazı işlerden beklediği faydayı göremeyebilir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı, zamanını ve emeğini verdiği uğraşlar kendisini tatmin etmeyecek sonuçlar verecektir. Rüya sahibi aldığı önemli bir kararda hataya düşecek ve büyük bir yıkım ile karşılaşacaktır. Bu kötü ve zor durumların sebebi görüldüğü üzere rüyayı gören kişinin ta kendisi olacaktır. Aldığı yanlış kararlar, bilerek yapılan hatalar, sorumsuzluklar zamanla daha büyük sorunlara dönüşecek ve rüyada geçen kişinin ruh halini de olumsuz yönde etkileyecektir.

Rüyada arabayla kaza yapmak ne demek genel olarak yaşamındaki sıkıntılardan dolayı kişi içine kapanık ve mutsuz bir hale bürünebilir. Yaşadığı üzüntüler karakterini olgunlaştıracak ve hayata daha gerçekçi bakmaya başlayacaktır. Yakınında bulunan insanların zarar görmesi de bu rüya için muhtemeldir. Kişinin ailesi ile arasında iletişim kopukluğu yaşanabilir. Çevresi ile ilişkilerinin oldukça zayıf olacağı bir dönemdir. Maddi anlamda kayıplar yaşanır ve durumun olumsuz etkileri kişinin tüm yaşamına yansır.

Rüyada geçirilen kazanın sonucu görülüyorsa bu sıkıntıların bir süre sonra aydınlığa kavuşabileceği yorumu yapılabilir. Ancak rüya kaza ile sonlanıyor ve ardından yaşananlar bilinmiyorsa bu süreç biraz daha uzun olabilmektedir. Aile bağları bu dönemde oldukça kuvvetlendirilmelidir. Zor zamanları yakınların desteği ile atlatmak çok daha doğru olacaktır.

Rüyada Araba Kazası Görmek

Rüyada araba kazası görmek rüyayı gören kişinin yakın zamanda alacağı hayırlı bir habere işarettir. Bu haber genellikle maddi anlamda yaşanan bir gelişme olacaktır. Aileniz sizin için bir ev veya arsa almış olabilir. Maddi değeri yüksek olan bir hediye ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde hayatınız içerisinde lafı en çok geçecek olan şey para ve maddiyat olacaktır. Yenilenmeler, değişimler yaşanabilir. İş hayatınızda bir canlanma görülecek maddi anlamda ilk olumlu gelişmeye maaşınız aracılığıyla tanık olacaksınız.

Rüyada araba kazası görmek tabiri yeni bir işe başlayabilirsiniz. Başarı ile doğru orantılı olarak hayat standartlarınız da yükselecek ve birtakım değişimler yaşayacaksınız. Yeni bir ev satın alabilir, yeni bir muhite taşınabilir, yeni bir araba alabilirsiniz. Bu rüya genellikle yeni araba sahibi olan veya olmak isteyenlerin sıklıkla görebileceği bir rüya olmaktadır. Arabalara olan düşkünlüğünüz bilinçaltınızı bu şekilde yönlendirebilir.

Bu yorumlar bir yana bazı rüya tabircilerine göre bu rüya oldukça olumsuz manalara gelmektedir. Yakınlarınızdan birinin başına bir şey geleceğine ve sizin bu olaya tanıklık yapacağınıza işaret olarak görülür. Aynı zamanda kişinin başarmak istediğini başaramamasına, varmak istediği noktaya varamamasına, yoluna engeller çıkmasına işarettir.

Rüyada Araba Kazasından Kurtulduğunu Görmek

Rüyada araba kazası yapmak ve bu kazadan sağ çıktığını görmek rüya sahibi için oldukça olumlu anlamlara gelmektedir. Öncelikle rüyada kaza yapmak kişinin bazı amaçları olduğuna ve bu amaçların gerçekleşmesi için birtakım emekler sarf edildiğine işaret olmaktadır. Kaza geçirilmesi kimi tabircilere göre farklı anlamlara da gelebilirken genellikle engellerle karşılaşmaya, kişinin istediğini elde edememesine veya başına kötü bir iş gelmesine yorumlanır.

Rüyada araba kazasından sağ kurtulmak kişinin ulaşması gereken yolda tüm zorlukları ve engelleri aşıp, sonuca ulaşacağına işarettir. Maddi anlamda yaşanan sıkıntılar da büyük oranda çözülebilecek ve rahat bir döneme geçilebilecektir. Rüya sahibi yara almadan veya herhangi bir yeri kanamadan kazadan kurtulabilirse olumlu manalar doğmaktadır. Güzel gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada Araba Kazasında Öldüğünü Görmek

Rüyada araba kazasında öldüğünü görmek tam tersi manalara gelmektedir. Rüyayı gören kişi bu rüyayı kabus olarak kabul etse bile rüyada araba kazasında ölmek hayırlı bir rüyadır. Ciddi bir tehlike yaşanabilir ancak kişi bu tehlikeyi atlatacaktır. Ölüm tersi manalara gelebilmektedir o nedenle bu rüya kişinin ömrünün çok uzun olacağına da işaret olmaktadır.

Kişinin hayatı bu dönemde aldığı kararlarda yeniden başlayabilir, sıfırdan bir hayat, yeni doğmuşçasına bir hayat yaşayabilmektedir. Kişinin aslında son bulan eski hayatının, kararlarının, kişiliğin soyut bir ölümü olarak tabir edilebilir. Yaşamında büyük ve köklü değişimler yaşanacaktır.

Ayrıca bkz: Arabayla Gezmek, Otomobil Kullanmak, Ölmek 

Arabayla Kaza Yapmak

“Rüyada Arabayla Kaza Yapmak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda, araçla giderken yanımda tanımadığım bir adam, arkada babam var. Yol birden balonun üstünde gidermiş gibi sallanıyor. Sol taraf bataklık dere, sağ taraf deniz uçurum vardı. Sonra birden kazayı atlattık. Birden iki tane tanımadığım hamile kadın gördüm. Acaba ne olabilir?

  2. Beyaz bir araba ile yolda giderken birden karşıma çıkan yola giriyorum. Yol yeni yapılan dar ve toprak bir yol… Birden yolda arabayla giderken kaza yapıyorum arabadan beni eşim çıkarıyor. Araba ters dönmüş, orda bulunan insanların yardımı ile araba çevriliyor… Arabanın tavanı ve motor kısmı mahvolmuş… Arabayı öyle görünce birden bayılıyorum… O sırada bir polis kaskomuzu soruyor, o sırada ne olduğunu hatırlayamıyorum… “Yarına kadar bekleyelim” diyor. Eşim de arabanın tamir parasını yarına kadar yatırmamız gerektiğini yoksa arabanın çöpe atılacağını söylüyor. Hiç kanayan bir yerim yok.

  3. Rüyamda abimle beyaz bir kamyonda gidiyoruz. Arabayı ben sürüyorum ve agaca çarpıyorum, araç takla atıyor. Abim altında kalmaktan kurtuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir