Rüyada Arkadaşınla Kavga Etmek Görmek

Ayrıca bkz: Baba ile Kavga Etmek, Anneyle Kavga Etmek, Kavga Etmek

Rüyada arkadaşınla kavga etmek kişinin gerçek hayatında çevresindeki insanlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşadığının işaretçisidir. Bu anlaşmazlıklar genellikle kişinin özel hayatıyla ilgili olacaktır. Yakın zamanda bir arkadaşınız ile sevgiliniz, eski sevgiliniz veya eski sevgilisi yüzünden tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Bu rüya arkadaşınızın yanlış bir karar vereceğine, sizin ise onu engellemeye çalışmak isteyeceğinize işarettir.

Rüyada gördüğünüz kişi oldukça değer verdiğiniz, kendisi için üzülebileceğiniz bir kimsedir. Bu nedenle onu yaptığı hatadan çevirmek veya vazgeçirmek isteyebilirsiniz. Bu hata genellikle evlilik, ilişki gibi bir durum olurken bazı durumlarda okul ve eğitim hayatıyla, iş hayatıyla da ilgili olabilir. Arkadaşınıza yardımda bulunacak ve onun zor duruma düşmesini nispeten önlemiş olacaksınız.

Kimi rüya tabircilerine göre bu rüya arkadaşınızla aranızın çok iyi olacağına, birlikte eğlenceli günler geçireceğinize, birbirinize yardımda bulunacağınıza işarettir. Arkadaşınızla daha fazla zaman geçirmeye fırsat bulabilirsiniz. Bu dönemde birlikte bir şeyler yapmak isteyecek ve buna zaman ayırabileceksiniz. Arkadaşınızla bir geziye gidebilir, yolculuğa veya tatile çıkabilirsiniz.

Rüyada arkadaşınla kavga etmek ne demek bu rüya sıklıkla aşk ilişkisine, kısa bir zaman içinde bir gönül macerası yaşanacağına, hoş sohbet ve eğlenceli biri ile tanışmaya, konuşmaya, uzun süredir aranan aşkı bulmaya, mutluluğa, huzura ermeye, hayırlı haberlere, çevredeki insanlarla iyi geçinmeye, bir topluluk içinde bulunmaya, bir davete katılmaya işarettir. Bu rüyayı gören kimsenin çok kısa zamanda çok seveceği ve oldukça güvenebileceği bir dostu olur.

Rüyada Arkadaşı ile Tartıştığını Görmek

Rüyada arkadaşı ile tartıştığını görmek kişinin çevresindeki bazı insanlarla fikir ayrılıkları, fikir çatışmaları yaşadığına işarettir. Bu kişiler en yakın arkadaşları ve hatta kişinin ailesi olabilir. Kendisine oldukça yakın olan kişiler ile son zamanlarda ters düşecek ve bu durumdan dolayı rahatsız, huzursuz olacaktır. Kendi fikir ve düşüncelerinin sevdiği insanlar üzerinde kabul görmüyor olması kendisini üzecektir.

Bu rüya genel olarak toplumdan ters düşmeye, dışlanmaya, ötekileşmeye işarettir. Bu nedenle yakın zamanda iş hayatınızda birtakım sorunlar baş göstermeye başlayabilir. Çevrenizde sizin zayıf bir anınızı bekleyen pek çok insan bulunmaktadır. Bu insanlar bu zayıf dönemlerinizde arkanızdan işler çevirerek sizleri daha da zor duruma sokabilir.

Rüyada arkadaş ile tartışmak İş ve okul hayatında arkadaş edindiğiniz kimseler dikkat etmeniz gerekmektedir. Sizinle derdi olan kimseler bu dönemde elindeki tüm kozları kullanacaklardır. Eğitim hayatınızda yani okulda sizin başarınızı gölgelemek isteyen kimseler olabilir. Onlara fırsat yaratmamalı ve ipleri sıkı sıkı tutmalısınız. Bu rüya çevrenizde size karşı dost görünen ancak gerçekte kötü duygular besleyen kıskanç, fesat insanlar olabilir. Dikkatli olun.

Bazı rüya yorumcularına göre arkadaşı ile tartışan, kavga eden kimse olumlu şeyler yaşayabilir. Örneğin yakın zamanda şan ve şöhret sahibi olup seçilmiş bir kimse olabilir. Bu rüya murada ermeye, arzu ve isteklerin gerçekleşmesine işaret olabilir. Sohbet, muhabbet rüyanın en yakın manasıdır. Ailenizle veya arkadaşlarınızla buluşacak ve keyifli vakitler geçireceksiniz. Maddi anlamda birikim yapabileceğiniz bir dönemdir. Bu dönemi değerlendirmekte fayda vardır.

Rüyada Sınıf Arkadaşları ile Kavga Etmek

Rüyada sınıf arkadaşları ile kavga etmek rüya sahibinin fikirlerini birilerine dayatmak istediği şeklinde yorumlanır. Bu fikirleri ve davranışları sayesinde çevresi ile arası açılmakta ve zamanla yalnızlaşmaktadır.

Rüyayı gören kişi yalnızlaştıkça daha da sertleşmekte ve insanlarla arasındaki uçurumu açmaktadır.

Bazı rüya tabircilerine göre de tam tersi olarak rüyada kavga ettiğini görmek genellikle gerçek hayatta anlaşmaya ve toplum içinde iyi bir ad, ün sahibi olmaya işarettir. Bundan dolayı rüyada sınıf arkadaşları ile kavga eden kimse, gerçek hayatta iyi ve güzel dostlar edinir. Kendisini güzel bir cemaatin, topluluğun sohbetinde, davetinde bulunur. Bu rüya arkadaşları ile güzel vakit geçirmeye, aradığı mutluluğu bulmaya, anlaşacağı yakın dostlar edinmeye, verilen sözlere, emanete riayet etmeye işarettir.

Rüyada kavga etmek kimi zaman tam tersi anlamlara gelmekte ve açıkça olumlu manalar ifade etmektedir. Bu rüya da aynı bu şekilde kişinin güzel haberler almasına, beklediği kişiyi bulmasına işarettir. Ayrılıklar yaşansa bile bu ayrılıkların ardından çok daha hayırlı olaylar yatmaktadır.

Rüyada Tanımadığı Bir Adamla Kavga Ettiğini Görmek

Rüyada tanımadığı bir adamla kavga ettiğini görmek kişinin bazı korkuları olduğuna işarettir. Yaptığı bazı işlerden dolayı tedirginlik yaşamakta ve çevresinde neyden çekineceğini bilemez durumdadır. Kötü bir şey yapan veya kötü bir şeyler yaptığını sanan kişilerdeki bu basit paranoya bilinçaltına yansıyarak savunma mekanizması oluşturur. Kişi daima biri ile karşı karşıya geldiğinde savunma, tartışma, üste çıkma çabası içinde bu duyguyu yaşar. tereddütte kaldığı bazı konular, karar veremediği olaylar, aralarında seçim yapamadığı kişiler bulunmaktadır. Çekindiği bazı durumlar bulunmakta ve bu durumlar nedeniyle bazı korkular yaşamaktadır. 

Rüyasında tanımadığı bir adamla kavga eden kimse gerçek dünyada kendisine saygı duyulan, güçlü, bilgili ve kudretli bir kimsenin yanına gider. Bu rüya hayatında bazı şeylerin iyiye gitmesi şeklinde yorumlanır. Örneğin çevreniz tarafından tanınabilir ve iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

Rüyasında tanıdığı bir adamla kavga eden kişi ise o adamdan gerçek hayatta iyilik görür.

Arkadaşınla Kavga Etmek

“Rüyada Arkadaşınla Kavga Etmek Görmek” için bir yorum

  1. Ben bizim sınıfta başkan yardımcısıyım. Öğretmenimiz deneme sınavındaki ilk 2yi başkan, yardımcı yaptı. Benim arkadaşlarımın beni zaten eleştireceği 1.günden belliydi ve bunu her derste yaptılar. İftira attılar. Ben ise bir gün matematik dersiydi, matematik hocasına da şikâyet ettiler. Hocada beni eleştirdi ve ben anladım bunları sınıftakileri beni attırmak için birkaçının buluştuğunu gördüm ve arkamdan pusu kurduklarını anladım. Hemen istifa ettim ama matematik hocası sözlü notumdan 5 puan kırmıştı bile ve bugün rüyamda sıra arkadaşımla kavga ediyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir