Rüyada Arsa Almak Görmek

Ayrıca bkz: Zorla Almak, Mal ve Mülk, Miras

Rüyada arsa satın almak rüyayı gören kimsenin maddi harcamalar yapacağına işarettir. Bu dönemde kişi bazı kişilerle ortak işler yapabilir, ticari kararlar alabilir. Özellikle gayrimenkul konusunda pek çok atılım yapacaktır.

Eğer rüyayı gören kişinin hali hazırda bir işi yoksa bu dönemde yeni iş arayışlarına girecek ve özellikle, emlak danışmanlığı, galeri türü atılımlar yapacaktır. Ev veya arsa alım satımına başlayabilir. Bu süreç içerisinde çok zenginleşecek ve kendine bazı harcamalar yapacaktır. Yeni bir ev, arsa yahut araba satın alabilir. Bu dönemde mala ve mülke çok fazla önem vermeye başlayacaktır. Dünyevi zevkler uğruna çalışacak ve zamanla maneviyatı ikinci plana atacaktır. Kişi çevresinde işine ve paraya çok önem veren bir kimse olarak tanınır.

Rüyada Arsa Görmek

Rüyada arsa görmek maddi durumu iyi olmayan kimselerin yakın zamanda aradıkları eve, eşyaya kavuşacaklarına delalet eder. Genellikle rüyayı gören kimse uzun zamandır kirada oturuyor ve ev almak istiyordur, maddi durumunun yetersizliği sebebiyle ev alamamaktadır. Tüm maddi yetersizliğine rağmen şans bu dönemde kendisine yardım edecek ve rüya sahibi istediği evi alabilecektir. İyiliklerinin karşılığı olarak kendisine çıkan bu fırsatı kişi değerlendirebilirse sadece ev sahibi olmakla kalmayıp kazancını da artırabilir. 

Görülen arsa eğer büyük bir arsaysa kişinin alacağı evde o derece içine sinecek ve konforlu olacaktır. Eğer arsa küçük bir arsa ise sahip olunan ev sahiplerini tatmin etmese de mutlu etmeye yetecektir.

 Rüyada Arsa Üzerine Ev Kurmak

Rüyada arsa üzerine ev kurmak rüyadaki kişinin edineceği bir mala, kazanacağı başarılara işarettir. Kişinin eline oldukça önemli fırsatlar geçecektir. Maddi olarak yaşadığı sıkıntı bu dönemde yok olacak ve kişi bazı dünyalık sahibi olabilecektir. Uzun zamandır isteyip de alamadığı eşya, ev, araba gibi şeylerin sahibi olabilecektir. 

Aynı zamanda bu işleri yaparken haram yola sapmayacak ve kendi azmi ile çalışıp kazanacaktır. Bu dönemde oldukça fazla emek sarf edecek, çok koşturacak ve didinecektir. Tüm bunların sonucunda iyi bir karşılık bulacak ve önemli bir yere gelecektir. Bu süreç içerisinde kimseden yardım almayacak ve kendi azmi ile sabredecektir.

Rüyada Arsa Kazmak

Rüyada arsa kazmak rüyayı gören kimsenin yoğun bir döneme gireceğine delalettir. Bu yoğunluk genel olarak iş hayatı üzerine yorulmaktadır. Kişi işlerinin sıkışıklığı, kötülüğü veya iyiliği nedeniyle çok ama çok yoğun olacaktır. Başını kaşımaya vakti kalmayacak kadar yoğun olacak olan kişi iş hayatına kendisini fazla kaptıracak ve ailesiyle olan bağlarını zedeleyecektir. Çok zorlu bir işe adım atmış olabilir. Çözümü mümkün olmayan sorunlarla baş etmeye çalışıyor olabilir. 

Kişi bu dönemde bu sıkıntıları atlatmak adına çabalayacak ve çabalarının sonunda karşılığını alacaktır. Daha iyi şartlara gelecek olan kişi bu sıkıntılı süreci sabırla geçiştirecektir.

Rüyada Arsa Satın Almak

Rüyada arsa satın almak rüyayı gören kimsenin gerçek hayatında işlerinin yoluna gireceğine işarettir. Uzun zamandır iş hayatında sıkıntılar yaşayan kimse bu sıkıntıları aşarak bazı atılımlar yapacak ve başarılı olacaktır. Özellikle ticaret anlamında verimli olacak olan bir döneme girecektir. Kazancı artacak ve çevresindeki insanların sayısı da bir o kadar artacaktır. İş hayatında hatırı sayılı kimselerden olacaktır. Bu dönemde kazancını büyük oranda yatırımda kullanacaktır. Ev, arsa, araba, yazlık gibi mal veya mülkler edinebilir. Maddi sıkıntılardan sonra bu dönem rahatlama ve feraha erme dönemidir. Kişi maddi sorunlarını çözer, kazancını artırır, yatırım ve birikim yapar. Hayatının geri kalanında daha rahat bir ömür sürer.

Rüyada Arsa Satmak

Rüyada arsa satmak rüya sahibinin elinden mal çıkacağına işarettir. bu dönemde maddi veya manevi bir sıkıntı içerisine girecektir. Bu sıkıntıları aşmak amacıyla bazı çareler düşünecek ve sonunda bir yardım eline ihtiyaç duyacaktır. 

Kişi çevresinden bazı insanların yardımları ve kendi emekleri ile bu sıkıntılı süreci atlatmaya çalışacaktır. Bu dönem maddi anlamda oldukça problemli bir dönem olacak ve kişi sahip olduğu bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kalacaktır. Öncelikli olarak araba, eşya, ev gibi mal ve mülkler elden gidebilir. Kaybettiği tüm varlığıyla birlikte aile ilişkileri de bozulacak ve yıpranacaktır.

Arsa Almak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir