Rüyada Akvaryum Balığı Görmek

Rüyada akvaryum balığı görmek, yaşanacak farklılıkların habercisidir. Rüyayı gören kişinin farklı ve alışık olmadığı ortamlara gireceğine, farklı insanlarla tanışacağına; bu ortamın rüya sahibine çok çekici geleceğine, bu ortamlarda tanıştığı yeni insanlarla yeni ortaklıklar kuracağına ve bu yeni ortaklığın da kendisine hayırlı geleceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla sayıda akvaryum balığı görmek eğer rüyada görülen akvaryum içindeki balıkların sayısı miktar olarak fazla ise, rüyayı gören kişinin kısmetinin açık olduğunu, bolluk bereket içinde olduğunu; bekar ise kısmetinin açılarak, kendisine gelen insanların sayısının artacağını; işsiz ise yakın zamanda iş bularak hayırlı, helal ve bereketli bir iş bulacağını rivayet eder.

Rüyada akvaryum içinde ölü balık görmek akvaryum içindeki balıklar ölü ise, rüya sahibinin yakın zamanda bir musibet yaşayacağını, hayatına aldığı yeni bir insandan tez zamanda bir kötülük göreceğini ve işlerinin de şansının da kapanacağını, kazancının bereketini kaybedeceğini işaret eder.

Rüyada akvaryum içinde büyük balık görmek rüyada balıkların büyük olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin aniden ve hiç beklemediği bir anda güzel ve hayırlı bir teklif alacağını, bu teklif ile kısmetinin de yolunun da açılacağını ve hayırlı paralar kazanarak maddi anlamda büyük gelirler elde edeceğini delalet eder.

Rüyada Akvaryum Balıklarına Yem Vermek

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek, rüya sahibinin gerçek yaşamında başarılara imza atacağına, çevresi tarafından sevilen, sayılan ve takdir gören bir konuma geleceğine tabir edilir.

Rüyayı gören kişi eğer iş yeri sahibi ise iş yerini büyüteceğinin, emrinde çalışan işçileri olacağının ve bu işçi sayısının zamanla artacağının, kazancının kat kat fazlasını kazanacağının göstergesidir.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek ne demek gören kişi evli ise ve rüyasında akvaryum içindeki balıklara yem verdiğini gördüyse, rüya sahibinin evlatlarından hayır göreceğini, yaşlandığı zaman evlatlarının rüya sahibini çok mutlu ederek razı edeceğini ve hayırlı dualar alacağını rivayet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem verildiğinde balıkların öldüğünü görmek gören kimsenin gerçek hayatta iyi kalpli bir insanın kalbini kırdığını işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinde olan ve kendisinin de farkında olmadan kırdığı bu insanın ahını aldığını işaret eder.

Bazen de elde edilecek gelirin, ganimetin yanlış zamanda ve yanlış insanlarla kullanılması nedeniyle, çabuk sürede kaybedildiğinin ve bereketinin kaçacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Akvaryumda Ölmüş Balık Görmek

Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek, rüya sahibinin başına hoş olmayan, tatsız bir olay geleceğinin habercisidir.

Rüyayı gören kişinin üzüleceği ve kötü bir olay yaşayacağına ya da kötü bir haber alacağına işaret eder. Kişinin kazancının düşeceği, kısmetinin kapanacağı, yanlış ve doğru yolda olmayan insanların çevresine gireceğini ve bu nedenle de belalar yaşayacağının habercisidir. Rüyada ölmüş balık görmek aynı zamanda kötü şans olarak da yorumlanırlar.

Rüya sahibinin yolunda giden işlerinin aniden aksayacağını, olacak bir işinin ansızın olmadığını yani neye niyetlense o niyetlendiği şeyi elde edemediğini delalet eder.

Rüyada akvaryum balıklarını kendisi öldürdüğünü görmek kişinin gerçek hayatta eline birçok fırsat geçtiğini, elinde güç olduğunu fakat, rüya sahibinin bu fırsatları ve gücü gerektiği gibi değerlendiremediğini ve bu nedenle de çok pişmanlık yaşadığını, vicdan azabı çektiğini delalet eder.

Rüyada Boş Akvaryum Görmek

Rüyada boş akvaryum görmek, rüya sahibinin yaşamında bir şeylerin olması için çok emek verdiğini, çok çalıştığını fakat bunca çalışma ve emeğin karşılığını alamadığının ya da alamayacağının habercisidir.

Rüyada boş akvaryum görmek ne anlama gelir, boşa gayret etmek, boşa çabalamak olarak tasvir edilir.

Bazı rüya alimlerine göre: Rüya sahibi eğer iş ortamındaysa; rüyayı gören kişinin çevresinde kendisini istemeyen, yükselmesini istemeyen, kazanç elde etmesini engellemek isteyen kişilerin olduğu ve bu kişilerin etkisiyle rüyayı gören kişinin şansının da kazancının da azaldığı olarak tabir edilir.

Rüyada dolu akvaryumun ansızın boşaldığını, balıkların yok olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin dünya aleminin zevklerine, mutluluğuna kendisini çok kaptırdığını, öbür dünyayı hiç düşünmeden hareket ettiğini, gözünün dünya malına ve parsına doymadığını rivayet eder.

Rüya sahibinin bu varlık ve bolluktan uyanıp, kendisini düzeltmesi gerektiği ve bu rüyadan uyanması gerektiğinin habercisidir.

Rüyada Akvaryumdaki Balığı Yemek

Rüyada akvaryumdaki balığı yemek, sağlıkla ilgili haberci bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin sağlığına dikkat etmesi gerekir ve kontrollerini düzenli olarak yapması gerekmektedir.

Rüya sahibinin eğer dikkat etmezse, yakın zamanda sağlığını kaybedeceğini bu nedenle de yemesine içmesine dikkat etmesi gerektiğini ve kendisini fazla yormaması gerektiğini işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum içindeki balıkları ölü görmek rüya sahibi o balıkları yiyor ise rüyayı gören kişinin dermanı olmayan bir derde tutulacağını işaret eder. Bu dert gerek sağlık gerekse maddi anlamda ya da iş ile ilgili bir konu olabilir.

Bazı rüya alimlerine göre rüyada akvaryumdaki balığı yemek, rüyayı gören kişinin başkasının hakkını yiyerek, haksız kazanç elde edeceğine ve bu nedenle de bir musibet ile karşılaşıp zor günler yaşayacağına  işaret eder.

Akvaryum Balığı

“Rüyada Akvaryum Balığı Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda beslediğimiz Japon balıklarının bir anda hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve tehlikeli hale geldiğini gördüm ve sayıları gittikçe artıyordu. İki tanesi tam ben bakarken kapkara oldu ve başka bir yaratığa dönüştü. Birde evde havuz varmış ve kocaman bir köpekbalığı bize saldırıyordu, havuzdan çıkamıyordu ama abimi yaraladı. Ne anlama geliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir