Rüyada Altın Almak Görmek

Ayrıca bkz: Altın Çalmak, Altın Kolye, Altın Yüzük Takmak

Rüyada altın almak, rüya sahibinin gerçek hayattan birinin yolundan gittiğini işaret eder. Rüyayı gören kişinin halini ve tavrını çok sevdiği, kendisine örnek aldığı, onun gibi biri olmak istediği bir büyüğü olduğunu ve ona özenerek ve onu taklit ederek yaşamını sürdürdüğünü rivayet eder.

Külçe Şeklinde Altın Almak

Rüyada külçe şeklinde altın almak, rüya sahibinin bir şeyleri oldurmak için çok çaba ve emek sarf ettiğini, bu emekleri sergilerken de zorlu yollardan geçtiğini fakat bu çetrefilli yollarda çevresinden birinin ona hem maddi hem de manevi destek olup başarmasına vesile olduğunu bu nedenle de rüyayı gören kişinin kendisine yardım eden kişiye şükranlık duyduğunu delalet eder. Yani gönül borcu ve gönül bağı olduğunu işaret eder.

Rüyada Altın Değiş-Tokuş Yapmak

Rüyada biriyle değiş tokuş yaparak o kişiden altın almak, kişinin farkında olmadan derdi olan ve çok zor durumda olan birinin derdine derman bulacağını, onu sıkıntısından kurtaracağını ve bunu fark ettiğinde de “Bilsem yardım etmezdim” diye düşüneceğini rivayet eder, yani gönülsüz ve farkında olmadan yapılan bir yardımı işaret eder.

Zenciden Altın Almak

Rüyada zenci bir kadın ya da erkekten altın almak, rüyayı gören kişinin sıkıntıya düşeceğini, etrafından yardım talebinde bulunacağını ve sesini duyup da yardım isteğine karşılık bulamayacağını ve çok zor zamanlar geçireceğini rivayet eder.

Rüyada Bavul Dolusu Altın Almak

Rüyada çanta, poşet ya da bavul dolusu altın almak kişinin önüne birden fazla kez yani çok sayıda fırsat çıkacağını, bu fırsatların çoğunu da değerlendireceğini ve maddi kazanç elde edeceğini delalet eder.

Tozlanmış Altın Almak

Rüyada kendisine üstü tozlanmış ya da rengi bozarmış altın verildiğini görmek, rüya sahibinin çok yakınından birinin neden olduğu kötü bir olay yaşayacağına ve bu olaydan sonra kimseye güvenemeyeceğine ve bu nedenle de iş yaşamında biraz daha geri planda kalacağına işaret eder.

Rüyada Kuyumcudan Altın Almak

Rüyada kuyumcudan altın almak, rüyayı gören kişinin risk alarak bir işe gireceğine ve bu iş konusunda çok tereddüt etse bile sonunun güzel olduğunu görünce sevinip mutlu olacağına ve bol, hayırlı ve bereketli kazançlar kazanacağına delalet eder.

Kuyumcudan alınan altının sayısı ya da kilosu arttıkça ise iş yaşamında elde edilen karın da o denli artacağını işaret eder. Rüyada kuyumcudan alınan altın parlak değil ise ya da pis, kirli görünüyorsa rüya sahibinin iş hayatında onu istemeyen, ayağını kaydırmak isteyen, onu zarara sokmak için elinden geleni ardına koymayan birinin olduğunu ancak bu kişinin rüya sahibine aynı zamanda dost göründüğünü ve her yardıma ihtiyacı olduğunda koştuğunu da delalet eder. Yani uyarıcı bir rüyadır diyebiliriz.

Rüyada Sevgiliden Altın Almak

Rüyada sevgili ya da eş ile kuyumcudan altın almak, beraber yaşanacak mutlulukların habercisidir. Rüya sahibi ve eşinin ya da sevgilisinin kendilerini ilgilendiren çok değişik ve çok mutlu bir haber alacaklarını ve sevinçten neredeyse çıldıracak kadar mutlu olacaklarını müjdeleyen bir rüyadır.  

Rüyada Kuyumcudan Altın Almak

Rüyada anne veya baba ile kuyumcudan altın almak, ailenin yakın zamanda bir mal varlığı edineceğini, bu mal varlığını alırken çok sıkıntı çekeceklerini fakat bu sıkıntıyı çevreden gelen karşılıksız bir destek ile çözeceklerini rivayet eder. 

Rüyada hiç tanımadığı biri ile kuyumcudan altın almak, rüya sahibinin yeni bir karar alacağına, bu kararın hayatını kökten değiştireceğine bu nedenle de kişinin çok stres ve kararsızlık yaşadığına delalet eder.

Rüyada Altın Satın Almak

Rüyada altın satın almak rüya sahibinin bile bile ve isteyerek sırf para kazanmak için doğru olmayan bir yola sapacağına, iyi olmayan ortamlara girip, iyi olmayan kişiler ile dostluklar, ahbaplıklar edineceğine delalet eder. Çevresindeki insanların da maddi açıdan rahat etseler de rüya sahibine kızdıklarını ve helal olmayan para getirdiği için tepkili olduklarını da işaret etmektedir. 

Rüyada banka yerine bir okuldan ya da değişik bir kurumdan altın satın aldığını görmek, rüyayı gören kişinin kendi sorunlarını kendi çözmek yerine başkasına çözdürmeye çalıştığını, başkalarını kullanmayı seven bir insan olduğunu ve bu nedenle de işlerinin sarpa saracağını delalet eder.

Rüyada Çeyrek Altın Almak

Rüyada çeyrek altın almak rüyayı gören kişinin sıkıntılarının bir bölümünün gideceğine delalet eder. Rüya sahibinin maddi konuda çektiği bir sıkıntının yurt dışından ziyarete gelen ya da gelecek olan biri vasıtası ile giderileceğini işaret eder. 

Rüyada bir kutu içinde çeyrek altın almak rüya sahibine çok büyük bir meblağda olmasa da bir milli piyango, sayısal loto ya da ona benzer bir şans oyunundan para geleceğini fakat rüya sahibinin bu parayı da yine bu şans oyunlarında kaybedeceğini işaret eder. 

Rüyada başka birinden çeyrek altın almak, kişinin yakın zamanda bir hediye alacağını, bu hediye ile mutlu olup önemli bir ihtiyacını karşılayacağını delalet eder. 

Rüyada bir düğün için hediye olarak çeyrek altın almak, rüyayı gören kişinin yakında kalabalık bir ortama gireceğini, bu ortamda yeni biri ile tanışacağını ve bu insan ile sevgili olup bir yolculuk yapacağını işaret eder.

Rüyada Çeyrek Altının Sahte Çıkması

Rüyada aldığı çeyrek altının sahte çıktığını görmek, rüya sahibinin hiç tanımadığı biri tarafından kandırılıp dolandırılmaya çalışılacağını önce bunu fark etmeyeceğini fakat birkaç gün içinde başka birinin yol gösterip akıl vermesi sonucunda bu durumu fark edeceğini ve son anda dolandırılmaktan kurtulacağını rivayet eder.

Rüyada Birinden Altın Almak

Rüyada birinden altın almak genel anlamda rüya sahibinin çevresinden takdir alacağını, çevresi tarafından tebrik edileceğini delalet eder. Rüyayı gören kişi eğer öğrenci ise, derslerinde üstün başarı göstereceğini, bu başarıdan dolayı da burs ya da maddi bir ödül alacağını işaret eder. 

Rüyada birinden altın aldığını gören kişi bekar ise, rüya sahibinin çok eskiden tanıdığı yakın bir arkadaşı ile yıllar sonra tekrar karşılaşacağını ve bu karşılaşmada birbirlerinden etkileneceklerini ve hayatlarını birleştirme kararı alarak yeni bir yola gireceklerini delalet eder. 

Rüyada bir çocuktan altın aldığını görmek, rüya sahibinin kalbinin çok temiz olduğunu, ettiği dualar nedeniyle dileğinin yakın zamanda gerçekleşeceğini rivayet eder.

Rüyada Altın Kolye Almak

Rüyada altın kolye almak, rüyayı gören kişinin yeni bir gönül ilişkisine başlayacağının habercisidir. Rüya sahibini çok seven ama bir türlü duygularını ona açamayan birisi olduğunu ve bu kişinin hiç beklenmedik bir anda cesaret ederek rüyayı gören kişinin karşısına çıkacağını ve böyle başlayan bir ilişkinin evlilik ile sonlanacağını delalet eder.  

Rüyada kendisine ailesi tarafından altın kolye alınması, kişinin ailesinin istediği ve onayladığı bir insan ile kısa bir tanışma faslının ardından yani görücü usulü ile evleneceğini ve zaman geçtikçe ilk zamanlara göre daha da mutlu olacağını rivayet eder.

Rüyada Altın Bilezik Almak

Rüyada altın bilezik almak, kişiye kalacak bir mirasın habercisidir. Rüyayı gören kişinin çevresinde çok sevdiği ve örnek aldığı biri olduğunu, bu kişiyi kaybetmesi sonucunda da o kişiden ufak bir mal varlığı kalacağını ve rüya sahibinin da bu mal varlığı ile kendisine miras bırakan kişinin işini devam ettireceğini delalet eder. 

Rüyada kendisine ailesi tarafından altın bilezik aldığını görmek, rüya sahibinin eğitim hayatı sonunda ailesinin desteği ile bir iş kuracağını ve kurduğu bu yeni işte ilk önce zarar etse bile eğer azmederse çok büyük ve hayırlı paralar kazanacağını delalet eder.

Altın Almak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir