Rüyada Ayakkabı Kaybolması Görmek

Ayrıca bkz: Ayakkabılık, Ayakkabı Yırtılması, Ayakkabının Tekini Kaybetmek, Ayakkabı Dükkanı

Rüyasında ayakkabı kaybolduğunu görmek dargınlığa, aranın bozulmasına, geçici üzüntüye ve milli bilinçlerin kayıp olacağı gibi anlamları vardır.

Rüyasında ayakkabı kaybolduğu gören kişi evli ise aile hayatında çalkantıların olacağına, eşi ile tartışarak, kavga edeceğine, dönüşü olmayan cümleler kurarak ayrılma durumuna gelme veya uzun bir süre aranın bozuk olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.  

Evli olmayan kişilerin rüyayı görmesi ise aynı şeyleri ailesi ile yaşayarak ailesi ile tartışacağına, annesi ile babasından beklenmedik tepkiler alarak, evden ayrılacağına, yaşadığı şehri terk ederek, mutsuz günlerin geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yeni ve Güzel Bir Ayakkabı Görmek

Rüyasında yeni ve güzel bir ayakkabı gören kimse kadın ise; mutlu bir aile yapısı olacağına, istediği eşyaları hızlı bir şekilde alabileceğine, para problemi çekmeden hayatını devam ettireceğine vede hayırlı evlatları olacağına delalettir.

Rüyasında yeni ve güzel bir ayakkabı gören kimse çocuk ise; geleceğinin parlak olacağına, başarılı bir öğrencilik hayatının olup, üniversite okuyacağına, meslek dalı olarak mimarlık veya mühendislik gibi mesleki alanda olacağına ve huzurlu bir ortamda büyüyeceğine delalettir.

Rüyasında yeni ve güzel bir ayakkabı gören kimse erkek ise; huzurlu bir aile ortamının olduğuna, rüyayı gören bekarsa namuslu, iffetli ve oturmasını kalkmasını bilen evlenmek için ideal olan bir kadın ile evlenerek, temelleri sağlam bir evlilik yapacağı anlamı ifade etmektedir.

Rüyada Kayıp Bir Ayakkabı Görmek

Rüyasında kayıp olan spor ayakkabısını gören kişi, İş ortamında gözler görülür bir fark oluşturacağına, kendini fark ettireceğine, kişisel olarak girişimci olmak isteyenlere başarılı olacağına ve ticari itibar edinerek çok zengin olacağına yada rüya içerisinde yer alan yakın kişilerin yardımı ile kariyer yapacağına delalettir.

Rüyasında kaybettiği eski ayakkabısını gören kimse, Hayatına yeni kişiliklere sokacağına, tesadüfen veya farklı nedenler ile tanışılan kişiler belirli bir süre sonra hayatınızın merkezinde olacağına, samimi bir kişi olacak olan kişi, kendini rüyayı gören kişiye sevdireceğine ve sağlam bir dostluk edinerek, arkadaş anlamında mutluluk kazanacağına delalettir.

Rüyasında arkadaşının kaybettiği bir ayakkabıyı gören kişi, Hayatında olmayan bir kişinin, daha önce tanıdığı fakat uzun süredir görmediği kimseyi yolda veya hiç tahmin etmeyeceği bir yerde göreceğine, gördüğü kişiden dolayı mutluluk duyacağına, kısa süreli sevince delalettir.

Rüyada Rahat ve Geniş Ayakkabı Görmek

Rüyasında rahat ettiği bir ayakkabıyı gören kimse helal kazançlar elde edeceğine, kazancına ve kazandığı alanın helal olmasına dikkat eden birisi olduğuna yada olacağına vede bereketli kazançlar elde ederek işinde büyüme olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ayağına geniş olan bir ayakkabıyı gören bir kişi,  fani olarak adlandırılan dünyada sıkıntı çekmeyeceğine, maddi olarak normal, manevi olarak çok zengin olacağınıza, eşinizin, çocuklarınızın vede hayatınızda olan herkesin mutlu etmek için uğraşacağı bir kişi olacağınızı rivayet etmektedir.

Rüyada Çizme Giydiğini Görmek

Rüyasında sivri burun çizme giydiğini gören kişi üzüntü duyacağına, ruhunun sıkılacağı bir döneme girerek, mutluluğu yakalamak amacı sürekli çaba sarf edeceğine, sabır ettiği zaman sonunda mutlu olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında yaz mevsiminde çizme giydiğini gören kişi zamanında olmayan bir şey insanlara genelde tat vermemektedir. Kış mevsiminde giyilen çizmeyi yaz mevsiminde görmek insanlara çok keyif almayacakları bir gezintiyi rivayet etmektedir. Rüyayı gören kişi mecburi olarak veya isteyerek bir yolculuğa çıkacağına, çıktığı yolculuktan vede tatilden keyif almadan sonlandıracağına delalettir.

Rüyasında kış mevsiminde çizme giydiğini gören kimse, mevsiminde giyilen kıyafet ve benzeri araç mecburi bir işleme delalettir. Erkekler için askerliğe, erkek yakınları içinde aynı şeklinde askeriğe, kadınlar vede kadın yakınları olanlar için ise; evliliğe yorulmaktadır. İnsanların zamanı gelen durumlardan kaçamayacağına, yakın zaman içerisinde yarı mutlu, yarı hüzünlü olarak bir durum ile karşı karşıya geleceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında Ayakkabısını Sattığını Görmek

Rüyasında giydiği ayakkabısını sattığını gören kişi, hayatında huzursuz bir dönemin başlayacağına, çevresindeki kişiler ile haksız olmasına rağmen kavga edeceğine belirli bir süre çevresinde kimsesinin kalmayacağına, üzüntü duyduğu zaman insanlar ile yavaş yavaş barışmaya başlayacağı vede üzüntüden dolayı geçici bir sağlık problemi yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında eskimiş olan ayakkabısını sattığını gören kimse, unutulmuş hikâyelerden dolayı aile veya arkadaş çevresinden tepki alacağına, unutulan olayların kahramanının hayatına tekrar girmesinden dolayı bu tepkilerin olacağına, insanları üzmemek adına kendinizi üzerek, manevi olarak uzun bir süre zorluk çekeceğiniz şekilde rivayet edilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir