Rüyada Ayakkabı Yırtılması Görmek

Ayrıca bkz: Ayakkabının Tekini Kaybetmek, Ayakkabı Dükkanı, Ayakkabı Kaybolması

Olumsuz bir rüya olarak adlandırılabilir. Hayatınız içerisinde sürekli oluşan bir özleme olacağına bu nedenle sürekli olarak huzursuz olacağınıza, insanlar ile bir nedenle sürekli kontak halinde olacağınıza ve maddi ile manevi olarak sürekli değişim halinde olarak rutin yaşam düzeninize geçemeyeceğiniz gibi farklı düşünceler mevcuttur.

Rüyasında ayakkabı yırtılmasını gören kişi yakınından birisini kaybedeceğine, kayıp kelimesi ölüm anlamında olup, ölen kişinin yerinin asla dolmayarak hayatta sürekli bir özleme duygusu hakim olacağına ve özlemden dolayı göç edilme durumunun da söz konusu olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında ayakkabısının yürürken yırtıldığını gören kimse kendisinin veya kendisine yakın olan bir kişinin uzun süredir çektiği sağlık sorunundan dolayı ameliyat olacağına, beklediği sağlıklı günlere en kısa süre içerisinde ulaşarak, hayatta başarı çizgisinde sağlık sorununu ortadan kaldıracağına ait rivayetler şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ayakkabılık içerisinde yer alan ayakkabısının yırtıldığını gören kişi hayatta yapmam dediği yaşam tarzına ve düşüncesine aykırı olan istemediği bir işe evet diyeceğine delalettir. Hoşlanılmayan ve namuslu işlere aykırı olarak, sevimsiz bir işe tamam demek zorunda kalacağına, yalan söylemek durumunda kalarak kendinizin de nefret edecek kadar kötüleşebileceğinize bunu belli bir sebebe bağlayarak içinizi rahatlayacağını veya bir yakınınızdan görerek manevi olarak kötü günlerin olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kapının önünde olan ayakkabısının yırtıldığını gören kimse toplu olarak ailesi ile gözyaşı dökeceğine, ailesi içerisinde kapanmış olan eski meselelerin su üstüne çıkarak insanların belirli bir süre gergin ve üzücü bir ortamın olacağı algısı olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Yırtık Ayakkabı Görmek

Rüyasında önü yırtık olan ayakkabı gören kişi hayatında uzun süredir kimsenin olmadığına ve yeniden aşkı keşfedeceğine, aşık olduğu zaman aşkına karşılık bulamayacağına, aşk acısını yaş sınırı olmadan yaşayacağına ve kadın – erkek farkı olmadan herkes için geçerli kılınacak olan bir rüyadır. Kavuşamadığı zaman aşk olduğunu yaşayarak öğreneceğine, duygusal olarak çöküntü içerisinde olmanıza sebep olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında altı yırtık olan ayakkabı gören kimse dini inançlarına bağlı olduğuna ve bağlı olarak hayatını devam ettirdiğine maddi kazanımlarında helal olmayan rızıkların kısa süre içerisinde önüne çıkacağına, nefsinin deneneceğine ve vereceği kararlar ile hayatında değişiklikler olacağına ayrıca çok zengin olup, hiç huzur bulamayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Haramdan uzak durarak, maddi ve manevi kazanımların hepsinden memnun bir insan olacağınıza delalettir.

Rüyasında çocuğunun yırtık ayakkabısını gören kimse diğer insanların dertlerine önem veren bir insan olduğuna bu nedenler sürekli olarak bir koşuşturma halinde olacağına, insanları mutlu etmek adına bir meslek seçeceğinize veya mesleğinize ek olarak boş zamanlarınızda, insanlığa faydalı olabileceğinize delalettir. Maddi olarak kazanımlarınızın iyi olmadığı ve belirli bir süre iyi olmayacağına, maddi durumun iyi olmamasına rağmen maddi yardımlar yaparak, kendisini zor duruma sokacağınıza dair rivayetler sunulmaktadır.

Rüyada Ayakkabı Yırtılması Görmenin Psikolojik Tabiri

Kişilerin masum olmadıkları olayların içerisine gireceğine, girilen ortamın çevresi ve kendi tarafından sevilmemesi fakat verilen işin bazı gerekliliklerden ötürü yapılması gerektiği şeklinde düşündürmektedir.

Geçmişte saklanan veya herkes tarafından bilinmeyen bir takım işleri direkt olarak ortaya çıkarılacağına, ortaya çıkan konulardan dolayı herkesin canının sıkılacağına delalettir. İnsanlar için tamamıyla olumsuz olan, yıllarca çizilen kaliteli insan havasına ve farklı algılara leke getirecek büyük düşüşleri insanlar karşısında gerçekleşeceği şeklinde yorumlanabilmektedir.

Suçluluk psikolojisi içerisine girerek önce kendisini daha sonra çevresindeki kişilere suçlayarak, tamamı ile yapısına uygun olarak davranmayan birey düşüncesi sağlamaktadır.

Ayakkabı Yırtılması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir