Rüyada Azmak Görmek

Ayrıca bkz: Cinsel Organlar, İlişki

Eline sürekli maddi ve manevi olarak geçecek durumların olacağına, huzurlu ve mutlu bir yaşam ortamının gelecek içerisinde şekilleneceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında azan kişi iş hayatında çok iyi bir konumda çalışacağına, konumundan dolayı çok iyi bir gelirinin olacağına ve gelirine bağlı olarak lüks bir yaşam sürerek sevdiklerine yardım edecek kadar da merhametli olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişinin daha önce hiç tatmadığı mutlulukları rüyayı gördükten sonra tadacağına, ailesi ve sevdikleri ile arasının çok iyi olduğu için sevdikleri ile sevincini paylaşacağına ve kendisine zararı dokunan kişilerin farkına vararak hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada Sevişmek

Rüyasında bir kadınla sevişmek, stabil giden hayatına aksiyon geleceğine, kendisini ilgilendirmeyen bir konuda bilgi öğreneceğine bu bilgiden dolayı aksiyonlu bir zaman geçireceğine, sevdiği birisini ilgilendiren bu haber yüzünden kafasının karışık olacağına ve kafasında olan bazı işleri kovalayarak amaçsız ve boş yere koşturacağına delalettir.

Rüyasında ölüyle sevişmek rüyayı gören kişi veya yakının rahatsızlanacağına veya aniden öleceğine delalettir. Ölümlü dünya içerisinde yaşayıp, ölümü unutan insanlar için uyarıcı niteliğinde olan bir rüyadır. Yakın bir akrabasını veya kendisinin ölüme yaklaştığını ve seviştiği ölüyü tanıyorsa onun yanına defnedileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında çocuk ile sevişmek, huzurlu bir aile ortamının olduğuna, ailesi içerisinde bazı tatsız durumların ortaya çıkarak insanlar ile tartışılacağına delalettir. Aile içerisinde oluşabilecek kafa karışıklıklarından etkilenmemek adına tarafsız durmanız, oluşabilecek kargaşalar içerisinde size zarar vermemesine neden olacaktır.

Rüyada Seviştiğini Görmek

Rüyasında sevgilisi ile seviştiğini gören kimse, bozuk giden bir aile düzeni veya maile yaşantısı olduğuna, araya aile büyükleri veya çocuk gibi bazı etken nedenin girerek, aile hayatında düzelmeler olacağına ve hayırlı bir yaşam sürerek insanların aile hayatında düzelme olacağına delalettir.

Rüyasında arkadaşı ile seviştiğini gören kimse düşünce ve yaşantı olarak boşlukta olduğuna, çevresinde ki olan insanların yaramaz ve kendisine zarar veren insanlar olduğu şeklinde bilinmekte olup, rüyayı gördükten sonra farklı nedenlerden dolayı içerisinde bir sıkıntı oluşacağına, yakın arkadaş veya akrabalarından yardım isteyeceğine, beklediği yardımı kimseden görmeyerek zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyasında tanımadığı biri ile seviştiğini gören kişi, çalışan bir kimse ise iş hayatında başarılı bir döneme gireceğine, aklında olan projeleri bir bir gerçekleştireceğine veya konum olarak yükselerek daha çok insana hükmedeceğine delalettir. Aile hayatı olan kişilerin ise bozuk giden bir düzenleri olduğuna bu rüyadan sonra hayatlarında bazı köklü değişiklikler olacağına bu değişikliklerden ötürü aile hayatının düzene girerek mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada Şehvet Görmek

Hayatı boyunca çalıştığına veya çalışacağına büyük birikimler yaptığına veya yapacağına delalet olup, birikimleri hayırsızca harcayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Elde edilen bir miktar parayı, kişinin veya ailenin tüm birikimlerini hayırlı olarak ve çok zengin olacağım hayali olarak gireceği bir işe yatıracağına, gireceği işin hayrının olmayacağına, elde olan tüm birikimin, görülen bir hayale yatırılarak zarar edileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin ellerinde olan imkanları yanlış alanlarda kullanacağına, bazı devlet ve özel alanlarda sözünün geçtiği veya geçeceğine bu zamanlarda yanlış hamleler yaparak sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak geçen zor günlerin sonunda toparlayamayacağına ve sürekli olarak üzüntülü bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada Seks Görmek

Rüyayı gören kişinin hayırlı bir kişi olduğuna veya hayırlı kişiler ile karşılaşarak hayırlı bir yola gireceğine; rüyasında ilişki yaşadığı kişiyi tanıyorsa o kişiden yardım alabileceğine, yardım sonucu biraz çaba sarf edeceğine, edilen çaba sonucunda büyük bir rahatlama ile mutluluğa kavuşacağına ve maddi ve manevi olarak huzura erişeceğine delalettir. 

Hayatınız seyrinde giderken aklınıza gelmeyen, büyük bir olay ile karşılaşacağınıza, karşılaştığınız bu sürpriz karşısında insanlar arasında sürtüşmeler olabileceğine ve metanetli ve sabırlı olarak sürprizin sizin açınızdan olan mutluluğuna hakim olarak, keyifli günler geçireceğinize delalettir.

Azmak

“Rüyada Azmak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kaybettiğim köpeğimi gördüm. Bir lokantada yemek yiyecekti uyanmadan devamında komşu kızıyla aile ortamında zina yaptığımı gördüm her zaman güzel olduğunu düşünmüşümdür. Yorumlarsanız çok sevinirim ben bir anlam çıkaramadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir