Rüyada Azar İşitmek Görmek

Ayrıca bkz: Kabadayı, Azar 

Günlük yaşamında bazı hatalar yapacağına, başkalarının hoşuna gitmeyen durumlardan dolayı üstlerinizden veya aile büyüklerinden kötü sözler işiteceğinize ve zor günler geçireceğinize delalettir.

Rüyasında azar işittiğini gören kişi aileden gelebilecek farklı konulardaki baskılara, işsiz olanların işe girmesi gerektiği, sınava hazırlananların daha çok çalışması gerektiği ya da evlenmesi gerekenlerin evlenmesi için zorlanacağı şeklinde baskılardır. Hayatınıza girecek bazı kişilerin rüyayı gören kişiye zarar vereceğine veya zarar verilecek ortamların oluşarak rüyayı gören kişinin hayatında gerilemeler olmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kimse, kesinlikle bir zarar işleyeceğine veya zarar işleyerek insanların hoşuna gitmeyeceği bir ortamlara gireceğine bu nedenle kendisine çeki düzen vererek bu durumlardan en az zarar ile kurtulmaya çalışması gerektiği şeklinde yorumlanan bir rüyadır.

Rüyada Anne Babasından Azar İşitmek

Rüyasında anne babasından azar işiten kız çocuk, hayatı daha yeni anlamaya başlayacağına, hayatına ilk zamanlar yanlış insanlar girerek, farklı ve kötü şekilde yönlendirileceğine ve yanlışlardan kendisini koruması için uyarı niteliğinde olan bir rüya şeklinde yorumlanmaktadır. Hayatına alacağı insanlara dikkat etmesi gerekli olduğunu, mesaj olarak veren bir rüyadır.

Rüyasında anne babasından azar işiten erkek çocuk, isteksiz bir karakter olduğuna veya olacağına iş hayatında ve okul hayatında zorlamalar ile iş yapacak olan o yüzden başarı merakı olmayacağına bu yüzden kişisel ve çevresel olarak zarar görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. İsteksizliği ve aile içerisinde oluşan zarar vermelerinden dolayı ailesi tarafından uyarılacağına ve kendisine çeki düzen verirse başarılı, mutlu bir sistem içerisinde olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında anne babasından azar işiten yetişkin kişi özel hayatında mutlu olduğuna, fakat bu mutluluğun kısa sürerek kişiye zarar vereceğine delalettir. Özel hayatında olan kötülüklerin ve iyi gitmeyen durumların değiştirilmesi için çabalayacağına ve çabaların sonucunda her şeyin yoluna gireceği şeklinde rivayet edilmektedir. Çaba sarf edilmediği zaman, kendisinin ve çevresinin zarar göreceği ise kaçınılmaz olan bir rüyadır.

Rüyada Öğretmeninden Azar İşitmek

Rüyasında ölmüş öğretmeninden azar işitmek, kişisel olarak kendine çok güvenen bir insan olduğuna veya olacağına, kendine olan güveninden dolayı sürekli hata yapacağınıza, yapılan hataların özel hayatınızda ve iş hayatında affı olmayacağından işsiz ve yalnız bir insan olabileceğinize delalettir. Dikkatli hareket etmeniz halinde özgüven size başarıyı getirecektir.

Rüyasında sevdiği öğretmeninden azar işitmek idealist bir yapınızın olacağına, idealleri peşinden koşmak için sürekli çalışacağına, sürekli olarak hareket halinde olarak seyahat edebileceğine ve başarılı olacağına, fakat ideallerini kontrol altına alamaz ise egosuna yenilerek hayatında tamiri olmayan yaraların açılacağına delalettir.

Rüyasında sevmediği öğretmeninden azar işitmek, işinizi çok iyi yapacağınıza fakat işinizde kendinize çok güvendiğinizden dolayı eleştiri kabul edemeyeceğinize, eleştiri kabul etmediğinden dolayı insanlar ile aranızın açılarak yalnızlaşacağınıza delalettir. Bunu kontrol altına almak adına, yumuşak başlı daha iyi niyetli insan haline dönüşmeniz yeterli olacaktır.

Rüyada Azar İşitmenin Psikolojik Yorumu

Kendisine çok güvenen yapıda insanların gördüğü bir rüya olarak bilinmektedir. Kendilerine olan özgüvenleri hata yapmalarına neden olmaktadır. İnsan ilişkilerinde sadece kendi istediği konularda muhabbet kurmalarından dolayı sıkıcı bir yapılarının olduğuna yada olacağına bunu tersine çevirmeniz gerektiği mesajı veren bir rüya olarak yorumlanmaktadır.

İnsanlar ile dalga geçmekten keyif aldığınıza, iş hayatında yükseldikçe karakter olarak küçüldüğünüze, bunun önüne geçmeyeceğiniz zaman maddi ve manevi olarak sert düşüşler yaşayacağınıza, gün gelip insanların sizlerden öç almaya çalışacağından dolayı rüyayı gören kişinin zarar göreceğine delalettir.

Ayrıca bkz: Kabadayı, Azar 

Azar İşitmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir