Rüyada Altın Takmak Görmek

Rüyada altın takmak, rüyayı gören kişinin çevresindeki bir insana ihtiyaç duyduğu bir konuda destek sağlayacağına, o insanı dar zamanında ferahlatacağına delalet eder. Rüya sahibinin o insana desteği vermesindeki neden de kendi ailesinden birilerinin o insana duyduğu minnettir. Bazı rüya alimlerine göre rüyada altın takmak, kişinin istediklerini yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede altın takmak, kişinin hasta olan birine hem maddi hem de manevi destek vereceğini, o insanın iyileşmesinde çok etkili olacağını rivayet eder. Rüyada doktora altın takmak, kişinin sağlık sektöründe tanıdıklarının çok olduğunu ve bu tanıdıklar aracılığı ile maddi durumu yerinde olmayan birine yardım ederek onun hayır duasını alacağını delalet eder.

Rüyada öğrenciye altın takmak, rüya sahibinin başarılı bir öğrenciye burs vereceğini ya da bir öğrencinin okula kayıt olması için o öğrenciye aracı olarak ihtiyaçlarını karşılayacağını işaret eder. 

Rüyada küçük bir kız çocuğuna altın takmak, rüyayı gören kişinin kendisinden borç isteyen birisi olacağına ve rüya sahibinin de içinden gelmeye gelmeye bu insana borç para vermek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada küçük bir erkek çocuğuna altın takmak, kişinin iş hayatında geçmişte yardım ettiği birinin yakın zamanlarda kendisine yardım edeceğini ve bu yardım sayesinde rüya sahibinin zarar etmeyeceğini rivayet eder. 

Rüyada bir sünnet düğününde altın takmak kişinin çevresinden birinin yeni bir iş yeri açacağına ve rüya sahibinin bu insana parasal olarak destek vereceğine ve o insanın bir meslek sahibi olmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bir bebeğe altın takmak, rüyayı gören kişinin yeni bir çevrede yeni bir arkadaşlık edineceğine ve bu sayede farklı insanlarla tanışacağına delalet eder. 

Rüyada eski sevgiliye altın takmak, rüya sahibinin eski bir arkadaşına beddua ettiğini ve o insanı sevmediğini işaret eder. Rüyada herhangi bir hayvana altın takmak, kişinin borcunu kapatmak için başka bir borç alacağını fakat bu şekilde daha çok borçlanacağını ve dikkat etmesi gerektiğini işaret eder.

Rüyada ev hediyesi olarak altın takmak, kişinin istediği bir eşyayı almak için çok tasarruflu davranarak para biriktirmeye çalıştığını ve bu eşyayı da yakın zamanda alacağını rivayet eder. 

Rüyada perdeye altın takmak, rüyayı gören kişinin evinde ve aile üyelerinde göz olduğunu, evine her gelen gidenin kişinin evini, yaşamını ve aile ilişkilerini çok beğendiğini bu nedenle de insanların pis nefislerinin evde ve üzerlerinde kaldığını işaret eder.

Rüyada bir ağacın dalına altın takmak, kişinin evlenme arzusunda olduğunu ve bunun en yakın zamanda olmasını istediğini rivayet eder. 

Rüyada kimsesiz bir çocuğa altın takmak, rüya sahibinin uzun zamandan beri takip ettiği ve birleştirmek istediği iki insan olduğunu ve bu insanlar arasındaki yanlış anlaşılmaların ve husumetin bitmesi için aracı olacağını delalet eder.

Rüyada Çeyrek Altın Takmak

Rüyada çeyrek altın takmak, kişinin kısa zamanda yüklü miktarda para kazanacağına, bir süre kazancının aksayacağına fakat sonradan tekrar para kazanacağına delalet eder. 

Rüyada bir düğünde çeyrek altın takmak, rüya sahibinin aslında kalpten hoşlanmadığı bir insana çevresi nedeniyle destek olmak zorunda kalacağını delalet eder.

Rüyada bir cami hocasına çeyrek altın takmak, rüya sahibinin manevi anlamda desteğe ihtiyacı olduğunu, bu nedenle camiye sık sık gittiğini, manevi yönü güçlü olan insanlarla sık sık sohbet ettiğini ve kendisini vicdanen böyle rahatlattığını rivayet eder.

Rüyada bir polise çeyrek altın takmak, kişinin adliye ya da savcılığa işinin düşeceğini ve bu işini gerçekleştirebilmek için biraz para harcayacağını işaret eder. 

Rüyada çok yakın olmayan bir akrabaya çeyrek altın takmak, rüya sahibinin tesadüfen bir kutlamada bulunacağını ve bu kutlama ortamında bir kavgaya şahit olacağını rivayet eder.

Rüyada Geline Altın Takmak

Rüyada geline altın takmak, rüya sahibi için hayırlı bir rüyadır. Kişinin hayırlı bir haber alacağına, başarı sahibi olacağına, hayırlı bir işin içinde olacağına delalet eder. Rüyada geline birden fazla altın takmak kişinin çevresi tarafından çok şanslı, uğurlu olarak görüldüğünü, rüya sahibinin kısmetinin kıskanıldığını rivayet eder.

Rüyada koyu renk gelinlik giymiş bir geline altın takmak, rüya sahibinin iyi niyetinin kullanılmaya çalışıldığını, temiz duyguları ile oynandığını ve rüya sahibinin bunun farkında olsa da karşı koymadığını işaret eder.

Rüyada Altın Bilezik Takmak

Rüyada altın bilezik takmak rüyayı gören kişinin destek alacağının habercisidir. Bazı rüya alimlerine göre rüyada altın bilezik takmak, bekar için evliliğe, evli biri için hayırlı bir çocuğa delalet eder. 

Rüyada patrona altın bilezik takmak kişinin iş ortamında patronu ile iyi anlaştığını, patron desteği ile işinde yükseleceğini işaret eder.

Rüyada bir düğünde altın bilezik takmak, kişinin çok başarılı olacağına bu başarısının dilden dile konuşulacağına rivayet eder. Rüyada akıl hastasına altın bilezik takmak, kişinin iş hayatında bilinçsizce, üzerine çok düşünmeden ve çevresi ile istişare yapmadan riskli bir işe gireceğini bu ani kararından dolayı ilk birkaç ay para kaybedip pişman olacağını fakat ardından piyasada yaygınlaşması ile beraber çok aranan ve çok para kazanan bir isim haline geleceğini rivayet eder.

Rüyada annenin altın bileziğini takmak, içten bir şekilde edilen anne duası alındığına; rüyada babanın aldığı altın bileziği takmak ise baba desteğine delalet eder.

Rüyada sahte bir altın bileziği gerçek zannederek takmak rüya sahibinin para kazanmak için el emeği, göz nuru yapılan emek sarf edilen bir işe gireceğini fakat işyerinin işlerinin kötü gitmesi sonucu hak ettiği parayı alamayacağını ve işyerinin rüya sahibine borçlanacağını işaret eder.

Rüyada bir erkeğin altın bilezik taktığını görmek, kişinin istem dışı olarak görmemesi gereken bir olayı göreceğini ve bu nedenden dolayı da sıkıntılar yaşayacağını rivayet eder. 

Rüyada yılan şeklinde bir altın bilezik takmak, rüyayı gören kişinin meslek edinmek için çok çaba sarf edeceğine, meslek öğrenmek için kazandığı okulu maddi imkanlardan dolayı okumakta güçlük çekeceğini ve okul ortamında tanıştığı bir öğretmeni ya da arkadaşının akrabası aracılığı ile burs gibi bir maddi gelire sahip olup zor şartlar altında da olsa okulunu bitirip mesleğini eline alacağını delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadının kendisine altın bilezik takması, kişinin istemediği bir kişi ile evlilik kararı aldığını fakat bu işin nikah masasına gelmeden bozulacağını işaret eder.

Rüyada ezan eşliğinde altın bilezik takmak, rüyayı gören kişinin riskli, zarar edeceği ya da para kazandırmayacak işlere girse bile duaları ve temiz kalbi nedeniyle bu tür işlerden alnının akı ile çıkıp zarara uğramadığını rivayet eder.

Rüyada zenci bir kişinin altın bilezik taktığını görmesi, rüya sahibinin darda kaldığı bir zamanda kendisine birinin yardım edeceğini fakat bu insanın iyi niyetli olmadığını ve yardımının altında kötü bir niyetinin olduğunu ve rüya sahibinin bu yardımı kabul etmemesi gerektiğini işaret eden haberci bir rüyadır.

Rüyada pırlantalı altın bilezik takmak, kişinin ünlü ve herkesin çalışmak istediği bir iş yeri ya da iş kolunda tesadüfen tanıştığı biri aracılığı ile işe başlayacağını ve burada hem maddi hem de manevi anlamda tatmin olarak huzur bulacağını delalet eder.

Rüyada küçük bir kız çocuğunun altın bilezik takması, çevreden bir kızın istemediği bir evlilik yapacağına işaret eder. Rüyada kundaktaki bir bebeğin altın bilezik takması, rüya sahibinin iş yaşamından çok sıkıldığını ve uzaklaşmak istediğini bu nedenle de işini ve düzenini çocuğu ya da çevresinde bulunan herhangi bir yakınına bırakarak kafa dinleyeceğini ve stresli ş ortamlarından uzak kalacağını rivayet eder.

Rüyada Altın Gerdanlık Takmak

Rüyada altın gerdanlık takmak kişinin mutlu bir evlilik yaşayacağını delalet eder. Rüyada yakın bir akrabanın kendisine altın gerdanlık taktığını görmek rüya sahibinin akrabalardan birine gönlünün düşeceğini, arada engeller olsa da aile büyüklerinden bazılarının arabulucu olması ve destek vermeleri sayesinde bu insan ile evleneceğini işaret eder.

Rüyada sevgilinin altın gerdanlık takması, kişinin çok şaşıracağı bir evlenme teklifi alacağını işaret eder. Rüyada parlak olmayan soluk bir altın gerdanlık takmak rüyayı gören kişi evli ise evliliğinin şiddet nedeni ile huzursuz olacağını ve belli bir süre sonra da bitmek zorunda kalacağını delalet eder. Eğer rüya sahibi bekar ise ve rüyasında soluk, parlamayan altın gerdanlık taktıysa, kişinin nişan yapacağını fakat nişanlısının hoş olmayan bazı tavırlarını görüp ondan soğuyacağını ve nişanı bozacağını rivayet eder. 

Rüyada takılan altın gerdanlık geniş ise veya boğazı sıkıyorsa, kişinin ailesi ile yaşadığı problemlerin evliliğine yansıyacağını ve eşini çok sevmesine rağmen aile kaynaklı anlaşmazlıklar yaşanacağını işaret eder.

Rüyada takılan altın gerdanlık çok ışıltılı ve parlak ise, rüyayı gören kişinin evlendikten sonra maddi sıkıntı çekmeyeceğini rivayet eder. Rüyada bir devlet adamının kendisine altın gerdanlık takması, rüyayı gören kişinin çevresi tarafından çok beğenilen ve evlilik hayali kurulan biri ile sevgili olacağını ve çevredeki insanlar tarafından kıskanılacağını ve imrenileceğini delalet eder.

Rüyada Altın Kolye Takmak

Rüyada altın kolye takmak farklı şekillerde yorumlanmaktadır.  Bazı rüya bilginlerine göre rüyada altın kolye takmak, rüya sahibinin riskli bir işe kalkışacağını fakat alacağı riske değeceğini ve işin sonunun hayırlara vesile olacağını delalet eder. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada altın kolye takmak, kişinin maneviyatının gittikçe sağlamlaşıp güçleneceğine, kendisine olan inancının artacağına, bahtının ve talihinin açılmaya başladığını işaret eder.

Rüyada sevgilinin altın kolye takması kişinin yeni bir ilişkiye başlayacağını, eğer sevgilisi var ise sevgilisinin kendisine sürpriz yapacağını işaret eder. 

Rüyada aile yadigarı bir altın kolye takmak rüyayı gören kişinin ailesine, özellikle de çocuklarına maddi anlamda yüklü bir miras bırakacağını aynı zamanda çok kuvvetli olan manevi yönü ile hatırlanan, torunları ve çocukları tarafından çok iyi bahsedilen bir aile büyüğü olacağını delalet eder.

Rüyada kelebek ya da kuş şeklinde altın kolye takmak, rüyayı gören kişinin hayırlı dualarla yeni bir işe adım atacağını rivayet eder. Rüyada ünlü, tanınmış bir insana ait olan bir altın kolye takmak, kişinin çevresi, akrabaları tarafından çok konuşulacağını, yaptığı her şeyin göz önünde olacağını ve rüya sahibinin bu durumdan hoşnut kalmayıp rahatsız olacağını işaret eder.

Rüyada taşı düşmüş bir altın kolye takmak kişinin yakın ortamında bulunan birkaç yakın arkadaşı ile tartışma yaşayacağını ve aralarına soğukluk gireceğini, bu soğukluktan dolayı da rüya sahibinin iş ortamını değiştirmek isteyeceğini fakat bu arkadaşlarının rüya sahibinin bu fikrinden dolayı onunla tekrar samimi olarak vazgeçireceklerini ve aralarının tekrar düzeleceğini işaret eder. 

Rüyada parlak, göz alıcı bir altın kolye takmak rüya sahibinin rahatsız olan vicdanını rahatlatmak için bir iyilik yapacağını delalet eder.

Rüyada kalın zincir şeklinde altın kolye takmak kişinin kuracağı yeni akrabalığın kendisine hayır getireceğini ve manevi yönünü kuvvetlendireceğini işaret eder. 

Rüyada çöpte altın kolye bulup onu takmak, rüyayı gören kişinin hayırsız kazanç olduğunu düşündüğü bir parayı geri çevireceğini, maddi durumu kötü olsa bile bu parayı almayacağını ve sıkıntılarının devam edeceğini rivayet eder. Rüyada kopçası bozuk bir altın kolye takmak, kişinin hakkı olamayan bir şeyi dolandırıcılık ile ya da hile ile elde edeceğini işaret eder.

Rüyada altın kolyeyi takarken elinden düşürerek kaybetmek, kişinin kendi özgüveninin çok yüksek olduğunu ve işleri nasıl olsa yaparım düşüncesiyle hep geç yaptığını ve zamanında yetiştiremediğini işaret eder. 

Rüyada taktığı altın kolyelerin boyunda karıştığını görmek, rüyayı gören kişinin görevi üstlendiği bir konuda panik yaşadığını, kendisini yapmak zorunda hissettiği için çok uğraştığını ve aksilikler yaşasa da alnının akı ile bu görevi yerine getireceğini delalet eder. 

Rüyada başkasına altın kolye takmak rüya sahibinin yakın arkadaşı için kendi mutluluğundan vazgeçeceğini ve kendi mutluluğunu eli ile ona yaşatacağını delalet eder.

Rüyada altın kolyeyi ayak bileğine dolayıp halhal diye takmak, kişinin çevresinden birinin sağlık problemi olduğunu ve rüya sahibinin bu nedenle gitmek istediği bir yere gidemeyeceğini ve planını iptal etmek zorunda kalacağını işaret eder.

Rüyada altın kolyeyi el bileğine dolayarak takmak, rüya sahibinin temiz kalpli bir arkadaşının uyarılarını ve nasihatlerini dinlemediği için sıkıntı yaşayacağını rivayet eder. Rüyada bir oyuncağa altın kolye takmak, kişinin bir arkadaşına kendi istediği hayatı yaşadığı için özenerek baktığına ve onun yerinde olmak istediğine delalet eder.

Rüyada altın kolyeyi parlatıp tekrar takmak, rüyayı gören kişinin sevgili olmak istediği, onun dikkatini çekmek için çok uğraştığı bir insanın başka biri ile sevgili olduğunu öğreneceğini ve bu nedenle hayal kırıklığı yaşayacağını rivayet eder.

Rüyada kırık bir altın kolyeyi iple bağlayarak takmak, rüya sahibinin aralarında husumet bulunan bir aile ile çocuklarının evlenme isteği üzerine yakınlık kurmak zorunda kalacağını fakat zor da olsa bu durumu kabullenip kırgınlıkları ortadan kaldırmaya çalışacaklarını işaret eder.

Rüyada birbirine karışmış altın kolyeleri ayırarak takmak, kişinin aklını karıştıran bazı düşünceleri olduğunu, bu karışıklığı da bir kişi tarafından çözeceğini delalet eder.

Rüyada başkasına ait olan altın kolye takmak, rüya sahibinin başkasının mutluluğuna kendi yaşamış gibi içten sevineceğine rivayet eder.

Rüyada sahte kolyeyi altın kolye zannederek takmak, kişinin çevresindeki insanın iş ortamında yükselmesine vesile olacağını işaret eder. Rüyada çalınan bir altın kolyeyi takmak, rüya sahibinin kendi çevresinden çok farklı yeni çevreye gireceğini ve bu ortamda tanıştığı birine suç ortaklığı yapacağını ve o insanın sırrını saklayacağını rivayet eder.

Rüyada Altın Yüzük Takmak

Rüyada altın yüzük takmak rüyayı gören kişinin ani şekilde nişan ya da söz yapacağını delalet eder. Bu işin ise yıldırım hızı ile olacağını ve herkesi çok şaşırtacağını işaret eder. Rüyada anne ya da babanın kendisine altın yüzük takması, kişinin ailesinin arzuladığı bir insan ile evlilik yoluna gireceğini rivayet eder.

Rüyada yolda bulunan altın yüzüğü takmak, rüya sahibinin tanışmasına vesile olduğu iki insanın sevgili olduklarını ve bu insanların güzel bir düğün ile evleneceklerini işaret eder. Rüyada öğretmeninin kendisine altın yüzük takması, kişinin eğitim hayatı sırasında tanıştığı hatta o zamanlar hiç anlaşamadığı bir insanla mezun olduktan sonra tekrar karşılaşıp sevgili olacaklarını ve o insanla evlilik kararı alacağını delalet eder.

Rüyada parmağına bol gelen bir altın yüzük takmak, rüya sahibinin yasak aşk yaşayacağını, ailesinin ve çevresinin onaylamayacağı bir birlikteliğe başlayacağını ve bu nedenle sır gibi saklayıp kaçak göçek yaşayacağını işaret eder. 

Rüyada parmağı sıkan bir altın yüzük takmak, kişinin istemediği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğini fakat o insanın bu durumu fark etmesi üzerine evlenmeyeceklerini işaret eder.

Rüyada Altın Küpe Takmak

Rüyada altın küpe takmak, rüyayı gören kişinin önceden defalarca denediği ve olmasını istediği bir şeyi elde etmek için son zamanlarda yeniden emek sarf etmeye başladığını ve bu sefer zafere yaklaştığını gösteren haberci bir rüyadır.

Rüyada su damlası şeklinde altın küpe takmak, kişinin işlerinin ve isteklerinin çorap söküğü gibi çok hayırlı ve kolay bir şekilde gerçekleşeceğini, önündeki engellerin bir bir ortadan kalkacağını işaret eder. 

Rüyada çalınan bir altın küpeyi takmak, rüya sahibinin hayırlı olmayan bir haber alacağını ve bu haber sonrasında istemese de bazı durumları düzeltmek için uğraşacağını ve bazı maddi kayıplara uğrayacağını rivayet eder.

Rüyada teki kaybolmuş bir altın küpe takmak kişinin emeğinin kıymetini bilmediğini, zor kazandığı paraları çok kolay harcadığını ve daha sonra maddi sıkıntıya düştüğünü delalet eder. Rüyada taşlı bir altın küpe takmak rüyayı gören kişinin hisleri sayesinde doğru seçimler yapacağını, bu seçimleri doğrultusunda daha mutlu olduğunu fark edip yaşamının geri kalanında hep duyguları ile hareket edeceğini işaret eder.

Rüyada altın çocuk küpesi takmak, rüya sahibinin çevresinde düşman gibi görünen, normalde hiç anlaşamayan, bir araya gelmekten kaçınan iki arkadaşının gizli bir beraberlik yaşadığını öğreneceğini ve bu birlikteliğe karşı çıkacağını ancak ne kadar uğraşsa da bu çifti ayıramayacağına, aksine çok mutlu olacaklarını hatta evleneceklerini rivayet eder.

Altın Takmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir