Rüyada Ayı Öldürmek Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Öldürmek, Fare Öldürmek, Akrep Öldürmek

Rüyasında ayı öldürdüğünü gören kimse hayat mücadelesi içerisinde belirli bir noktaya geldiğinde, uzun süredir çabaladığı hayat içerisinde bir nebze rahatlayarak zaman içerisinde tamamen özgürlüğe ve mutlu günlere erişeceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Çevresinde var olan veya çeşitli nedenlerden dolayı edineceği düşmanların dikkatini çekeceğine, zekice hamleler sayesinde düşmanlıklarından kurtulacağına, uzlaşarak daha rahat günlere erişeceği şeklinde algılanmaktadır.

Rüyasında boz ayı avladığını gören kimse, iyi niyetli bir kişi olarak çevresi tarafından bilinmekte olup, iyi niyeti yüzünden haksızlığa uğrayacağına, haksızlığa beklemediği kişiler tarafından uğrayarak zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Uğrayacağı haksızlığı araştırarak, kendini haklı çıkarmak amacında bir çok girişim yapacağına ve sonuç olarak kişinin olayı kendi ortaya çıkaracağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kutup ayısı avladığını gören kimse, farklı nedenlerden dolayı iftiraya uğrayacağına, haksızlık edilerek zor zamanlar geçireceğine delalettir. Kişi haksızlığa veya iftiraya uğradıktan sonra mutsuz zamanlar geçirecek, mutsuz zaman geçirirken zekasını kullanarak kendi üzerine atılan iftirayı temizleyeceğine ve bu şekilde kendini savunabilecektir. Kişi iftiraya uğramadan önceki saygınlığına kavuşabileceği ve geçen zor zamanların mükafatı olarak mutlu günlerin beklediği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında yavru ayı avladığını gören kimse, çevresi ile ün yapmış, oldukça geniş çevresi ve tanıdıkları olan bir kimse olarak bilinir. Çevresinde yer edinen kişilerin çoğunun bozuk yapıda olan insanlar olduğuna, kötü niyetli insanlar tarafından zarar göreceğinize, girdiğiniz girdap içerisinden zarar görmeden çıkarak, kötü niyetli insanların oyunlarını kurnazlığınız ile çözeceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında saldıracak olan bir ayı avladığını gören kimse zarar göreceğine, son anda yapılacak olan saldırılardan veya iftiralardan kurtularak son anda feraha kavuşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Hayat içerisinde ki düzeni yerinde olan kişilerin, sebepsiz olarak bir iftiraya veya bir fiziksel saldırıya uğrama ihtimalinin olduğu, saldırıya uğradıktan sonra veya uğramadan olayların içerisinde sıyrılarak karşı tarafın alt edileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında topal bir ayıya bindiğini gören kişi, çalıştığı ortam içerisinde veya kendi işyerinde beklemediği bir anda statü atlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin denetiminde olmayan bir bölüm için büyük sorumluluklar alacağına, alanında yetkin kişiler ile tanışarak çok hızlı yükseleceğime, çok iyi yerlere kısa süre içerisinde geleceğine ve huzurlu günler ile bol bereketli günler geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında sokakta ayıya bindiğini gören kimse, stabil giden hayat düzeni içerisinde değişikliklerin zamanla yavaş yavaş olacağına, güçlenerek emin adımlar ile büyüyeceğine, okul veya iş ortamı gibi topluluk alanların da sözünü geçirecek pozisyonlara gelerek mevki sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyayı gören kişi mevki olarak büyüdükçe İslami açıdan zayıflayacağına, günaha girmekten korkmayarak meşru olmayan hareketler içerisine gireceğine, bu konu hakkında dikkat etmesi gerektiği şeklinde rivayetler de mevcuttur.

Ayı Öldürmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir