Rüyada Ayı Kovalaması Görmek

Ayrıca bkz: Köpek Havlaması, Ayı, Kedi Kovalamak

Toplum tarafından doğru bulunmayan bir hareket yapılarak, dışlanacağınıza ve kötü günler geçirerek suçlanacağınız şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ayı kovaladığını gören kişi, yakın zaman içerisinde belirli durumdan ötürü boşluğa düşeceğine, hata yapacağına, yaptığı hata yüzünden öncelikli olarak en yakınları olmak kaydı ile eleştiri göreceğine, eleştirilerin sonucunda tavırlı kişiler ile muhatap olarak, zor günler geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada arı kovalaması günah işlemeye meyilli bir yapınızın olduğuna ya da çevrenizden dolayı günahların içerisine girerek bağımlılık kazanacağınıza, toplum içerisinde utanılacak hareketler yaparak sürekli insanlar ile araların açılacağına, doğru bildiği  yolda ilerleyeceğine, insanların gözünde küçük düşerek sürekli kan kaybedileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Ayı Görmek

Rüyasında kör ayı gören kişi, hayat akışı içerisinde bir kadın ile tanışarak hayatının değişmesine neden olacaktır. Rüyayı gören kişinin hayat içerisinde ki düzeni yerinde olup, kötü karakterli bir kadın ile yolunun kesişmesinden ötürü kötü günler geçireceğine, kötülük bularak hayat düzeni içerisinde değişiklikler olacağına, maddi ve manevi zorluk içerisinde olunacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında zayıf ayı gören kişi rüyayı gördükten sonra hayatı içerisine girip çıkan kişilere dikkat etmesi gerektiği, beklemediği durumlar ile karşılaşarak düzenin bozulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Uyarı niteliğinde algılanabilecek olan rüya ile durumlara daha dikkatli yaklaşarak, tutumlu hareketler sonucunda başınıza gelebilecek olan kötülüklerden en az hata ile sıyrılmanız mümkün olacaktır.

Rüyasında ayı gören kadın, kendi karakteri ve yakını olacak kişiler için uyarı niteliğinde olan bir rüyadır. İnsanlar tarafından sevilmeyen biri haline dönüşmesi mümkün olacağına, insanların sevmemesindeki nedenlerin çevresinden kaynaklandığına, çevresine dikkat etmesi gerektiği şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Rüyayı gören kişi karakter olarak düzgün ise, çevresinde bahsi geçen bozuk karakterli kişiler ile karşılaşacağına, o kişilerden zarar görerek kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyasında ayı gören erkek, yakın zaman içerisinde kötü huylu ve ahlaksız bir kadın ile isteyerek veya istemeden şartların oluşması ile tanışacaktır. Rüyayı gören kişinin aklının çelinmesine neden olacak kadın yüzünden rüyayı gören erkeğin başına olmadık işler geleceğine, dikkat etmemesi durumunda evli ise yuvasının yıkılacağına; bekar ise başının belaya gireceğine, insanlar ile tartışacağına ve hayatına giren kadının niyetinin kötü olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Ayı Öldürdüğünü Görmek

Rüyasında beyaz ayı öldürdüğünü gören kimse iş ortamında, okul ortamında veya yaşam standartlarına bağlı olarak farklı ortamlar içerisinde olan rakiplerinden veya rakip boyutunu aşarak düşmanlar edineceğine, düşmanlarıyla veya rakipleri ile bir mücadele vererek gizli yürütülen savaşı kazanma ve galip gelme durumu şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ayı öldürdüğünü gören yetişkin kişi cahil insanlar ile karışılacağına, hayat mücadelesi içerisinde kendisine karşı olan insanlar ile zekâsı sayesinde bir savaşa girmeden her daim galip geleceği şeklinde rivayet edilmektedir. Çevresinde hileye başvuran veya başvuracak insanların olacağına, kendisine çeki düzen vererek kötü insanlardan  kurtulması gerektiğine delalettir.

Rüyasında Bir Ayıya Bindiğini Görmek

Rüyasında bir ayıya bindiğini gören çalışan kişi, insanların yaşlarına ve yaşam durumlarına göre okullarda, işyerlerinde veya  arkadaş çevresinde bir statü yükselmesi olarak rahat edeceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında bir ayıya bindiğini gören öğrenci kişi, çalışmalarının karşılığını alacağına, çalışkan olmayanların bir olaydan ders çıkartarak çalışmaya başlayacağına, istediği mesleği yürüteceğine, memur olabileceğine ya da devlet kademesinde yükselme olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında bir ayıya bindiğini gören eli boş kimse çalışmayarak insanlar arasında ezik kalacağına, çalışmadığından ötürü maddi ve manevi olarak zor duruma düşeceğine, insanlardan kendini soyutlayarak mutsuzluğa delalettir. Hata yapmaya meyilli olan kişilerin, zina ve kumar gibi büyük günahları işlemesine ya da karakter yoksulluğunda hamleler yapmasına delalettir.

Rüyada Ayı ile Dövüştüğünü Görmek

Hayatınızda kötü insanlar olacağına, kötü insanlar ile mücadele içerisine girerek zor günler göreceğinize delalettir.

Rüyayı gören kişi ayı ile dövüştüğünü ve ayıyı yendiği görüyorsa, düşmanlar ve çevrenizde yer edinen kötü karakterli insanlardan kurtularak huzura ereceğinize, size  zarar vermeye çalışan insanların hayatınızdan çıkması sonucu rahat bir nefes alacağınız şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ayı ile dövüşerek zarar gören kişi birebir gerçek hayatta düşmanları ile karşı karşıya geleceğine, sözlü veya fiziksel olarak tartışma içerisine girerek yenileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Psikolojik olarak kötü insanlar ile karşılaşmaya ve mücadeleye hazır olmanızı hazırlayan bir rüyadır.

Ayı Kovalaması

“Rüyada Ayı Kovalaması Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda beni uzaktan gõren bir ayı koşarak evimize yaklaştı ben ve torunum hızlıca eve girerek kapıyı kapattı ve içeri girdik. Bizi yakalamak için kapıyı zorlamaya çalışıyordu.
    Bir kuvvetle kapıyı iterek kilitleyebildim.
    Çok korkmuştum.

  2. Rüyamda ormanlık bir alanda ayinin koşarak bana saldırması ve ben koşarak ormanda eve girdim sonrasında ayi kapıyı kırıp iceri girer girmez arkasından ben bicagi kafasina sapladım acaba ne anlama geliyor teşekkür ederim şimdiden

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir