Rüyada Babamı Görmek

Rüyada baba görmek kişinin çok kuvvetli ve kudretli olarak yaşam içerisinde başarılı ve çok zengin olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi küçüklüğünden bu yana çalışarak, başarıyı hak etmiş birisi olduğuna, maddi ve manevi olarak gelişim sağlamak amacı ile elinden gelenin fazlasını her zaman yaparak, rüyayı gören kişilerin parasal olarak kudretli olacağına ve dini açıdan inancı ile herkesi hayran bırakarak kudretli bir insan olacağına delalettir.

Rüyada babasını gören kişinin en ufak korkusunun olmayacağına olduğu zaman korkularının üzerine giderek tüm hataları ile yüzleşeceğine ve tüm korkularından kurtularak sorunsuz bir insan haline geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Mutluluğun bulma adına sıfır sorun mantığı güttüğüne ya da o mantığı edineceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Babamı Ağlarken Görmek

Rüyamda babamı hıçkırarak ağlarken gördüğüm zaman gerçek bir aile saadeti yaşayacağıma, ailem içerisinde var olan kardeşlerim, anne ve babam gibi yaşam unsurları ile uzun ömürlü, sağlıklı, huzur dolu günler görerek sorunsuz hayat süreceğim ve mutlu olacağımız günler olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyamda babamı sessizce ağlarken gördüğüm zaman, aileme bağlı biri olduğuma ya da yaşanacak bazı olaylardan sonra daha çok aileme bağlanarak tamamı ile kendimi anneme, babama ve kardeşlerime adayarak mutluluğu ailemde arayacağıma ve ailem ile el ele vererek başarılı işler ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyamda babamı gizli ağlarken gördüğüm zaman, bazı hatalar yaptığıma ya da zamanla yapmaya devam ederek hatalarımın farkına varacağıma, hatalarımın farkına varmama sebep olacak kişinin ailem içerisinde etkin bir kişi olan abim veya babam gibi birisinin olacağına, ailemin yardımı ile hatalarımın üzerine giderek daha rahat ve huzurlu bir ortam elde edeceğime delalettir. Hatalarımı tekrar etmemem için ailem ile sürekli çaba içerisinde olacağı şeklinde bir rivayet mevcuttur.

Rüyada Babamı Namaz Kılarken Görmek

Rüyada babamı camide namaz kılarken gördüğüm zaman yaşamım boyunca hayırlı bir ömür geçireceğime, babamın maddi veya manevi olarak zor duruma düşerek ya da zaman içerisinde gelişecek olaylar sayesinde ilk olarak maddi darlığa düşeceğine, zor zamanların olduğu zaman diliminde dua edeceğim, dualarımın kabul olunarak babamın sıkıntıdan kurtulacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada babamı odada namaz kılarken gördüğüm zaman, babamın zor durumda olduğuna, uzun süredir borçlu olduğuna, borçlarından dolayı sıkıntı yaparak hastalandığına, babamın kötü günler geçirerek çok kötü olduğuna bu durumun bir süre sonra geçerek iyi günler göreceğine huzursuzlukların ve sıkıntıların biteceği şeklinde bir rivayet mevcuttur.

Rüyada babamı hacda namaz kılarken gördüğüm zaman, çok mutlu günler göreceğime bu günlere kendimi hazırlamam gerektiği, mutluluktan uzun süre gözümü açamayarak, hasret duyduğum güzel günlere delalettir.

Rüyada Babamı Hasta Görmek

Rüyada hastanede babamı hasta gördüğüm zaman, Allah’ın isteklerine ve emirlerine riayet eden biri olduğuma bu davranışlarımdan ötürü Allah’ın sevdiği kulları arasına girerek isteklerimin yerine geleceğine, Allah’ın bazı güzelliklerinden, dua etmeden istemeden birden bire nail olacağıma ve mutluluktan keyifli günler göreceğime delalettir.

Rüyada ofiste babamı hasta gördüğüm zaman, maddi ve manevi olarak zor günler geçirdiğime, geçirilen zor zamanların insanlar tarafından ileriden gülerek bahsedileceğine, rüyayı gördüğüm zaman zor günlerine sonuna geldiğime ve yaşamım içerisinde rahata ereceğime, kötü kişiliklerden ve durumlardan kurtularak kurtuluşa çıkacağıma delalettir.

Rüyada evde babamı hasta gördüğüm zaman, yaşamım içerisinde evlilik, kız arkadaş, para ya da sağlık gibi farklı durumlardan ötürü mutlu günler göreceğime, yaşadığım kötü günlerin geçmişte kalarak artık rahat bir nefes alacağıma, zor geçen günlerin geride kalarak sonsuz olarak maddi ve manevi rahatlığa ereceğime delalettir.

Rüyada Babamı Başka Kadınla Görmek

Rüyada babamı tanımadığım başka kadınla gördüğüm zaman hayal kırıklıkları yaşayacağıma, yaşadığım hayal kırıklığından ötürü zor günler geçireceğime, Geçen zor günlerin işime de etkisi olacağına ve performansımın düşerek zor çalışacağıma ve kazancıma da doğrudan etki ederek kötü günler yaşayacağıma delalettir.

Rüyada babamı tanıdığım başka kadınla gördüğüm zaman,  fikir ve iş modeli olarak çok güvendiğim işler olduğuna ya da olacağına, ortaklık kurmayı düşündüğüm insanlardan gereken desteği alamayarak hayal kırıklığına uğrayacağıma zor günler geçirerek zaman kaybı ve maddi olarak gerileme kayıt edeceğime delalettir. 

Ayrıca bkz: Rüyada Ölmüş Babamı Görmek, Rüyada Babamın Öldüğünü Görmek

Babamı

“Rüyada Babamı Görmek” için bir yorum

  1. Yaylada bulunan evimizin önünden büyük bir nehir hafif kabarık bir şekilde berrak akıyordu. Babamla ikimiz bu nehirden 4 tane ahtapot tutmuşuz hiçbiri kıpırdamıyordu annemde babamla bizi gülerek neşe içinde izliyordu. Bir gece bu rüyayı gördüm hayır olsun ne anlamlar içeriyor açıklayabilirseniz sevinirim teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir