Rüyada Babanın Öldüğünü Görmek

Ayrıca Baba Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri’ne bakınız.

Rüyada babanın öldüğünü görmek aile bireylerinin sağlıklı olacağına, sağlık problemi çekecek olanların ise küçük rahatsızlıklar olarak sorun teşkil etmeyeceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin babasının sağlık problemi yaşamayacağına, babası dâhil olmak üzere, aile bireylerinde hiç bir sorun olmayarak kötü günler görülmeyeceğine, yaşanan kötü bir gün var ise en kısa sürede aşılacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Uzun ömürlü olunacağına aile içerisinde yaş ortalaması ülke ve şehir ortalamasına göre fazla olarak, uzun ve sağlıklı ömür içerisinde mutluluğa denk gelen bir rüyadır.

Rüyayı gören kişi ile babası arasında küçük problemler olacağına, problemlerin nedeni olarak rüya sahibinin söz dinlememesi,  burnunun dikine giderek hata işliyor olması şeklinde yorumlanmaktadır. Hayat içerisinde iniş çıkışlar göreceğine ve göreceği iniş çıkışların aile içerisindeki olacak olan sürtüşmelere bağlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Babanın Öldüğünü Görmek ve Ağlamak

Rüyada sağ olan babanın öldüğünü görmek ve ağlamak, rüyayı gören kişinin babasına ömür yazıldığına, kişinin sağlığının yerinde olduğuna, sağlıklı olarak uzun ömürlü olacağına ve mutluluk içerisinde sağlık sorunu olmadan gözlerini kapatarak son nefesini vereceğine delalettir.

Rüyada hasta olan babanın öldüğünü görmek ve ağlamak, rüyayı gören kişinin babasını ya da aile bireylerinin hasta olacağına ya da hasta olduğuna, hasta olan kişilerin acılarının şiddetli olacağına ve çekilen acıların dinerek iyileşeceğine rüyayı gören kişi ile hasta olan kişinin hastalıktan önce aralarının bozuk olduğuna, aralarının düzelerek çok iyi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada ölmüş olan babanın tekrar öldüğünü görmek ve ağlamak, babası sağ iken babasını çok sevdiğine ve saydığına, öldükten sonra sevgisinde azalma olmadığına ya da olmayacağına, babasının her zaman rüyayı gören kişiden özel olarak dua istediği algısı oluştuğu şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Babanın Öldüğünü Duymak ve Ağlamak

Rüyada sağ olan babanın öldüğünü duymak ve ağlamak, babanızın uzun ve hayırlı bir ömre sahip olacağına, babanızdan gelecek güzel bir söz duyacağına ya da babanın rüyayı gören kişiye sürprizi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi rüyayı gördükten kısa bir süre sonra çok sevinç duyacağı bir döneme gireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlayan kadın, yakın zaman içerisinde büyük bir acı yaşayacağına, yaşayacağı acı ölüm olmayarak maddi ve manevi odaklı anlık bir acı olacağına, sakinleşince ve mantıklı bir düşünme sürecine girince, geçeceğine delalettir. Rüyayı gördükten kısa bir süre sonra hayırlı işler başına geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada babanın öldüğünü duyan ve ağlayan erkek, hayırlı işlere koşturacağına işinde iyi olmak için çok çalışacağına, emeklerinin karşılığını alarak maddi olarak rahatlama yaşayacağına ve ailesi ile birlikte güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada Babanın Öldüğünü Haber Almak

Hayat içerisinde şanssız birisi olduğunuza, uğurunuzun olmayarak sürekli işlerinizin ters gideceğine ya da gittiğine delalettir. Rüyayı gören kişi, şanssızlığı ve işlerinin ters gitmesinden ötürü çok istediği bir şeyin olmayacağına bu yüzden gözyaşı dökerek çok ciddi bir bunalıma gireceğine delalettir. Bunalıma girme nedeni olarak rüyayı gören kişinin arka arkaya sürekli tatsız olaylar yaşayacağına, gülen yüzünün solarak sağlık sorunu yaşayacağına ve zorluklar ile başa çıkmak için uzun süre çabalanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Babanın Öldüğünü Bilmek

Aile içerisinde oluşacak olan sağlık sorunlarının dinerek kısa süre sonra sorunsuz bir yaşam düzenine geçileceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin, aile içerisinde sağlık problemi baş gösterdiğine, muhtemel olarak rüyayı gören kişinin babasının sağlık sorunu yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunları kısa sürerek, kalıcı hasar bırakmadan kurtulacağına delalettir. Aile içerisinde etkin bir kişi olan hasta olan kişinin tekrar ayağa kalkması ile bir silkelenme yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edilerek maddi ve manevi olarak çok huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada Babanın Öldüğünü ve Dirildiğini Görmek

Hayatta başarılı olmak isteyen ve gayesi başarıyı kovalamak olan kişilerin inancında olan ya da olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişinin hayatta başarı gayesi olduğuna, başarıya odaklanarak çok çalıştığına, rüyayı gören kişinin çalışmalarının karşılığını alarak mevki sahibi olacağına ve maddi olarak rüyayı gören kişinin istediği seviyeye erişileceğine delalettir.  İstek ve arzularını kendi kendine karşılayabileceğine, sorunsuz olarak mutlu günler geçirileceği şeklinde rivayet mevcuttur.

Babanın Öldüğünü

“Rüyada Babanın Öldüğünü Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Hayatımda Gördüğüm En Korkunç Ve En garip rüyaydı Evde Bir Katil Vardı Ve Her gün 1 kişiyi katlediyordu ve Tahminen bu Olay Rüyada Saat 18.00 da idi babam beni uyarmıştı katilin olduğunu biliyordu bugün sana sıra geldi dedi onun için katili yakalayacağız dedi sonra babamın bir kopyası katil babamın kılığına girmişti salonda babaannemle oturuyordu gerçek babam katil babam kılıklı ise evin koridorlarında mutfağa koşarken tuvalete gözüm kaydı ve Klozetin İçine Elini Omurgasına Kadar Sokmuştu O kadarını görebildim Sorduğumda İse Bana Abdest Alıyordum dedi (Veya Orayı Temizliyordum dedi)Sonra Benim Aklım Karışmıştı Salondaki de Babamdı Yanımdaki de Yanımdakine Dedim

    Zaten Katil Olan Siyah Elbisemi Deyim Siyah Derisi mi Deyim öyle Siyah Siyah Bir şeyler İle Dolaşıyordu. Sonra Onu Dedim Ki Salondaki de Babam Sende Babamsın Hanginizsiniz dedim nerde dedi salona gittik salonda babaannem ile konuşuyordu Gerçek Babam Sonra Ben 2 Sinden Biri Katil Diye Bağırdım Elimde Hatırladığıma Göre Bıçak Gelmişti Ve Birisini Bıçaklayacaktım Ama Ben Gerçek Babamın Kanepedeki Olduğunu Bile Bile Onu Bıçakladım Sanki Kontrolüm Ele Geçirilmişti Ve Sonra Ağladım Sonra Hemen Bıçağı Katile Sapladım Katil Güldü Ama Kan Akmıyordu Sonra Katil Bir Kapı Gibi Bir şey açtı Onu Takip Ettim Kötü Bir Arkadaşıyla Top Oynuyordu(Ne Garip RÜYA)Sonra Onu Bıçaklamaya Çalışırken Arkadaşı Beni Gördü (EN DİKKATLI KISIM)Ve Katile Sordu Ki O bizden mi Dedi Katil De Şöyle Cevap Verdi. O Bizden Artık Dedi. Lütfen Yorumlarınızı Bekliyorum

    1. Kendinize veya ailenizden size destek olan birine ihanet etmişsiniz. Hakkını almışsınız.

  2. Rahmetli babamı rüyamda gördüm sağ iken tekrar ölüp gömülüyordu ve ben hep ağlıyordum.

  3. Rüyamda doğduğum evin giriş kapısının ordayım. Yerde üzeri battaniye ile örtülü bir şey var ama ben ne olduğunu bilmiyorum. Sonra annem geliyor ve battaniyeyi kaldırıyor. Babamın yüzünü görüyorum. Annem babamın öldüğünü söylüyor ve ben o zaman öğreniyorum. Ama öleli 1 hafta kadar olmuş. Defnedilmemiş. O zaman şaşkın kalıyorum ama ağlamıyorum. Ertesi gün olmuş babam kıpırdıyor ve zayıflamış bitkin bir halde diriliyor gözümün önünde. Ben korkmaya ağlamaya başlıyorum. Annem sakin. Babam anlatıyor gece annem yanına gidip kapısını tıklatmış. Ondan sonra babam dirilmiş… Teşekkür ederim…

    1. Babam vefat etmiş biri. Rüyamda babam ve arkadaşları araba tamircisi deyken balyoz ve bıçakla babama ve arkadaşlarına saldırıp öldürüyorlardı. Sonra babam ve ben tabletten babamı nasıl öldürdüklerini bakıyorduk ve onlar babama balyozla vurunca videoda yine aynı o darbeyi alıp canı acıyıp ağlıyordu sonra bende ağlayıp babama sarılıyorum ömrümde hiç böyle içimi yakan bir rüya görmedim. Allah hepinizin babasına uzun ve sağlıklı ömür versin acısı başka bir şeye benzemiyor. Sana hiç diyemedim seni çok seviyorum aslan babam.

  4. Kardeşim senin bu hikayenden iki ciltlik roman ve üç sezon dizi çıkar. Nasıl bir rüya bu böyle?

  5. Bende 12/10/2020 de babamı öldüğünü ve hemen sonra annem de öldü rüyamda ne anlama gelir

  6. Rüyamda babamın iş yerinin arabasının anahtarını alıyorum bagajı açık unutmusdu bagajda semaver ve tahtalar gördüm bagajı kapattım arabayı calistirip etlige kardeşimi bırakmaya indim sonra geri döndüm babamla bir parça baktık böyle elektrik ile ilgili birşeyin sökülmüş parçasıydı çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorduk sonra çalışmadığını düşündük sonra erken saatte uyanıyorum ama bilincimde babamın öldüğü gerçeği var bu gerçek ile bulaşık yıkıyorum kendi kendime konuşmaya başlıyorum bu kadar sevmemeliydin bak neyi çok seversen ilk o senden ayrılır diyorum ağlıyorum kendime kızıyorum şimdi napicaz biz diyorum nasıl geçinecez nerde iş bulacam nasıl bakicam eve borçları nasıl odeyecem babam her işini kendi hallederdi şimdi bu kadar işin altından nasıl kalkicaz diye ağlıyorum sonra alarm sesi duyuyorum yatak odasından geliyor bulaşığı bırakıp mutfak kapısından sesin geldiği yöne bakıyorum yatakdan biri doğrulup alarmı kapatıp tekrar yatıyor babam diyorum ölmemiş sonra uyanıyorum rüyamı yorumlar mısınız

  7. Rüyamda eskiden aileye ait artık iliski kalınmamış eski bir ata evindeyiz babam, ben, erkek kardeşim. Bir şekilde babam elinde silah almış bende o sıra odadan çıkıp karşı karşıya kalıyoruz . Silahı şakagına dayayıp intihar ediyor. Tabi ben şok içersine kalıp ne yapacagımı şaşırıyorum. Erkek kardeşim 9 yaşında ve evin dışarısında.
    Onun görmemesi için fırlayıp giriş kapısının önünde yakalıyorum silah sesinin ne oldugunu soruyor saçma bi bahane bulup geçiştirip sana nler göstericem gel bak falan içeriden uzak tutmak için onu dışarıda tutucak bir şey bulup evin içine girip ne yapacagımı düşünüp durup bulamıyorum telefon ile annemi arıyorum ama arama yapamıyorum.en sonunda ben ne yapıcam derken kardeşim babamı görüyor ve ağlıyor ben dışarıda insan arıyorum yardım isticek kimse yok yağmur başlıyor ben bir içeri bir dışarı derken . Kardeşimi alıp dışarıya çıktıgımda aglama düzelicek tesllisi verirkene ileriden çok güzel bakımlı bir hanımefendi geliyor oluyo (20 yaşlarında, bende 20 küsur yaşındayım)
    Yaklaşınca atlayıp önüne ,ne olur bana yardım et başıma neler geldi etrafta kimse yok kimseye ulaşamadım flan ddim tmm be ne oldu anlat dedi . Ebin kapısınım önüce çektim babam içerde yerde yatıyo dedim , nası ya bi bakıyım desi dayanabilecek misin sakin ol kaçıp gitme beni yalnız bırakma dedim ben, girdi baktı gördü hemen kaldırmamız lazım içeriye yatgın üstüne koyalım diyip kolları sıvadı ben şok oldun yine bu sogukkanlilıgına o bana talimt veriyor du söyle yapıcaz böyle yapıcaz diye. Aldık babamı yerden o sırada kapı çaldı annem geldi babamı sordu (normal de annem kapalı dır ama rüyamda acıktı saçları) tekleyerek babam öldü dedim aglamaya başladı. Rüya orda kesildi uyndım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir