Rüyada Bakışmak Görmek

Ayrıca bkz: Cilve / Cilvelenmek, Eda, İşve 

Hayırdan uzak şer olaylar ile karşılaşacağınıza ve uğursuz olarak ifade edilecek bir zaman dilimi içerisine gireceğinizi vurgulan bir rüyadır.

Rüyada bakışmak görmek rüyayı gören kişinin çevresinden zarar göreceğine manevi olarak çok kötü insanlar ile uğraşacağına, hayatına nazar ve fitnenin zarar vererek zor günler geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çevresini sonradan edineceği arkadaşlar saracağına ve arkadaşların hayırsız, kem gözlü, art niyetli insanlar olacağına, kişiye zarar vereceğine delalettir.

Rüyada bakışmak görmek rüyayı gören kişinin çevresinde olan ikiyüzlü, hain, kötü kalpli ve art niyetli kişilerin, kişiye zararı olacağına, hayatında gerileme yaşamalarına neden olarak çok kötü günler görmesine vesile olabilecekleri sinyali veren bir rüyadır. Kişinin çevresi yüzünden zarar görmesi nedeni ile çok öfkeli olacağına stres içerisine girerek zor ve kötü günler geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada bakışmak görmek hayatınıza hakim olacak olan uğursuzluktan ötürü, kötü günler görülmesine ve çevresinde olan kişilerin yardımının olmaması, geçirilecek olan kötü günlerin uzamasına neden olacaktır.

Rüyada Biriyle Bakışmak

Rüyasında eskiden tanıdığı biriyle bakıştığını gören kimse, hayatında olan birisi ile tartışacağına, tartışma derinleşerek çok büyüyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin kendisini ölçmesi ve karşı tarafa karşı kendisini koruyarak olaylardan sıyrılması şeklinde sonuçlanacağına dair rivayet mevcuttur.

Rüyasında tanımadığı biriyle bakıştığını gören kimse, hayatında olmayan birisinin rüyayı gören kişiye kin beslediğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farkında olmadığı bazı olaylardan dolayı kendisine düşman edineceğine, yakın zaman içerisinde işlerinin ters gitmesinin ardında edindiği düşmanın olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin düşmanı ile yüzleşeceğine ve zor zamanlar geçirerek kişiler ile tartışma içerisinde olacağı şeklinde rivayet edilir.

Rüyasında kavga ettiği biriyle bakıştığını gören kimse, hayatında dost sandığı kişilerin arkasından iş çevirdiğini anlayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin çevresinin çok olduğuna, hayatında kendisini çekemeyen kişilerin olması ile yakınlarından çok zarar göreceğine delalettir. Dost sandığı kişinin niyetini öğrenmesi ile hayatında yenilikler yapacağına delalettir.

Rüyasında kalabalıkta biriyle bakıştığını gören kimse,  rekabet içerisinde olduğu birisi olduğuna ya da olacağına o kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde rekabet halinde olduğu kişi ile çok büyük tartışma yapacağına, kişi iş yerinde veya okulda olabildiği gibi farklı toplu alanlarda var olması da ihtimaldir. Rüyayı gören kişinin karşı tarafa meydan okuması ile kılıçlar çekilerek, rekabetin savaşa dönüşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Sevdiğinle Barışmak

Rüyasında eski sevdiği ile barıştığını gören bekar kişi, hayatında bir kişi olduğuna ya da olacağına, hayatında olan kişi ile problemleri olarak zor günler yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde farklı duygular içerisinde olacağına, hayatında olan kişinin farklı yaklaşımlarına maruz kalarak tartışma ortamı içerisine gireceğine, ilişkide yıpranma dönemi başlayarak, ayrılığa hatta tarafların birbirine kin gütmelerine kadar varacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında eski sevdiği ile barıştığını gören evli kişi, hayatında duygusal anlamda zorluk olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin evliliğinde sorun olacağına, sorunların üzerine gidileceğine fakat kötü günler yoğunlaşarak rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre karısı veya kocası ile aralarının açılması ile mutsuz günler geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Göz Göze Bakışmak

Rüyasında sevdiği kişi ile göz göze bakıştığını gören kişi, hayatında olan kişiler ile fikir ve düşünce ayrılığına düşeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin en kısa süre içerisinde yakın çevresi ile tartışma ortamı içerisine gireceğine, ortada olan bir iş üzerinde fikir ayrılığı oluşacağına ve görüş ayrılıkları tartışma ortamlarını doğurarak kişinin sorunlu bir zaman dönemine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında sevmediği birisi ile göz göze bakıştığını gören kişi, küs olduğu birisi olduğuna ve yakın zaman içerisinde kişi ile barıştığına ya da barışacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında olan ve küs olduğu kişi ile barışmasının ardından olayların tekrarı yaşanması nedeni ile yaşanan barışın kısa süreceği, küs olduğu kişi ile tekrar karşı karşıya gelerek zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kavga ettiği bir kişi ile göz göze bakıştığını gören kimse ailesi ve arkadaşları ile veya iş çevresinde olan kişiler ile anlaşmazlık içerisine düşeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşam standartlarına ve hâkim olduğu farklı alanlara göre, farklı kişiler ile anlaşmazlık içerisine gireceğine, anlaşmazlık kişiye manevi olarak baskı oluşturacağına delalettir.

Rüyasında kavga etmeden önce göz göze bakıştığını gören kişi, küs olduğu birisi olduğuna ya da olacağına kısa süre içerisinde barışacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kısa süre içerisinde birisi ile küseceğine, küsme nedeni çok basit olduğundan ötürü aynı hız ile barışacağına ve barışmasından sonra eski samimiyeti yakalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bir Erkekle Göz Göze Bakışmak

Rüyasında tanıdığı bir erkekle göz göze bakıştığını gören kişi, hayatında erkek bir düşmanı olduğuna ya da edineceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin geçmişten veya anlık olarak farklı olaylardan dolayı bir düşman edineceğine, edineceği düşmanın erkek olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Hasım ve düşman gibi terimler kişinin hayatına girecektir.

Rüyasında tanımadığı bir erkekle göz göze bakıştığını gören kişi, hayatta başarılı olmak için çok çabaladığına ya da çabalayacağına, engel olacak kişilerin olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında çekemeyen insanların olacağına, insanların çekememe durumundan ötürü fesatlık ve fitne gibi tüm kötülüklerin ortasında kalınacağına delalettir. Kişinin başarılı olmaması için engel olacak kişilerin olduğuna ya da olacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyasında bir erkekle göz göze bakıştığını gören kadın, hayatına girecek olan bir erkeğin olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında farklı durumlar olacağına, yasak bir ilişkiye veya planlanmayan bir sevgili durumunun içerisine düşüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kadının gerçek hayatta da erkek ile bakışma, buluşma veya tanışma şeklinde bir durum ile baş başa kalmasına, durumun kontrol altına alınması ile iyi günlerin görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında bir erkekle göz göze bakıştığını gören erkek, tanıdığı bir kişi ise hayatında başarılarını engelleyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin başarılı birisi olduğuna ya da yakın zaman içerisinde gerçekleştireceği işler ile başarılı mertebesine erişeceğine, hayatına girecek kişilerin başarıları engellemeye çalışmasına karşın önlem alınması gerektiği şeklinde yorumlanan bir rüyadır.

Rüyada Eski Sevgiliyle Göz Göze Bakışmak

Hayatında birisi ile gerçekten çok ciddi tartışma içerisine gireceğine içerisinde olanları kusacağına ve kusmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyayı gören kişinin gerçek hayatta eskiden hayatında olan ve hayatına damga vuran kişilerin karşısına çıkacağına, eski sevgilisi ile göz göze bakışmasından anlam çıkararak içerisinde olanları dökeceğine ve tartışma moduna girmeden içini rahatlatacağına delalettir. 

Rüyayı gören kişi haklı olduğu bir konuda hakkında eski sevgilisi olmasa bile eskiden tanıdığı bir kişi ile aralarında geçen bir olaydan ötürü şiddetli tartışma içerisine gireceğine ve tartışma yaşarken ortalığın kızışma durumuna karşı dikkat edilmesi gerektiği şeklinde yorumlanan bir rüyadır.

Bakışmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir