Rüyada Bakliyat Görmek

Ayrıca bkz: Fasulye, Barbunya, Pirinç 

Kişinin yaşam içerisinde idealleri olduğuna ya da olacağına ideallerinin peşinden koşarak mutlu bir yaşam için çabalayacağına delalettir.

Rüyasında bakliyat gören kişi, kafasında planları olduğuna ya da olacağına, planları haricinden gelecek planlaması yaparak mutlu bir gelecek kurmaya çalışacağına, çalışmaları içerisinde kişinin ideallerinin peşinden yorulmadan koştuğuna ve er ya da geç hayallerine, amaçlarına ve beklentilerine ulaşacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişinin geçmiş zaman içerisinde yaptığı bir yatırım olduğuna ya da olacağına, zamanla yatırımdan ümitlerini keseceğine fakat kendiliğinden gelişen olaylar örgüsüne bağlı olarak emeklerin boşa gitmeyerek rüyayı gören kişinin yüzünün güleceğine maddi olarak gelir seviyesini yükseleceğine ve manevi olarak güzel günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bakliyat Almak

Rüyada tarlada olan bakliyatı gören kişi, emeklerinin karşılığını alacak olmasına ve bereketli bir döneme delalettir. Rüyayı gören kişinin dar zamanlar geçiriyor olması ve yakın zaman içerisinde oluşan verimlilik kişinin maddi olarak rahatlaması şeklinde yorumlanmaktadır. Bereketin artması kişinin yaptığı ile yoğunlaşması ile gerçekleşecek olup, darda olan kişilerin ellerinin bollaşması ile verimlilik artışlarına neden olması şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında paketlenmiş bakliyat gören kişi, işlerinde olacak olan artışa delalettir. Rüyayı gören kişinin rızkının genişlemesine neden olacak gelişmelerin olmasına, kazancın normal standartların üzerine çıkması ile bolluk dönemine girilecek kadar yüksek olmasına ve buna bağlantılı olarak mutlu bir döneme girileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yaş bakliyat gören kişi, hayatında var olan sıkıntıların veya zorlukların azalacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirdiğine veya geçireceğine kişinin farklı zaman dilimlerinde gireceği sıkıntıların sabır etmesi sonucu geçecek olmasına ve maddi olarak rahatlama yaşayarak hayatının çok daha kolay hale gelmesi şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kuru bakliyat gören kimse güçlü olacağına, gücü hem maddi olarak hem de manevi olarak elde ederek mutlu geçecek olan zamanlara delalettir. Rüyayı gören kişinin sıkıntıları gördüğüne ya da göreceğine, sıkıntılarına sabır ederek zamanla güzel günler görüleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak güç elde edilmesi için çok çaba gösterileceğine ve karşılığında zenginliğe ulaşarak kişinin maddi ve manevi olarak rahatlama yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bakliyat Kurdu Görmek

Rüyasında bakliyat kurdu gören kadın kötü günler göreceğine, duygusal olarak ayrılık içerisine gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında kötü kalpli ve art niyetli kişilerin olduğuna ya da zamanla olarak kişinin hayatını çok kötü noktalara getireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin duygusal ayrılık yaşama ihtimalinin yüksek olduğuna, uzun süreli bir gönül ilişkisinden ayrılacağına, kötü günler görüleceğine ve zamanla zorluklara alışılarak çok sıkıntı çekileceği şeklinde rivayet edilir.

Rüyasında bakliyat kurdu gören erkek, hayatında ayağına bağ olan kişilerin olduğuna ve arkadan kuyu kazan kişilerin varlığına yorulur. Rüyayı gören kişinin hedeflerinin yüksek olduğuna, hedeflerine yönelik olarak atacağı adımlarda her daim duruma engel olmak isteyen kişilerin hayatta var olacağına, mutluluklara engel olmak isteyen kişilerin her daim olacağına ve maddi ile manevi zarara uğrayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin maddi olarak gerilemesini isteyen kişilerin hayattaki varlığı kişinin zor zamanlar geçirmesine neden olacaktır.

Rüyada Bakliyatın Böceklenmesi

Hayatta görülecek olan zararlara, her zaman rüyayı gören kişiyi ve ailesini çekemeyen kişilerin varlığına delalettir.

Rüyada bakliyatın böceklenmesi rüyayı gören kişinin çok çalışkan olduğuna, kendi ayakları üstünde durmaya çalışan birisi olarak her daim mutluluğu kovaladığına veya kovalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada bakliyatın böceklenmesi görmek kişinin mutluluğuna engel olacak kişilerin her zaman en yakınında olan, güvendikleri fakat kişiyi çekemeyen kişiler olacağına, kişinin sırtından geçinmek için ona her türlü zararı vermekten geri durmayacak bir kişinin her daim olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin kendisi ile uğraşılmasından dolayı manevi olarak çok yorulacağına ve bu yorgunluğun maddi kayıplara da yol açması ile kötü günler görüleceğine delalettir.

Rüyada Kuru Bakliyat Görmek

Farklı şekillerde yorumlanması mümkün olan, kuru bakliyat içeriğine göre değişkenlik göstermesi mümkün olan bir rüyadır.

Rüyayı gören kişinin şansının ve kısmetinin açılacağı bir döneme girileceğine, kısmeti ve şansı sayesinde maddi olarak çok ilerleyeceğine, maddi olarak ilerleme yaşadıktan sonra kafasında sorunlar kalmayarak kişinin duygusal anlamda çok ilerleme yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin her daim sıkıntılara hazır olmasına, hayatının her noktasında belirli dönemlerde sıkıntı çekmesi mümkün olan bir rüyadır.

Rüyayı gören kişi sabırlı olması gerekli olup, sabır ettiği zaman her şey çok farklı olacaktır. Farklı şekillerde yorumlanması mümkün olan rüyada hayır dilekleri dilenerek kişinin iyi günleri ümit etmesi telkin edilir.

Rüyada Hububat Görmek

Hayırlı bir döneme girileceğine, maddi başta olmak üzere manevi açıdan da çok bereketli bir döneme girileceğine, kişilerin içerisinde bulunduğu sıkıntılardan sıyrılarak güzel günler görmesinin mümkün olacağı bir dönemi simgelemektedir.

Rüyayı gören kişinin uzun süren bir geçim derdi olduğuna ya da olacağına fakat vakti zamanı geldiği zaman Hak Teâl’nın yazdığı zaman geçim derdi son bulacak olup, ticaret içerisinde aktif rol oynayarak işlerinde hızlanma olacağına ve kötü günlerin geride kalması sonucu mutlu bir gelecek emin adımlar ile ilerleyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin ticaret içerisinde aktif olarak rol alması sonucu çok büyük işlere imza atacağına, yıllardır kötü olan ekonomisinin düzelmesi sonucu işlerinin artacağına kişinin eline geçecek fırsatlar sayesinde, kazançtan yana yüzünün güleceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Bakliyat

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir