Rüyada Balık Isırması Görmek

Ayrıca bkz: Balık Yakalamak, Akvaryumda Balık, Balıkçıl Kuşu

Başarıların geleceği ve tıkanık olan şansın tersine dönerek daha güzel günler göreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Maddi anlamda bir gelişme olacağına, başarıların sonucunda para elde edileceğine, hakkı olmayan hiç bir maddi gelişime kişinin kafa tutmayacağına ve hakkı olan işler ile uğraşacağına delalettir. 

Rüyada balık görmek, görme şekline göre pek çok farklı şekilde yorumlanır.

Rüyasında balığın kendisini ısırdığını gören kişi, çok şanslı bir döneme gireceğine delalettir. Kişinin şanslı dönemleri farklı açıdan değerlendirilerek kendi lehine çevireceğine ve düzene karşı keyif alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Çünkü rüyada görülen balık mal ve paradır. Maddi olarak kazanılacak olan gelirden harici olarak bir başarıda kazanma manasında olan rüya ile kişi kendinden emin adımlara atacak ve kendini geliştirerek en iyi yerlere gelmek için çabalayacaktır. Kişinin hakkı olan bir miktar paranın eline geçmesi ile kişi sıkışık ise rahatlar, yatırım düşünceleri var ise gayrimenkul tarzı bir yatırım ile gelirini değerlendirir.

Rüyayı gören kişinin işlerinde açılma olacak, yaptığı işlerde söz sahibi olmaya, kendinden bahsettirmeye ve durumların üzerine giderek saygılı bir şekilde kendine konum edineceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin başarısını çekemeyen düşmanlar olacağına, rüyada gördüğünüz balığın boyutu ile kişilerin düşmanlıkların aynı oranda olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi büyük balık gördüyse edinecek düşmanlıkta büyük olacaktır.

Rüyada Balık Saldırısı Görmek

Rüyasında okyanusta balık saldırdığını gören kişi, hayatına girecek olan zararlı kişilerin olduğuna ve bu kişilerin rüyayı görene zarar vereceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında olan veya olacak olan içten pazarlıklı kişilerin kötü niyetli düşünceleri rüyayı gören kişiye zarar verecek olup, işlerin ters gitmesine ve düzeninde olan aile hayatında aksaklıklar yaşanmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ölü olan balığın saldırdığını gören kimse, çevresinde olacak olan ya da olması ihtimal olan kötülüklere karşı hazırlıklı olmalıdır. Rüyayı gören kişinin çevresinde olumsuz davranış sergileyen kişiler olacağına, kişilerin haricinde kötü durumlar ortaya çıkarak kişinin hayatının ters gitmesine neden olabilecek durum örgüsü ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında dişsiz balığın saldırdığını gören kimse, çevresinde olacak olan durumların varlığına ya da kişinin kendisine olabilecek olan saldırılardan son anda kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kötü bir atmosfer içerisine düşeceğine, kişilerin farklı davranışlar sergilemesi ile çevresinde olabilecek olan tehlikelerin farkına varmasına ve daha önceden tedbir alarak kötü gidişata dur deme imkânı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişiye tuzak kuracak kişilerin veya kötülük planlayanın en yakınları olduğuna, kişilerin farklı bakış açılarında olduklarına dair temel bir düşünce sistemi mevcuttur.

Rüyasında süs balığının saldırdığını gören kimse, yakınlarında olan kişilerin veya akrabaların farklı nedenler ile zarar göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yakın arkadaşları, ailesi veya akrabaları farklı nedenler ile bir kötülüğün içerisine düşeceğine, kötülük harici insanlar ile anlaşamayarak zorluk çekeceğine ve bu nedenler ile kötü günler geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balıklarla Yüzdüğünü Görmek

Rüyasında havuzda balıklarla yüzdüğünü gören kişi, hastalık sorunu olacağına ve sağlık problemi çekeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin beklemediği bir anda sağlık sorunu ortaya çıkacaktır. Kişilerin sağlık problemlerinden dolayı kişiler farklı bakış açılarına sahip olarak hayatlarını sürdüreceklerine, sağlık sorunlarından dolayı zor günler geçirilerek psikolojik olarak kötü günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında denizde balıklarla yüzdüğünü gören kişi, hastalık geçireceğine ve kısa zaman sonra şifa bulacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin anlık olarak sağlık sorunu olduğuna ya da yakın zaman içerisinde sağlık sorunları ile karşı karşıya gelerek kötü günler geçireceğine ve sağlık sorunlarından dolayı kişinin kendisini yıpratmasına neden olacak durumlar ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Sağlık sorunu ortaya çıktıktan belirli bir süre sonra kişi şifa bularak iyileşecek ve geçen kötü günlere inat olarak çok güzel günler görülecektir.

Rüyasında okyanusta balıklarla yüzdüğünü gören kişi, şanslı ve talihin açıldığını bir döneme girildiğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çevresinde kuvvetli ve kudretli dostlukları olacağına, kuvvetine uygun olarak hareket ederek kişinin güç sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin şanslı bir döneme gireceğine ve şansı ile gücü sayesinde çok başarılı olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Dostlardan yardım görmek veya kişilerin desteği ile şansınızın açılması şeklinde de ifade edilmektedir.

Rüyasında korkarak balıklarla yüzdüğünü gören kişi, her anlamda mutlu olacağına, kişinin rahat bir döneme girerek keyif alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi anlamda rahatlama yaşayacağına, geçmişte çektiği sıkıntılar var ise son bularak her anlamda olumlu bir döneme girilerek keyif alınacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Güzel günlerin habercisi olarak adlandırılabilecek bir dönemin habercisi olarak adlandırılmaktadır.

Rüyada Yanında Büyük Bir Balık Görmek

Rüyasında yanında büyük ve güçlü bir balık gören kişi, Kısmetli ve talihin açık olduğu fikri nakşeden bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Kişi nüfuz sahibi olan bir kesim ile temas kurarak akrabalık temelleri atmakta olup, keyif ile geleceğe bakacağına ve kız veya erkek maddi olarak daha iyi günler görerek daha rahat olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Küçük balık ise eğer çoksa çok paraya, azsa ele geçecek az miktarda paraya işaret eder. Genel olarak para mantığında olan bir rüyadır.

Rüyada Tuzlu Balık Görmek

Hayırlı kazanç ve istikrarlı maddi artışa delalettir. Rüyayı gören kişilerin anlık olarak mal artışı sağlayacağına, mal artışı yanı sıra yüksek zümre içerisine girerek statü artışı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin hayırlı bir döneme adım atacağına, adımlarına karşılık bularak zor durumda kalmayacaklarına ve hayat içerisinde isteklerine karşılık bulacak bir statüye veya varlığa sahip olarak kişilerin dikkatini çekeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Balık Isırması

“Rüyada Balık Isırması Görmek” üzerine 4 yorum

  1. İyi günler. Ben rüyamda bir bayanın karşımda duran bir beye balık verdiğini ve balığın balığı alan kişinin dudağını ısırıp çenesine kadar aldığını fakat hiç kan akmadığını gördüm. Bu rüyamı yorumlar mısınız? Teşekkürler.

  2. MERHABA. Rüyamda köyümde annemin evinin önündeyim büyük kızım 25 yaşında evli olanı köpek balığı yutmuş. Sadece ayak kısmını görebiliyorum kurtarmaya çalışıyorum kurtaramıyorum. Bir buçuk yıl önce kaybetiğimiz eşim kızımın babası köpek balığını yakalayıp getiriyor. Köpek balığını kesip içinden kızımı çıkarıyor ama kızımızın öldüğünü söyleyip cenaze arabasına koymuşlar. Oradan çıkarıp kucağıma alıyorum. Öpüp okşayıp severker birden boynu sıcaktı. Ölmemiş ağzından nefes veriyorum kıpırdamaya başlıyor. Diriliyor uyandığımda gecenin 2 siydi rüya. Kızımı çok özledim diye uyanıyorum ve rüya olduguna çok sevindim. Ölen eşimle rüyamda hiç konuşmadık.Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

  3. Rüyamda elimde tahminen 40 cmlik balık azından sivri kılçık attı ancak bana doğru fakat saplayamadı. Ve siyah kuduz kedi eski evimizde küçükken o dolabı açtığımda elime aldım ve birden kuduz bir şekilde sağ elimi parçaladı. Kanlı hale geldi ve bende kedinin boynunu kırdım. Çenesi kırıldı ama gene ısırmaya çalıştı ve öldü. Birkaç tane kedi dolaşıyordu ev içinde odalarda ve etraflarımızda.

  4. Rüyamda sırtıma bir sürü balık yapışmıştı tişörtümün içinden ince ince Bütün sırtım boyunca sırtımın her yerini kaplayacak şekilde bir sürü balık vardı onları çıkarttık yaşıyorlar mıydı hatırlamıyorum galiba sırtıma koyduğum için ölmüşlerdi ve hepsi de olduğu yerde sırtımı bir kere ısırmış ve kanatmış birer ısırıktı Hepsinin yeri Gece boyunca bir sürü küçük hayvanlar gördüm neler gördüğümü hatırlamıyorum ama böyle kertenkele gibi Küçücük küçücük öyle değişik farklı canlılar gördüm Sırtımdan çok fazla balık çıktı bu rüyanın anlamı ne

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir