Rüyada Balkondan Atlamak Görmek

Ayrıca bkz: Balkon, Balkon Yıkamak

Yapılacak olan bazı hatalara, kişinin gireceği yanlış ortamlara ve işlerinde oluşacak olan gerilemelere delalettir.

Rüyada balkondan atlamak rüyayı gören kişinin çevresine zararı olacağına, gireceği ortamlar çevresi tarafından sevilmeyecek olan ortamlar olduğuna ya da olacağına kötü durumlara düşmemek adına, insanlar ile aktif olarak bir durum paylaşımı yaşamak zorunda kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin yapacakları hataların farkına daha sonra varacaklarına, girdikleri ortamların kötülüğünün farkına vardıktan sonra geri çekilme hamleleri yapacakları şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında balkonda atlayan kişi kendisi başta olmak üzere, kendisini tehlikeye atar veya çevresindeki kişilerin sözlerine ve öğütlerine aldırmayarak kendisine fayda yerine zarar getirecek işlerin peşinden koşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balkondan Atlayıp Yaralanmak

Rüyasında balkondan korkudan atlayıp yaralanan kişi, başına gelecek olan bir kaza veya durum olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı durumlar ile karşı karşıya geleceğine, beklenmedik kazalar veya durumlardan dolayı ortaya çıkacak olan musibetler şeklinde bir düzen oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında gördüğü yaralanma hiddeti kadar olaylar uzayacak olup, rüyada olan sonucun benzeri, yaşamında başına gelecek olan durumlarda da başına gelecektir.

Rüyasında balkondan istemsiz olarak atlayarak yaralanan kişi, başına gelecek olan manevi durumların olduğuna ve psikolojik olarak zor durumlar içerisine gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı durumlar içerisine gireceğine, gireceği durumlar duygusal durumlar olacağına, kişilerin yaralanmaları kalp yaralanması olacağına ve yaşadıkları durumlara göre, rüyada yaralanma şiddetine göre bir yara alarak işin içinden çıkacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balkondan intihar için atlayıp yaralanan kişi, yaşamında sıkıntılar çekeceğine fakat yara almadan atlatacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde duygusal veya fiziksel olarak zarar görecekleri durumların ortaya çıkacağına, kişilerin farklı durumlar ile başa çıkabilecek olması kişiye güç vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin karşılaşacağı durumlarda sıkıntı olmadan olaylar kapanacak, ne fiziksel olarak ne de psikolojik olarak yaralanmalar olmadan atlatılacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Balkondan Atlayıp Öldüğünü Görmek

Rüyasında yüksek katlı binanın balkonundan atlayıp öldüğünü gören kimse, dikkatli olması gerektiğine ve başına gelebilecek bir takım belaların ortaya çıkacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam şartlarına, ortamlarına göre değişkenlik göstererek farklı belalar ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin durumları kontrol altına alması ve atacakları adımlara dikkat etmesi gerektiği şeklinde mantık yürütülen bir rüyadır.

Rüyasında alçak katlı binanın balkonundan atlayıp öldüğünü gören kimse, küçük çaplı tehlikeler meydana geleceğine fakat zarar görmeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı bir düşünce yapısı ile hareket ederek risk alacağına, alınan risklerin kişiye zarar vermekten çok çıkılması zor olan bir yola sokacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balkondan atlayıp öldüğünü gören erkek, beraber olduğu kişi yüzünden başına gelecek durumlara delalettir. Rüyayı gören kişilerin karşı cinslerinden kötü davranışlar göreceğine, kişinin bu davranışlardan dolayı zarar göreceğine ve oldukça sıkıntılı günler geçirilerek zor zamanlar geçirileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında balkondan atlayıp öldüğünü gören kadın, duygusal bağlamda zor günler geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kadının farklı konularda hata yapacağına, hata yapan taraf karşı cins olma ihtimalinin de olduğuna aldatılacağına veya boşanacağına dair farklı yorumlar mevcuttur.

Rüyada Balkondan Atlayıp Kurtulmak

Rüyasında kaçarken balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, çok zor günler geçireceğine ve tüm zor günlerin ardından iyi günler görebileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında farklılık oluşacağına, oluşacak olan farklılıkların kişilere zarar verme ihtimalinin olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin geçirecekleri sıkıntılar kişilere farklı bir bakış açısı kazandırarak daha sonra yapacağı ya da yapabileceği hataları engellemek adına bir durum ortaya çıkacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında deprem olurken balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, başına gelebilecek durumlardan zarar görmeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı olaylar ile karşı karşıya geleceğine kişilerin farklı olaylar karşısında farklı tepkiler olacağına ve rüyayı gören kişilerin tepkileri kişiyi korumaya yönelik olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişilerin yaşayacağı olaylar karşısında edineceği tecrübeler olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yangın varken balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, farklı zorluklar ile başa çıkarak hak ettiği bir rütbe olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zorluklar ile hayat mücadelesi adı altında karşılaşacağına, kişilerin elde edeceği tecrübeler kişilerin mükafat almalarına neden olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin zor günler geçirmesi hayatta çalıştığı işte veya bulunduğu ortamda ödül almasına ve mertebe yükselerek başarıya yakın oynamasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında hırsızın balkondan atlayıp kurtulduğunu gören kişi, karşısına çıkan her türlü zorluklar ile başa çıkacağına ve hayatına devam edebilecek kadar güçlü olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayat akışına uygun olarak farklı maddi veya manevi zorluklar karşısına çıkacağına, karşısına çıkan zorluklarda kişilerin yara almadan çıkabilmelerine yardımcı olacak güce ve çevreye sahip olduklarına ya da olacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balkondan Atlayıp Kaçmak

Rüyasında demirli balkondan atlayıp kaçtığını gören kişi, çevresinde sevmediği insanların olduğuna ya da olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çevresinde var olan arkadaşının, dostunun, akrabasının veya bir insanın olduğuna, sevmediği bu insandan kurtulmak için çabalayacağına ve çabalarında haklı olarak kişiden kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yüksek balkondan atlayıp kaçtığını gören kişi, dost görünümlü düşmanlarınızın olduğuna ve bu kişilerden kurtulacağınıza delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde farklı insanlar ile dostluklar edineceğine, kişilerin edineceği dostlukların birçok açıdan dikkat edilmesi gereken tarafları olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin yanında olan ve arkasından çevrilen işlerin birçok açıdan ortaya çıkacağına kişilerin izin verdiği sürece dost görünümlü düşmanların varlığının hükmü olacağına ve daha sonra kişilerin zarar görmeden bu olaylardan sıyrılacağına, kötü dostluklardan kurtulacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında alçak balkondan atlayıp kaçtığını gören kişi, hayat akışınızda oluşacak olan değişikliklere ve kişilerin vereceği kararların güzel olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde insanlara faydaları olacağına, kişilerin faydalı dostluklar edinmesine, maddi ve manevi olarak belirli bir standart yakalayarak insanların birbirine fayda sağlaması şeklinde durumlar olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balkon Görmek

Rüyasında apartmanda balkon gören kişi, hayatta edineceği mertebelerin olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı yaşam standartları olduğuna, kişilerin farklı yaklaşımlar içerisine girerek mertebe olarak yükseleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında müstakil evde balkon gören kişi, hayatında oluşacak olan mutluluğun ve huzurun delaletidir. Rüyayı gören kişinin farklı zaman dilimlerinde farklı ilişkileri olacağına dair fikirler mevcuttur. Kişilerin yaşayacakları gönül ilişkileri ile kazandıkları paralar ile veya istedikleri bir ev, araba ile çok mutlu olacaklarına, aile içerisinde huzur olması ile huzurlu bir yapı içerisinde yaşamlarını devam ettirdikleri şeklinde rivayet edilmektedir.

Balkondan Atlamak

“Rüyada Balkondan Atlamak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyada 7-8 katlı bir apartmanda balkonda duruyorken, karşı apartmanda balkondan atlayan bir genç gördüm. Peşinden aşağıya baktım ve muhtemelen kan içinde yattığını gördüm. Bu kan sanki siyah renkteydi. Peşinden de ağlamaya başladım. Rüyanın anlamı nedir acaba?

  2. Hayrolsun inşallah. Sıkıntılı bir dönemdesiniz ve sizin gibi sıkıntılar geçiren biri ile karşılaşıp , ondan fikirler alacaksınız. Tecrübelerinden yararlanacaksınız. Ve ağlamakta bence ; sıkıntılardan bu sayede kurtulup , bir yol bulacaksınız ve rahatlayacaksınız .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir