Rüyada Balonlar Görmek

Ayrıca bkz: Baloncuk, Balon, Balonla Uçmak

Kafasında kurduğu bir iş planı olduğuna ya da olacağına ve işi gerçekleştirmek için çok acele ederek, hata yapacağına delalettir.

Rüyasında balonlar gören kişi, gelecek göremeden olumlu ya da olumsuz olarak değerlendiremeden kafasında olan iş planına ayak uydurarak hızlı girişim planları içerisinde bulunduğuna ya da bulunacağına ve düşünmeden fevri davranacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada balon görmek rüyayı gören kişinin iş arzusunun gerçekleşeceğine çok inandığına fakat umduğunu bulamayarak çok mutsuz, üzgün ve umutsuz olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin beklentileri maksimum seviyede olduğundan dolayı kişinin hayal kırıklıkları çok büyük olacak olup, yıkılan hayallerden ve umuttan dolayı hayata bakış açısında bir kırılma olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Renkli Balonlar Görmek

Rüyasında renkli balonlar gören erkek, anlık olarak yaşantısından daha iyi bir imkan ile hayatına devam edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayat üzerinde farklı imkan yapıları mevcut olduğuna, anlık olarak yaşantılarından çok daha fazla imkana sahip olarak hayatlarına devam edecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Kişiler hayatın güzel yönlerini birçok açıda yaşayarak, hayatlarında hakim olabilecekleri birçok planlarının olduğu ya da olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında renkli balonlar gören kadın, hayırlı bir rüya olarak adlandırılarak, mutluluğa delalettir. Rüyayı gören kişinin sevinçli haberler alacağına, mutlu olmaması için hiçbir sebebin olmayarak kişinin kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve hayırlı günler göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişi bekar ise hayatına hayırlı erkekler gireceğine, hayatlarına giren erkeklerin kaliteli insanlar olacakları şeklinde rivayet edilmektedir. Mutluluk, sevinç ve müjde olarak kabul edilir ve hayırlara yorulur.

Rüyada Uçan Balonları Görmek

Rüyasında renkli uçan balonlar gören kişi, hayat içerisinde gerçekleştirmek üzere farklı planlar kurmakta olup, planların yarım kalacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşam standartlarına göre farklılaşan ve gerçekleştirme adına adımlar atacağı hayalleri olduğuna, kişinin attığım adımların belirli bir noktada tıkanması ile hayallerin yarım kalacağına ve insanlar tarafından değer verilerek bu zamanları aşacağınız şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kalpli uçan balonlar gören kişi, kendisine bir hedef koyduğuna fakat hedeflerin gerçekleşmeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirme adına özel düşünceleri olduğuna fakat kişilerin hedeflerine emin adımlar ile yürümesinin bile bir katkısı olmadan, hedeflerindeki amaca ulaşılamayacağına ve yapılan hamlelerin hepsinin olumsuz sonuçlara bağlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında seyahat için uçan balonlar gören kişi, kafasında bir iş planı olduğuna ve elinde olan sermaye ile işe gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin ticarete merakı olduğuna ya da zaman ile olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin zaman içerisinde ticarete atılması ile birçok yapılaşma içerisine gireceğine sağlam adımlar ile ticarete gireceğine, ticarete girerken kendisinin biriktirdiği öz sermayenin kullanılması ile içlerin rahat olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin kendi sermayesini kullanması ve işe başlaması sürecinin devamında işlerinin kötü olacağına, tüm birikimini zamanla bitirerek zarar edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Kırmızı Balonlar Görmek

Rüyasında arkadaşında kırmızı balonlar gören kişi, hayırlara vesile olacak işler ile karşı karşıya kalacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin keyfini yerine getirecek birçok olay olacağına, kişilerin hayat akışı içerisinde birçok plan dışı hamleler ile karşılaşacağına fakat hamlelerin sonucu olumlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı zaman dilimlerinde özel zamanlar geçireceğine ve güzel görerek geleceklerini garanti altına alacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında ailesinde kırmızı balonlar gören kişi, iç huzuru belirli bir zaman diliminde yakalayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda olacağına, kişinin işlerinin yolunda gitmesinden dolayı kişinin keyfinin yerinde olacağına ve içinin rahat etmesinden dolayı birçok olayda rahat edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin gönül hoşluğuna erişeceğine ve esenlik içerisinde olacağına delalettir.

Rüyasında sevgilisinden kırmızı balonlar gören kişi, zorlu bir dönemde çıkarak şansının açılacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin şanssız olduklarına ve belirli bir zaman sonra şanslarının döneceğine ve farklı kişiler ile irtibat kurarak şanslı bir zaman dönemine girecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatında var olan güzel gün sayısında artış olacağına, kişilerin farklı zaman dilimlerinde bir çok olaya açıklık getirmesi ile insanların daha güzel göreceği şeklinde bir rivayet mevcuttur.

Rüyada Beyaz Balonlar Görmek

Rüyasında arkadaşında beyaz balonlar gören kişi, iyi niyetli olduğuna ve hedeflerine ulaşacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hedefleri olduğuna ve hedeflerine ilerlemek amacı ile birçok girişim içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin hedefleri olduğuna ve iyi niyetli olmasından dolayı birçok işinin iyi yönde ilerleyeceği şeklinde rivayet mevcuttur.  

Rüyasında ailesinde beyaz balonlar gören kişi, inancını ve hayatını kafasında olan planlara göre yönlendirdiğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin hedefleri olduğuna, yaşam biçimlerinde farklı istek ve arzuları olduğuna ve kişilerin arzuları yaşam standartlarına etkilemesi sonucu birçok olay ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin tüm performansını kafasında olan planlara ve yaşamında olmasını istediklerine yöneltmesinden dolayı çok yoğun olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Gökyüzünde Balonlar Görmek

Kişinin çok büyük olan hayal dünyasına delalettir. Rüyayı gören kişinin kafa yapısında bir dünya olduğuna, sonsuz düşünce yapısı ile hareket ederek, gelecek yapılanması içerisinde umutları içerisinde bulunduracağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin içerisinde bazı umutları olduğuna, yaşam içerisinde çok istediği bir şey olduğuna, kişinin yaşam dünyasına göre bu çok istediği şey maddi veya manevi anlamda olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Mavi Balonlar Görmek

Rüyasında mavi balonlar gören erkek, mutlu olacağına ve başarısı ile övüneceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde bir başarı elde edeceğine, edeceği başarılar sonucunda zafer elde edeceğine ve mutluluğunun kalıcı olması ile büyük mutluluk elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin elde edeceği başarıların kalıcı olacağına ve zafer sarhoşu olmadan mantıklı adımlar yapılacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında mavi balonlar gören kadın, gönlüne göre bir hayata sahip olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kafasında ve gönlünde oluşan bir bilgi dağarcığı olduğuna ya da olacağına kişilerin farklı zaman dilimlerinde hayallerine yürüme mantığında olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Allah’ın kendisinin gönlüne göre vereceği ve insanların karşılıklı olarak durumlardan memnun olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Balonlar

“Rüyada Balonlar Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba. Rüyamda koca 2 renk balon vardı elimde. Kırmızı ve mavi bu balonları tuttum ve beni yukarı doğru uçurmaya başladılar. Korktum ve bıraktım sonra gökyüzünde kırmızı mavi beyaz ve turanj 4 adet büyük balonun sıralı şekilde uçtuğunu gördüm. Rüyamın tabiri nedir acaba?

  2. Merhaba. Rüyamda sevdiğimin çocukluğunu gördüm. Onu seven diğer kız ve ben elimizde uçan renkli balonlar tutuyoruz. Sevdiğim o kızın elindeki balonları alıp kasten havaya bırakıyor ve benim yanıma gelip birlikte bendeki balonlarla oynamak istediğini söylüyor. Ve ben çok seviniyorum.

    Bu arada günlerdir farklı şekillerde sürekli onu görüyorum rüyamda. Gece boyuna rüyamda bile kavuşmak için dua ediyorum neden olabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir