Rüyada Bardaklar Görmek

Ayrıca bkz: Bardak Kırılması, Bardak Kırmak, Bardak Yıkamak

Kişinin hayatında gelişmeler yaşanacağına ve kişinin mutlu olacağına delalettir. Rüyasında bardaklar gören kişi, hayatı ve geleceği hakkında hayırlı haberler alacağına, hiç beklemediği anda alçağı sevindirici haberler ile kişilerin gelecek kaygılarından kurtulacağına ve rahat içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı kişiler ile diyalog hallerinde olması kişilerin hayatında yer edinen kişilerin her zaman önemli bir faktör olmasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişinin kafasında yer edinen bir yaşam şekli olduğuna, kişilerin hayatında yer edinen yaşam stilinden dolayı geleceğe yönelik hedeflerine yürüyeceklerine ve hedefleri doğrultusunda muradına ereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin başarıları elde etmesinden sonra kişiyi çekemeyen zümrelerin ortaya çıkacağına, rüyayı gören kişiyi itibarsızlaştırmaya, iftira eden bazı kimselerin ortaya çıkması ile hayatında kötü giden durumların olabileceğine karşı uyarı niteliğinde olan bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyada Cam Bardaklar Görmek

Rüyasında içi dolu cam bardaklar gören kişi, konforuna düşkün olacağına ve lüks içerisinde yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin standartların üstünde bir yaşam istediğine ve isteklerine ulaşmak için çok çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin lüks, rahat ve konfor içerisinde yaşayacağına ayrıca sağlık sorunu olmadan hayatında sorun teşkil etmeyecek durumlar ile hayatına yön vereceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında sağlam cam bardaklar gören kişi, hayatında sıkıntı çekmeyeceğine veya sıkıntılarına çare bulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşamında olumlu gelişmeler olacağına, hayatında her şeyin yolunda gitmesi ile durumları kontrol altına alma durumlarında farklılık olmayacağına bulunduğu her ortam içerisinde üstünlük sağlayabileceği bir konumda hayatını devam ettireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında yeni alınmış cam bardaklar gören kişi, yokluk görmeyeceğine ve darlığa düşmeden hayatında devam edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişi hayatında hep belirli bir seviyede olacağına, elinin hiç bir zaman dara düşmeyeceğine ve yokluk görmeden hayatına devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında renkli cam bardaklar gören kişi, ekonomik olarak zorluk görmeyeceğine ve manevi olarak çok iyi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin belirli bir yaşam düzeni olduğuna ya da olacağına kişilerin farklı yaşam standartları olmasından dolayı kişilerin hayatında miktarlar değişecek olsa bile rüyayı gören kişinin maddi sıkıntıları olmayacağına, manevi olarak huzur bularak aktif yaşam stilini göz edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Kırık Bardaklar Görmek

Rüyasında kırık çay bardakları gören kişi, bahtının belirlendiği ve geleceğinin güzel olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayırlara yorması gerekli olan bir rüyadır. Kişilerin olumsuz yaşam düzenleri olmayacağına, bahtının açık olması ile işlerinin yolunda gideceğine ve işlerine uygun olarak hareket edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kırık su bardakları gören kişi, başarılı bir hayat yaşayacağına ve başarısına uygun olarak kazancında bir artış olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayırlı işlere soyunacağına, yaptıkları ya da yapacakları işler kişiye başarı getireceğine ve kazancında artış olarak bereketli bir yaşam sürüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin kazanç tablosunda sürekli bir artış olacağına, kazanılan paraların helal yollar ile elde edileceğine ve kişiye hayır sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kırık renkli bardaklar gören kişi, karşılaşacağı bir takım sorunlar olduğuna ve sorunlarının çözülmesi ile işlerinin rast gideceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı yaşam stilleri olacağına ve yaşam düzeni içerisinde kişilerin işlerinin rast gideceğine ve sorunlar ile karşılaşsalar bile işlerinin rast gideceğine, hayatlarında bir düzen olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişi karşılaştıkları sorunları her daim çözebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Boş Bardaklar Görmek

Kişinin hayatında yolunda gitmeyen durumlar olacağına ve bu durumların kişinin sinirini bozacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin öfkelenmesine ve sinirinin bozulmasına neden olacak durumların ortaya çıkması kişiye zarar vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin elinde olmayan ve planlamadıkları durumların ortaya çıkacağına, kişilerin beklenmedik bir şekilde karşılarına çıkan durumlardan dolayı huzursuz ve mutsuz hissetmesine neden olacak bazı olayların yaşanabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin beklemediği durumları yaşaması kişinin hüsrana uğramasına ve moral olarak çok kötü olmasına neden olabilmektedir.

Rüyada Renkli Cam Bardaklar Görmek

Kişinin hayatından nasıl zevk almasını bildiğine, hayatında mutlu olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin hayatında her şeyin yolunda gittiğine veya gideceğine kişilerin sıkıntı çekmeden hayatlarına devam edeceğine ve yaşam düzenleri içerisinde kendilerine düşen görevleri layıkıyla yerine getireceklerine ve rüya sahibinin mümkün olduğunca zevk içerisinde yaşayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin mümkün olduğunca pozitif düşünceler içerisinde olacağına ve felsefi olarak mutluluk düşüncesine kapılabildiği gibi kendine göre birçok olaydan derste çıkarabilmektedir.

Rüyada Yeni Bardaklar Görmek

Kişinin sevindirici ve beklemediği anda çok mutlu olacağı haberler alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin sevdiği kişilerin çok olduğuna, yakın bir zaman içerisinde keyif alacağı ve oturmaktan mutluluk duyacağı insanlar ile vakit geçirerek keyifli zamanlara adım atacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin hayatında olan kişiler ile uzun süredir görüşememiş olmasına, o kişi veya kişiler ile bir araya gelerek özlem ve hasret giderecek olmasına, karşısında ki insanlara özlem ve hasret cümleleri kuracak olması kişiye mutluluk sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Çay Bardakları Görmek

Kişi kendisine özgü hareketler içerisine girerek topluma faydası olacak hareketler içerisinde olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişinin toplu hareket edeceğine bireysel olarak fayda sağlamak için farklı gruplar içerisinde var olacağına, gruplar ile kişilere fayda sağlayacağına ve girişimcilik dürtüsü ile insanlara faydalı olmaya çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin uğurlu ve bereketli bir zaman dilimine girmesi ile insanlara fayda sağlayacağına ve fayda sağlayacağı insanlar tarafından tebrik edilerek mutlu olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Bardaklar

“Rüyada Bardaklar Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda bir evdeyiz, bir tanıdığımızın eviymiş. Ev çok büyük, bir odası yerlere beyaz çarşaflar serili, üstünde ters çevrili bir sürü su bardakları. Eve misafir geliyor o odaya girip bardak alıp misafirlere şu ikram ediyoruz.

  2. Rüyada oğlum büyük su bardakları almış ama baya çok acaba ne anlama geliyor bana bilgi verirseniz sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir