Rüyada Barıştığını Görmek

Ayrıca bkz: Barışmak, Barış / barışmak, Küsmek, Barıştırmak 

Rüyayı gören kişi, hayata pozitif duygularla bağlı olan ve geleceğinden emin bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyasında barışma işleminde bulunduğu gören kişi kimseye küs kalamayacağına, hayatında küs olduğuna ya da küs olan bir kişi var ise farklı vesileler ile barışılacağına ve kişilerin hayatında hoşgörü hâkim olacağına karşı bir rivayet mevcuttur. Kişinin yaşamında barışın, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün hâkim olacağına, insanlarla ağız tadının hep ilk günkü gibi taze kalacağına dikkat edeceğine, insanların fikrine ve isteklerine saygı duyarak hareket edileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin sevdiği kişiler ile bir araya gelmek için dikkat edeceğine, toplu oturmalar düzenleyerek birliğe ve beraberliğe önem vereceği şeklinde bir rivayet mevcuttur. Kişinin dostları ile geçiminin ömür boyu süreceğine ve özellikle de sevdiği kişilerle daha çok bir araya gelerek onlarla doyasıya vakit geçireceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Sevgiliyle Barıştığını Görmek

Rüyasında eski sevgiliyle barıştığını gören kişi, aile saadeti yaşayacağı ve evli olanların eşleri ile sorun olmadan mutlu olacaklarına delalettir. Rüyayı gören kişilerin mutlu bir dönem içerisine gireceklerine, hayatında ailesi, eşi veya çocukları gibi çok yakın aile bireyleri ile sorunları olanların, sorunlarının çözüleceğine ve kişilerin saadetinin artacağına kişiler arasında buzların eriyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında arkadaşının sevgilisiyle barıştığını gören kişi, birliğe ve beraberliğe önem vereceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin aile, toplu ve arkadaşlık gibi beraberlik kavramlarına önem verdiğine ve önem arz eden kişiler ile çok iyi geçinerek birlik ve beraberliğin en iyi şekilde sağlanması ile mutlu olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kız arkadaşının eski sevgiliyle barıştığını gören kişi, hayatında bir ayrılık yaşadığına veya yaşayacağına fakat ayrılıkların son bulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin gönül ilişkileri olduğuna ya da olacağına yakın zaman içerisinde ilişkilerinde sorun yaşayarak belirli bir zaman sorun yaşayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin sorun yaşadığı zaman sabır etmesi gerektiğine, sabır ettiği takdirde insanlar ile mutlu zamanlar geçireceğine ve gönül ilişkilerinde yaşanan sorunların çözüm süreci içerisine gireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Küslerin Barıştığını Görmek

Rüyasında küs akrabaların barıştığını gören kişi, yumuşak ve yufka yürekli olacağına delalettir. Kişilerin hayatlarında küs oldukları kişiler olacağına, küstükleri kişilere karşı kişilerin haklı olacağına fakat haklı olmasına rağmen, kişiler ile barışmak adına kişilerin adım atacak kadar alçak gönüllü ve sabırlı olacaklarına dair bir rivayet mevcuttur. Küs olunan kişilere karşı zaman içerisine yumuşayacağına ve insanlara karşı kin tutulamayacağına ve sevgi bandında başarı elde edileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında küs âşıkların barıştığını gören kişi, farklı nedenler ile mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok duygusal olduğuna, karşılarına çıkan her engelde veya mutlulukta gözyaşı dökebileceklerine fakat kişilerin mutluluktan gözyaşı dökecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin hayatlarında güzel durumlar olacağına, kişilerin beklemedikleri bir durumun iyi anlamda sonuçlanması ile çok mutlu olacağına ve bir kaç damla veya hüngür hüngür olacak şekilde ağlayacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında küs olan komşuların barıştığını gören kişi, mesafelere yenik düşmeyeceğine ve uzakta olan kişiler ile buluşacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin il dışında, yurt dışında veya yanında olmayan sevdikleri olduğuna, sevdiği kişilerin sıfatları kişilerin yaşam biçimlerine göre değişmekte olup, kişilerin uzakta olan sevdiklerine ulaşması durumunun mümkün olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin uzakta olanlara erişmesi ve görüşmesi ile uzak kaldığı kişilerle hasret gidermesi ortamının oluşacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Düşmanla Barıştığını Görmek

Rüyasında eski düşmanla barıştığını gören kişi, farklı bir tutum içerisinde olacağına ve davranışlarında değişim olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı bakış açılarına bürüneceklerine, insanlara karşı olumlu tutumlar sergileyeceklerine ve olumlu yönde değişileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin çok iyi niyetli hareket edeceğine, kendisine zararı dokunan kişilere karşı kin beslemeyerek insanları affedeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında tanımadığı düşmanları ile barıştığını gören kişi, çok sert olacağına ve insan ilişkilerinde gaddarca hareket edeceklerine delalettir. Rüyayı gören kişilerin belirli bir yapıları olduğuna, kişilerin fikirlerinde değişme olmadığına ya da olmayacağına belirli fikirleri benimseyerek hareket edecekleri şeklinde bir rivayet mevcuttur. Kişiye karşı hareket edenlerin veya söz sarf edenlerin asla kişinin hayatına tekrar giremeyeceğine ve davranışları ile kişilere direkt bu olayı aksettireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Dargınların Barıştığını Görmek

Kişinin daha çok girişken olacağına ve çevresindeki kişiler ile ortak iş yapacağına delalettir.

Rüyasında dargın olan kişilerin barıştığını gören kişi, gerçek dost edinecek olup, hayatında var olan gerçek dostlar ile birçok zorluğa karşı beraber duracaklarına ve kişilerin hayatlarına yön vererek mutlu olacakları şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin iletişim güçlüğü çekmeyeceğine, insanlar ile çok ortak yönleri bulunacağına, herkesin seviyesine inip ve çıkma gibi bir özelliği olmasından dolayı herkes ile iyi anlaşabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin hayatta gerçek dost olarak göreceği kişi sayısı gün ve gün artacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Barıştığını Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir