Rüyada Başörtüsü Görmek

Ayrıca bkz: Başörtüsü Takmak, Şal 

Dini inancı kuvvetli bir mümin olunduğuna ve elindekilerin değerini bileceğine delalettir.

Rüyasında başörtüsü gören kişiler, elindekilerin değerini bileceğine, işlerinin peşinden koşarak, başarıyı kovalayacaklarına ve eninde ya da sonunda başarılı olacakları şeklinde rivayet edilmektedir. Kişi yaptığı işlerde darda kalmayacağına kişilerin farklı bakış açıları yaşaması nedeni ile durumlara karşı farklı stratejiler geliştirebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada başörtüsü görmek rüyayı gören kişi her daim dini vecibelerini yerine getireceğine, inancının farz ibadetlerini yerine getirerek her daim salih bir kul olacağına ve bu açıdan Allah’ın kişiyi koruyacağı, yapacakları her işte başarılı olarak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekilmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi açgözlü olmadan elindekilerine tamah edeceğine, şükretmesini bilerek hata yapmayacağına, günaha girmeden hayatına yön vermeye devam edeceği ve çalışarak, alçak gönüllülüğü sayesinde bir çok şeyin sahibi olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişi bekâr ise; karşısına gelecekte birlikte olacağı kişiler çıkacağına ve evlilik yolunda emin adımlar ile ilerlemek için ortam oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin evlilik hayatına adım atmasından dolayı vatana ve millete saygılı ayrıca yararlı çocuklar yetiştireceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Başörtüsü Takmak

Rüyasında başörtüsü takan başı açık kadın, evli ise hayatında çok önemli bir yeri olacak olan çok güzel bir kız çocuğuna kişi bekâr ise namuslu ve iffetli olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok ahlaklı olacağına, ahlaki özellikleri üstün olacağı ve bekar olanların karşısına kendisine layık bir çok kısmet çıkarak değerlendireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında başörtüsü takan başı kapalı kadın, inançlı olacağına ve inancına uygun olarak yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin İslami açıdan yaşantısına çok dikkat edeceğine dinine bağlı olduğuna ya da olacağına kişilerin çok titiz davranmasından dolayı örnek teşkil edecek bir yaşantısı olacağı ve herkes tarafından çok sevileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında başörtüsü takan erkek görüldüğü zaman, dini inançlarına uygun bir yaşam sürüleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin İslamiyet’e önem verdiklerine, dinine bağlı olarak yaşayarak çok bilinçli hamleler yapılacağına ve zamanı geldiği zaman Hacıya gidileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında başörtüsü takan kişinin çocuk olduğunu gören kişi, Evlilik hayatıyla ilgili gelişmelere delalettir. Rüyayı gören kişinin anlık durumuna göre değerlendirilen, yakın kişilerin evlenmesine veya bekar olanların direkt olarak kendileri ile alakalı olarak evlilik bantlarına girmesine neden olan bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyada Başörtüsü Çıkarmak

İş hayatında var olunacağına ve karşısına çıkacak olan fırsatlara delalettir.

Rüyasında başörtüsünü çıkardığını gören kişi, iş hayatına atılacağına veya iş hayatında varlığı ile uzun süredir yer edindiğine, karşısına bir fırsat çıkacağına iş hayatında değerlendirilmesi gerekli olan bu durum ile kişi çok büyük maddi gelir elde edeceği ve çok büyüyerek insanlar üstünde söz hakkı olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı yapılarda olacağına ve elde edecekleri maddi güç ile pek çok yetkiye sahip olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Başörtüsü Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişilerin çevresini ve ailesini değerlendirmesi sonucu psikolojik olarak görecekleri bir rüya olarak adlandırılmaktadır. Rüyayı gören kişilerin inanç konusunda sıkıntısı olmayacağına fakat hayatlarının merkezlerinde sürekli din olacağına ve dini inançlarına göre hareket edecekleri şeklinde bir düşünce yapısı olduğundan görülmesi mümkün olan bir rüya olarak adlandırılmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin ailesinden veya çevresinden bahsedecekleri ortamlar içerisine gireceğine, farklı kişiler ile istişare yaparak durumları değerlendirmesi mümkün olacak olup, kararsızlık yaşayanların kafalarında olan boşluğu doldurmaya çalışacağı şeklinde yorumlanan bir rüyanın mantığı aile ve dini inançlar olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.

Başörtüsü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir