Rüyada Başkasının Evlendiğini Görmek

Ayrıca bkz: Balayı, Gelin Damat, Başkasının Gelinlik Giydiğini Görmek 

Hayatında sıkıntılar olacağına ve sıkıntıları giderecek kişiler ile tanışılacağına veya daha önce tanışmış olduğunuz kişilerin olayı öğrenmesi ile yardımcı olacağına delalettir.

Rüyasında başkasının evlendiğini gören kişi, sıkıntı çeker. Fakat kısa süre sonra sıkıntılarına çare olacak müjdeli haber alacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi evli ise; kişi uzun süredir mutlu bir evlilik içerisinde olacağına veya çok uzun süredir ilişki yaşadığı biri ile evlendiğine arkasından çocuk müjdesi alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Doğacak olan çocuğun veya çocukların hayırlı bir kısmet olduğuna, çok hayırlı birisi olarak yetişeceğine, dinine ve herkese saygılı olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişi, rüyasında evleneni tanıyor ise; gördüğü kişiden bir yardım göreceğine, kişilerin ters giden bazı durumları olduğuna, ters giden bazı durumlara karşı rüyada görülen kişiden yardım isteneceğine veya yardım istemeden kişinin olaya vakıf olması ile yardım edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Annesinin Evlendiğini Görmek

Rüyasında annesinin babası ile evlendiğini gören kişi, maddi varlığı yerinde olduğuna ya da olacağına fakat zaman içerisinde kayıp edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin mal varlığının olacağına, iş hayatında olan kişinin farklı ortamlardan veya farklı şekillerde elde ettiği mal varlığının zaman içerisinde azalması ile kişi hata yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Parasını ve mal varlığını kaybetme korkusu içerisine girecek olan kişinin elindeki parayı harcaması ile zor günler geçireceğine ve parasının tamamen bitmesi ile hayatında çok köklü değişiklikler meydana geleceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında annesinin tanımadığı biri ile evlendiğini gören kişi, hiç aklında olmadığı bir zaman mal varlığı elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin orta halli biri olduğuna, kişinin yaşam biçimi normal standartlar içerisinde olduğuna fakat akrabasından veya tanıdığı birinden kalan miras ile kişinin hayatının tamamen değişeceğine ve kişinin mirası kabul etmesi ile çok zengin olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Kendisinin Evlendiğini Görmek

Rüyasında kendisinin evlendiğini gören erkek, borçlanacağına ve zaman içerisinde borcundan kurtulacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam stillerine göre değişkenlik gösteren bir rüya olup, günah işlemeye meyilli olan kişilerin hayatında olan birisinin hapse gireceğine ve kısa süre sonra hapisten çıkacağına, özgürlüğüne kavuşacağına delalettir. Kişinin borçlanacağına, farklı nedenler ile borçlanan kişinin yakın zaman içerisinde eline geçecek olan toplu para ile tüm borçlarından kurtularak feraha ereceğine fakat rahat hareketlerine devam ederse daha çok borçlanarak çıkmaz bir yola gireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kendisinin evlendiğini gören kadın, hayırlı kısmet bulacağına ve mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kadın mutlu bir yapısı olduğuna ya da hayatı boyunca mutlu olacağı bir döneme girerek insanların farklı kişiler ile tanışacağına ve iyilikleri ile birçok kişiye yardım edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kendisinin evlendiğini gören evli kişi, yakın zaman içerisinde hayırlı bir evlada kavuşacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin planında olmayan bir çocuk dünyaya gelecek olup, kişinin hayırlı bir evlat edineceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin planlamadan dünyaya gelecek olan çocuklarının varlığı kişiye ve aileye mutlu bir gelecek elde etme imkanı sağlayacak olup, kişilerin başarılı bir döneme girmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kendisinin evlendiğini gören bekâr kişi, huzursuz olduğu tüm durumlardan kurtularak manevi olarak çok iyi bir döneme girecektir. Rüyayı gören kişilerin içlerinden bazı sıkıntı olduğuna ya da zaman içerisinde yaşadığı olaylardan ötürü sıkıntıların ortaya çıkacağına ve insanların çektiği sıkıntılar doğrultusunda sabır etmesi gerektiğine delalettir. Kişilerin sabır etmeleri sonucu hayırlı bir gelecek elde edecek olup, manevi anlamda güzel bir dereceye gelineceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kendisinin evlendiğini gören genç, hayatta istediği birçok şeye ulaşabileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşamı boyunca farklı istekleri olacağına, kişilerin isteklerine ulaşması için çalışacağına ve iş hayatına atılan kişilerin başarıya ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı zaman dilimlerinde elde edecekleri başarılar kişiye cesaret ve özgüven vereceğinden dolayı çok iyi zamanlar geçirileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Hamile Kadının Evlendiğini Görmesi

Kız çocuğunu temsil eden bir rüya olarak ifade edilmektedir. Rüyasında hamile kadının evlendiğini gören bekar kişi, hayırlı bir zamana gireceğine, işlerinde ve niyet ettiği bir çok işte muvaffaka erişeceğine, dinine bağlı bir kişi olduğuna ya da karşısına çıkan farklı olaylardan kıssadan hisse çıkararak dinine çok bağlı bir kişi olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi evli ise; kısa zaman sonra bir çocuk dünyaya geleceğine ve dünyaya gelecek olan kişinin kız çocuğu olacağına, dünyaya gelecek olan kız çocuğunun hayırlara vesile olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Dünyaya gelecek olan kız çocuğunun çok iyi bir hayatı olacağına, imanına bağlı olacağına, hayatında maddi ve manevi anlamda hiç bir sıkıntı çekmeden yoluna devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Evli Olan Kişinin Rüyada Evlendiğini Görmesi

Gerçek hayatta evli olan bir kimse rüyada evlenirse, dünyaya gelecek olan bir çocuğa delalettir.

Rüyayı gören kişinin yaşına ve şartlara göre değişmesi mümkün olan genç yaşta kişilerin gördüğü rüya hanelerine girecek olan bir çocuğa ifade etmektedir. Yaşları büyük olan bir kişinin görmesi oğlunu veya kızını evlenme yaşına geldiğinden veya hayırlı bir kısmeti çıktığından ötürü hayırlı bir şekilde evlendireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Bekâr kimselerin gördüğü böyle bir rüya, kişilerin beklediği bir haber olduğuna ya da olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin farklı kesimlerden büyük bir haber beklediğine, kişinin alacağı haber kişinin hayatındaki yönünü değiştireceğine ve beklediği haberi alarak sevineceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin farklı kişilere veya kurumlara borçlanacağına, zaman içerisinde çalışarak borçların ödeneceğine ve kişilere faydalı olunacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişilerin borçlarını ödemesi mutlu bir yaşam geçirmesine, ailesine bağlı olarak uzun ömürlü manevi açıdan ve maddi açıdan sıkıntı çekilmeyeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Başkasının Evlendiğini Görmek

“Rüyada Başkasının Evlendiğini Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda ablam boianmıştı iki çocuğunda onunlaydı sonra biz demir zayıf bir köprüden geçiyoruz yanımızdan bir adam geçiyor ve diyor ki gelin burdan geçemez köprü kırılır ama başka geçecek yolda yok sonra kendisi geçince hee tamm geçebilir diyor sonra ablamla ordan geçiyoruz yarın (düğün günü) çocuklar (onun iki çocuğu) gelecek mi diye sordum eve gidicem yarın onlarla gelicem belkide gelmem burda düğüne giderim dedi sonra düğün günü oldu ablamın üstünde kırmızı mor renklerinde bir elbise üstüne beyaz baş örtü ve hırka vardı düğün oldu falan işte misafirlere vardı baya sonra eşiyle baya gösterişli bir sofraya oturdular ama masada ablamla onun arasında mesafe vardı baya ikisinde masanın bir uçlarında sonra yemekten kalktılar ben eşinin yanına oturdum küçük bir kız geldi bana rengarenk sanırım turuncu ve mor renkli çiçekler verdi onların bir İnternet sayfası varmış paylaşmam için vermiş bana çiçekleri sonra bir bakıyorum sol tarafımda eşinin yanında ki tarafta o çiçeklerden çok var ama o bana sadece belli çiçeklerden vermiş bende o an düşünüyorum diyorum ki neden bana bu renkleri verdi ama mutluyum bana verdiği için 🙂🙂sonra yeğenim onların yanına geçmeye çalışıyor yüksek bir yerden geçiyor düşecek diye korkuyorum ama geçiyor sonunda o tarafa bu kadar 😅😅

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir