Rüyada Çiş Yapmak Görmek

Ayrıca bkz: Banyo Yapmak, Çiş 

Rüyada altına çiş yapmak, rüyayı gören kişinin yaşamında var olan bazı sıkıntıların ve kendisini mutsuz eden durumların hafifleyerek zamanla ortadan kalkacağını delalet eder.

Rüyada altına farklı renkte yani kırmızı, mor gibi değişik renklerde çiş yapmak, kişinin başına talih kuşu konacağını ve bu talih kuşunun da hayatı boyunca yakalayacağı tek fırsat olacağını ve iyi değerlendirmesi gerektiğini işaret eden haberci bir rüyadır. 

Rüyasında farklı renklerde çiş yaptığını gören kişi o dönemde aldığı her teklifi değerlendirmeli ve insanlara iyi ilişkilerde bulunmalıdır.

Rüyada altına korkudan altına çiş yapmak, rüya sahibinin o an kafasına taktığı en büyük sorununun başkası vesilesi ile çözüme kavuşacağını, başkasının kendisine yol göstererek kendisine manevi mutluluklar yaşatacağını ve rüya sahibinin mutlu olacağını işaret eder.

Rüyada gülerken altına çiş yapmak, kişinin yolunda giden hayatında bazı mutluluklarının kendisinin geçmişte zarar verdiği bir insan vesilesi ile bozulacağını, o insanın rüya sahibinden öcünü almak istediğini ve rüya sahibinin bu insan nedeniyle kısa süre de olsa canını sıkacağını ve tedirgin olacağını rivayet eder. Yani rüyada gülerken altına çiş yapmak kısa süreli huzurun kaçacağının habercisidir.

Rüyada altına altından çiş yapmak, kişinin aslında kalbinin çok fazla atmadığı yani derinlemesine sevmediği bir insanla bir iş ortaklığı yapacağını, bu ortaklığa başlamadan önce bu insanı çevresinde çok araştıracağını ve aldığı duyumlarla bu insanla yeni bir işe başlayacağını fakat içine sinmese de iş ortamında bu kişinin kendisine hem maddi hem de manevi çok yardımı olacağını delalet eder.

Rüyada yola yürürken altına çiş yapmak, rüyayı gören kişinin ya iş ortamında ya da duygusal anlamda yani sevgilisi ya da eşi tarafından yarı yolda bırakılacağını, partneri tarafından çok da hoş olmayan tavırlar göreceğini ve bu nedenle mutsuzluk yaşayacağını rivayet eder.

Rüyada alışveriş yaparken altına çiş yapmak, rüya sahibinin hayatında yeni bir başlangıç istediğini bu nedenle çok dua ettiğini fakat istediği yeni başlangıçları yaşamasının henüz zamanı olduğunu ve zamanı gelince de bu dilek ve arzularını yaşayarak mutlu olacağını, rüya sahibinin sadece biraz zamana ihtiyacı olduğunu işaret eder.

Rüyada düğünde altına çiş yapmak, kişinin duygusal birliktelik yaşadığı insanla bir akrabası tarafından görüleceğini, bu insanın kendi ailesine anlatması sonucu ailesi tarafından bazı olumsuz tavır ve sözlere maruz kalacağını ve rüya sahibinin moralinin çok bozularak sevincinin kursağında kalacağını yani yarım kalmış bir aşkı arkasında bırakacağını delalet eder.

Rüyada ev temizlerken altına çiş yapmak, rüyayı gören kişinin hayatında eskisi kadar samimi olmadığı, arasına soğukluk giren ve kendisine zarar verdiğini düşünen insanlarla arasına mesafe koyarak zamanla bütün arkadaşlık bağını koparmak istediğini ve koparacağını işaret eder.

Rüyada ağlarken altına çiş yapmak, rüya sahibinin aslında içten içe beklediği bir olumsuzluğu, kalp ağrısını yaşayacağını, kalbinde yaşayacağını hissettiği bazı olumsuzlukların başına geleceğini ve rüya sahibinin aslında kalp gözünün ve hislerinin çok kuvvetli olduğunu işaret eder.

Rüyada tam tuvalete giderken altına çiş yapmak, kişinin kendi yapacağı hatanın farkına son anda varacağını, önceleri kendisine mutluluk getirecek gibi görünen bir karara olumlu bir yanıt verirken, bir anda kendisinin bile anlamadığı ilahi bir şekilde olumsuz bir yanıt vereceğini ve bu durumun kendisi için daha hayırlı olduğunu ve bunu ileride anlayacağını delalet eder.

Rüyada bir insanla konuşurken dayanamayıp altına çiş yapmak, rüya sahibinin çevresinde bazı insanlara çok tahammül ettiğini, bu insanların gereksiz konuşmaları ve gereksiz tavırlarına maruz kaldığını bu nedenle de canının çok sıkıldığını ve yeni arkadaşlık ve dostluklara başlayarak çevresindeki insanların değişmesi gerektiğini ve ancak bu şekilde mutlu olacağını rivayet eder.

Rüyada çocukluk halinin altına çiş yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin geçmişinde yaşadığı bazı mutlulukları çok özlediğini, bu anları tekrar yaşamak için gururunu hiçe sayıp yeniden bazı mücadeleler vereceğini, artık eskisi kadar gururlu düşünmeyeceğinin ve bu davranışının kendisine mutluluğun kapısını aralayacağını işaret eder.

Rüyada arkadaş ortamı içinde altına çiş yapmak, kişinin çevresinde kendisini mutlu eden arkadaşları olduğu kadar kendi iyiliğini düşünmeyen arkadaşlarının da olduğunu ve rüya sahibinin bu arkadaşlarına dikkat ederek adımlar atarsa mutlu ve huzurlu olabileceğini rivayet eder.

Rüyada Herkesin İçinde Altına Çiş Yapmak

Rüyada altına herkesin içinde çiş yapmak, rüya sahibinin genel anlamda dikkatsiz olduğunu, düşüncesiz olduğunu işaret eden bir rüyadır.

Rüyada gülerken aniden herkesin içinde altına çiş yapmak, kişinin çevresindeki insanları ve hatta ailesi ve yakın dostlarını hiç düşünmeden patavatsız bir şekilde konuştuğunu, ağzından çıkanı kulağının duymadığını ve bu nedenle çevresindeki insanların kendisinden utandığını ve kendisi ile aynı ortama girmekten kaçındıklarını delalet eder.

Rüyada bir konser ya da eğlence ortamında altına herkesin içinde çiş yapmak, rüyayı gören kişinin içten içe yakınında bulunan bir insanı kıskandığını fakat bunu belli etmediğini ve bu insanın zarar görmesi için plan programlar yaparken, bu planların aslında kendisine zarar vereceğini ve kendisinin üzüleceğini rivayet eder.

Rüyada kendisine hediye verilirken altına herkesin içinde çiş yapmak, rüya sahibinin kendisi için mükemmel bir şekilde planladığı bir kutlama ya da eğlenceyi çevresindeki bir insanın sebep olacağı bir durum nedeniyle iptal etmek zorunda kalacağını ve bu duruma çok sinirlenip o kişiden öç alma girişiminde bulunacağını işaret eder.

Rüyada tam nikâh masasındayken herkesin içinde çiş yapmak, kişinin hayalini kurduğu gibi bir ilişki yaşayamayacağını, hayalini kurduğu ve gerçekleşmesini çok istediği ilişkinin aslında gerçekten hayal olduğunu yani asla böyle bir ilişki yaşayamayacağını anlayacağını ve gerçekleri kabul edeceğini rivayet eder.

Rüyada temizlik yaparken altına herkesin içinde çiş yapmak, rüyayı gören kişinin çevresindeki bir insan tarafından zaman zaman umutlandırıldığını daha sonra bu umutlarını aynı kişinin suya düşürdüğünü yani rüya sahibine duygusal anlamda gelgitler yaşayan bir insan olduğunu delalet eder.

Rüyada uzayda altına herkesin içinde çiş yapmak, kişinin imkânsız bir aşka düştüğünü, ailesi tarafından istenmeyen ve gelecekte aynı hayatı paylaşamayacağı bir insana çok sıkı bağlandığını ve bu durumdan kurtulmak istese ve elinden geleni yapsa bile bir türlü bu durumdan kurtulamadığını ve kalbine söz geçiremediğini rivayet eder.

Rüyada alışveriş yaparken altına herkesin içinde çiş yapmak, rüya sahibinin almak istediği bir mal için gerekli olan maddi birikimi yaptığını, bu malı alma zamanı geldiğinde ise çeşitli ufak tefek aksiliklerle karşılaşacağını ve bu malı almanın bir türlü nasip olmayacağını işaret eder.

Rüyada okulda altına herkesin içinde çiş yapmak, rüyayı gören kişinin eğitim hayatında öğretmeni ile yapacağı bir münakaşa ya da arkadaşlarıyla gireceği bir münakaşa sonrasında çok üzülüp pişman olacağını ve bu pişmanlığını gidermek için hocası ya da arkadaşından özür dileyerek geri adım atacağını ve vicdanın bu şekilde rahatlatacağını delalet eder.

Rüyada bahçede altına herkesin içinde çiş yapmak, rüya sahibinin şehir yaşamından çok sıkıldığını, işe gidip gelmekten bıktığını ve uzun süreli bir tatile gitmek istediğini ve şu sıralar hiçbir şeyden memnun olmadığını rivayet eder.

Rüyada Kaka Yapmak

Rüyada kaka yapmak, kişinin yaşamında bazı konularda artış yaşayacağını, bazı konularda kârlı çıkacağını delalet eder.

Rüyada yeşil kaka yapmak, rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda geçmişte çok âşık olduğu, onun için her şeyi göze aldığı fakat terk edildiği eski sevgilisinin kendisinden af dileyerek barışmak isteyeceğini ve rüya sahibinin bu durum karşısında şok geçirse de gönlü onu istese de gururlu düşünerek kabul etmeyeceğini işaret eder.

Rüyada siyah ya da çok koyu renk kaka yapmak, kişinin sabretmesi gerektiğini işaret eden haberci bir rüyadır. Rüya sahibinin bu güne kadar arzu ettiği istek ve dileklerinin biraz daha sabır ederse gerçekleşeceğini ve bu dönüm noktasından sonra hayatta çok fazla ve derin üzüntüler yaşamayacağını rivayet eder.

Rüyada içinde boncuk çıkan kaka yapmak, rüyayı gören kişinin adım adım düzenli bir şekilde plan yaparak yaşadığını, planladığı her şeyi gerçekleştirdikçe mutlu olduğunu ve plan program yapmadan yaşayamayacağını ve bunu bir yaşam tarzı haline getirdiğini fakat bu durumun kendisine avantaj sağladığını işaret eder.

Rüyada kalabalık bir ortamda kaka yapmak, rüya sahibinin başaracağı bir iş nedeniyle övgüler alacağını, hem kendisine hem de iş yerine yüklü miktarda paralar kazandıracağını ve bu nedenle biraz şımaracağını ve gururlanacağını rivayet eder.

Rüyada oyun oynarken kaka yapmak, kişinin derslerinde çok başarılı olacağını, okuduğu okulda ya da katıldığı bir sertifika programında derece ile belge alacağını ve bu eğitim sonrası ya iş kolunu değiştireceğini ya da bulunduğu işinde daha yüksek bir mevkiye geleceğini işaret eder.

Rüyada dağa tırmanırken kaka yapmak, rüya sahibinin bir yakınının desteğini alarak iş yaşamında çok cesur bir harekette bulunacağını, alacağı bir risk ile ilk etapta ufak paralar kaybetse de biraz zaman geçtikten sonra çok hayırlı ve bereketli paralar kazanacağını rivayet eder.

Rüyada altından kaka yapmak, rüyayı gören kişinin hayatının aşkı ile en yakın zamanda karşılaşacağını, ilk görüşte bu insana aşık olmasa da birkaç buluşma ve görüşme sonrasında bu insanın tam kendisine göre olduğunu anlayacağını delalet eder.

Rüyada oturduğu yerden kaka yapmak, kişinin yaşamında tıpkı rüyada olduğu gibi erinen çok enerjik olmayan ve olağan yaşamayı seven, heyecanı ve aksiyonu sevmeyen bir insan olduğunu ve bu nedenle de çevresi tarafından çok da tercih edilmeyen bir arkadaş olduğunu gösteren bir rüyadır.

Rüyada yemek yerken kaka yapmak, rüya sahibinin parasına hakim olamadığını, elde ettiği kazancını aldığı gün bittiğini, çok bonkör olduğu için parasını etrafındaki arkadaşlarına dağıttığını ve birikim yapamadığı için çok mal mülk sahibi olamayacağını ve şimdi olmasa bile ileride bazı maddi sorunlar yaşayacağını işaret eder.

Rüyada dans ederken kaka yapmak, rüyayı gören kişinin hayal âleminde yaşadığını, kurduğu hayallerin içinde boğulduğu için gerçek yaşamda sorunlar yaşadığını ve gerçek yaşamdaki akışa ayak uyduramadığını bu nedenle de yaşamındaki sıkıntılarını çözemediğini ve mutsuz olduğunu delalet eder.

Rüyada halay çekerken kaka yapmak, rüya sahibinin çok mutlu olduğu bir anda moralini bozacak bir haber alacağını, bu haberle birlikte üzüleceğini ancak aslında bu haberin kendi hayrına olduğunu zaman geçtikçe anlayacağını ve zamanla mutlu olacağını işaret eder.

Rüyada kanlı kaka yapmak, kişinin toplum içinde ve kendi yakın çevresi içinde göze batan, lafları ile çok sivrilen ve herkesi acımasızca eleştiren cesur biri olduğunu ancak böyle olduğu için mutlu olmasa da kendisine engel olamadığını fakat kendisini törpülemeye gayret ettiğini rivayet eder.

Rüyada Tuvalete Çiş Yapmak

Rüyada tuvalete çiş yapmak, rüya sahibinin bazı yolunda gitmeyen işlerinin yoluna gireceğini ve hayırlı haberler alacağını rivayet eder.

Rüyada altından yapılmış bir tuvalete çiş yapmak, kişinin yurt dışına seyahat edeceğini ve burada unutamayacağı bazı anılar yaşayacağını, yeni arkadaşlar tanıyacağını ve burada çok eğlendiği için ufak tatillerinde bile tekrar tekrar yurt dışına gitmek isteyeceğini işaret eder.

Rüyada ışıl ışıl, tertemiz bir tuvalete çiş yapmak, rüya sahibinin şuan kafasına taktığı bazı sorunların gideceğini, sadece beklemesi gerektiğini ve bu sıkıntıların gitmesi için zamanın akışına kendisini bırakması gerektiğini delalet eder.

Rüyada çok pis bir tuvalete çiş yapmak, rüyayı gören kişinin isteklerini gerçekleştirmek için kötü olan bazı davranış ve tavırlara bürüneceğini ve eğer kötü hareket ederse kötü insanlar ve tavırlarla karşılaşacağını işaret eden haberci bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin kafasından kötülükleri ve hinlikleri atması gerekmektedir aksi halde hoş olmayan şeyler yaşayabilir.

Rüyada çok kötü kokan bir tuvalete çiş yapmak, kişinin yakında çok hoş olmayan bir haber alarak moralini bozacağını ve mutsuz olacağını işaret eder.

Rüyada başkasının evindeki bir tuvalete çiş yapmak, rüya sahibinin iş ortamında bulunan bir arkadaşının desteğini alacağını ve bu insanın desteği ve akıl vermeleri ile duygusal birliktelik yaşadığı insanla olan sorunlarını aşacağını ve kendisini daha iyi hissedeceğini delalet eder.

Rüyada gerçek hayatta gördüğümüz normal tuvaletlerden farklı görünen bir tuvalete çiş yapmak, kişinin başkasının yaşayacağı bir mucizeye şahit olacağını, o insanın asla yaşayamayacağını düşündüğü bir olayı yaşadığını görünce hayata daha olumlu bakacağını ve canını her şeye sıkmayacağını işaret eder.

Rüyada uçak tuvaletine çiş yapmak, rüya sahibinin çok para harcadığı için maddi sıkıntı çektiğini ancak bu maddi sıkıntısını aniden bulacağı yüklü miktarda ki para ile gidereceğini ve hafifleyeceğini rivayet eder.

Rüyada tren tuvaletine çiş yapmak, rüyayı gören kişinin yolculuk yapacağını ve bu yolculuğunda dikkatsiz davranması sonucu çok sevdiği bir eşyasını kaybedeceğini ve buna çok üzüleceğini ardından bu eşyanın benzerinin kendisine hediye olarak geleceğini ve bu duruma çok şaşırarak mutlu olacağını delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin tuvaletine çiş yapmak, kişinin geçmişinden birini çok özlediğini ve onu düşünüp hayal ederken gerçek yaşamda bir anda o insanla karşılaşacağını ve o insanla konuşup hem dert yanacağını hem de hasret gidereceğini işaret eder.

Rüyada kenarlı açık olan bir tuvalete çiş yapmak, rüyayı gören kişinin utanç duyacağı, pişman olacağı bir şey yapacağını ve bu nedenle insanlardan biraz uzak duracağını ve kendisini toplumdan soyutlayacağını ancak bu durumunu fark eden bir dostunun kendisine destek çıkarak moral vereceğini ve kendini iyi hissettireceğini rivayet eder.

Rüyada renkli taşlarla süslenmiş bir tuvalete çiş yapmak, rüya sahibinin kandırılmak üzere olduğunu işaret eden bir haberci rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin üzülmemesi için alacağı kararları tekrar gözden geçirmesi ve daha sağlam düşünerek daha sağlam adımlar atması gerektiğini işaret eder.

Rüyada çok dar bir tuvalete çiş yapmak, kişinin umduğundan daha refah bir şekilde yaşamına devam edeceğini, hiç hayalini bile kuramadığı bazı güzellikleri yaşayacağını ve geri kalan ömründe hem maddi hem de manevi huzura kavuşarak çok rahat bir yaşam süreceğini rivayet eder.

Rüyada böceklerle dolu bir tuvalete çiş yapmak, rüya sahibinin çok az miktarda para kazansa da bu az paranın bereketlendiğini ve bu para ile hem temel ihtiyaçlarını giderdiğini hem de gönlünce gezip dolaşarak istediği şeyleri yaptığını ve bu insanın gönlünün çok temiz olduğunu delalet eder.

Rüyada yılanlarla dolu bir tuvalete çiş yapmak, kişinin aslında çevresinde kendisine düşman olan ve kendisini çok sevmeyen insanların yardıma muhtaç olduğu anda destek olacaklarını, aksine çok samimi olduğu dostlarının kendisinin problemlerinden uzak duracağını ve rüya sahibinin bu duruma hem sevineceğini hem de üzüleceğini işaret eder.

Rüyada kelebeklerle dolu bir tuvalete çiş yapmak, rüyayı gören kişinin her sıkıntısının çorap söküğü gibi çok kolay bir şekilde çözüldüğünü ve rüya sahibinin gerçek hayatta çok şanslı ve dilek kapısı açık biri olduğunu delalet eder. 

Rüyada akrep ve yılanlarla dolu bir tuvalete girmek, rüya sahibinin kendisinin ya da yakın çevresinden birinin sağlık problemi yaşayacağını fakat kısa zamanda bu sıkıntısını atlatacağını rivayet eder.

Rüyada Uygun Olmayan Bir Yere Çiş Yapmak

Rüyada uygun olmayan bir yere çiş yapmak, rüyayı gören kişinin gerçek hayatında dikkatsiz, ayrıntılara çok da önem vermeyen ve biraz da umursamayan bir kişiliğe, özelliğe sahip olduğunu işaret eder.

Rüyada uygun olmayan bir yere çiş yaparken ağlamak, rüya sahibinin çevresinden birinin kendisinin zarar göreceğini söylemesi, onu uyarmasına rağmen kulak asmayacağını ve bu kişinin doğruyu söylediğini kendisi zarar gördüğünde anlayacağını ve o insandan onu dinlemediği için özür dileyeceğini delalet eder.

Rüyada uygun olmayan bir yere çiş yaparken gülmek ise, kişinin bir anlık düşünce ile hareket ederek çevresinde bulunan yakın bir dostuna bir itirafta bulunacağını ve bu itiraf sonucunda rahatlayarak yaşamına devam edeceğini ve hayatındaki diğer sırları da açıklama kararı alarak kendisini hafifleteceğini rivayet eder. Rüyada uygun olmayan yerlere çiş yapmayı, rüyada çiş yapılan yerlere göre farklı şekillerde yorumlayabiliriz.

Rüyada halıya çiş yapmak, çişin yapıldığı halının sahibinin ciddi sağlık problemleri yaşadığını ve rüya sahibinin o kişiye hem maddi hem de manevi destek olacağını delalet eder. Eğer halı rüya sahibine aitse kişinin kendisinin sağlık sıkıntısı çekeceğini ama kullandığı ilaçlarla tekrar eski sağlığına kavuşacağını işaret eder.

Rüyada koltuk ya da kanepe üzerine çiş yapmak, rüya sahibinin evine gelecek olan bir misafirin çok da iyi niyeti olmayan duygularla kendisine misafir olacağını ve bu misafirliğinde rüya sahibinin ağzını arayarak ve evini inceleyerek çeşitli açıklar arayacağını rivayet eder.

Rüyada televizyon tepesine çiş yapmak, kişinin çevresinden bir insan tarafından korunduğunu ve rüya sahibinin bu insandan ve kendisine yaptığı iyiliklerden haberi olmadığını yani farkında olmadığını işaret eder.

Rüyada vazonun ya da saksının içine çiş yapmak, rüya sahibinin kötü niyetli insanlardan alacağı doğru olmayan, uydurma bir haber sonrasında en yakınında bulunan dostunu kırıp üzeceğini ve bu duyduklarının yalan olduğunu çok geç anlayacağını delalet eder.

Rüyada el yüz yıkanan lavabonun içine çiş yapmak, kişinin temiz kalpli bir insanın ahını alacağını ve bu insanın kendine beddua edeceğini işaret eden haberci bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin çevredeki insanlara karşı olan hal ve hareketlerine çeki düzen vermesi gerekir.

Rüyada kirli sepetinin içine çiş yapmak, rüyayı gören kişinin evladının, evladı yoksa anne ya da babasının zor durumda olduğunu ve rüya sahibinden yardım istemek istese de bundan çekindiğini ve zor durumda kaldığını rivayet eder.

Rüyada elbise dolabının içine çiş yapmak, kişinin eşi ya da sevgilisinin duygularının karışık olduğunu ve rüya sahibi ile kısa bir zaman sonra bu nedenle sorun yaşayacağını ancak bu sorunu kolaylıkla atlatacaklarını ve birbirlerini daha çok seveceklerini işaret eder.

Rüyada tabağın içine çiş yapmak, rüya sahibinin başkalarına zulüm etmekten hoşlanan, kendi çıkarları için başkalarını hiçe sayan ve onlara zarar vermekten çekinmeyen biri olduğunu rivayet eder. Bu rüyayı gören kişi gözü kara olarak nitelendirilir.

Rüyada tencere yada kazan içine çiş yapmak, kişinin yanlış bir karar verip yanlış bir iş yapacağını bu kararından dolayı da pişmanlık yaşayacağını ve çevresi tarafından tepkiyle karşılanacağını delalet eder. Eğer rüya sahibi uygun olmayan bir yere çiş yaptıktan sonra utanıyor veya pişman oluyorsa, rüya sahibinin gerçek hayatta yaptığı çoğu şeyden sonra veya aldığı kararlardan sonra genelde pişmanlık yaşadığını ve mutsuz olduğunu gösterir.

Çiş Yapmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir