Rüyada İşediğini Görmek

Ayrıca bkz: Abdest Bozmak, Çiş 

Rüyada altına işediğini görmek, rüyayı gören kişinin utanacağı ve yüzünün kızaracağı bir iş yapacağını işaret eder.

Rüyada misafir evde altına işediğini görmek, rüya sahibinin evine şehir ya da yurt dışından bir misafir geleceğini ve bu misafire karşı rüya sahibinin bir gaf yaparak misafirin kalbini kıracağını ve kalbini onarmaya çalışsa da bunu başaramayacağını delalet eder.

Rüyada ormanlık bir alanda altına işediğini görmek, kişinin bir iftiraya uğrayacağını, kendisini aklamak için çok çaba sarf edeceğini fakat uğraştıkça daha da işleri karmaşık hale getireceğini ve aradan zaman geçtikçe iftiraya uğrayıp utandığı konunun kendiliğinden gün yüzüne çıkacağını ve rüya sahibinin aklanacağını rivayet eder.

Rüyada bir düğünde altına işediğini görmek, kişinin arkadaşına çok güzel bir hediye alacağını fakat bu hediyenin arkadaşı tarafından beğenilmeyeceğini ve arkadaşının bu hediyeyi beğenmediğini her yerde söyleyerek rüya sahibini rencide edeceğini işaret eder.

Rüyada alışveriş merkezinde altına işediğini görmek, rüyayı gören kişinin çok alışveriş yapma arzusunda olduğunu, ayakkabı, giyim ya da aksesuar almak için parasını biriktirmeye başladığını ve bu birikimi yapınca da bu maddiyatını tek seferde arzu ettiği gibi alışverişte bitireceğini rivayet eder.

Rüyada koşarken altına işediğini görmek, rüya sahibinin dünya malına ve dünyevi kişilere çok bağlı olduğunu, iyi şartlar altında yaşayıp iş sahibi olan, zengin ve kariyer sahibi olan insanlarla arkadaşlık yaptığını ve insanları maddiyatına göre sınıflandırıp ona göre muamele ettiğini delalet eder.

Rüyada spor yaparken altına işediğini görmek, kişinin ailesinin isteklerini kendi gönlü razı olmasa da yerine getirdiğini, ailesinin bundan dolayı rüya sahibinden çok memnun olduğunu ancak rüya sahibinin sırf ailesini mutlu etmek için kendisinin mutsuz olduğunu ve huzurunun olmadığını işaret eder.

Rüyada temizlik yaparken altına işediğini görmek, kişinin yaşamında yüz yüze gelerek hesaplaşmak istediği, yaptığı hatalarını yüzüne vurmak istediği biri olduğunu ve bu insanla bu fırsatı yakalamak için çeşitli planlar yaptığını fakat yaptığı bu planlardan dolayı değil de tesadüf sonucu bu insanla karşılaşacağını ve bu insana içindeki bütün taşları dökerek haykırıp hesap soracağını rivayet eder.

Rüyada tuvaletteyken altına işemek, rüya sahibinin gerçek hayatta duygularını dile getiremeyen, hissettiği şeyleri kolaylıkla çevresine aktaramayan ve genelde duygularını içinde yaşayan ve bu nedenle çevreden kendini soyutlamış biri olduğunu ve bu durumundan aslında kendinin de rahatsız olduğu işaret eder.

Rüyada ev taşırken altına işediğini görmek, kişinin her zaman girip çıktığı, gezdiği mekanları değiştireceğini, buralarda yaşadığı sorunlardan dolayı kendisine gidecek yeni mekanlar ve yerler bulacağını rivayet eder.

Rüyada korkudan altına işediğini görmek, rüyayı gören kişinin sevgilisi ya da eşinin iş ortamında çok sevilmediğini bu nedenle de yerine çalışacak başka biri bulununca işten çıkarılacağını, rüya sahibinin de bu nedenle partnerinin bütün giderlerini, harcamalarını, faturalarını ve buna benzer maddi giderlerini bir süre karşılayacağını ve kendisinin de maddi anlamda sıkıştığına delalet eder.

Rüyada ip atlarken altına işediğini görmek, rüya sahibinin yeni bir işe adım atarken çevresinde olmasını istediği, kendisine destek vermelerini istediği bazı insanların yanında olmadığı için çok üzüleceğini bu nedenle gözyaşı dökeceğini işaret eder.

Rüyada hediye alırken altına işediğini görmek, kişinin çok heyecanlanıp, kalbinin farklı atacağı bir durum yaşayacağını, bu heyecanından dolayı hem stres olup hem de sevinç gözyaşı akıtacağını ve aynı zamanda çok mutlu olacağını rivayet eder.

Rüyada ders çalışırken altına işediğini görmek, rüyayı gören kişinin bir öğrencinin eğitimine destek olacağını, o öğrencinin anlamadığı dersleri anlatacağını, cebine gerektiğinde harçlığını koyacağını ve bu öğrencinin gönlünü her anlamda hoş tutacağını işaret eder.

Rüyada sünnet olurken altına işediğini görmek, rüya sahibinin yeni bir başlangıç yapmak üzereyken iş dünyasında meydana gelen bir aksaklık ya da zarar sonucunda bu yeni adımı atamayacağını, hevesinin kursağında kalacağını ve bu nedenle kendini yarım hissedeceğini delalet eder.

 Rüyada kitap okurken altına işediğini görmek, kişinin dünyevi olay, kişi ve yaşantılardan uzaklaşarak maneviyatını güçlendirmek istediğini ve bunun için içsel olarak hazır olduğunu ve bu düşünce yapısıyla yapacağı başlangıçların kendisine hayır getireceğini rivayet eder.

Rüyada Denize İşediğini Görmek

Rüyada denize işediğini görmek, kişinin sadece kendisini değil ailesi ve akrabalarını da ilgilendiren bir konuda hoş olmayan tavırlar sergileyeceğini ve fiilen kötü bir eylemde bulunacağını delalet eder.

Rüyada kırmızı bir denize işediğini görmek, rüya sahibi için uyarıcı bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin yanlış bir karar vermek üzere olduğunu ve bu kararı verirse dönüşünün çok zor olacağını ve pişmanlık yaşayacağını işaret eder.

Rüyada tertemiz ya da yemyeşil bir denize işediğini görmek, rüya sahibinin aldığı dualarla korunduğunu, bu dualar sayesinde ayağının taşa bile değmediğini ve istediği her arzusunun çok zaman geçmeden olduğunu, kişinin şansının da bahtının da kazancının da açık ve yerinde olduğunu delalet eder.

Rüyada zemini taşlarla, kayayla dolu bir denize işediğini görmek, rüyayı gören kişinin başkasının yaşayacağı mutluluktan dolayı üzüleceğini, bu mutluluğun kendisine elem getireceğini ve bu mutluluğu bozmak için elinden geleni yapacağını rivayet eder.

Rüyada akıntısı çok olan bir denize işediğini görmek, rüya sahibinin çevresinde çok boş konuşan insanlar olduğunu ve rüya sahibinin bu sözüne değmeyecek insanlara gereğinden fazla değer verdiğini ve bunun zararını ilerleyen zamanlarda yaşayacağını ve o zaman fark ederek bu tutumundan vazgeçeceğini işaret eder.

Rüyada alev alev yanan bir denize işediğini görmek, kişinin bir insanın kaza yapmasına ya da sağlığını kaybetmesine vesile olacağını fakat bunu bilinçli olarak değil farkında olmadan yapacağını rivayet eder.

Rüyada balıklarla dolu bir denize işediğini görmek, rüya sahibinin bir hatasından dolayı işyerinin para kaybedeceğini ya da iş ahlakını sekteye uğratacağını ve işverenleri tarafından azarlanarak hırpalanacağına işaret eder.

Rüyada çok sıcak hatta kaynayan bir denize işediğini görmek, rüyayı gören kişinin hayatındaki bir insanı tam olarak tanımadan, huyunu suyunu anlamadan gözü kara bir şekilde seveceğini ve bu sevgisinden dolayı ilerleyen zamanlarda acı çekeceğini delalet eder.

Rüyada buz gibi hatta buz parçalarıyla dolu bir denize işediğini görmek, rüya sahibinin sadaka vermesi gerektiğini işaret eden haberci bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin bir öğrenciye ya da maddi durumu kötü olan birisine karşılık beklemeden yardım etmesi tavsiye edilir.

Rüyada Çişini Tuttuğunu Görmek

Rüyada çişini tuttuğunu görmek, kişinin yapacağı birikimlerle ilerleyen zamanda maddi durumu iyi olan ve iyi bir yaşama sahip olan bir insan olacağını rivayet eder.

Rüyada derste çişini tuttuğunu görmek, o kişinin derslerinde daha doğrusu eğitim hayatında çok başarılı olacağını ve bu alanda adından sıkça bahsettiren ödüller alacağını işaret eder.

Rüyada yürüyüş yaparken çişini tuttuğunu görmek, rüya sahibinin yaşamayı arzu ettiği şeyler için dişini canına takarak var gücü ile çalıştığını, bazı şeylerden fedakârlık yaptığını ve sonunda da bu azmi sayesinde istediği her durumu gönlünce yaşayacağını rivayet eder.

Rüyada misafirlikteyken çişini tuttuğunu görmek, kişinin adapte olma sorunu olduğunu, bir şeyi çok isterken ansızın vazgeçtiğini ya da tam tersi hiç arzu etmediği bir şeyi ansızın çok arzuladığını yani rüya sahibinin duygularının ana ve kişiye göre değiştiğini delalet eder.

Rüyada sex yaparken çişini tuttuğunu görmek, rüyayı gören kişinin içinde çok arzulu ve duygulu tutkular olduğunu fakat kimse ile bu duyguları yaşamadığını fakat yaşamayı çok istediğini işaret eder.

Rüyada gerdeğe girerken çişini tuttuğunu görmek, rüya sahibinin eğer dikkat etmez ve kalbinin sesini sonuna kadar dinlemezse yanlış bir evlilik yapacağını ve mutsuz olacağını rivayet eder.

Rüyada şarkı söylerken çişini tuttuğunu görmek, kişinin çevresindeki arkadaşlarından birinin sırrını tam açığa çıkararak başkalarına anlatırken vazgeçeceğini ve o insanın yüzünü gözünün önüne getirerek acıyacağını ve bu nedenle susacağını ve söylemeyeceğini işaret eder.

Rüyada ütü yaparken çişini tuttuğunu görmek, rüya sahibinin zamanına bitirmesi gereken işler olduğunu ancak bu işleri bitirmek yerine daha eğlenceli ve hoşuna giden işlere adapte olduğunu ve bu nedenle asıl halletmesi gereken işlerini aksattığını ve bu nedenle zor durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada Sidik Görmek

Rüyada sidik görmek, rüya sahibinin çeşitli sağlık sorunları yaşayacağının fakat bunu atlatacağının habercisidir. Bazı rüya âlimlerine göre rüyada sidik görmek, yıllardır dostlukları pekişmiş iki insanın arasına fitne fesat gireceğini ve bu dostluğun sekteye uğrayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada çok miktarda birikmiş sidik birikintisi görmek, kişinin yıllardır sır tuta tuta artık patlamak üzere olduğunu, içinde aslında söylemek istediği ama her defasında sustuğu başkasına ait sırların olduğunu delalet eder.

Rüyada farklı renklerde sidik görmek, rüya sahibinin aniden çıkan bir kavgaya karışacağını, birden bire kendini kavganın içinde bulacağını ve panik olarak çevresindeki insanlara hem sözlü hem davranış olarak saldırıda bulunacağını işaret eder.

Rüyada bir hayvana ait sidik görmek, rüyayı gören kişinin zorda kaldığı bir anda başkasından borç alacağını ve bu borcundan dolayı yani borcunu ödeyemediği için o insana minnet edip, sözlerini ve davranışlarını alttan alacağını rivayet eder. 

Rüyada bir bardağın ya da kavanozun içinde sidik görmek, kişinin kendisine çok güvendiğini ve elde edemeyeceği insan ya da başaramayacağı bir iş olmadığını düşündüğünü bu nedenle de aslında başarısızlıklar yaşayacağını işaret eden bir haberci rüyadır.

Rüyada mutfakta sidik görmek, rüya sahibinin yemeye içmeye düşkün ağzının tadını bilen ve çevresindeki arkadaşlarına da yedirip içirmeyi seven bonkör bir insan olduğunu rivayet eder.

Rüyada başkasına ait olan sidik görmek, kişinin çok dört gözle beklediği bir buluşma için oldukça heyecanlanacağını, ne giyeceği, o insanı nereye davet edeceği, ne gibi hediyeler vereceği konusunda titizlikle düşünüp en iyi kararları vermeye çalıştığını ve bu konu üzerinde çok düşündüğünü işaret eder.

Rüyada kanlı sidik görmek, rüya sahibinin başkasına kefil olduğu için başının derde gireceğini, bu kefillik sonrası kendisinin borcu olmadığı halde sırf kefil olduğu halde para ödeyeceğini ve bu durumdan oldukça rahatsız olacağını, kefil olduğu arkadaşı ile bu durum sonrası arasına mesafe koyacağını ve uzaklaşacağını delalet eder.

Rüyada kurtlu, böcekli ya da solucanlı sidik görmek, rüyayı gören kişinin iş ortamındaki arkadaşlarından çok şüphe duyduğunu, kendisini işinden etmek isteyen ve kendisine dost görünen insanlar olduğunu fark ettiğini bu nedenle de temkinli davranmaya çalıştığını ve o insanları sevmese bile seviyormuş gibi dost göründüğünü rivayet eder.

Rüyada kumlu, çakıllı sidik görmek, kişinin kısa bir sürede biri ile gönül bağı kuracağını, zamanla da bu insana olan duygularının giderek derinleştiğini ve bazı sorunlar yaşasalar da güzel bir evliliğe adım atacaklarını işaret eder.

Rüyada Müsait Olmayan Bir Yere İşediğini Görmek

Rüyada müsait olmayan bir yere işediğini görmek, haram mal ya da helal olmayan bir paranın geleceğinin habercisidir.

Rüyada annenin ya da babanın müsait olmayan bir yere işediğini görmek, kişinin ailesinin bir mal ya da mülk almak için rüya sahibine danışarak sözüne güveneceklerini ve bunun parasının bir bölümünü rüya sahibinden isteyeceklerini ve rüya sahibinin de bu parayı ailesine vereceğini delalet eder.

Rüyada en yakın dostun müsait olmayan bir yere işediğini görmek, rüya sahibinin çevresinden çok sevdiği birinin iş ortamında kademe atlaması için yardım edeceğini ve ona destek çıkarak her zaman arkasında olduğunu o kişiye hissettireceğini işaret eder. Rüyada müsait olmayan bir yere işemek işenen yere göre farklı şekillerde de yorumlanmaktadır.

Rüyada koltuk ya da kanepenin üzerine işediğini görmek, rüya sahibinin eşinin ya da sevgilisinin akrabalarından bir kadını hiç sevmediğini fakat ilişkilerinin bitmesinden korktuğu için onu seviyormuş gibi görünüp ona saygılı davrandığını rivayet eder.

Rüyada masanın üzerine işediğini görmek, kişinin mutfağa işediğini görmek, kişinin kazancının çok bereketli olmadığını, kazandığı paranın borçlar nedeniyle hemen bittiğini ve maaşıyla kendisine gönlüne göre alışveriş yapamadığını işaret eder.

Rüyada duvara işediğini görmek, rüyayı gören kişinin maddi durumu ve gücü kuvveti ve arkası sağlam olan birine meydan okuduğunu ve bu meydan okumadan korkmadığını, cesur olduğunu delalet eder.

Rüyada elbise dolabına işediğini görmek, rüya sahibinin bulunduğu çevreden ve arkadaşlarından çok sıkıldığını bu nedenle yeni ortamlar ve arkadaşlar edinmeye çalıştığını rivayet eder.

Rüyada Tuvalete İşediğini Görmek

Rüyada tuvalete işediğini görmek, rüya sahibi için bolluk ve berekete işarettir.

Rüyada başkasının tuvaletine işediğini görmek, kişinin başkasının malına ya da parasına gözcülük edeceğini bu mal ya da paranın kendisine emanet edileceğini ve rüya sahibinin de aslında bunun altında ezilip emanet almak istemese de hatır için emanete sahip çıktığını delalet eder.

Rüyada farelerle dolu bir tuvalete işediğini görmek, rüyayı gören kişinin maddi anlamda durumunun sıkışık olduğu için ve acil paraya ihtiyacı olduğu için bir ganimetini değerinin altında satacağını ve bu sattığı ganimetini de yakınından bir arkadaşının alacağını bu nedenle de rüya sahibinin arkadaşına içleneceğini ve üzüleceğini rivayet eder.

Rüyada müzik sesi gelen bir tuvalete işediğini görmek, kişinin çevresinde dost görünümlü bir düşmanının olduğunu ve rüya sahibinin her hareketini, attığı her adımı izlediğini ve onu üzecek olay veya davranışlara zemin hazırladığını yani arkasından kuyusunu kazdığını işaret eder.

Rüyada klozet şeklinde bir tuvalete işediğini görmek, kişinin ne kadar iyi bir hayat sürmek istedikçe ve ne kadar maddi durumunun iyileşmesini istedikçe o kadar kötü ve o kadar borç batağı ile dolu bir hayat sürdüğünü ve bu durumdan çok sıkıldığı için kendini iyi hissetmediğini delalet eder.

Rüyada çok pis ve kokulu bir tuvalete işediğini görmek, rüya sahibi evli ise çocuğunun, bekar ise bir dostunun kendini utandıracak davranışlar sergilediğini, bu davranış nedeniyle rüya sahibinin başkalarından özür dilemek zorunda kalacağını ve çok utanacağını işaret eder.

Rüyada mis gibi, hoş kokan bir tuvalete işediğini görmek, rüyayı gören kişinin arabasını yenileceğini, uzun zamandan beri istediği fakat almaya parasının yetmediği bir arabayı eline geçen toplu bir para ile alacağını ve uzun bir süre başka toplu ödeme yapmayacağını rivayet eder.

Rüyada örümcek ağlarıyla, böceklerle dolu bir tuvalete işediğini görmek, kişinin geçmişine çok acılar ve yoksulluk çektiğini fakat şuan maddi anlamda durumunun iyi olmasına rağmen geçmişini hatırlayarak çok rahat yaşama adapte olamadığını, gelirini gönlünce harcamak yerine bir daha yokluk çekmemek için biriktirdiğini ve bu ruh halinden aslında kendisinin de memnun olmadığını işaret eder.

Rüyada tuvalete kanlı işediğini görmek, rüya sahibinin bir gezi anında ufak bir kaza atlatacağını ve çok korkacağını bu nedenle belli bir süre yalnız kalmak istemeyeceğini ve çevresindeki arkadaşlarından bu konuda destek göreceğini delalet eder.

Rüyada uzayda, yıldızda, ayda yani dünya dışında farklı bir yerde tuvalete işediğini görmek, rüyayı gören kişinin hayal gücünün çok kuvvetli olduğunu ve hayal etme yeteneğinden dolayı bir iş kolu edineceğini ve bu işinde çok başarılı olacağını ve hayırlı paralar kazanacağını rivayet eder.

Rüyada iş yerine ait tuvalete işediğini görmek, kişinin işinden memnun olmadığını fakat işverenlerinden çok memnun olduğunu ve o insanlarla arasında kurduğu dostluk bağı nedeniyle işten ayrılamadığını fakat uygun zamanı bulunca patronları ile görüşerek işten ayrılacağını delalet eder.

Rüyada Cami Benzeri Kutsal Bir Yere İdrarını Yaptığını Görmek

Rüyada cami benzeri kutsal bir yere idrarını yaptığını görmek, rüya sahibinin manevi yönünün çok kuvvetli olduğuna işarettir. 

Rüyada cami benzeri kutsal bir yere kanlı idrarını yaptığını görmek, kişinin dünya malından elini eteğini çektiğini ve gönlünü de bedenini de ibadete açarak sadece buna adapte olduğunu ve huzur bulduğunu rivayet eder. Bu tür rüyalar idrarın yapıldığı yerlere göre farklı şekillerde de yorumlanırlar.

Rüyada Kâbe’de idrarını yaptığını görmek, kişinin yaptığı bütün ibadetleri ve yerine getirdiği bütün dini sorumlulukları kalbinden gelerek, gerçekten Allah için yaptığını ve göstermelik ibadet edenlerden uzak durarak kaçındığını delalet eder. 

Rüyada peygamberlerden birinin evinde idrar yaptığını görmek, rüya sahibinin kendi manevi ışığı ile çevresinde ihtiyacı olan, dini duyguları zayıf bir insana destek olacağını ve bu insana doğru yolu göstererek onun bu doğru yola girmesine vesile olacağını rivayet eder.

Rüyada bir camiye idrarını yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin hak yolunda bazı zekâtlar vereceğini, miktarı çok büyük olmasa da kazanacağı sevapların çok büyük olacağını ve bu zekâlarla kalben huzur bulacağını delalet eder.

Rüyada bir cemevinde idrarını yaptığını görmek, rüya sahibinin dini anlamda önyargılardan uzaklaşması gerektiğini, herkesin ibadetine saygı duyması gerektiğini ve kendi ibadetini de göstermelik yapmaması gerektiğini ancak bu şekilde hak yolunda doğru bir insan olacağını işaret eder.

Rüyada minarede idrarını yaptığını görmek, kişinin evlatlarının kendisine, ailesine ve milletine çok hayırlı bir evlat olacağını ve ileride herkese yardım elini uzatan gönlü geniş aynı zamanda iyi eğitimli bir insan olacağını delalet eder.

Rüyada Museviler için kutsal olan havraya idrarını yaptığını görmek, rüya sahibinin farklı bir dinden olan ve kendi dinine çok bağlı olan bir insanla arkadaşlık kuracağını ve hem bu arkadaşlığın hem de bizzat arkadaşının kendisine çok fayda sağlayacağını işaret eder.

Rüyada Hristiyanlar için kutsal olan kiliseye idrarını yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin din düşmanı olduğunu, hiçbir dine inanmadığını ve saygı göstermediğini bu nedenle de bazı çevreler tarafından haksız bulunup dışlandığını rivayet eder.

İşediğini Görmek

“Rüyada İşediğini Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Sinema salonu gibi bir yer. En arka sıranın arkasında çömelip işiyorum ama bitmiyor ve çok ses çıktığı için de millet dönüp bakıyor. Etrafım hep idrar oluyor yerler. Hayırdır inşallah. Nedir bu?

  2. Merhaba rüyamda yatak odasında yatağın üzerine çişimi yapıyorum renksiz ve kokusuz bunun manası nedir? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir