Rüyada Bastık Görmek

Ayrıca bkz: Aşure Tatlısı, İrmik Helvası, Kudret Helvası, Tahin  

Kişi iş hayatına yeni gireceğine veya farklı iş alanlarında teklif alarak geçiş yapacağına delalettir.

Rüyasında bastık gören kimse, iş hayatında aktif olma çabası içerisinde olacağına cinsiyet farklılığı olmadan herkes iş hayatını önemseyeceği ve iş hayatında paradan çok gücün ve kuvvetin gerekli olduğu mantığını güdeceklerine, rüyayı gören kişilerin para odaklı değil başarı ayrıca başarıya bağlı olarak elde edilen güç odaklı hareket edeceklerine ve başarılı bir gelecek elde etme çabası içerisinde olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada bastık görmek rüyayı gören kişinin iş hayatında başarılı olma isteği çok çalışmayı da beraberinde getirerek kısa süre içerisinde başarılı bir kişilik olacağına, başarısından dolayı yeni iş teklifleri alacağına, ticaretten yana yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişilerin kendi işyerlerine geçmeleri ya da ek olarak kendi işlerini yapmaları gerektiği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin, işten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin önüne çıkan fırsatlar rüyayı gören kişiye huzur ve mutluluk vereceğine, mutluluk içerisinde olanların büyük gayesi çalışma, başarı ve para arzusu olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada bastık görmek tabiri rüyayı gören kişilerin, başarı odaklı hareketleri ticaret içerisinde de başarılı olmasına, başarıyı kovaladıkça başarıya yaklaşıldığına ve başarı ile birlikte paranın da kendiliğinden geldiğine ya da geleceğine, rüyayı gören kişinin ticaret içerisinde kendi adından bahsettirmesi, geniş bir çevre edinmesine vesile olacağı ve onurlu bir iş adamı veya kadını olarak hayatına devam etmesi şeklinde ifade edilen bir rüyadır.

Kişilerin hayatında yaşanacak olan güzel günlerin ve yaşanacak olan güzel günlerin varlığına sinyal çakan bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyada Pestil Görmek

Rüyasında pestil gören erkek, maddi ve manevi olarak büyük zaferler kazanacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin normal yaşam standartları olduğuna, yaşam standartlarını arttırmak amacı ile yeni girişimler içerisine girileceğine ve maddi ya da manevi olarak gelişim sağlanarak büyük bir refah seviyesi sağlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin çok çalışkan olacağına, çabalayarak sıfırdan var olacaklarına arkalarında hiçbir güç olmamasına rağmen çok büyük gelişim sağlanacağına, mal sahibi olacağına ve maddi gücü yerine gelen kişilerin manevi olarak da sıkıntı çekmeden yollarına bakacakları şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin mal sahibi olduktan sonra, büyük zaferler peşine düşeceğine, zafer kazanmak amacıyla birçok girişim içerisinde olunacağına, maneviyatını yani kendi egosunu ve kendi düşüncelerini tatmin edeceği bir olaydan zafer ile çıkılarak kendisine güven sağlayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında pestil gören kadın iş sahibi olacağına, çalıştığı ortamda çok iyi olarak rakiplerini geride bırakacağına, kariyer sahibi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş ortamında kendini kanıtlayacaklarına, işlerine sahip çıkacaklarına, çalışmayı severek her işi zamanında teslim ederek çok başarılı olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin kariyer sahibi olacağına, işini sevdiğine, okulunu okuduğu bir iş yapan rüya sahibi, tahsilli olması ile birlikte çok iyi yerlere gelmesinin mümkün olduğuna ya da olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin iş hayatında olan rakiplerinin rüyayı gören kişiyi çekemediğine ve kişinin başarılı olması ile iş hayatındaki rakiplerine çelme atarak rakiplerini mağlup edebileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında pestil gören genç çok çalışkan olacağına, iş sahibi olacağına ve variyet sahibi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin maddi olarak çok gelişim sağlayacağına, maddi olarak gelişim sağlamasına neden olan durumların, manevi olarak çok çalışmasına bağlı olduğuna, zeki olan kişinin, iş hayatında çok hızlı bir şekilde yükseleceğine ve yükselmenin kalıcı olması ile başarıların da devamlı olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin variyet sahibi olması maddi güce bağlı olacağına ve birçok içerikte devamlılığı sağladıktan sonra daha çok gelir elde edebileceğine, insanlara aktif yaşam biçiminde varlık sağlayabildiği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Pestil Yemek

Rüyasında cevizli pestil yiyen kişi, daha çok imkâna sahip olacağına ve hayatının kalan süresini daha çok imkân içerisinde daha güzel geçireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşamları daha kolay olacağına, birçok olay karşısında gücünü kullanarak sıkıntı çekmeden yaşayabileceğine, hayatın çok daha kolay olması ile insanların kendi yararlarına olan durumlarda aktif rol oynayabileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin imkânlarının aileden geleceğine, aileden gelen imkânların daha çok insanlar üzerinde etkisi olduğuna ve insanların imkânları değerlendirerek daha üst düzeye taşımalarına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin artan imkânları sayesinde artan bir alım gücü, alım gücüne bağlı insanlara hükmetme etkisi ve daha çok kişiye yardımcı olma mantığı içerisine gireceği şeklinde ifade edilmektedir.

Hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, maddi olarak yükselmenin istikrarlı bir şekilde devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında fıstıklı pestil yiyen kişi, çok varlıklı olmadığına ve zaman içerisinde önce çok çalışarak daha sonra şansı sayesinde çok mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çalışma azmi insana başarıyı getireceğine, başarıya ulaşan kişilerin çok mutlu olabildiğine, mutluluğa erişenlerin maddi beklentisi kalmayacağına, maddi beklentisi olmadıkça daha çok kazanacağına ve kazandıkça daha çok harcayacağına, harcamalarında çevresine de yardımcı olacağı ve çevresi ile yiyerek çok mutlu olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişinin ailesinin durumunun normal olacağına, kişi zaman içerisinde zenginleşeceğine, zenginleştiği zaman geçmişini unutmadan yaşayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında sade pestil yiyen kişi, maddi olarak zor günler geçireceğine, yokluk içerisinde geçecek günler ile baş etmek zorunda kalınacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin maddi olarak zor günler geçirmesi kişilerin zor günler göreceğine, geçecek olan zor günler her daim insanların karşısında bir engel olacağına, zor geçecek günler sabır ile beklendiği zaman beklenirken çabalandığı zaman geçeceğine ve zor günlerin karşılığını alarak belirli bir vakit sonra düzende düzelme oldukça alınacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin zor günler geçirmesi aile içerisinde huzur bırakmayacağına, evli olanların evliliklerinin sarsılacağına, zor günler geçireceklerine, zaman zaman insanlarda hataya yönelme, günah işlemeye, şeytana uyarak kötü yola düşmeye kadar vahim durumlar meydana geleceğine ve insanların canını sıkacağı şeklinde ifade edilen bir rüyadır.

Rüyasında pestil yiyen fakir kişi, parasız olarak zor geçen günlerin düzeleceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede insanların refah seviyesinin yükseleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşamları sıkıntılı bir şekilde sürdüğüne, zaman içerisinde insanların sabır etmesi sonucu gelir kaynaklarının genişleyeceğine maddi olarak yüksek rakamlar elde edileceğine ve dünya nimetlerinden yararlanılmaya başlanacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin her daim tetikte olacağına, maddi sıkıntıların kişiye manevi olarak zor günler görmesine, maddi zorluklardan çıktıktan sonra parayı bulma olayından sonra daha çok harcama yaparak şeytana uyma durumunun meydana geleceğine her iki durumda da günaha bulaşma modülüne sıcak bakılmaması gerektiği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin her durumu değerlendirmesi, rızkın artmasına, aile içerisine girecek eş veya çocuk kişisinin aileye bereket getireceğine, bereket elde eden kişilerin bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Pestil Yapmak

Rüyasında pestil yapan erkek, iş aradığına ya da arayacağına ve aramaların kısa süre sonra sonuç vereceğine delalettir. Rüyayı gören kişi işsiz kalacağına veya iş hayatına atılmak istediğine, iş arayan kişilerin hayırlı bir iş bulması ile çok mutlu olacağı ve mutlu olmasına neden olan durumların iş hayatına girmesine neden olacak durumlar ile alakalı olduğuna delalettir. 

Rüyada pestil yapmak kişi iş hayatına atılınca kendine güveni geleceğine, kendine güvendikçe çok daha iyi işler çıkaracağına, çok daha iyi işler çıktıkça çok daha kazanarak çok daha mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin iş hayatına atılması ile kendi ayakları üstünde durabileceğine, ailesine ve sevdiklerine yük olmadan yoluna bakması ile güzel günlerin görüleceği ve hayırlara vesile olacak durumların var olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında pestil yapan kadın, kimseye muhtaç olmadan yaşama çabası içerisine gireceğine ve girdiği çabadan dolayı kısa süre içerisinde kendi ekonomik özgürlüğüne erişeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı sorunlardan veya içerisinde olan çalışma azminden dolayı çalışma hayatı içerisine girmek istediğine, kendi becerileri ve yeteneği olan kişinin çok iyi bir iş hayatının olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Kendi ayakları üstünde durmak isteyen kişinin her daim doğru yolda olacağına, hayırlı iş alanları olacağı ve kazanacağı paranın hakkını vererek çok çalışacağına, çok çalışmasına karşılık çok kazanacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişi öncelikli olarak para kazanma isteğinde olsa bile paraya çok ihtiyaç duymayacağına sadece kendine olan güvenini kaybetmemek adına, sürekli çalışacağına ve ekonomik özgürlüğü olduğu sürece başarılı bir kişilik olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında cevizli pestil yapan kişi, çok maliyetli olmayan bir iş koluna başlayacağına kendi işini yapacağı ve yapacağı işe çok para harcamasa bile çok para kazanacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında meraklı olduğuna, iş hayatında olanların veya iş hayatına girmek isteyenlerin bir süre çabaladıktan sonra kendilerini keşfedeceklerine ve ağır olmayan bir iş koluna ayrıca kafayı çalıştırarak bulduğu açık ile çok kazanacağı bir iş kuracağına ve çok para kazanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada cevizli pestil yapmak kişilerin kendi kendilerine buldukları işten veya keşfettikleri açıkları değerlendirerek kazandıkları parada büyük yatırımlar yapacaklarına zaman içerisinde kendilerine büyüme hedefleri koyarak başarıyı kovalayacaklarına ve başarıyı kovaladıktan sonra çok kazanmaya istikrarla devam edecekleri şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin büyük ve ağır olmayan bir iş yapma olanağına sahip olması, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağı şeklinde ifade edilen bir rüyadır.

Rüyasında fıstıklı pestil yapan kişi, çok çalışacağına çalıştığı işte emek olduğuna ve emeklerinin karşılığını her daim alacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çalışma hayatında aktif olacaklarına, emek harcayarak para kazanacaklarına ve emekleri genel olarak kafa yoran aynı zamanda bedensel olarak da çalışma ihtiyacı isteyen bir durum olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin emeklerinin karşılığını almak için çabalamayacağına, çok çalışacağına, çok çalışmasının karşılığını anında alabileceği ve aldığı karşılık rüya sahibini tatmin edeceğine ve bereketli günler görebileceği şeklinde ifade edilmektedir. 

Kişi uzun süre çalıştıktan sonra kendi işini yapabileceğine rızkının açık olduğuna, çalışmalarına son sürat hız katacağına, kazandığı bilgi ve birikimi kendi işine aktardığı sürece daha çok maddi gelir elde edebileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Pestil Dağıtmak

Rüyasında düğünde pestil dağıtan kişi iyi kalpli olduğuna, kendi çıkarlarından çok başkalarının çıkarlarına göre hareket ettiğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin çevresinde çok insan olacağına, insanların rüyayı gören kişinin iyi olma durumunu çok kullandığına, kimileri gerçekten yardım almak için kimileri ise uyanıklık yapma adına kullandığına, kullandığını düşünenlerin yanıldığına ve bir çok olay karşısında tavrını koymasını bilen birisi olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyasında pestil dağıtan kişi rüyayı gören kişilerin büyük bir iyiliğe imza atacağına, kişilerin atacağı imzaların, kalıcı olacağı ve yardımcı olduğu kişiye çok faydası olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin özellikle yakınlarına çok iyiliği dokunacağına ve iyilik yaptıkça insanların hayatını yoluna sokacağına, insanlara yapılan iyiliğin karşılıksız olacağına ve yaptığı iyiliğin karşılığını maddi ya da manevi olarak hiçbir zaman talep etmemesinden dolayı insanların rüyayı gören kişiye çok büyük saygısı olacağına ve durumları analiz ederek kendi hayatını da yolunda götürme çabası içerisinde olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında cenazede pestil dağıtan kişi, çok güzel işler yapacağına veya çok güzel işlerin ortaya çıkmasına vesile ya da yardımcı olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında gelişmeler meydana geleceğine, ortaya aniden ya da zamanla çıkan gelişmelerin rüyayı gören kişilerin yaşam biçimlerine, sosyal statülerine, davranış biçimlerine göre değişkenlik gösterebileceğine ve ortaya çıkan iş ne olursa olsun rüyayı gören kişinin çok mutlu olmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin her daim farklı davranış stilleri olacağına, heyecanını ve mutluluklarını çok belli etmese bile, her yapılan güzel davranıştan mutlu olabileceğine ve mutluluklarını farklı şekilde belli etmesi gerektiğinin farkına varabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin mutlu olmasına ve zaman zaman heyecanlanmasına neden olacak durumların her daim olacağı ve içerisinde olan mutluluğun kaçınmadan yaşanması gerektiği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında arkadaşlarına pestil dağıtan kişi, çok yardımsever olacağına, yardım etmesi gerektiğini anladığı zaman gözünün hiç bir şey görmeyeceğine ve hiç çekinmeden tüm benliği ile yardıma ihtiyacı olan kişi veya kişilere el uzatacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yardımsever olması hakkı, hukuku ve vicdanı temsil eden tüm durumların varlığına, varlığından çok aktif olarak hayatında kullandığına ve hayatı boyunca kullanma gayesi içerisinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada arkadaşlarına pestil dağıtmak kişilerin yardımsever olması kişinin manevi olarak ya da maddi olarak hiç bir durumdan çekinmemesine, elinden gelen yardım maddi ise maddi olarak; manevi ise manevi olarak yardımcı olacağına, insanların sosyal statülerine ve durumlarına göre kişilerin yardım boyutunun değişeceğine ve genel olarak rüyayı gören kişilerin maddi durumunun iyi olması bolca maddi yardımların yapılmasına işarettir.

Dinine bağlı olunacağına ve dinine bağlı olan kişilerin maddi olarak çok yardım etmesi kişinin zekâtını doğru yolda harcamasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişinin içinde olan yardım isteği tüm canlılarda olup, sadece insanlar ile kısıtlı olmadığına doğada var olan her canlının bir varlık olduğuna canlılık hakkı olduğuna inanmasından dolayı Allah’ın emirleri içerisinde olan “nefes alan her canlıya layığı ile davranın” sözüne istinaden çok dikkatli hareketleri içerisine girileceği şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişinin insanların çok hayır duasını alacağına ve hayır duası almasından dolayı işlerinin sürekli yolunda gideceğine ve kendisine çok bakarak uzun seneler yaşayacağı şeklinde ifade edilen bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyada Pestil Ceviz Görmek

Çok güzel günler görüleceğine ve yaşam standartlarının yüksek olması ile insanlar tarafından imrenilecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyasında pestil ceviz gören kimse, dünya nimetlerinden yararlanacağına ve yararlanmak için çok çalışacağına, ayrıca çokta şansı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin dünya nimetlerinin her çeşidinin tadına bakacağına, günahı ile sevabı ile çok ortamlar içerisinde bulunacağına, farklı ortamlar içerisinde var olan kişilerin doğru yolu bulma adına girişimlerde bulunacağına ve girişimlerde bulunan kişilerin farklı ortamlar içerisinde var olmaya çalışacağına ve varlıklarını koruma adına her daim daha çok çalışması gerektiği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Kişinin çok çalıştıkça daha çok gelir elde edeceğine ve gelir elde ettikçe çok daha iyi şartlara erişeceğine, insanın genlerinde olan doyumsuzluk hormonun fazla salgılanması ile insan hata yapabileceğine kendisini ölçere ve tartarak adım atması gerektiği şeklinde tenzih edilen bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişinin büyük bir ihtimal aile tarafından zengin olacağına, az zengin olsa bile kişi kendi ayaklarının üstünde durmaya başladıktan sonra daha çok zenginleyeceğine, var olan mal varlığına sahip çıkarak daha çoğaltacağı ve durumları analiz ederek her ortam içerisinde en iyisi olmayı başarabileceği şeklinde ifade edilen bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Bastık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir