Rüyada Bavul Kaybetmek Görmek

Ayrıca bkz: Bavul Hazırlamak, Otogar, Bohça 

Zaman olarak çok duygusal bir döneme girileceğine ve alacağınız kararları uygulamak için acele etmemeniz gerektiğine, acele edilen kararlardan daha sonra pişman olabileceğinize ve mantıklı düşünerek adımlar atmanız gerektiğini vurgulayan bir rüyadır.

Rüyasında bavul kaybeden kişi, psikolojik olarak zor günler geçireceğine, yakınında olan birisi ile psikolojik olarak çatışma içerisine gireceğine, fikir çatışması olarak beyan edilebilecek olaylar ile kişilerin daha çok sıkıntı içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada bavul kaybetmek görmek kişinin mantığını aktif hale getirmesi gerektiğine uzun süredir veya uzun süreli olarak mantığını kenara koyarak duygusal olarak hareket ettiğine, duygusal olarak aldığı kararları uygulama isteği kişiyi hataya sürüklediğine, hatalarına karşı kendi kendine bir yöntem geliştirmeden dibe batma çabası içerisinde olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada bavul kaybetmek görmek tabiri kişilerin ortam içerisinde büyük bir çöküş geçireceğine, duygusal olarak alınan kararlar kişinin hayatını çıkmaza sokacağı şeklinde ifade edilmektedir. Özellikle iş hayatında büyük bir gerileme yaşanacağına, yetiştirmesi gereken işlere gerekli önemi vermediğinden sürekli olarak kendisini dizginleme savunmaya geçerek işlerine sürekli bahane bularak işvereni ile arasının bozulacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında bavul  kaybettiğini gören kimse çok yanlış yapacağına ve yaptığı yanlışlardan ötürü olarak çevresinin de tepkisini alacağına, insanların gözünde küçülme yaşayacağı, yaşadıklarının farkına duygusal çerçeveden baktığı sürece kimseyi haklı göremeyeceğine, haklı olmaya çalıştıkça insanların kendisinden uzaklaşacağına ve durumları kontrol altına alarak farklı davranışlarda bulunacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişilerin yapacağı yanlışlar neticesinde çevresine karşı güvenilmez bir imaj çizer ve kişilerin gözünde değersizleşir, ailesi başta olmak üzere tüm çevresinin saygısını yitirir.

Rüyayı gören kişilerin, özgüven eksikliği yaşadığına ve özgüven eksikliği kişiye atması gereken adımları çok düşünmesine, korkmasına ve korkusundan dolayı insanlara karşı atağa geçmesine neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Özgüven eksikliğini ve bu yüzden gerekli adımları atmakta geç kaldığına da işaret eden rüya, zor günlerin haberci olarak da nitelendirilebilir.

Kişinin aile içi sorunları olabileceğine, aile büyükleri olan annesi ile babası ile ve tüm aile içerisinde kişiler ile ters düşüleceğine ve para konularında yanlış tutumlar içine girmesi ile hem maddi olarak hem de manevi olarak zor günler geçireceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Bavul Bulmak

Rüyasında otogarda bavul bulan kimse, çok şanslı bir dönem içerisinde olduğuna veya şanslı bir döneme gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında gelişmeler olumlu yönde olacağına, hayatında ters giden durumların düzeleceğine, kişilerin oyunlarından kurtularak kendinizi aklayacağınıza, istediğiniz durumların öncelikli olarak hayırlısı bir şekilde olumlu şekilde sonuçlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin hayatında düzen olacağına, iş hayatında girdiği sınavlarda ve birçok alanda kişilerin daima gelenekselci olacağı ve yeniliklere açık olarak hareket edeceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin şanslı olması hayatından niyet ettiği birçok işi zararsız ve kar getirecek şekilde sonuçlandırmasına, durumları kontrol ederek farklı açılardan hareket etmesine ve şansı sayesinde maddi olarak gelir kaynaklarını çoğaltmasına, manevi olarak daha çok kazanmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Kişilerin şanslı olduğu dönemi çok iyi değerlendirmesi gerektiğine ve daha iyi günler görmesine neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında havaalanında bavul bulan kimse, karşısına bolca şans çıkacağına, şansını yöneterek çok olumlu zamanlar içerisine girebileceğine delalettir.

Rüyayı gören kişilerin çok şanslı olduğuna ve hayalleri olması kişinin nitelikli bir düşünce yapısına sahip olmasına, ayrıca sahip olduğu fikirlere sahip çıkarak çok daha iyi yerlere gelmesine neden olacak gelişmelerin içerisinde olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada bavul bulmak kişilerin hayallerini gerçekleştirme adına atacağı adımlar, en iyi şekilde sonuçlanacağına, kişilerin her ortam içerisinde büyük yaptırımları olacağına, yaptırımları sayesinde kişinin sözünün geçeceğine ve hayatında olumlu gelişmelerin olmasının büyük bir sürpriz olmayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hayalleri olduğu ve hayallerin gerçekleşme durumunun meydana geldiği zamanın içerisinde bulunduğu ve tüm durumların kişinin lehine olacak şekilde ilerlediğine, ilerlemeyi yakından takip ederek insanların verimli işler çıkarmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında içi dolu bavul bulan kimse, karşı cins ile muhatap olacağına ve karşı cins ile muhataplığı üst seviyeye çıkarak çok iyi günler yaşayacağına delalettir.

Rüyayı gören kişinin niyetinin çok önemli olmadığına, hayatında var olan kişilerin dışında bir kişinin hayatına gireceğine, kişinin hayatına giren kişinin karşı cins olacağına, rüyayı gören kişinin erkek olması durumunda bir kadının, rüyayı gören kişinin kadın olması durumun da bir erkeğin kişinin hayatına gireceğine, kişi rüyayı gören kişinin hayatına amaçsız olarak girip, sağduyu sahibi olması ve olaylara geniş bir perspektiften bakmasından ötürü, çok önemli bir yer edineceği şeklinde ifade edilmektedir.

Kişinin hayatına giren kimse zamanla kişinin hayatının merkezi olacağına, akıl hocası, yol göstericisi, zor zamanlarında yanında olan bir dost, ortamına ve kişilerin sosyal yaşamlarına göre her daim yanında olduğu bir kişilik olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında içi boş bavul bulan kimse, çok mantıklı olacağına ve mantığını konuştururken duygusal olarak da hareket etme yetisi ile başarılı olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yeni birliktelikler yaşayacağına hayatına karşı cinsten kişiler gireceğine ve mantığı ile duyguları sayesinde kendisi için en iyi kişiyi hayatına sokacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin hem duygusal olarak düşünmesi ve hem mantıksal olarak hareket etmesi yapması zor ve doğru olarak sonuçlanması neredeyse imkânsız olan bir durum olup, rüyayı gören kişilerin net olarak sonuçlanmasının mümkün olacağı durumları kontrol altına alarak farklı bir bakış açısı ile çok özel kişiliği hayatında tutacağına ve çok güzel günleri yaşayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Kişinin girdiği veya girmek istediği ilişki kişiye güven vereceğine ve durumları kontrol altında tutarak çok mutlu olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında kaybettiği bavulu bulan kişi, hayatta yeni bir şans edineceğine, zor durumda kaldığı zamanları değerlendirerek daha iyi günler için çabalayacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin sosyal ekonomik durumlarına göre değişen bir rüya olup, şansa ihtiyacı olanların, durumu değerlendirmek isteyenlerin, çocuk sahibi olamayanların, evlenemeyenlerin, iş hakkında sıkıntısı olanların veya durumlarını düzeltmek için son bir şans sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin çok şanssız bir dönemden çıkacaklarına, hayatlarında düz gitmeyen durumların var olacağına, durumları kontrol ederek kendilerine çeki düzen vermek isteyenler için fırsat niteliğinde bir durumun var olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Bavul Çaldırmak

Rüyasında elinde olan bavulu çaldıran kişi, gözünün önünde olup bitenlere veya arkasından dönen işlere karşı bir bilinç sahibi olmayacağına ve insanların arkasından çevirdiği işleri fark edemeyerek çok zarar göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin bilinçli bir kişi olmadığına, kendini savunma, durumları analiz ederek hareket etme mantığının var olmadığına, sürekli çevresinde bulunan veya çevresine gelen kişilerce rahatsız edileceğine, rahatsız edilme durumu dolandırılma, kandırılma, duyguların istismar edilmesi ve farklı şekillerde yorumlanmaktadır.

Kişilerin her ortam içerisinde farklı davranması gerektiği, uyanık davranmak zorunda kaldığı, uyanık olunmadığı sürece kandırılma ihtimalinin ortaya çıkacağı ve kandırılma durumuna yönelik bildiri niteliğinde olan bir rüya olarak ifade edilmektedir. Rüya sahibinin çevresinde olan bitene karşı uyanık olmadığını ve bu yüzden sürekli olarak kötü niyetli kimseler tarafından istismar edildiğine işaret eden, kişilerin gözünü dört açması gerektiğinin beyanı olan bir rüyadır.

Rüyasında bagajda olan bavulu çaldıran kişi, uyarıcı niteliğinde olan kendisine çelme takmak isteyen kişilerin varlığına karşı tetikte olmak gerektiği algısı veren bir rüya olarak nitelendirilmektedir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında veya özel hayatında rakip olduğu veya insanların kendisine rakip görebileceği kadar başarılı bir yaşamı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin rakip gördüğü kimse olmadığına, rüyayı gören kişinin çok iyi niyetli olduğuna, iyi niyeti doğrultusunda durumları aydınlatma gereği duymadan her olaya kendini kaptırma ve durumların içerisinden çıkmadan zarar gördüğü veya göreceği şeklinde rivayet edilmektedir. Uyarıcı özelliği de bulunan rüya, kişiye özellikle iş yaşamında kendisine çelme takmak isteyen kişilere karşı önlem alması gerektiğini, iş hayatının acımasız olduğu bilincine vararak, insanların farklı düşünceler içerisinde olması gerektiğine, insanların düşüncelerini önceden tahmin ederek farklı bir bakış açısında hareket etmesi, durumunun varlığına vurgu yapmaktadır.

Rüyasında arkadaşının bavulunu çaldıran kişi, çok emek verdiği veya vereceği bir işte başarısız olacağına veya elinden kayıp gideceğine delalettir.

Rüyayı gören kişinin emek verdiği hayalini kurduğu ve zamanla olsun diye uğraştığı bir meşgalesi veya işi olduğuna ya da zaman içerisinde olacağına, kişinin emek vererek oluşturmaya çalıştığı durumun zaman içerisinde sonuna geleceğine fakat emek vererek meydana getirdiği veya getirmeye çalıştığı işin doğal afet ile veya dış güçlerin baskısı ile mahvolacağına, emek verilen durumun zarar görmesi ile kişilerin farklı bir yaklaşım içerisine girerek emeklerinin ziyan olmasının nedeni ile çok kötü olacağına, psikolojik olarak zor günler geçireceğine ve emeklerinin yok olması ile birlikte kazancında azalma olacağına, kazancına etki eden durumların niteliğinde farklılaşma olması ile kişilerin her daim çaba içerisinde olduğu ya da olmak zorunda olduğu şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında boş bavulu çaldıran kişi, çok disiplinsiz ve plansız hareket ettiğine, plansız hareket eden kişinin işlerinde sıkıntı olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayattan çok isteği olduğuna ve çok işi olacağına fakat planlı olmadığı sürece işlerinin ve gelecek hayallerinin yolunda gitmeyeceğine kişinin çok iyi hareket etmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişinin kendisine çeki düzen vermesi gerektiği yapacaklarını ve yaptıklarını bir plan dahilinde yürütmesi gerektiği, gereklilik durumlarına göre işlerini planlı bir şekilde yapması rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda ve sorunsuz olarak ilerlemesine, kişinin ilerleme sağlaması için bir çok olaya karşı savunma geliştirmesine, savunmadan ötürü kişilerin sorunsuz hareket etmesine ve durumları kontrol altına alan kişilerin ekstra bir durum ile karşılaşmadan sorunsuz mücadele etme durumlarının ortaya çıkacağına, kişilerin isteklerinin gerçekleşmesi için planlı ve disiplinli olmalarının yeterli olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Bavul Kaybetmenin Psikolojik Tabiri

Geçmişe dayalı olarak yaşama mantığı içerisinde olunacağına ve geçmiş zaman içerisinde edinilen korkular ya da tecrübelerden dolayı kişi çok korkak olacağına ve doğru bakış açısında olmayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında bavul kaybeden kişinin psikolojisinde geçmişin hâkim olacağına, geçmişe bağlı olarak yaşayarak hata yapacağına, kişilerin geçmişe dönük yaşamasından dolayı gününü ve geleceğini kaçırdığına sürekli geriye giderek hem maddi hem de manevi olarak büyük gerileme ve sıkıntı içerisinde olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin insanlara beslediği ön yargı ve durumları kontrol etme mantığı yüzünden büyük zarar içerisinde olacağı şeklinde nitelendirilmektedir.

Rüyayı gören kişinin sahip olunan önyargılar nedeni ile olaylara doğru bakış açısından bakılmadığını sembolize eder. Geçmişte yapılan hataların kişinin bugününü etkilediğini, rüyasında bavul kaybeden kişi yaşadığı tüm kötü olayları şanssız oluşuna bağlasa da alakasının olmadığına, alakasız durumun farkında olmayarak insanlara karşı kendini dolduran bir durum sergileyeceği şeklinde ifade edilmektedir. Saplantılı bir kişilik olunmasından dolayı psikolojik olarak sorun teşkil ettiğine, sorunların çözülmediğine ve çözülemeyeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Kişi psikolojik olarak takıntılı durumundan sıyrılmalı ve gelecek planlaması şekline kesinlikle girmesi gerektiği mantığını rüyayı gören kişiye empoze etmeye çalışan bir rüya olarak ifade edilmektedir. 

Bavul Kaybetmek

“Rüyada Bavul Kaybetmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda bavul hazırladım seyahate çıkmak için 3 kişiydik. Benim bavulumu yanımdaki kişi kaybetmiş bende bavulumu arıyordum. Bir kaç yere baktım bulamadım son bir yere bakıncaktım ama uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir