Rüyada Baza Görmek

Ayrıca bkz: Yatak örtüsü, Yatak, Karyola 

Zor bir rüya olarak ifade edilmekte olup, iş hayatı ve sosyal hayatında karşısına çıkacak durumları tetikleyen bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında baza gören kişi, yakın zaman içerisinde zor zamanlar geçireceğine, geçireceği zor zamanların kişisel olarak başa çıkması gerektiği, kendi hayatını ilgilendiren ve sorunların üstesinden kendi yetenekleri ve becerileri ile üstesinden gelebileceği şeklinde ifade edilen bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Kişilerin hayırlara yorması gereken fakat zor zamanları ifade etmesinden ötürü hayırlı olarak görüşmeyen nadir rüyalar içerisindedir. 

Rüyada baza görmek rüyayı gören kişilerin iş hayatında ya da sosyal hayatında karşısına çıkacak bir sorundan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında rüyayı gören kişi ile uğraşan birimler, şahıslar veya nitelikli kişiler olacağına, iş hayatında yaşayacağı bu keşmekeşin rüyayı gören kişinin sosyal hayatına da büyük etkisi olacağına, etkiden ötürü moral bozukluğuna, işte iştahsızlığa ve durumsal rahatsızlıklara neden olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada baza görmek ne demek rüyayı gören kişilerin sıkıntılı bir dönem içerisinde olması veya iş açısında elde edeceği rahatsızlığın sorunlu ve kılıçların çekilerek savaş edilerek geçecek olan bir döneme rastlamasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Sorunlu bir döneme girilmesi kişileri ister istemez çok derinden vuracağına, büyük üzüntülere neden olacak durumlar ile insanların farklı açılardan memnun kalmasına engel olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Kişilerin özel hayatında belirli bir süre yalnız kalacağına, yalnızlıkların nedeni kişisel olarak geçirdikleri sıkıntılardan ötürü insanlara veremediği değer, ayırmadığı zaman ve istemediği yüksek sesler olduğu şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin her ortamdan kendisini soyutlaması yaşadığı ya da yaşayacağı kısa süreli psikolojik soruna delalet olmaktadır.

Rüyada baza görmek tabiri rüyayı gören kişilerin çevresinde dost dediği çok kimse olmadığına birkaç kişiden ibaret olan bir dost meclisinin var olduğuna, dost meclisinde kendisine çok önem verileceğine, diğer değersiz kişilerin rüyayı gördükten sonra başına gelecek buhran döneminde ortaya sergilediği durumlar ile bir bir sıyrılacağına ve yok olarak kişinin hayatını meşgul etmekten çıkacakları şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Baza Yatak Görmek

Rüyasında eski baza yatak gören kişi, içerisinde bulunduğu kötü bir durum ile karşılaşacağına ve kendisini kurtardıktan sonra mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde insanlardan kötülük göreceğine ve kötülük gören insanların mutlu bir şekilde yoluna devam etmek amacı ile farklı gayeleri ve başarı bantları olacağına, başarılı olabilmek için hayatında alması gerekli net kararları olduğuna ve kararlarını uygulamak istediği zaman kendisini güçlü hissedeceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada baza yatak görmek kişilerin içerisinde bulunduğu kötü bir durum yaşayacağına, bire bir kötülük kendisine olmayacağına fakat kendisinin de etkileneceği bu kötülük ile belirli bir zaman başa çıkmak zorunda kalacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı bakış açısına gireceklerine, içinde bulunduğu kötü durumdan kendisini kurtardıktan sonra insanlardan uzaklaşacaklarına, uzaklaştıkça insanların farklı yüzlerini göreceğine ve mutlu olma gayesi olmadan, insanlara tahammül etme durumuna girişmeden hayatına devam edeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında yeni baza yatak gören kişi, farklı şekilde mutlu olduğunun ya da olacağının farkına vararak hayat içerisinden kendisini soyutlayarak insanlardan uzaklaşacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok farklı düşündüğüne ya da düşünmeye başlayacağına, farklı düşünmesine neden olacak bazı durumların gerçekleşeceğine, kişilerin kendi haklarına saldırmasından sıkılarak, insanlardan soğuyacağına ve kendisini soyutlayarak uzaklaşacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

İnsanlardan uzaklaştıkça tek başına yaşam sergileyeceklerine, yaşamlarında kendilerine yer bulma gayesi içerisinde olmadan, farklı bakış açısı ile her daim farklı adımlar atacaklarına ve mutlu olma çabasından çıkarak, hayatı akışa bırakacakları şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında tekli baza yatak gören kişi, hayatta genel olarak yalnız olduğuna ve yalnız kalmaya dikkat edeceğine, yakın zaman içerisinde bu yalnızlığını delecek bir kişinin hayatına gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin kafasında bir dünyası olduğuna, dünyasına hakim olarak mutlu olma çabasının olmadan, insanlardan uzak ve işinde gücünde başarılı bir insan profili ile hayatını devam ettireceğine, dost edinmeyen, ailesi ile bile çok az zaman geçiren bir kişinin hayatında kısa süre içerisinde bir değişiklik meydana geleceğine, kafasında planlamadığı bir durum ile bir ortamda denk gelen bir kişi ile muhabbet kuracağına, kalbinde kıpırdamaları olacağına ve yalnızlık tabusunu istemsiz olarak yıkacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında çiftli baza yatak gören kişi, uzun süre çok yalnız olacağına ve yakın zaman içerisinde kalbindeki boşluğu doldurarak mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin aklının hep işte olduğuna, çok sosyal hayatının olmadığına ve olması için hiçbir girişiminin de var olmayacağına ve varlığıyla insanları mutlu ederek çok güzel vakit geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin farklı zaman dilimlerinde çok çalıştıkları ve iş olarak çok iyi bir yere gelecekleri fakat mutluluğunu paylaşacağı kişilerin sınırlı olması ile belirli bir zaman sonra psikolojik olarak sıkılacaklarına ve mutlu olma gayesi içerisine girecekleri şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin ailesinden uzakta yaşadığına, ailesinden ayrı yaşaması ve çevresinde sosyal olarak arkadaşlık kurduğu kimselerin olmaması insanlar ile aralarında mesafe olması rüyayı gören kişinin bir süre sonra zoruna gideceğine ve hayatına aramadığı bir anda aşk gireceği şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin hayatına giren aşk çok şeyi değiştireceğine, tabularını yıkan rüya sahibinin bu durumdan ötürü çok sevineceğine ve hayata kaldığı yerden bu aşk sayesinde devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yatak Bazası Görmek

Rüyasında sevdiği markanın yatak bazasını gören kişi, çok tutumlu olacağına, iş hayatında kazandıklarını biriktirerek ileride karşısına çıkan sorunlara karşı bu paralar ile baş edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatının aktif olacağına, yaş değerlendirmesi ile iş hayatına girmemiş olan kişilerin yakın zaman içerisinde iş hayatına atılacaklarına veya para kaynaklarını iyi kullanarak iyi birikim yapabilecekleri vurgusu yapan bir rüyadır. Kişilerin iş hayatında iyi bir pozisyonda olması, çok iyi maaş almasına ve kişinin aile terbiyesi ile birlikte idealleri birleşince az harcama yaparak çok birikim yapabilecek durumların oluşmasının mümkün olduğu şeklinde rivayet edilmektedir. Paralarını yastık altı yaparak biriktiren kişinin çok iyi bir birikimi ve alım gücü olduğuna; rüyayı gördükten sonra hayatında farklı durumların meydana gelebileceğine, karşısına çıkacak olan bazı sorunların olması rüyayı gören kişilerin farklı yapılaşmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. 

Kişinin karşısına çıkacak olan sorunların nedeni maddiyat olacağına, kendisi ile alakalı olmayacak olan durumların çözülmesi için maddi harcama yapılması gerekeceğine, insanlar ile güzel bir iletişim kurularak olaylar hakkında vakit harcanarak doğru hamleler yapılacağına, birikimin bitmek üzere olacağına ve hayatına değen o sorunun ortadan tamamen kalkabileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında sevmediği markanın yatak bazasını gören kişi, çok birikim yapan birisi olacağına sıkıntılı günleri görmesi birikim yapmasından ötürü olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin maddi kazancının iyi olacağına ve maddi kazancına bağlı olarak birikim yapma şekline girileceğine, maddi birikim yapan kişilerin farklı açılardan özel sıkıntıları olabileceğine ve sıkıntıların zaman içerisinde maddiyattan kaçmaktan dolayı büyüyeceğine ve çok küçük bir sorun çok büyüyerek para karşılığında çözülebileceği şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin hayatlarında yaptıkları birikimlerin farklı alanlara harcama yerine tek bir sıkıntıyı giderme konusunda kullanacağına ve aklının başına gelmesi ile birikim yapmanın değil parayı sağlıklı ve iyi kullanmanın önemini vurgulayan bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında çift kişilik yatak bazası gören kişi, uzun süredir sıkıntı çektiğine ve çektiği sıkıntıların karşılığını gireceği ferah dönem ile kurtaracağı ve birikim yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı nedenlere bağlı olarak ömürlerini genel olarak yoksulluk ile geçirdiklerine veya farklı nedenlere bağlı olarak zor durumlar içerisine girerek yokluk gördüklerine ve gördükleri yokluklar ile başa çıkmaya çalıştıklarına ve çalışmaların sonuç vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin başa çıkmaya çalıştıkları yokluktan kurtularak, güzel günlere adım attıklarına veya atmaya çalışacaklarına, çalışmalarına hızla devam eden rüya sahiplerinin mutlu olacaklarına ve ferahlığa çıkarak güzel zaman dilimi içerisine girecekleri şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin çektikleri sıkıntılardan ders çıkararak rahata ermeleri sonucunda hemen birikim yapmaya başlayacaklarına, birikimlerini doğru yolda kullanarak mükemmel girişimler içerisinde bulundukları şeklinde ifade edilmektedir. Kişinin güzel günler görecek olması ve mükemmel tarzda birikimler yapması muhtemel olarak görülmektedir.

Rüyada Yatak Görmek

Rüyasında çift kişilik yatak gören kimsenin, aşk hayatının çok iyi olduğuna fakat başına gelen bazı olaylardan ötürü tövbe ederek yoluna bakacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin bir insanın sahip olmak isteyeceği ölçüde bir maddi ve manevi varlığı olduğuna güzel veya yakışıklı olarak maddi sıkıntısı olmadan çok güzel bir aşk hayatının ve aşk  sisteminin var olduğuna, çok mutlu oldukları her hallerinden belli olan rüya sahiplerinin yakın zaman içerisinde aşk hayatından sekme yiyecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişinin aşk hayatında her şey yolunda gideceğine, uzun süreli aşkları çok sevmeyen rüya sahibinin kısa zaman içerisinde karşısına çıkacak olan bir kişi ile aşka inanacağına, aşk gibi manevi duygulara önem vererek uzun soluklu bir ilişki şeklinin başlayacağına ve mutlu olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Fakat uzun süre sonra işlerinde yolunda gitmeyeceğine güvendiği kişinin rüya sahibini aşktan soğutacak hamleleri olacağına ve bu hamlelere karşı kişi rahatsız olarak aşka küseceğine ve gönül işlerine tövbe ederek kendi yoluna bakacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında tek kişilik yatak gören kimsenin, gönül işleri ile çok alakasının olmadığına, aşk işlerine tövbe ettiğine ve hiç beklemediği anda kalbi birisine kaptıracağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin manevi olarak çok beklentileri olmadığına, kendisini sosyal hayatına, ailesine ve iş hayatına adamış bir kişi profili olacağına ve profile uygun davranarak insanlar ile belirli düzey ilişkiler sergileyeceğine ve aşk işlerine girişmeden kendi kendine yol alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin kendi yaralarını sarma ve dertlerini çok belli etmeme gibi bir huyları olduğu çok net olup, aşk hayatında geçmişte yediği bir darbeden dolayı güven olmayacağına ve güven problemi çeken kişinin aşık olmama gibi bir toteminin var olduğuna ya da olacağına, kişinin totemi yüzünden hayatında birçok tabunun var olacağı şeklinde ifade edilmiştir. 

Rüyayı gören kişinin tabularına ve totemine rağmen hiç beklemediği bir anda hayırlı bir kişi ile karşılaşacağına, gönül işlerine tövbe etmiş olan birisi olarak  hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan ve kendisini büyük bir şaşkınlığa uğratan durum ile karşılaşacağı ve aşk denilen manevi huzura adım adım gönül rahatlığı ile ilerleyeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında eski yatak gören kimsenin, kendisini sınırlamadığına ve tüm zamanını işe vererek çalışmasına rağmen unuttuğu duyguların belirli bir zaman sonra yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak aşk ve sevgi gibi duygulara uzak olduğuna ya da unuttuğuna vurgu yapmaktadır. Kişilerin kendi istekleri dışında gelişen ve önlem alması imkansız gibi görünen bir his olan sevgi bandına yakın zaman içerisinde gireceğine, kendisini eğitimine, gelişimine ve çalışma hayatına adamış olan birisinin hissetmesi güç olan duygulara aniden ve zamansız yakalanacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin uzun süredir yaşamadığı hatta bazı kimselerin asla yaşayamayacağı kadar yüce olan aşk duygusunu en derin şekilde en hayırlı kişi ile yaşadığına veya yaşamaya başlayacağına vurgu yapan bir rüya olarak ifade edilmektedir. Geçmiş zaman diliminde yara alan kişilerin zor günler geçirdiği ve duygularının yoğun olmasından çok ağzı yanan birisinin bile aynı duyguları yaşayabileceği algısını insanlara gösterecek olan ve rüyayı gören kişilerin bile inanamayacağı kuvvette bir aşk olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yeni yatak gören kimsenin, hayatında değişimler meydana geleceğine, hayırlı bir kişinin aile içerisine gireceğine, farklı durumlara göre girecek kişilerin değişiklik göstereceğine delalet olan bir rüyadır. Rüyayı gören kişilerin evli olması durumunda hayatına renk katacak olan bir gelişim meydana geleceğine, kişinin belirli bir yaştan sonra hayatına renk katacak olan durumun çocuk olacağına ve beklediği yada çok istediği çocuğun aile içerisine gireceğine, çok özel ve tatlı bir bebeğin dünyaya geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyayı gören kişilerin evli olmaması durumunda soyadında değişiklik meydana geleceğine veya birisine soyadını vererek evlilik denilen kutsal yola girmek için adımlar atılacağına, ailede genişleme olacağına yorumlanmaktadır. Kişilerin mutlu olmak adına çaba sarf etmeden mutluluğa erişeceklerine, istedikleri bir evlilik veya istedikleri zaman diliminde bir çocukları olacağına, rüyayı gören kişinin manevi huzurunun ilelebet var olacağı şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Hayırlara yorulan, hayırlı zamanda hayırlı kişilerin elde edeceği bir nimet olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında çift kişilik yatak gören kimsenin, aile bağlarının çok kuvvetli olacağına ve aile içerisinde bir genişleme meydana geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin aile kavramı çok farklı olup, aile bağları temelden sağlam olup, gelişimi ve geliştirilmesi çok muhtemel olan sağlıklı bir nesil çabasında olunacağına, aile içerisindeki bireylerin sosyal ve eğitim gelişmişlik düzeyinin maksimumda olacağına ve maksimumda olan seviyenin düşmemesi ve aile içerisinde ki kalitenin korunması çabası içerisinde olunacağı ya da kalite oluşturulmak istenirse, aile içerisinde huzura yer veren insanlar yetiştirileceği şeklinde ifade edilmektedir. 

Rüyasında çift kişilik yatak görmek rüyayı gören kişilerin ailelerinde ki büyüme evlilik ile veya yeni çocuk sahibi olmak ile olacağı ve yakın zaman içerisinde büyük bir büyüme gerçekleşeceği, insanların mutlu olma çabası içerisinde olunacağı şeklinde ifade edilmektedir. Girilmesi muhtemel olan mutlu günleri ifade eden bir rüyadır. Mutlu olurken rüyayı gören insanların yanında aile bireyleri, çocukları veya anne ile babası gibi ana figürlerin her daim yanında olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

 

Rüyada Yatak Örtüsü Görmek

Hayırlara vesile olacak durumların meydana geleceği ve güzel durumlar ile karşılaşılacak bir zaman dilimi içerisine girileceği vurgusu yapılan bir rüyadır.

Rüyasında yatak örtüsü gören kişi, iş hayatına yükleneceği bir döneme girileceğine, çok çalışması gerekeceği bir iş hayatının yakın zaman içerisinde aktif olacağına, aktif olan hayatı sayesinde kişinin kendisini olumlu yönde geliştireceğine, ileriki zamanda çalışma hayatına etki edecek durumlar ile var olan bir iş gücünün ve çevresinin sahibi olacağı buda rüya sahibinin gelecekte saygı gören kaliteli bir iş adamı olma yolunu açacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, aile hayatı kişinin mutlu olması ile mutlu olacağına, başarılar kazandıkça aile içerisinde sevinç ve gelişim göstergeleri meydana geleceğine ve meydana gelen durumlardan akrabalar ve tüm çevrenin çok mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin merkezinde gelişecek olan durumlar ile büyük bir gelişim sağlanacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin genel olarak çok huzurlu olacakları, hayatlarının tamamında rüyayı gördükten sonra özellikle büyük bir huzur var olacağına, huzurlu işler içerisine girerek kendi vicdanını ve manevi, gücünü arttıracakları şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin çok çalışmasından dolayı manevi hayatında mutluluğun var olacağı elbette eş zamanlı olarak maddi hayatında bir düzene girmesi ile çok büyük gelir elde edileceği, aile içerisindeki herkesin hayal ettiği her şeye kavuşacağına ve mutluluktan yana sıkıntıları olmayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Baza


Zor bir rüya olarak ifade edilmekte olup, iş hayatı ve sosyal hayatında karşısına çıkacak durumları tetikleyen bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında baza gören kişi, yakın zaman içerisinde zor zamanlar geçireceğine, geçireceği zor zamanların kişisel olarak başa çıkması gerektiği, kendi hayatını ilgilendiren ve sorunların üstesinden kendi yetenekleri ve becerileri ile üstesinden gelebileceği şeklinde ifade edilen bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Kişilerin hayırlara yorması gereken fakat zor zamanları ifade etmesinden ötürü hayırlı olarak görüşmeyen nadir rüyalar içerisindedir. 

Rüyada baza görmek rüyayı gören kişilerin iş hayatında ya da sosyal hayatında karşısına çıkacak bir sorundan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında rüyayı gören kişi ile uğraşan birimler, şahıslar veya nitelikli kişiler olacağına, iş hayatında yaşayacağı bu keşmekeşin rüyayı gören kişinin sosyal hayatına da büyük etkisi olacağına, etkiden ötürü moral bozukluğuna, işte iştahsızlığa ve durumsal rahatsızlıklara neden olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada baza görmek ne demek rüyayı gören kişilerin sıkıntılı bir dönem içerisinde olması veya iş açısında elde edeceği rahatsızlığın sorunlu ve kılıçların çekilerek savaş edilerek geçecek olan bir döneme rastlamasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Sorunlu bir döneme girilmesi kişileri ister istemez çok derinden vuracağına, büyük üzüntülere neden olacak durumlar ile insanların farklı açılardan memnun kalmasına engel olunacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Kişilerin özel hayatında belirli bir süre yalnız kalacağına, yalnızlıkların nedeni kişisel olarak geçirdikleri sıkıntılardan ötürü insanlara veremediği değer, ayırmadığı zaman ve istemediği yüksek sesler olduğu şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin her ortamdan kendisini soyutlaması yaşadığı ya da yaşayacağı kısa süreli psikolojik soruna delalet olmaktadır.

Rüyada baza görmek tabiri rüyayı gören kişilerin çevresinde dost dediği çok kimse olmadığına birkaç kişiden ibaret olan bir dost meclisinin var olduğuna, dost meclisinde kendisine çok önem verileceğine, diğer değersiz kişilerin rüyayı gördükten sonra başına gelecek buhran döneminde ortaya sergilediği durumlar ile bir bir sıyrılacağına ve yok olarak kişinin hayatını meşgul etmekten çıkacakları şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Baza Yatak Görmek

Rüyasında eski baza yatak gören kişi, içerisinde bulunduğu kötü bir durum ile karşılaşacağına ve kendisini kurtardıktan sonra mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde insanlardan kötülük göreceğine ve kötülük gören insanların mutlu bir şekilde yoluna devam etmek amacı ile farklı gayeleri ve başarı bantları olacağına, başarılı olabilmek için hayatında alması gerekli net kararları olduğuna ve kararlarını uygulamak istediği zaman kendisini güçlü hissedeceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada baza yatak görmek kişilerin içerisinde bulunduğu kötü bir durum yaşayacağına, bire bir kötülük kendisine olmayacağına fakat kendisinin de etkileneceği bu kötülük ile belirli bir zaman başa çıkmak zorunda kalacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı bakış açısına gireceklerine, içinde bulunduğu kötü durumdan kendisini kurtardıktan sonra insanlardan uzaklaşacaklarına, uzaklaştıkça insanların farklı yüzlerini göreceğine ve mutlu olma gayesi olmadan, insanlara tahammül etme durumuna girişmeden hayatına devam edeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında yeni baza yatak gören kişi, farklı şekilde mutlu olduğunun ya da olacağının farkına vararak hayat içerisinden kendisini soyutlayarak insanlardan uzaklaşacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok farklı düşündüğüne ya da düşünmeye başlayacağına, farklı düşünmesine neden olacak bazı durumların gerçekleşeceğine, kişilerin kendi haklarına saldırmasından sıkılarak, insanlardan soğuyacağına ve kendisini soyutlayarak uzaklaşacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

İnsanlardan uzaklaştıkça tek başına yaşam sergileyeceklerine, yaşamlarında kendilerine yer bulma gayesi içerisinde olmadan, farklı bakış açısı ile her daim farklı adımlar atacaklarına ve mutlu olma çabasından çıkarak, hayatı akışa bırakacakları şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında tekli baza yatak gören kişi, hayatta genel olarak yalnız olduğuna ve yalnız kalmaya dikkat edeceğine, yakın zaman içerisinde bu yalnızlığını delecek bir kişinin hayatına gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin kafasında bir dünyası olduğuna, dünyasına hakim olarak mutlu olma çabasının olmadan, insanlardan uzak ve işinde gücünde başarılı bir insan profili ile hayatını devam ettireceğine, dost edinmeyen, ailesi ile bile çok az zaman geçiren bir kişinin hayatında kısa süre içerisinde bir değişiklik meydana geleceğine, kafasında planlamadığı bir durum ile bir ortamda denk gelen bir kişi ile muhabbet kuracağına, kalbinde kıpırdamaları olacağına ve yalnızlık tabusunu istemsiz olarak yıkacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında çiftli baza yatak gören kişi, uzun süre çok yalnız olacağına ve yakın zaman içerisinde kalbindeki boşluğu doldurarak mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin aklının hep işte olduğuna, çok sosyal hayatının olmadığına ve olması için hiçbir girişiminin de var olmayacağına ve varlığıyla insanları mutlu ederek çok güzel vakit geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin farklı zaman dilimlerinde çok çalıştıkları ve iş olarak çok iyi bir yere gelecekleri fakat mutluluğunu paylaşacağı kişilerin sınırlı olması ile belirli bir zaman sonra psikolojik olarak sıkılacaklarına ve mutlu olma gayesi içerisine girecekleri şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin ailesinden uzakta yaşadığına, ailesinden ayrı yaşaması ve çevresinde sosyal olarak arkadaşlık kurduğu kimselerin olmaması insanlar ile aralarında mesafe olması rüyayı gören kişinin bir süre sonra zoruna gideceğine ve hayatına aramadığı bir anda aşk gireceği şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin hayatına giren aşk çok şeyi değiştireceğine, tabularını yıkan rüya sahibinin bu durumdan ötürü çok sevineceğine ve hayata kaldığı yerden bu aşk sayesinde devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yatak Bazası Görmek

Rüyasında sevdiği markanın yatak bazasını gören kişi, çok tutumlu olacağına, iş hayatında kazandıklarını biriktirerek ileride karşısına çıkan sorunlara karşı bu paralar ile baş edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatının aktif olacağına, yaş değerlendirmesi ile iş hayatına girmemiş olan kişilerin yakın zaman içerisinde iş hayatına atılacaklarına veya para kaynaklarını iyi kullanarak iyi birikim yapabilecekleri vurgusu yapan bir rüyadır. Kişilerin iş hayatında iyi bir pozisyonda olması, çok iyi maaş almasına ve kişinin aile terbiyesi ile birlikte idealleri birleşince az harcama yaparak çok birikim yapabilecek durumların oluşmasının mümkün olduğu şeklinde rivayet edilmektedir. Paralarını yastık altı yaparak biriktiren kişinin çok iyi bir birikimi ve alım gücü olduğuna; rüyayı gördükten sonra hayatında farklı durumların meydana gelebileceğine, karşısına çıkacak olan bazı sorunların olması rüyayı gören kişilerin farklı yapılaşmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. 

Kişinin karşısına çıkacak olan sorunların nedeni maddiyat olacağına, kendisi ile alakalı olmayacak olan durumların çözülmesi için maddi harcama yapılması gerekeceğine, insanlar ile güzel bir iletişim kurularak olaylar hakkında vakit harcanarak doğru hamleler yapılacağına, birikimin bitmek üzere olacağına ve hayatına değen o sorunun ortadan tamamen kalkabileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında sevmediği markanın yatak bazasını gören kişi, çok birikim yapan birisi olacağına sıkıntılı günleri görmesi birikim yapmasından ötürü olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin maddi kazancının iyi olacağına ve maddi kazancına bağlı olarak birikim yapma şekline girileceğine, maddi birikim yapan kişilerin farklı açılardan özel sıkıntıları olabileceğine ve sıkıntıların zaman içerisinde maddiyattan kaçmaktan dolayı büyüyeceğine ve çok küçük bir sorun çok büyüyerek para karşılığında çözülebileceği şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin hayatlarında yaptıkları birikimlerin farklı alanlara harcama yerine tek bir sıkıntıyı giderme konusunda kullanacağına ve aklının başına gelmesi ile birikim yapmanın değil parayı sağlıklı ve iyi kullanmanın önemini vurgulayan bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında çift kişilik yatak bazası gören kişi, uzun süredir sıkıntı çektiğine ve çektiği sıkıntıların karşılığını gireceği ferah dönem ile kurtaracağı ve birikim yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı nedenlere bağlı olarak ömürlerini genel olarak yoksulluk ile geçirdiklerine veya farklı nedenlere bağlı olarak zor durumlar içerisine girerek yokluk gördüklerine ve gördükleri yokluklar ile başa çıkmaya çalıştıklarına ve çalışmaların sonuç vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin başa çıkmaya çalıştıkları yokluktan kurtularak, güzel günlere adım attıklarına veya atmaya çalışacaklarına, çalışmalarına hızla devam eden rüya sahiplerinin mutlu olacaklarına ve ferahlığa çıkarak güzel zaman dilimi içerisine girecekleri şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin çektikleri sıkıntılardan ders çıkararak rahata ermeleri sonucunda hemen birikim yapmaya başlayacaklarına, birikimlerini doğru yolda kullanarak mükemmel girişimler içerisinde bulundukları şeklinde ifade edilmektedir. Kişinin güzel günler görecek olması ve mükemmel tarzda birikimler yapması muhtemel olarak görülmektedir.

Rüyada Yatak Görmek

Rüyasında çift kişilik yatak gören kimsenin, aşk hayatının çok iyi olduğuna fakat başına gelen bazı olaylardan ötürü tövbe ederek yoluna bakacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin bir insanın sahip olmak isteyeceği ölçüde bir maddi ve manevi varlığı olduğuna güzel veya yakışıklı olarak maddi sıkıntısı olmadan çok güzel bir aşk hayatının ve aşk  sisteminin var olduğuna, çok mutlu oldukları her hallerinden belli olan rüya sahiplerinin yakın zaman içerisinde aşk hayatından sekme yiyecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişinin aşk hayatında her şey yolunda gideceğine, uzun süreli aşkları çok sevmeyen rüya sahibinin kısa zaman içerisinde karşısına çıkacak olan bir kişi ile aşka inanacağına, aşk gibi manevi duygulara önem vererek uzun soluklu bir ilişki şeklinin başlayacağına ve mutlu olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Fakat uzun süre sonra işlerinde yolunda gitmeyeceğine güvendiği kişinin rüya sahibini aşktan soğutacak hamleleri olacağına ve bu hamlelere karşı kişi rahatsız olarak aşka küseceğine ve gönül işlerine tövbe ederek kendi yoluna bakacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında tek kişilik yatak gören kimsenin, gönül işleri ile çok alakasının olmadığına, aşk işlerine tövbe ettiğine ve hiç beklemediği anda kalbi birisine kaptıracağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin manevi olarak çok beklentileri olmadığına, kendisini sosyal hayatına, ailesine ve iş hayatına adamış bir kişi profili olacağına ve profile uygun davranarak insanlar ile belirli düzey ilişkiler sergileyeceğine ve aşk işlerine girişmeden kendi kendine yol alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin kendi yaralarını sarma ve dertlerini çok belli etmeme gibi bir huyları olduğu çok net olup, aşk hayatında geçmişte yediği bir darbeden dolayı güven olmayacağına ve güven problemi çeken kişinin aşık olmama gibi bir toteminin var olduğuna ya da olacağına, kişinin totemi yüzünden hayatında birçok tabunun var olacağı şeklinde ifade edilmiştir. 

Rüyayı gören kişinin tabularına ve totemine rağmen hiç beklemediği bir anda hayırlı bir kişi ile karşılaşacağına, gönül işlerine tövbe etmiş olan birisi olarak  hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan ve kendisini büyük bir şaşkınlığa uğratan durum ile karşılaşacağı ve aşk denilen manevi huzura adım adım gönül rahatlığı ile ilerleyeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında eski yatak gören kimsenin, kendisini sınırlamadığına ve tüm zamanını işe vererek çalışmasına rağmen unuttuğu duyguların belirli bir zaman sonra yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak aşk ve sevgi gibi duygulara uzak olduğuna ya da unuttuğuna vurgu yapmaktadır. Kişilerin kendi istekleri dışında gelişen ve önlem alması imkansız gibi görünen bir his olan sevgi bandına yakın zaman içerisinde gireceğine, kendisini eğitimine, gelişimine ve çalışma hayatına adamış olan birisinin hissetmesi güç olan duygulara aniden ve zamansız yakalanacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin uzun süredir yaşamadığı hatta bazı kimselerin asla yaşayamayacağı kadar yüce olan aşk duygusunu en derin şekilde en hayırlı kişi ile yaşadığına veya yaşamaya başlayacağına vurgu yapan bir rüya olarak ifade edilmektedir. Geçmiş zaman diliminde yara alan kişilerin zor günler geçirdiği ve duygularının yoğun olmasından çok ağzı yanan birisinin bile aynı duyguları yaşayabileceği algısını insanlara gösterecek olan ve rüyayı gören kişilerin bile inanamayacağı kuvvette bir aşk olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yeni yatak gören kimsenin, hayatında değişimler meydana geleceğine, hayırlı bir kişinin aile içerisine gireceğine, farklı durumlara göre girecek kişilerin değişiklik göstereceğine delalet olan bir rüyadır. Rüyayı gören kişilerin evli olması durumunda hayatına renk katacak olan bir gelişim meydana geleceğine, kişinin belirli bir yaştan sonra hayatına renk katacak olan durumun çocuk olacağına ve beklediği yada çok istediği çocuğun aile içerisine gireceğine, çok özel ve tatlı bir bebeğin dünyaya geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyayı gören kişilerin evli olmaması durumunda soyadında değişiklik meydana geleceğine veya birisine soyadını vererek evlilik denilen kutsal yola girmek için adımlar atılacağına, ailede genişleme olacağına yorumlanmaktadır. Kişilerin mutlu olmak adına çaba sarf etmeden mutluluğa erişeceklerine, istedikleri bir evlilik veya istedikleri zaman diliminde bir çocukları olacağına, rüyayı gören kişinin manevi huzurunun ilelebet var olacağı şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Hayırlara yorulan, hayırlı zamanda hayırlı kişilerin elde edeceği bir nimet olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında çift kişilik yatak gören kimsenin, aile bağlarının çok kuvvetli olacağına ve aile içerisinde bir genişleme meydana geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin aile kavramı çok farklı olup, aile bağları temelden sağlam olup, gelişimi ve geliştirilmesi çok muhtemel olan sağlıklı bir nesil çabasında olunacağına, aile içerisindeki bireylerin sosyal ve eğitim gelişmişlik düzeyinin maksimumda olacağına ve maksimumda olan seviyenin düşmemesi ve aile içerisinde ki kalitenin korunması çabası içerisinde olunacağı ya da kalite oluşturulmak istenirse, aile içerisinde huzura yer veren insanlar yetiştirileceği şeklinde ifade edilmektedir. 

Rüyasında çift kişilik yatak görmek rüyayı gören kişilerin ailelerinde ki büyüme evlilik ile veya yeni çocuk sahibi olmak ile olacağı ve yakın zaman içerisinde büyük bir büyüme gerçekleşeceği, insanların mutlu olma çabası içerisinde olunacağı şeklinde ifade edilmektedir. Girilmesi muhtemel olan mutlu günleri ifade eden bir rüyadır. Mutlu olurken rüyayı gören insanların yanında aile bireyleri, çocukları veya anne ile babası gibi ana figürlerin her daim yanında olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

 

Rüyada Yatak Örtüsü Görmek

Hayırlara vesile olacak durumların meydana geleceği ve güzel durumlar ile karşılaşılacak bir zaman dilimi içerisine girileceği vurgusu yapılan bir rüyadır.

Rüyasında yatak örtüsü gören kişi, iş hayatına yükleneceği bir döneme girileceğine, çok çalışması gerekeceği bir iş hayatının yakın zaman içerisinde aktif olacağına, aktif olan hayatı sayesinde kişinin kendisini olumlu yönde geliştireceğine, ileriki zamanda çalışma hayatına etki edecek durumlar ile var olan bir iş gücünün ve çevresinin sahibi olacağı buda rüya sahibinin gelecekte saygı gören kaliteli bir iş adamı olma yolunu açacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, aile hayatı kişinin mutlu olması ile mutlu olacağına, başarılar kazandıkça aile içerisinde sevinç ve gelişim göstergeleri meydana geleceğine ve meydana gelen durumlardan akrabalar ve tüm çevrenin çok mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin merkezinde gelişecek olan durumlar ile büyük bir gelişim sağlanacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin genel olarak çok huzurlu olacakları, hayatlarının tamamında rüyayı gördükten sonra özellikle büyük bir huzur var olacağına, huzurlu işler içerisine girerek kendi vicdanını ve manevi, gücünü arttıracakları şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin çok çalışmasından dolayı manevi hayatında mutluluğun var olacağı elbette eş zamanlı olarak maddi hayatında bir düzene girmesi ile çok büyük gelir elde edileceği, aile içerisindeki herkesin hayal ettiği her şeye kavuşacağına ve mutluluktan yana sıkıntıları olmayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Baza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir