Rüyada Bebeğin Kusması Görmek

Ayrıca bkz: Bebeğinin Olması, Bebeğin Diş Çıkarması, Bebeğin Yürüdüğünü Görmek, Bebeğin Konuştuğunu Görmek

Kişinin birçok olayı bildiğine ve bildikleri gizli durumları başkalarına anlatması ile kötü zamanlar geçirecekleri şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında bebeğin kustuğunu gören kimse, farklı kişilerin farklı olaylara ait durumlarını ve sırlarını bileceklerine, çok dost canlısı olan rüya sahibinin mutlu olduğuna fakat bazı kişilere söylememesi gereken durumları kötü niyeti olmadan söyleyeceğine, söylediği kişinin farklı şekilde düşünmesi ile olayların çakışacağına ve sırrını bildiği kişinin kulağına gitmesi ile rüyayı gören kişinin kötü günler geçirebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında bebeğin kustuğunu görmek rüya sahibinin kendisine özgü olan bilginin, kendisi tarafından saklanması gerektiğine, çok güvense bile kimseye söylememesi gerektiği şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin ortam içerisinde farklı davranmaları durumları değiştireceğine, sırlarına vakıf olan kişiler ile arasının çok iyi olması, arkadaşlıklarını kaybetmek istememesi kendisini tutması gerektiği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada bebeğin kustuğunu görmek ne demek rüyayı gören kişilerin yakın çevresi tarafından güvenilir olarak bilindiğine, güvenilir olması durumları kontrol ederek farklı kişilerin farklı olayları anlatmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Rüya sahibinin kendisine söylenen sırlarına başkasına söyleme gibi bir krizi olduğuna, güvendiği veya güvendiğini sandığı kişilere birçok kişinin sırlarını alenen söylemesi, rüyayı gören kişinin yok olmasına, insanların gözünde güven kaybı yaşamasına ve yaşanan güven sorunundan sonra büyük hatalar yapabileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişinin güvenilir olmasından dolayı yakın çevresinin veya farklı kişilerin rüyayı gören kişiye farklı emanetleri olacağına, emanetlerine sahip çıkarak özel bir girişim içerisinde olacağına, emanetlerin maddi değerlerinin daima olacağı ve emanetlere hıyanet eden rüya sahiplerinin çok sıkıntılı günler geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir. Emanete hıyanet eden rüya sahibinin bu durumu alışkanlık haline getirmesi ile çok büyük harcamalar yapacağına, zamanı geldiği zaman insanların birikimlerine ve değerli eşyalarına yaptığı hıyanetin ortaya çıkması ile insanların gözünde ve çevresinde bitik bir insan olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada bebeğin kustuğunu görmek ne anlama gelir rüyayı gören kişilerin kazandıklarını tartmamasına, haram veya helal gibi bir derdi olmadan farklı girişimler içerisinde olacağına, girişimlerine can vererek her türlü kazancı veya birikimleri direkt olarak kendi hesabına geçireceğine, maddi kazanç olduğu zaman nereden nasıl veya ne yollarla geldiği gibi derdi olmadığına ve planlama yaparken haram yemekten kaçınmayacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişilerin gayrimenkul yatırımları olacağı, yapacağı yatırımların haksız kazançlarla elde edilmesinden dolayı kişinin hiç rahatsız olmayacağı ve kişi harcama yapmaya devam edeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında tanıdığı bir bebeğin kustuğu gören kişiler ise, haksızlık yapmayı ve yapılmasını sevmeyeceğine ve farklı kişilere karşı bu durumdan ötürü mücadele vereceğine delalettir. Kişilerin yaşamında birçok haksızlık durumu ile karşılaşacağına, haksızlıklara karşı ne ufak tahammülü olmadığına ve olmayacağına kişinin çok vefalı ve masum olması insanların çok güvenmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişi her daim güçsüzün yanında olacağına, güçsüz veya güçlü diye ayırmadan hakkı arayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Mutlu olmak için çabalamadan doğru olan durumlara inanacağına ve doğruluktan ayrılmadan hareket edeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında çiğ kusan kişi, kazancında sapma olacağına helal yollar ile kazanç modeli içerisinde olmayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin maddi kazanç modeli farklı yönlerde olacağına, helal veya haram gibi ayırt etmeden illegal yollar dahil olmak üzere birçok farklı yöntem ile gelir elde edileceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin çok kötü olmayacağına, kötülük ile kazanma yerine çalma, haksız yollar olan vergi kaçırma veya illegal yollardan girişi çıkışlar sayesinde para kazanacağına ve para kaçırma yöntemi mutlu olarak para kazanabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı durumlar karşısında özel girişimleri olmayacağına, maddi gücünün yerinde olacağı, gücünün yerinde olmasına neden olacak durumların yüksek kazanç sisteminden olacağına ve kişinin haberi olmadan elde edeceği haksız kazançları veya haram olarak ifade edilebilecek haksız kazançları vurgulayabileceği şeklinde de ifade edilmektedir.

Rüyasında su kusan kişi, hızlı kazanıp hızlı harcayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı ortamlar içerisinde farklı hız ile maddi gelir elde edeceğine, kişilerin farklı ortamlar içerisinde dikkat çekebilecek kapasitede var olacağına, genel olarak network sistemi olarak ifade edilen sistemler içerisinde olacağına veya Müslümanlar için haram olarak ifade edilen sektörler içerisinde alması ile yüksek rakamlarda gelir elde edeceğine ve edeceği gelirlerin kişiye çok katkısı olmayarak mutlu olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin milli piyango, iddia gibi şans oyunları içerisinden para kazanma ihtimalinin var olacağına, elde edilen yüksek rakamların hızlı eriyeceğine, kişi çok kazandıkça çok harcayacağına ve harcamaların yüksek rakamlar ile olması kişinin hızlıca kötü son yaşamasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında yediklerini kusan kişi, manevi olarak hassas olmayacağına yaşamında ve maddi kazancında haram ve helal durumlara kesinlikle dikkat etmeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı yaşam biçimleri olacağına, yüksek rakamlar ile gelirleri olacağına, yaşamındaki hamlelerin durumlarına hiç dikkat etmeyerek haram bir şekilde yaşayacağı ve yaşantısının haram olduğunun farkına varmadan çok pasif şekilde yaşayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Kişi yaşamında kuralsız olacağına, kurallara dikkat ederek hamleler yapacak olması, durumları değerlendirerek farklı bir bakış açısı kazanmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişi iş hayatında gerektiği gibi hassas olmayacağına, yaptığı işlerde titiz olmaması kişinin çok kötü işler ortaya çıkarmasına, çıkarılan iş ile istenilen tutarların çelişmesi ve haram olarak ifade edilen bir döngü içerisine girmesine neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında lavaboya kusan kişi, hayatında çok hatalar yaptığına ve yaptığı hatalarına farkına varacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında birçok durumun ters gittiğine, ters giden durumların, kişinin hayatında ki yanlış adımlardan ötürü olmasına ve adımların eksik olması insanların sıkıntı çekmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişi farklı atılımlar veya girişimler içerisinde olacağına, attığı adımların daha sonra değerlendirilmesi ile pişman olacağına pişmanlıklarına birçok neden bularak çok büyük pişmanlık duyacağına ve kişiler mutlu olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Kişi pişman oldukça, pişman olduğu durumlardan uzaklaşacağına ve durumların kontrol altında olması farklı hissetmesi için yeterli olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında üstüne kusan kişi, çok günahkâr olacağına ve tövbe ederek hayırlı bir ömür süreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin belirli bir yaşına kadar çok günahkâr olacağına yaşamına, gelirine, insanlar ile ilişkilerine hiç dikkat etmeden çok günahkâr olacağına ve yaşadığı bazı olayların girdiği dünyadan sıkılmasına ve kendisine gelerek yaptığı hataların farkına varmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin her durum karşısında durum değerlendirmesi yapması gerektiğine, haram veya hatalı olarak ifade edilen yaşamımdan çıktıktan sonra hayatını sık sık sorgulayacağına ve sorguladığı durumlar karşısında büyük bir özveri gösterebileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı durumlar karşısında tepkileri değişeceğine, daha manevi olarak hayat süreceğine, hataların üstesinden gelmek amacı ile girişimleri olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Kişi günahkâr olduğunu anladıktan sonra çok büyük tövbe edeceğine, günahlardan sakınarak daha önceki hayatında daha temiz bir yaşam sürdüreceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Et Kusmak

Rüyasında baharatlı et kusan kişi, çok konuşkan olacağına ve hastalık olarak insanların arkasından konuşarak gıybet edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı ortamlar içerisinde insanların arkasından kolayca konuşabileceklerine, konuşulan konular toplum içerisinde konuşulması uygun olmayan konular olmasına rağmen zor zamanlar geçirebilecekleri şeklinde rivayet edilmektedir. 

Kişiler insanların arkasından ısrarla konuşmaya çalıştıkça zor günler görmek kaçınılmaz olacağına ve olayların farklı zorlukları doğuracağına, insanların güveninin zaman içerisinde kayıp olarak rüyayı gören kişilerin zor zamanlar geçirmesine imkan sağlayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında pişmiş et kusan kişi, hayatında olan bir insanın zor duruma düşmesine neden olacağına ve kötü zaman dilimi içerisine girileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı duygular içerisinde olacağına, anlık olarak düşüncelerini söylemekten çekinmeyeceğine ve hayatında olan bir insanın masum olmasına rağmen sevmediği için veya anlık olarak doğru değerlendirme yapamadığı için iftira atacağına ve zor zamanlar geçirmesine neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin her ortam içerisinde kendisini itici olarak beyan edeceğine, sevilir bir tarafı olmayacağına, insanların duygularına ve anlık olarak durumlarına değer vermeyerek çok itici olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin masum çevreleri olacağına, çevrelerindeki kişilerin zarar görmesi umurunda olmayacağına ve masum bir insana iftira etmekten kaçınmayacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında çiğ et kusan kişi, ortam içerisinde birileri tarafından çekiştirileceğine ve dedikodu ortamında var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişiler iyi olmasalar bile iyi işler başarabileceklerine, çevresinde var olan insanlar tarafından dedikodu kazanı içerisine atılacaklarına ve sürekli rüyayı gören kişinin muhabbetinin ortamlar içerisinde dolaşacağına ve insanların dikkatini çekecek durumların her daim var olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde hakarete uğrayabileceklerine, uğradıkları hakaretler sonucunda kişiler kendilerini koruma şekli içerisine girecekleri ve kötü günlerin ya da zamanların geçmesinin mümkün olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında kırmızı et kusan kişi, çok dikkatli bir yaşam süreceğine insanların hakkını yemeden hayatına devam edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin çevresinde çok kötü olaylar veya kötü insanlar olacağına, kişilerin farklı durumları değerlendirmesi gerektiğine, gösterdiği özen  sayesinde insanların hakkına girmeden yollarına devam edeceği şeklinde ifade edilmektedir. 

Kişilerin farklı ortamlar içerisinde var olması, hareketlerine dikkat etme özeni sergilemesine neden olacağına, başka insanlar hakkında konuşmayacağına ve konuşmamaya dikkat edeceğine yorulmaktadır. Rüyayı gören kişi hak yeme ve haklara saldırı gibi farklı vebal olaylarına çok önem verdiğine, önem verdiği durumları değerlendirerek farklı bir ortam içerisinde var olma çabalarının olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Kendi Kusmuğunu Yemek

Rüyasında kendi kusmuğunu yediğini gören erkek, öncesinde verdiği sözlerden dolayı başı ağrıyacağına ve verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde farklı ortamlar içerisinde farklı kişilere verilmiş sözleri olacağına, verilen sözlerin insanların gerçekleştirilmesini bekleyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı ortamlarda farklı nedenlere bağlı olarak verdiği sözler, rüyayı gören kişinin standart yaşam şartlarının dışına çıkması ile gerçekleştirmesinin zor olacağına ve yerine getiremediği sözler rüyayı gören kişinin manevi olarak kötü hissetmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin sözünü yerine getirmemesi kendisini zor duruma düşürmesine, sıkıntı içerisine girmesine ve farklı bakış açıları elde ederek mutlak zarar durumuna karşı insanların farklı bakışlarına maruz kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında kendi kusmuğunu yediğini gören kadın,  huy olarak yalan söyleyeceğine ve söylemlerinin tersini yapmaktan keyif alacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yalan söyleme merakı olacağına, ortamlar içerisinde farklı durumları değerlendirme modüllerinin var olacağın var olan durumların tersine olduğundan fazla gösterme merakına yenik düşerek yalan söyleyeceğine, abartarak insanların sıkıntı çekmesine neden olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin isteklerine riayet etmeyeceğine, genel olarak insanların söylediklerinin tersini yapması ortamlar içerisinde dışlanmasına, insanların değer vermediği zalim birisine dönüşmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin aksi tavırlar sergilemesinin mantıklı açıklamalarının olmayacağına, açıklama nedenlerine bağlı olarak, rüya sahibinin tavrından dolayı aksi gerçekleşebilecektir.

Rüyasında kendi kusmuğunu yediğini gören genç, elinde olan bir mali başkasına vereceğine ve aldığı karardan vazgeçeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin elinde bir malı olacağına, mal varlıklarında eksilme olacağına, anlık olarak aldıkları kararlardan vazgeçeceklerine ve verdikleri malı ya da sattıkları ürünleri geri isteyerek fikirlerinden vazgeçecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin verdikleri malı geri istemeleri kendilerini küçük düşüreceklerine, aldıkları kararlardan dolayı pişman olacaklarına ve insanların tepkilerine neden olacak durumlar ile karşılaşacakları şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak yapılarında bir kararsızlık olacağına, aldıkları kararlarda eksiklik olması durumları değerlendirmesinde sıkıntı olacağına, sıkıntıların ortaya çıkması kişinin yapısında ki zayıflığı ortaya çıkaracağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında kendi kusmuğunu yediğini gören yaşlı, bağış olarak yaptığı yardımları insanlardan geri alacağına ve günaha gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı kurumlara ya da kişilere içinden gelerek yardım edeceğine fakat ilerleyen zamanlarda yaptığı yardımları insanların başına kalkarak insanlardan ya da kurumlardan zorla almaya çalışacağına ve çalışmalarından dolayı günaha gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin farklı ortamlar içerisinde yardım çağrıları yapması, yapılan yardımlarda hile ya da haksız kazanç durumlarının var olması kişilerin sıkıntı çekmesine neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin bağışladığı zorla da olsa alacağına, parayı almaya niyet etmesi bile günaha girmesine neden olacağı ve kötü günler göreceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında kendi kusmuğunu yediğini sanan kişi, istemeden ya da anlık olarak sinirlenerek insanlara küfür edileceğine ve beddualar edilerek kötü hissedileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin kötü zaman geçireceklerine, canlarının sıkılacağına, can sıkıntısından dolayı karşındaki insanların canını sıkacağına ve canı sıkılan kişilerin anlık olarak sinir boşalması geçirerek karşısındaki insana hakaretler başta olmak üzere kötü yorumlar yapacağına, küfür edeceğine ve kendisini kötü hissetmesi için her türlü cümleyi sarf edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin ağızlarından çıkacak olan beddualar karşısındaki insanların canını sıkacağına ve sıkılan can rüyayı gören kişinin rahatlamasına ve stresini atarak kötü giden gidişatında bir anlık olsa keyif almasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin karşısındaki insanların ne hissettiğini anlık olarak unutarak, çok kötü bir ruh haline gireceğine, girdiği ruh hali kişinin kendisini kötü hissetmesine neden olsa da anlık olarak elinde olamayacak kadar sinirli olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Kusmuk Temizlemek

Rüyasında lavabodan kusmuk temizleyen kişi, yakın zaman içerisinde çevresindeki kişiler tarafından yapmadığı bir iş ile suçlanarak iftiraya uğrayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok temiz kalpli olacaklarına, yapmadıkları işlerden dolayı sorumlu tutulmaktan nefret ederek yakın çevresindeki kişiler olan arkadaşları veya arkadaş sandıkları kişiler tarafından nefret odağı gösterilerek  iftira edileceğine ve kişinin zor günler geçireceğine delalettir. 

Kişilerin geçirecekleri zor günlerde yanında çok kişinin olmayacağına, hakkını savunma derdinde olan rüya sahibinin kötü anlar yaşamasının muhtemel olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin almadığı bir şeyi aldığına, görmediği bir şeyi gördüğüne veya yapmadığı bir günahtan dolayı sorumlu tutularak insanların gözünden düşürülmeye çalışılacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında halıdan kusmuk temizleyen kişi, yakın zaman içerisinde birileri ile küsmüş olacağına ve barıştırılmaya çalışılacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde insanların hatalarını göreceğine ve karşılarına çıkan hatalı durumlardan ders çıkararak insanların farklı hissetmelerine neden olacağına ve kendisini kötü hissederek barışacağınıza yorulmaktadır. 

Kişilerin kendisinin küs olma durumuna karşı başkaları tarafından barıştırılma sürecine girileceğine veya yakınlarında olan kişilerin küs olma durumlarına karşı da rüyayı gören kişi bir hamle yaparak küs olanları barıştırmak için birçok girişim içerisinde yer alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde insanlar ile gerilme ve gerilmeleri hallederek refaha erişme gibi bir tutumları yer alacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında arabadan kusmuk temizleyen kişi, birileri ile tartışacağına, çok kızgın olacağına ve kızgınlığını kırıcı sözler sarf ederek atacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kişisel olarak veya toplu olarak farklı alanlarda bulunacaklarına, alanlar içerisinde kendisine ya da topluluğa kırıcı sözler söyleneceğine veya farklı ifadeler duyarak canının sıkılacağına, anlık olarak gelişen durumlara tepkisiz kalmayarak insanların durumlarına etki edecek girişimlerde bulunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişi çok sinirli bir yapıda olup, anlık olarak verdiği tepkilerden kendisini sorumlu tutulmayacağına, yapacağı girişimler içerisinde hatalı olsa bile öfke kontrol sorunu olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimleri içerisinde kendilerine hâkim olamayarak kavgaya karışacaklarına, tartışmanın içerisinde olacaklarına veya bir sorunun odak merkezi olarak sıkıntılı zamanlar veya anlar geçirebilecekleri şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında yerden kusmuk temizleyen kişi, hak ve hukuk davalarına karşı çok hassas olacağına ve atılacak iftiralara karşı geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişi çevresi tarafından çok adaletli ve çok cömert olarak bilindiğine, davranışlarında insanların hareketlerine çok önem verdiğine hak ve hukuku gözeterek insanların farklı davranmasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Kişilerin ortamlar içerisinde özel olarak hareketler sergilemeyeceğine, davranışları, konuşmaları ve kurduğu yerli cümleleri ile herkes tarafından sevilerek değer verileceğine, verdiği değerlerin karşılığını zamanı geldiğinde veya direkt olarak alabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyayı gören kişilerin dedikodulara ve insanların başkaları hakkında attığı iftiralara karşı gelebilecek kuvvet ve kudret içerisinde olacağına, masum insanların hakkını gözeterek başarılı işler çıkarılabileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Sarı Kusmuk

Kişi kısa süreli bir hastalık geçirerek kendisini kötü hissedeceğine ve hastalığın ciddi olmadığını öğrendiği zaman mutlu olacağına delalettir.

Rüyasında sarı kusmuk gören kişi, kısa zaman içerisinde bünyesinde bir yorgunluk hissedeceğine kendisini kötü hissederek hasta olacağına ve kırgın olarak bir süre hayatını devam ettirmek zorunda olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin karşılaştığı hastalık ve başına gelen halsizlik durumu işlerine ve özel hayatına büyük etki yapacağına, oluşan etkiden kişi moral olarak ve manevi olarak çok etkileneceği; zor duruma düşerek, kısa süreli hem maddi olarak hem de manevi olarak sıkıntı içerisinde düşeceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin hastalandıktan sonra, düştüğü hastalık durumunu ciddi bir hastalık sanması kişinin panik yaşamasına ve yaşanan paniğin kısa sürerek kendisini kötü hissetmesine neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi belirli bir süre sonra panik havasından çıkarak hastalığın analiz edilmesini sağlayacağına, kısa süre içerisinde hastalığın atlatılacağına ve iyi olarak hayatına devam edeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Bebeğin Kusması 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir