Rüyada Bebeğinin Olması Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri, Bebeğin Diş Çıkarması, Bebeğin Yürüdüğünü Görmek, Bebeğin Konuştuğunu Görmek, Bebeğini Uyutmak, Bebek (canlı)

Yapılacak olan yeni başlangıçlara ve müjdeli haberler alarak kendisine çeki düzen verecek bir sistem içerisinde olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında bebeğinin olduğunu gören kimse, geçmişinde sıkıntılar çektiğine ya da daha da sıkıntıları çekmeye devam ettiğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin sıkıntılı zamanları görmesi geleceğe dair ümitleri olmadığına fakat karşısına farklı fırsatlar çıkarak geleceğe ümitle bakma çabasının var olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin geçmişte yaşadığı tüm olumsuzluklardan arınacağına, yepyeni bir başlangıç yaparak hayırlı gelişmeler meydana geleceğine, kişinin ümit verici gelecek planları içerisinde olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin atacağı adımlar hayır olacağına, kendisine çeki düzen vererek mutlu olma çabası içerisinde olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada bebeğinin olduğunu görmek rüyayı gören kişilerin müjdeli haberler alacaklarına, mutlu olma çabalarının her daim olacağına ve mutluluktan emin olduktan sonra manevi olarak rahatlama duygularının ağır olması sayesinde keyifli zaman geçirecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin geçmiş zaman dilimi içerisinde çektiği sıkıntıları geride bırakacak ya da bırakmış olması rüyayı gören kişiye keyif vereceğine, müjdeli haberler alarak, ruhsal ve manevi anlamda becerikli bir dönem içerisinde olmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir. Her açıdan yenilik ve müjdeli haber anlamına geldiği gibi, rüya sahibinin ruhsal ve manevi anlamda sorunsuz bir dönem geçireceği de kesin olarak beyan edilmektedir. 

Rüyasında bebeğinin olduğunu görmek ne demek rüyayı gören kişinin ailesi ile bir takım sorunları olduğuna ya da olacağına, sorunları tespit etme amacı ile farklı bakış açısı içerisine gireceğine, girdiği bakış açısı sayesinde mutlu olmanın yollarına bakacağı, zaman ile aile içindeki her türlü sorunun çözülüp yeniden barışçıl bir ortama sahip olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişi evli ve kadın ise genel olarak gerçeklik kazanarak hamilelik anlamı taşımaktadır. Rüyayı göre kadın yakın zaman içerisinde çocuk sahibi olacağına, gerçek anlamda aile içerisinde ve kişi nezdinde istenilen bir çocuk olduğuna, çocuğuna sahip çıkmak amacı ile büyük gelişimler sağlanması gerektiği şeklinde düşünülen bir rüya olarak yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi bekâr ise, hayatında farklı değişiklikler meydana geleceğine, beklenmedik bir şekilde olay örgülerinin oluşacağına, oluşan olay örgülerinin kişiye büyük baskı yapacağı, oluşan baskı sonucunda mutlu olma gayesinin var olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında doğan bebeğin başkasına ait olduğunu veya başkasının doğum yaptığını gören kişi, hayatında kötülükler ile karşılaşacağına, başkalarının diline düşeceğine ve laf söz ile karşılaşacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kişinin hayatının gün günden kötüye gittiğinden dolayı, başkalarının diline düşüleceği, dedikoduların çoğalması rüyayı gören kişinin canını sıkacağına ve içinin daralması ile sıkıntı içerisinde olan rüya sahibinin sorunlu zaman dilimleri içerisinde yer alacağı şeklinde ifade edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin çevresinde var olanlar başta olmak üzere birçok kişiden laf ve söz duyacağına, moral olarak çok kötü günler geçireceğine, bulunduğu ortamı terk etmek zorunda kalacağına ve terk etmesinden ötürü kişi hayatına sıfırdan başlayarak yeni arkadaşlar edinmek zorunda kalacağına, yeni bir iş bulacağına, yeni ortamlar edinerek kendini mutlu etme çabası içerisinde olacağı şeklinde ifade edilmektedir.  

 

Rüyada Bebek Sahibi Olmak

Rüyasında ilk kez bebek sahibi olduğunu gören kişi, hedef sahibi olacağına, hedeflerine ulaşmak için çabalayacağına, çabalarının karşılığını zaman içerisinde alacağına ve hedeflerine ulaşmak için şartları zorlayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kafasında bir plan olacağına, planlarına sadık kalarak, hayatlarını o şekilde şekillendireceklerine, ne istediğinden emin olmasından dolayı başarılı olacağına, başarılarını sergilemek amacı ile güzel günler göreceğine, güzel ortamlar içerisinde yer alacağına, duruma göre fiziki şartları sonuna kadar zorlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyasında ilk kez bebek sahibi olduğunu görmek tabiri  kişilerin hedefleri, yaşama sebebi olacağına, hırslı olması, ne istediğini biliyor olması ve hayattaki yaşama hevesi kişide var olduğuna ya da yaşadıkları sayesinde var olacağına ve var olan güç ile mutlak bir başarı elde edebileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hedeflerine ulaşmak için helal yollardan kendisini zorlayacağına, zorlamaların sonucu büyük başarı elde edeceği, kendisi başta olmak üzere tüm çevresini hızlı bir şekilde değiştireceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında ikiz bebek sahibi olduğunu gören kişi, yaşadığı olaylardan ders çıkardığına ya da çıkarmaya başlayacağına ve gelecekle ilgili planlar yaparak yatırımların peşinde olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin geçmiş zaman diliminde sıkıntıları olacağına, hayatı yaşayarak öğrenme çabası içerisinde olacağı ve çabalarının karşılığını her daim alarak mutlu olmanın ötesinde büyük tecrübe sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyasında ikiz bebek sahibi olduğunu görmek kişilerin geçmişte yaptığı hataların bir bön izlemesi sonucunda çok büyük hayati gelişim sağlayacağına, hayatına hataları sonucunda yön vererek mutlu olabileceğine, mutluluklarına ek olarak yapacağı işlerinde şekillenmesinde yaptığı hataların payının olduğuna ya da olacağı şeklinde ifade edilmektedir. 

Rüyayı gören kişinin her türlü fırsatı değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarması sonucu, gelecek için ciddi yatırımlar yapma imkanına erişeceğine, yapacağı yatırımlar ile geleceğini şekillendireceğine, mutlu olacağına ve mutluluğuna ek olarak çok büyük işler başarabileceği şeklinde ifade edilmektedir.  

Rüyasında annesinin bebek sahibi olduğunu gören kimse, büyük hatalar yapacaklarına, hatalarının sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaklarına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşamında sorun olacağına, sıkıntı içerisinde olmasına neden olacak durumların meydana geleceğine, meydana gelen durumlar sayesinde kişilerin çok büyük sorunlar yaşayacağına, içerisinde çıkamayacağı problemlerin üstesinden gelmek için çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin büyük bir hata yapacakları, yapacakları hataların sorumlusu yanlış verdikleri kararlar olacağına, anlık olarak aldıkları risklerin kişiye sorun oluşturacağına, oluşan sorun büyük bir problem meydana getireceğine ve işin içinden çıkamadıkça ailesi ve çevresindeki herkes ile sorunlar yaşayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin sabır ederek hayatlarını devam ettirme çabalarının her daim olacağına, çabalarına ek olarak büyük bir zorluk atlatacaklarına, sabır ederek sorunların üzerine gitmesi kişi için büyük bir sabır unsuru olacağına ve sabır etmesinden ötürü keyifli günlere ulaşmasının mümkün olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında akrabasından birisinin bebek sahibi olduğunu gören kimse, çok büyük işler yapacağına, yapacağı işler sayesinde büyük kişilik olarak meydana çıkacağına ve itibar sahibi olarak saygı göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin güç kazanma, söz geçirme ve büyük adam olma gibi büyük bir hırsı olacağına, hırsı sayesinde çok çalışacağına, çalışmalarına ek ortam oluşturarak kendisini geliştireceğine ve gelişmelerin insanlara büyük ortam kalitesi sağlayacağı, sağlanan kalite sayesinde işlerinde büyük bir gelişme mevcut olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin güç kazanma hırsı büyük işler başarmasına yardımcı olacağına, büyük işleri başaracak kalite ve kapasiteye kısa süre içerisinde ulaşarak, insanların gözünde çok başarılı ve tebrik edilecek kalitede bir kişilik olduğu şeklinde kalite çizgisi oluşacağına ve kalitenin sağlamlaşması ile kişi kendi ismini ya da firmasını markalaştırma adımlarını her daim atabileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin itibar sevdası çok büyük adımlar atmasına yardımcı olduğu için, maddi olarak sorun yaşamayacağına, sorun yaşamadan yoluna devam ederek mutlu olacağına, itibarını sağlamlaştıracağı kesin olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında kardeşinin uzun süreden sonra bebek sahibi olduğunu gören kimse çok yakınları ile sorun yaşayacağına, belli olmayan ya da haklı olduğu sorunlardan dolayı tartışma ortamlarının var olacağına ve uzun sürecek kırgınlıkların var olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok iyi bir arkadaş çevresi olacağına, aile ve arkadaşları ile ilişkilerinin çok iyi olduğuna, yapı olarak kişilerin çok iyi olmasından dolayı çok büyük problemler yaşamadığına fakat belirli problemlerin zaman içerisinde arkadaşlar arasında baş göstereceğine ve ortaya çıkan problemler kişiye belirli bir süre sıkıntı vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada bebek sahibi olduğunu görmek kişilerin ortam içerisinde farklı duruşları olacağına, duruşlarına ek olarak büyük karakter sahibi olacaklarına, ne istediğini bilen, arkadaşlarının, akrabalarının ve çevresinin incinmemesi için ek ilgi ve çaba gösterdiğine, göstermeye de devam edeceğine, gösterilen çabanın dışında olaylar gerçekleşerek, yakınları ile birtakım problemleri olacağına, problemlerin üstüne gitmediği takdirde çözemeyeceğine ve çözemediği problemlerin insalar üstünde büyük sıkıntıları var olacağına, yakın arkadaşlarından beklemedikleri davranışlara ve sözlere maruz kalması kişiyi kıracağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyada bebek sahibi olduğunu görmek ne demek rüyayı gören kişilerin kırılmasından dolayı büyük karamsarlıkları olacağına, kişilere bağlı olarak yaşadığı durumlardan dolayı çok üzüleceğine, beklemediği insanlardan darbe görerek hayatta birtakım tecrübe edinmesine vesile olacağı ve arkadaşları ile kırgınlıkların uzun sürmemesi için adımı yine rüyayı gören kişinin atacağına fakat mesafeyi koruyacak hamlelerin var olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Bebek Düşürmek

Rüyasında hamile olduğunu ve bebek düşürdüğünü gören kimse çok büyük işler peşinde olacağına, işin büyük olması getirisinin de, götürüsünün de çok olmasına nail olacağına ve dikkat etmesi gereken durumların var olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak kendinden emin olduğuna, kendinden emin olması yaptığı ya da yapacağı işlerin sorgulanmasına izin vermeyeceğine, kendi bildiği gibi ilerleme çabası içerisinde olacağı ve çabalarının karşılığını alsa bile karşısına çıkacak bazı durumlardan kurtulmasının sıkıntı olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin atacağı adımlar büyük adımlar olacağı şeklinde beyan edilmekte olup, adımlar genel olarak iş hayatına yönelik olarak değerlendirilse bile, özel hayata dair hamlelerin de olabileceği bu durumun kişiye göre değişebileceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyada bebek sahibi olduğunu görmek anlamı rüyayı gören kişilerin yapılacak olan hatalardan son anda döneceğine ya da dönme çabası içerisinde olacağına, yaptığı hataları göreceğine veya başkaları tarafından gözüne çarparak adımlarını gözden geçireceği şeklinde ifade edilmektedir. Kişinin farkına vardığı büyük bir hatadan son anda dönmesini ifade eden bir rüyadır.

Rüyasında 6 aylık bebeğinin düştüğünü gören kimse, çok sevgi dolu olduğuna ve çevresinde ki kişiler tarafından sevileceğine ve sevdiği kişilerden birisinin hastalık sıkıntısı çekeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok büyük kalbi olduğuna, insanlara sevgi dolu yaklaşarak büyük sevinç cümleleri kurduğuna ya da kuracağına, rüyayı gören kişilerin çevresinde ki insanların seçilmiş insanlar olacağına, ailesi içerisinde veya dostları olarak ifade ettiği kişilerinden bazılarının ya da bir kişinin sağlık sorunu olacağına ve üzüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin çevresinde sevilen insan olması, çevresinin geniş olmasına fakat rüyayı gören kişinin seçici olması, yanında olan insanların kısıtlı olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerden birisinin sağlık sorunu olacağına, sağlık sorunun çok büyük olması rüya sahibini derinden etkileyerek üzüleceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin sağlık sorunu çekmeyeceğine, fakat aile içerisinden veya arkadaşlarından bir kişinin sağlık sorunlarının üstesinden gelemeyeceğine ve yakın zaman içerisinde vefat ederek rüya sahibini derinden üzeceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında kız çocuğuna hamile olduğunu ve bebeği düşürdüğünü gören kimse, keyifli bir dönemden çıkarak canının sıkılacağı ve kötü işlerin başına geleceği zaman dilimi içerisine gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin uzun süredir çok büyük bir mutluluğu olduğuna, mutluluğuna inat olarak hayatına birtakım sıkıntıların gireceğine, girecek olan sıkıntı manevi olarak başlayarak maddi yönde seyir edeceğine ve rüyayı gören kişinin direkt kendisine yönelik olmayacak olan sıkıntıların rüyayı gören kişiye etkisinin çok yüksek olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Kişilerin kötü zaman dilimi içerisine gireceğine, kötü olarak adlandırılmasına neden olacak durumların sebebi kesin olarak hastalık olacağına, hastalığın kişiye bireysel olarak gelmeyeceğine, ailesi içerisinde ki babasına, annesine veya akrabalarından birisine ya da çok yakın olduğu arkadaşlarından birisine gelerek kişiye doğrudan olmasa bile dolaylı yönden etkileyerek manevi bir biçimde çöküntü yaşamasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin manevi olarak derinden etkilenmeleri genel olarak tüm hayatına etki edeceğine, etki eden durumların değerlendirilmesi ile rüyayı gören kişinin işlerinden uzaklaşacağına, moral olarak kötü günler geçireceklerine, geçen kötü günlerin rüya sahibine etkisinin çok yüksek olacağına, hem maddi hem de manevi olarak çok büyük sıkıntıların çekileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında bekâr olmasına rağmen bebek düşürdüğünü gören kimse, çok akıllı olacağına ve işlerinde akıllı hamleler yapacağına, atacağı adımları elli kere düşünerek hareket edeceğine ve bu şekilde yakın zaman içerisinde yapacağı bir hatadan son anda döneceğine delalettir. 

Rüyada bebek düşürdüğünü görmek rüyayı gören kişilerin genel olarak kriter sahibi olduğuna ya da kendisini yetiştirerek çok akılcı hamlelerin sahibi birisi olacağına, hata insanlar için olup, hata yapmaktan kaçan rüya sahibinin çok korktuğu bir durum olan hata yapma fikrine uzak olsa da yakın zaman içerisinde duruma göre işle veya gönül ilişkileri ile alakalı olarak bir hata yapacağına veya hata yapmak üzere olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin hata yapma modu içerisinde olacağına, hatalarına ek olarak büyük gelişim sağlayacakları durumlar içerisinde yer alacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin yapılacak çok büyük bir hatadan son anda dönmesi gerektiği ve yaptığı akıllıca hamleler sayesinde de aynı şekilde döneceği ifade edilmektedir.

 

Rüyada Bebeğinin Olmasının Psikolojik Tabiri

Genel olarak ailesi olan ve ulaşamadığı bazı durumların olmasına karşı özlemden dolayı ya da ulaşma heyecanından dolayı görülmesi muhtemel olan bir rüya olarak rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin psikolojisi genel olarak aynı mantıkta olduğu ifade edilmektedir. Kişilerin evi olduğu ya da aile özlemi çektiği, evli olanların hamile kalmak için büyük uğraşları olduğuna bu uğraşları hayat içerisinde genel bir yer kapladığına, gün içerisinde kafasına taktığı durumlardan ötürü rüyasında bebeğinin olduğunu ya da olmadığına yorumlanan bir rüya tipidir. Rüyayı gören kişilerin genel olarak bir özlemi olduğuna, kişilerin sosyal ve ekonomik durumlarına göre özlemlerinin değişeceğine, değişen durumların rüyayı gören kişiye sorun oluşturacağına, oluşan sorun sayesinde rüyayı gören kişilerin etkilenmesinin kolay olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında bebeğinin olduğunu görenlerin psikolojisi aynı olup, bilinçaltında olan düşüncelerin baskısından dolayı görüleceği uzmanlar tarafından da teyit edilmiştir. Kişilerin bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı rüyaların genel yapısının bu şekilde olacağına, yalnızlıktan korkanların, yalnızlık olmak istemeyen ve düşünce yapısında bunu kendi kendine düşünenlerin görmesi muhtemel olan bir rüya olarak ifade edilmektedir. Kişilerin yalnızlık duygusunun kişiyi ele geçirmeye başladığını ve kalabalık bir hayata sahip olarak, yaşama daha da sıkı tutunmak istenildiğinin de sembolü olarak ifade edilmektedir.

Bebeğinin Olması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir