Rüyada Para Kaybetmek Görmek

Ayrıca bkz: Altın Kaybetmek, Araba Kaybetmek, Çanta Kaybetmek

Rüyada para kaybetmek, yapılan bazı hatalar yüzünden uzun zamandan beri çalışılan işte sıkıntılı bir duruma düşüleceğine ve bu sebeple başka konularda adım atma konusunda tereddüte düşüleceğine yorulur. Rüya sahibi, beklemediği bir anda karşısına çıkan iş fırsatı konusunda dikkatli olmalıdır. Hayırlı gibi görünen bu fırsat, aslında uğursuzluk getirecektir.

Rüyada para kaybetmek, korkuların gün yüzüne çıkacağına, çok güvenilen birinden ihanet görüleceğine, büyük bir belanın aileye musallat olacağına, gelen iş tekliflerinin zarar getireceğine, karı koca arasına nifak tohumu ekileceğine, düşman olan bir kişi yüzünden itibar kaybına uğranacağına ve verilen bazı kararlardan ötürü pişmanlık duyulacağına tabir edilir.

Rüyada para kaybetmek; olmadık kişilerle ve olaylarla muhatap olmak zorunda kalınacağına, hakaret işitileceğine, ekonomik olarak yüklü bir miktar tazminat ödemek gerekeceğine ve gerek iş gerekse de aile içinde bazı sürtüşmelerin baş göstereceğine işaret eder. İş hayatında ekonomik olarak alınacak büyük bir darbe yüzünden birikimlerde erime yaşanacağı, mecburen bazı kısıtlamalara gidileceği ve iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada para kaybetmek; kişiyi hem elinde bulundurduğu zenginlik hem de aile hayatı ile ilgili bazı sıkıntılara sokacak ve uzun vadede sağlığından olmasına sebep olacak bazı durumlar bekliyor demektir. Kişi, attığı her adımı birkaç kere düşünmeli ve ölçüp tartarak karar vermelidir.

Rüyada para kaybetmek tabiri, parasal sıkıntıların artması yüzünden işlerin düzeltilmesi için yeni yollar deneneceğine ancak bu durumun işleri daha kötü bir hale sokacağı anlamına gelir. Kalben büyük üzüntüler yaşanacağına ve sevilen ve sayılan kişilerden uzak düşüleceğine delalettir. Verilen hatalı bir karar, birçok kapının yüze kapanmasına, yapılan işin yarıda kalmasına, karanlık zamanların yaşanmasına ve pişman olmasına yol açacak demektir.

Rüyada para kaybetmek, rüyayı gören kişinin, kendisini hiç ummadığı kadar yalnız hissettirecek bir durumla karşı karşıya kalacağına, işi ya da ailesi ile ilgili bir sıkıntının baş göstereceğine ve bu sorun yüzünden hane içerisine türlü tartışmalar ve kavgalar gireceğine tabir edilir. 

Rüyada para kaybetmek ve sonra bulmak, kötüye giden bir işin alınacak destek sayesinde düzeltileceği şeklinde anlamlandırılır.

Ayrıca rüyada para görmek tabirine de bakınız.

Para Kaybetmek 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir