Rüyada Köpek Saldırısı Görmek

Rüyada köpek saldırısı, ihanete uğramaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir dönemde ve beklemediği bir kişi tarafından yarı yolda bırakılacağına, bu yüzden maddi olarak büyük bir sorunla karşı karşıya kalacağına ve ruhani olarak çok zor zamanlar yaşayacağına tabir edilir.

Rüyada köpek saldırması ne anlama gelir, üzüntü ve hasrete yol açacak bir durum yaşanacak demektir. Rüya sahibinin, yaşayacağı talihsiz bir olaydan ötürü kendisini zor durumda bulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, yaşadığı üzüntünün sağlık sorunlarına sebep olacağına, yakın arkadaşları ile ters düşeceğine ve beklemediği bir anda maddi olarak çok sıkışacağına rivayet edilir.

Rüyada köpek saldırısı nedir; yakın arkadaşların iyi giden işleri ve kurulu düzeni bozmak için bazı kötülükler yapacaklarına, bu kötülüklerden zarar görmemek için dikkatli olmak gerektiğine, aksi halde çok zor günler geçirileceğine ve eldeki imkanların kaybedileceğine yorulur. 

Rüyada köpek saldırısından kurtulmak, yaşanan kötü olayların kısa süre zarfında sona ereceğine ve içinde bulunulan borçluluk durumunun bitirileceğine yorumlanır.

Rüyada köpek saldırısı ne demek; kişinin kendisine yeni bir yol açmaya çalışırken bazı hatalar yapacağına, aile bireylerinden biri ile çıkacağı yolda zarara uğrayacağına, tatsız geçecek bir görüşmenin içinde kalacağına ve hoşnutsuzluk yaratan bir kişi ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpek saldırısı tabiri, hane içerisinde daha önce yaşanmamış büyük bir tartışmanın ortaya çıkacağına, sinirlerin gerileceğine, kardeşlerin birbirine girmesine ve anne ve babanın üzülmesine sebep olacak sorunların yaşanacağına ve bu tartışmaların devam etmesi durumunda daha kötü duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada köpek saldırısı İslami rüya tabirleri, güven duygusuyla hareket edilen bir durumda büyük zarar görülecek demektir.

Ayrıca rüyada köpek görmek tabirine ve köpekler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

 Köpek Saldırısı

“Rüyada Köpek Saldırısı Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Güzel bir akarsuyun önünde geçiyoruz. Yanımda ablam var. Güzel bir piknik alanının kapısı önüne geliyoruz içerisi çok güzel. Etrafında dolaşıyoruz ve bazı ağaçların kurumuş olduğunu görüyoruz. Başka bir giriş kapısı önüne geliyorum tam içeriye adım atacakken yerde oturmuş büyük bir köpek var ve hırlayıp bize doğru atılıyor. Ben kenara çekiliyorum bana bir şey yapmıyor. Ablamı kovalamaya başlıyor.

    1. yolda yürürken iki köpek çiftleşiyordu bende geçerken yanlarından ayrıldılar bir tanesi bana geldi sarılmak istiyor bende gülüyorum ve kovaladım kendini sevdirmek istiyordu bunun yorumunu yapıp bana iletirseniz sevinirim

  2. Merhaba. Ben rüyamda üç tane köpek gördüm içinde, bir tanesi elimdeki kavunlara saldırıyordu ben tekmeledim.

  3. Bir rüyamın yorumunu rica ediyorum. Üç yıl önce sattığım bahçeli bir bağ evim vardı. Rüyamda, o evin önünde otururken iki köpek bana doğru geliyor. Birisi biraz daha mazlum diğeri çok hırçın ve iri. Ben eve kaçıp kapıyı arkadan itiyorum. Hırçın olan köpek kapıyı açmaya çalışıyor. Ön ayağını kapının yanından içeri sokmaya çalışıyor. Kapıda çakılı olan büyük bir çiviyi yerinden sökerek köpeğin ayağına batırmaya çalışıyorum. Köpek ayağını çekiyor başını kapıdan içeri sokmaya çalışıyor. Çiviyi kapı aralığından köpeğin yüzüne gözüne batırıyorum. Köpek ağlamaya başlıyor ve konuşuyor. Gözlerimi kör ettin ben nasıl göreceğim, nasıl yaşayacağım diyor. O anda ortada görünmeyen diğer köpek saldırganlaşıp odanın arka kapısını kırıp içeri giriyor. Ben ona bir tahta ile vuruyorum. Köpek sersemleyince yan komşumuzun bahçesine kaçıp duvara dayalı merdivenden düz dam olan çatıya çıkıyorum, çıktığım merdiveni köpek çıkmasın diye ittirip atıyorum. Ben sağa sola köpek çıkabilir mi diye bakarken aşağıda bir kaç kişi oturmuş duyarsız bir şekilde bana bakıyorlar. O sırada uyanıyorum. (Ben çok rüya gören biri değilim. Gördüğümü de sabah unuturum. Ama bu rüyayı ayrıntısıyla hatırlıyorum. Yorumlarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

  4. Geniş kaldırımda ve büyükçe, dallar yukarıda ağacın altından geçiyorken arkamızdan bir köpek saldıracakmışçasına yetişti, tam kaçmaya yeltenirken arkadaşım "Korkma ekmeği yer bizi kovalamaz biz devam edelim" dedi. Baktım yanda ayaklarımın dibinde kabın içinde ıslatılmış kocaman ekmek ama köpek ne ekmeği ne de bizi bırakacak gibi değildi (köpeklerden hep korkmuşumdur). Çöktüm tiksintimi ve ürküntümü hissetirmemeye çalışarak okşamaya uzandım ürkekçe ve zorakice. Önce burnunun nemini hissetim (iki defa dokunmuş oldum), elimin üstüyle boynuna dokunarak sıvazlamaya çalıştım sakinleştirmek için. Uzattı başını yukarıya doğru, boğazına bir şey takılmış gibi gırk diye yutkundu ve bu birkaç kez tekrarlanıyorken uyandırıldım. Her zaman rüya gören biri değilim, etkilendim.Yorumunuzu adresimde beklerim. Teşekkürler.

  5. Merhabalar hocam birkaç gündür sürekli köpeklerin beni kovaladığını ve tam bana yetişecekken kendimi ya bir duvarın üstüne atlayıp ya da elektrik direğine tırmanıp ya da bir evin korkuluğuna tırmanıp beni ısırmasını engelliyorum. Bu olay çoğu kez görüyorum. Acaba ne anlama geliyor bilgilendirirseniz minnettar kalırım. Saygılar. Allah razı olsun.

  6. Merhaba rüyamda bir göl kenarında gölün girinti yapmış karşı tarafımda koyun sürüsü ve sürü içeresinde büyükçe bir kangal köpeği bana doğru koyun sürüsüyle koşuyor. Fakat sudan dolayı yanıma gelemiyorlar. O esnada rüya bitiyor.

  7. Rüyamı çok net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla tanıdığım arkadaşlarımla bilgisayar öğretmenimin yanına gitmek için evden çıkıyorduk o sırada köpeklerin bana doğru hızla koştuğunu gördüm. Hemen eve sığındım ama arkadaşıma hiçbir zarar vermedi. Sonra bilgisayar öğretmenimizin yanına gittik durumu anlattık sonra kurstan başka bir yere gidiyorduk uzun bir merdivendi. Tam orada yine karşımıza köpek çıktı bana saldırmaya çalıştı ben can havliyle bağırıp yardım istiyordum. Tam o sıra köpek ayağımı kaptı ısırdı sonra uyandım. Fazlasıyla korktum gerçekten sizce bunun anlamı nedir?

  8. Tek başıma sokaktan yürüyorum ve o arada 5-6 tane köpek birbirine saldırıyor ondan sonra beni görüyor ve beni ısırmaya çalışıyor.Sonra önümde iki tane benim yaşımda çocuk vardı ben onların arkasına saklanıyordum daha sonra o bana saldırmasın diye onu veterinere götürdük sonra bende oradan koşa koşa kaçtım ve eve geldim. Sonra köpek bana dediki intikamımı alıcam. KALKTIM VE ALTIMA SIÇTIM BU KADARDI

  9. Rüyamda sevgilimle geziyoruz o benden birazcık önde. Ķöşeyi döndük tanıdığım bir siteye girdik bende diyorumki sevgilim montumu verirmisin( oraya koymuşuz demmekki, üşüdüm almaya geldik🤦🏻‍♀️).Tam yürürken köpek sesleri yakınlaşmaya başladı ve biraz uzakta önümüzde bir kadını kovalıyorlardı kadın yere düşdü ayağı takılıb köpeklerde onu yakaladı parçalamaya başladı vahşice. 2 tane büyük siyah boz köpekti.Kadın bağırıyordu. Sevgilim bunu gordu biraz durakladı bendende birazcık öndeydi. Bana baktı sonra kadını kurtarmak istedi sanıyorum ki.Ona taraf koşmaya başladı, bende dur yapma dedim oda yapmam gerekiyor gibi baktı koşdu ama devamını görmedim uyandım Allahm öyle korkmuşdum ki.Rüyadan uyandığmda o an ki korkuyla bir daha evden çıkmamayı bile düşündüm. Tabirini bilen varsa lütfen cevaplasın ve ya böyle rüya gòren.

  10. Merhabalar ruyamda bir cadirin icindeydik 2 kopek bize geliyordu kapidan patisini uzatiyordu ben de kafasina tekme atip kovuyordum ama havlamiyorlardi bize saldirmiyorlardi cadirin icine gelmeye calisiyorlardi birakmiyordum korkuyordum yorumunuzu merakla bekliyorum tesekurler simdiden

  11. Merhaba hocam rüyamda bir ev yada ahırin arkasında bağlı olan köpeğin banasaldirdigini görüyorum tam isiracakken bağlı olduğu zincir yada bağ onuengelliyo ve kardeşimin de bu köpeğin bağını tutup çekmeye çalışıyor daha sonra elimize iki adet 1 metreye 1 metre ikitane metal paslanmaz alıyorum

  12. Rüyamda kardeşimi eski evimin balkonundan görüyorum ve köpeğin ona saldıracağını bile bile kapının önünde bekliyor. Ben balkondan bağırıyorum bak yapma gir içeri diyorum ama dinlenmiyo ve köpeğe doğru telefon ışığını tutuyo ve siyah büyük bir köpek kardeşime saldırıyo. Bağrışma çığlık sesleri duyuyorum ama ısırdığını görmüyorum. Bende telaşla evin önüne inmeye çalışırken uyandım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir