Rüyada Bebek Bulmak Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Bakmak, Bebek Altı Temizlemek, Bebek Emzirmek, Bebek Ağlaması, Bebek Sevmek

Hoşgörülü bir kişilik olacağına, farklı iş ortamlarına geçeceğine veya girişimlerde bulunacağına, neşeli davranışlar sergileyeceği şeklinde ifade edilen bir rüyadır.

Rüyasında bebek bulan kişi, heyecanlı bir döneme gireceğine, yaşayacağı durumları daha önceden sezerek mutlu olacağına, avantajlı işler yakalaması keyif almasına neden olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi heyecanlı bir yapıya sahip olup, yapacağı işler, gireceği ortamlar ya da istediklerinin olması kişiyi heyecanlandırmaya yetebilmektedir. Kişinin heyecanlı yapısı hata yapmasına neden olabilmekte olup, kısa süre içerisinde çok heyecanlanmasına aynı zamanda mutlu olmasına neden olacak bir gelişmenin meydana geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada bebek bulmak kişilerin yepyeni heyecanlar peşinde olması bazı müjdelerin duyulmasına, farklı hissederek mutlu olmasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin avantajlı gördükleri ya da görecekleri bir işe kollarını sıvayacaklarına, elde ettikleri ya da edecekleri durumlardan ötürü mutluluğu hak edecekleri şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişi iş hayatında var olacağına, iş hayatında uzun süredir yaptığı mesleğin dışına çıkarak farklı girişimler içerisinde olacağına ve hayatına hoşgörülü neşeli insanlar gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişi iş hayatında köklü bir değişiklik yapacak olup, farklılaşma çalışmalarına başlayarak mutlu hamleler yaparak jenerik işler çıkarma yolunda emin adımlar atacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada bebek bulmak tabiri kişilerin yıllardır öğrendiği ya da öğrenmek için çabaladığı veya uzun soluklu bir şekilde icra ettiği mesleğinden, işinden vazgeçeceğine, farklı bir kulvarda iş hayatına atılarak kendisini mutlu etmeye çalışacağına ve mutluluğunun daim olması için çalışacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin hoşgörülü, neşeli ve mutlu olması rüyayı gören kişilerin varlık içerisinde yaşamasına vesile olacağına, farklı kişiler ile tanışarak hayatına renk katması rüyayı gören kişinin heyecan duyarak mutlu olmasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada bebek bulmak ne demek rüyayı gören kişilerin, başında dönen birkaç aksi durum olacağına, aksi durumların olması kişinin kendi kendine hata yapmasına ve aksilikler ile baş etmesine neden olacak durumların var olmasına ortam sağlayacağına delalettir. 

Rüyayı gören kişi belirli bir süre aksilikler ile boğuşmayacağına, aksilikler ile boğuştuktan sonra kendisini bu durumlara alıştırarak acıların, olayların ve sıkıntılı durumların üstesinden gelebilme kapasitesine erişeceğine, mutlu olarak çevresini mutlu etme kabiliyetine erişebileceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada bebek bulmak anlamı kişilerin farklı şekillerde yapıları olacağına, rüyayı gören her kişi aynı yapıda olmayıp, aynı tepkileri vermeyeceğine, genel olarak sıkıntı çekecek olması ve uğursuzluk olarak göreceği işlerin başına geliyor olması rüyayı gören kişi için ortak bir durum olacağına, mutlu olarak keyfine bakacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin sabır etmesi sonucu başına gelen uğursuzlukların ortadan kalkacağına, mutlu olarak sevineceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin, kendisini geliştirme gibi bir gayesi olacağına, gayesine uygun olarak hareket ederek, ruhani konularda farklı arayışlar içerisine gireceğine, kendisini geliştirerek karşısına çıkacak olan fırsatları kullanacağına delalettir. Rüyayı gören kişi için yaşam standartları, gaye, amaç ve dini hareketler çok önemli olduğuna ya da olacağına, kendisini çok iyi yetiştirerek maneviyatına sahip çıkacağına, kuracağı aile düzeni içerisinde ilmi hareketlerin olmasına dikkat edeceğine, hayırlı yaşam sürecek olması mutlu olarak keyif alacak olayların var olmasına neden olacağına ve kendisini her açıdan geliştirebileceği şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada bebek bulmak ne anlama gelir kişilerin farklı açılardan kendisini değerlendirmesi gerektiğine, mutlu olarak mutluluğuna engel olabilecek durumları ortadan kaldırması gerektiği mantığını güdeceğine, ruhani konularda farklı arayışlar içerisine girerek kendisini daha mutlu edeceği ortamları seçeceğine, dinine bağlanarak, İslami hareketler içerisinde öncü olarak yer alacağına, iş konusunda, eğitim konusunda ve birçok alanda kişi kendisini yetiştireceğine ve gelişmeleri takip ederek yoktan var olan rüya sahibinin dini yönelimleri ile kendisini her alanda geliştireceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyayı gören kişi bekâr bir kişi ise; çocuk sevgisini içerisinde çok büyüteceğine, olmadık bir insana âşık olacağına ve evleneceği insanın çocuk sahibi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi evlilik yaşına geldiği zaman ya da aniden karşısına çıkan birisi olduğu zaman amaçsızca ve plansızca davranarak evlenme potası içerisine gireceğine, girdiği evlenme durumunu çözümleyerek kendisini ölçüp biçip tartacağına ve mutlu olmak için evlilik yapmış ya da çocuk sahibi birisi ile evlenebileceğine yorulmaktadır. 

Kişilerin sonunu düşünmeden yapacağı hamleleri olacağına, mutlu olmak için farklı girişimler içerisinde olmaktan kaçınacağına, düz ve sıradan bir yaşamı olacağına, girişimleri sayesinde mutlu olmak için çok çabalayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişilerin yakın zaman içerisinde evlilik yapacağına ve otomatik olarak çocuk sahibi olacağına, evlendiği kişinin kesin olarak bir çocuğu olacağı şeklinde ifade edilen bir rüyadır.

Rüyayı gören kişinin evli olması basit şekilde düşünerek çocuk sahibi olacak olmasına delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşına, durumuna ve isteğine göre değişmekte olup, planlı ya da plansız olarak ortaya çıkacak bir bebeğin habercisi olacağına, aile içerisine girecek olan bebeğin aile içerisinde çok sevileceğine ve huzur dolu günler görüleceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Bebek Kaybetmek

Rüyasında parkta bebek kaybeden kimse, hayırsız durumlar ile karşılaşacağına, elde edeceği hakların olmasına rağmen sorun yaşayarak haklarından mahrum kalacağına delalettir. Hayırlı bir rüya olarak ifade edilmemekte olup, rüyayı gören kişilerin hayırlı olaylar yaşamayacaklarına, başlarına sıkıntılar geleceğine, zor durumda kalarak mutluluğa hasret kalacağına ve hasret kaldığı duruma erişebilmek için mutluluğu kovalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin evli olması duruma karşın çocuk bekleyeceklerine ya da çocukları ile olacak olan bir sıkıntıya işaret etmektedir.

Rüyada bebek kaybetmek kişilerin aile hayatlarında bir çocuk problemi olacağına, kesin olarak çocuğu çok isteyeceklerine, rüyayı gören kişilerin yaş ortalamasına göre istedikleri çocukların kendi çocukları veya yeğen ile torun gibi simgeler tarafları olacağına ve çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayacakları şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin evli olmaması durumuna karşı aile içerisinde sorun olacağına, sorun yaşayan kişilerin sıkıntı çekerek mutsuz olacaklarına, aile içerisinde birlik ve dirlik gibi kavramların olmayacağına, anne ile babaya karşı saygılı olmayacağına, kişi kendisine hakim olamayarak istikrarlı bir şekilde hata yapmaya devam edebileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında pusetinde yatan bebeği kaybeden kimse, umutsuz hareketler içerisinde olacağına ve umutsuz olarak davranışlar sergilemesi psikolojik olarak sıkıntı içerisine düşmesine neden olacağına delalettir. 

Rüyada bebek kaybetmek ne demek rüyayı gören kişi bireysel olarak çok mutlu olduğuna, hayata karşı sorumluluklarını yerine getirerek her daim mutlu olma çabası içerisinde olarak, mantıklı hamleler yapacağına ve ona göre davranacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin normal olarak seyreden hayatına farklı olayların gireceğine, mantıklı davranışlar sergilemesi ile olayların üstesinden gelebileceğine, başına birtakım olaylar geleceğine ve kişilerin başına gelen olaylardan ders çıkararak hareket etme çabasının var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin başına gelecek olaylardan sonra psikolojik olarak sıkıntı içerisine gireceğine, buhrana kapılarak bir süre sıkıntı çekeceğine ve mutsuz olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında konuşamayan bebeği kaybeden kişi, kendi kafasına göre yaşayan bir kişi olduğuna, hayattan ne istediğini bilen birisi olması çevresinin güvenmesine ve sesini çıkarmadan kafasının dikine gitmesine neden olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kendi doğruları olduğuna, kendi kafasında bir dünya kurarak her daim her olayı o dünya içerisinde yer alan kurallara göre şekillendireceğine, kurallarına sadık olarak her hamlesini o kurallara göre atacağına, mantıklı adımlar atması rüyayı gören kişinin mutlu olmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişilerin ne istediğini biliyor olması, kuralcı yapısı ve hayata karşı sert duruşundan ötürü çevresindeki kişilerin rüyayı gören kişiden çekindiğine, arkadaşları ve dostları çok içten olsa bile ne kadar samimi olursa olsun mutlu olmasına neden olacak durumların var olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Ailesinin bile rüyayı gören kişiden korkacağına aynı zamanda çekineceği şeklinde açıklanan bir rüyadır. 

Rüyayı gören kişilerin her daim kendi bildiği doğruları izliyor olması, kimsenin sözcüklerine itibar etmeden her daim kendi doğruları ve bilgileri ile hareket ediyor olması, belirli bir süreden sonra ya da aniden oluşan kriz anında hata yapmasına, sıkıntı çekmesine neden olacaktır. Kişi kendi kafasına göre iş yaparak sıkıntı yaşayacağına ve çekeceği sıkıntıların aile içi sorunların başlamasına neden olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında oyuncak bebek kaybeden kimse, karakter sorunu çekecek olup, ne istediğini bilmemesi ya da kendisine çok güveniyor olması, hata yapmasına ve ani fikir değişiklikleri yaşayarak mutsuz olmasına neden olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi psikolojik sorunlar içerisinde olacağına, kendisine göre çok iyi bir durumda olsa bile çevreden gözlemlenen durumların analizine, insanların kendilerini ön izleme durumlarına göre değişkenlik göstererek anlaşılacağı üzere rüyayı gören kişinin yapısında, karakterinde ya da düşünce yapısında sıkıntı olacağına ve bu sıkıntıların üzerine gidilmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada oyuncak bebek kaybetmek görmek kişilerin farklı yapı ve sistem içerisinde düşünüyor olması aniden parlamasına, çevredeki insanların rahatsız olmasına, rahatsız olan kişilerin mutsuzluğa yakın olacağına, vereceği ani tepkilerin her daim var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Anlık olarak verilen ani tepkiler kişinin psikolojik olarak rahatsızlığına yakında etki etmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin genel olarak topluluktan soyutlanacağına, kendisinin verdiği garip tepkiler insanlar tarafından kabul görülmeyeceğine, mutlu olmasına engel olan durumların var olacağına, kişilerin mutlu olarak hatasız işler yapması için kendini ölçmesine ve hayırlı işlere yönelmesi gerektiği şeklinde ifade edilmektedir. Kişilik bölünmesi veya olumsuz tepkilerde bulunarak çevrenin olumsuz eleştirilerini üzerine çekmek anlamlarına da gelmektedir.

Rüyasında büyük erkek bebeği kaybeden kimse, iş hayatına yönelik durumlar yaşayacağına, aksi bir çalışan ya da patron olarak iş hayatını devam ettireceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında var olma düşüncesi, gayesi ve mutluluğa neden olacak hamleleri olacağına, kişilerin kafasında oluşturduğu dünyaya göre hareket edeceğine işarettir. 

Rüyasında erkek bebek kaybetmek iş hayatına vakti geldiğinde girdiğine ya da gireceğine, çalışan ya da işveren olarak fark etmeksizin var olduğu iş hayatında mutlu olacağına, daha çok çalışarak çok daha iyi yerlere gelmek için çalışmalara sorunsuz olarak devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin çok çalışması gün içerisinde sinirli olmasına neden olacağına, iş hayatında ve özel hayatında edindiği tecrübeler ile iş yükünün artacağına iş yükü artan rüya sahibinin daha çok sinirleneceğine daha tahammülsüz birisi olarak mutsuzluğunu perçinleyecek durumların ortaya çıkacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin yapısal olarak agresif olması, üzerinde olan iş yükünün daha da fazla artması ile mutsuz olacağına, işleri yönetemez ve üstesinden gelemez bir hale gelmesi ile işlerde kötüleme ya da yavaşlama olacağına, rüyayı gören kişilerin yıllardır edindiği ya da edineceği tecrübeler olmasından ötürü kendine gelmesi, olayları analiz ederek anlamak istemesi olayların tersine dönmesine neden olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında yürürken bebek kaybeden kimse, maddi sıkıntı çekmeden hayatını kuracağına, iş hayatında var olacağına, elinde olan maddi gücü kullanarak belirli sektörlere gireceğine, edindiği ya da edineceği tecrübeleri yanlış kullanarak ticari hayatta elinin boş kalacağına delalettir. 

Rüyayı gören kişilerin babadan gelme ya da aile içerisinde olan bir zenginliği olacağına, kişinin maddi sıkıntısı olmayacağına, maddi sıkıntısının olmaması kişinin amaçsız olarak yaşamasına ya da parayı araç olarak görerek harcamaktan korkmayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada yolda bebek kaybettiğini görmek kişilerin maddi güç sahibi olması mantıksız davranmasına, parayı gereksiz ve hadsiz bir şekilde harcamasına neden olacağına, farklı düşünüyor olması maddi gücün verdiği etkiden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin girdiği işlerde başarısız olacağına, tamamı ile keyfi olarak girecekleri işlerde profesyonellik yer almayacağına, profesyonel olarak iş hayatında olmayan kişilerin kendisini anlık bir heves ile ticari hayat içerisinde bulması, yalnız kalmasına, başarısız olarak hata yapmanın farklı hissine erişeceğine ve sonucunun görülemeyeceği işlere girmesinden ötürü, eli boş dönüleceği şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Bebek Sahibi Olmak

Rüyasında sevdiği birisinden bebek sahibi olduğunu gören kişi dürüst olduğuna, elindekilerin kıymetini bilerek mutlu olmanın küçük davranışlardan geçtiğine inanacağına ve o şekilde davranarak mutlu olacağına ve vefalı bir kişi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin başarılı olduğuna ya da olacağına, kendisini çok iyi geliştirerek mutlu olmak için çabalamadan hayatı kuralına göre oynayacağına, hayırlı bir girişim içerisinde olarak, isteklerinin peşinden koşacağına, iş hayatında olması birtakım isteklerinin oluşmasına neden olacağına, kendi işinin kovalayarak dürüstlüğü sayesinde çok kazanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyasında sevdiği birisinden bebek sahibi olduğunu görmek kişilerin dürüst ve samimi olması, çevresinin de aynı kalitede oluşmasına neden olduğuna, çalışkan bir yapıda olması rüyayı gören kişilerin mutlu olmasına neden olacağına, her daim vefalı bir kişi olarak elindekilerin kıymetini bildiğine ya da bileceğine, elindekilerine öncelikli olarak sahip çıkacağına, elindekilerin kıymetini biliyor olması daha çok kazanarak elindekilerin üstüne koyma azmi vereceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin yapılarının sağlam olması, kuvvetli bir imana sahip olmasına, elindekilerinin kıymetini bilen vefalı bir insan olmasına neden olacağına, dürüst bir insan olması hayattan beklediği durumların bir bir gerçekleşmesine, hayalinin kurduğu olayların tek teke gerçekleşmesine ve mutlu olarak hayırlı günleri sevdikleri ile görecek olmasına neden olduğuna ya da olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında sevmediği birisinden bebek sahibi olduğunu gören kişi çok hayırlı olduğuna, ailesi tarafından çok iyi yetiştirildiğine ve yapacakları ile örnek bir kişi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi ahlaklı, dürüst ve mantıklı bir kişi olacağına, rüyayı gören kişiyi ailesi çok iyi yetiştireceğine, kişinin mantıklı ve akılcı hareket etmesi kendisini geliştirmesine, mutlu olmasına, ne istediğini biliyor olmasına neden olacağına ve mutsuz hareketler sergilemekten kaçınarak çevresinde ki insanların mutlu olmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyasında birinden bebek sahibi olduğunu görmek Kişilerin kendisini hayırlı bir şekilde yetiştirmesi, girdiği ortamlara dikkat ediyor olması, haram olarak ifade edilen Allah’ın haram kıldıklarından uzak durmaya dikkat eden birisi olması, rüyayı gören kişinin ilim sahibi olduğunu kanıtlamakta olup, dini görevlerini yerine getireceğine, manevi açıdan kendisini iyi yetiştirerek ahlakına maliki duygular yüklemesi sonucu rüya sahibinin mutlu ve huzurlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyayı gören kişilerin ailesinde ki kişilere, çevresine ve tüm girdiği ortamdaki kişilere sonsuz saygısı ve sevgisi olacağına, saygısına ya da sevgisine nazaran insanların rüyayı gören kişiye çok iyi davranacağına ve girdiği ya da gireceği olayların içerisinde sıyrılarak çıkmasına imkân tanıyacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyasında kaza ile bebek sahibi olduğunu gören kişi, iman ve vicdan gibi fani duygulara hakim olacağına, dünya işleri başta olmak üzere ahireti de düşünerek yaşayacağına ve düşündüklerine uygun olarak yaşaması sonucu hayırlı sonuçlar elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin dünya hayatını benimseyeceğine, fiziki olarak çok çalışacağı işlerde yer alacağına, kişinin fiziki olarak çok çalışması her daim dinç olarak kalmasına neden olacağına, dinç olan kişinin sağlıklı olmasının muhtemel olacağına, zekice hareketler sergilemesi rüyayı gören kişinin hem zeki hem de çevik olmasına vesile olacağına, Dünya hayatı için çalışacak olan kişinin, ahiret hayatını da hiç unutmuyor olması, ahlaklı ve bilinçli bir kişinin var olmasına neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında bebek sahibi olduğunu görmek kişilerin kendisini yetiştirmiş olması, manevi olarak huzurlu olmasına neden olacağına, kendisini çok iyi yetiştirerek mantıklı kararlar alacağına, genel olarak aldığı kararların arkasında olacağına, kararlı yapısı rüyayı gören kişinin mutlu olmasına neden olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyayı gören kişilerin dünya hayatını çözerek, dünyanın istediği gibi yaşayacağına, fiziki olarak çok çalışması maddi güç elde etmesine, zekice hamlelerde bulunarak zihnini ortaya koyması bazı ortamlar içerisinde sözünün geçmesine, belirli bir konuma gelerek güç elde etmesine vesile olacaktır. 

Kişinin dünya hayatı içerisinde yerini sağlamlaması ve güçlü olması dünya için çalışmasına, imanlı, kudretli ve saygılı olması manevi hayatına yönelik akıllı yatırımlar yaptığının göstergesi olup, hayırlısı ile hem maddi hem de manevi durumları dengeleyeceğine, hem dünya hayatını hem de ahiret hayatını garantileyerek salih kullar içerisinde yer alacağı şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada Bebek Bulmanın Psikolojik Tabiri

Çocukları seven kişilerin, çocuk sahibi olamama ya da çocuk sahibi olmak isteyip olamayacağı korkusunun ağır basması sonucu göreceği rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyasında bebek bulduğunu gören kişilerin psikolojik olarak korkuları mevcuttur. Psikolojik olarak korku içerisinde olan kişilerin, bebekleri çok sevdiğine, bebekleri çok seven kişilerin dünya hayatı içerisinde bebek elde etmek gibi bir gayesi olduğuna; rüyayı gören kişilerin yaşlarına, hayatlarına ve salih dualarına karşı tereddüt etmemesi gerektiğine fakat içerisinde oluşan şüpheyi atlatmak için gerekli olan kudreti ifade eden bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Rüyada bebek bulduğunu görmek kişilerin gerçek hayatında bebek sahibi olmak ile ilgili sorunlar yaşaması ve çocuk sahibi olma arzusu çok yüksek olan kişilerin bilinçaltlarından dolayı bu rüyayı görmelerine neden olduğuna ya da olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin depresif bir ruh halinin var olduğuna ya da olacağına, depresif ruh hali olması rüyayı gören kişilerin alıngan olmalarına, sinirli olmalarına neden olduğu gibi rüyayı görmelerine de imkân vermektedir. Rüyayı gören kişilerin depresif olması kendisine güvenmemesine neden olmakta olup, içerisinde olduğu kötü durumdan sıyrılarak sorunsuz bir yaşam sürme gayesinin oluştuğuna ve oluşacağı şeklinde ifade edilen bir rüyadır. 

Bebek Bulmak

“Rüyada Bebek Bulmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda bir evin üstüne çıkıp tombul bir bebek buluyorum ve aşağı inmek için bebeği aşağıdaki duran arkadaşıma uzatıyorum arkadaşımda ellerini bebeğe uzatıp alıyor.

  2. İşyerim tam nehirin kenarında.

    Rüyamda. İşyerimin önümdeki teknede oturuyorum ki nehirin üzerinde siyah elbiseli tombul bir kız bebek geliyor. Nehire terk edilmiş. Hemen onu alıyorum üzeri ıslak olduğunda üzerindekileri çıkarıp kuru havluya sarıyorum. Diyorum ki Allah bunu bana gönderdi. Bunu ben bakacağım artık ve ona yeni elbiseler almaya gidiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir