Rüyada Su Yılanı Görmek

Ayrıca bkz: Yılan Yemek, Ölü Yılan, Yılandan Kaçmak

Rüyada su yılanı görmek, yakın bir akrabayla ya da bir arkadaşla ortak iş kurulacağına delalet eder. Prestij açısından daha kazançlı ve daha saygın bir işe girileceği, valiz gerektirecek bir yolculuğa çıkılacağı, hem yazlık hem kışlık haneye sahip olunacağı, bereketli bir iş hayatı geçirileceği, sağlık sorunlarının, kırgınlıkların ve yalnızlıkların geride kalacağı ve hayırsız bir kişi ile araya mesafe konulacağı şeklinde yorulur.

Rüyada su yılanı görmek ne anlama gelir, yapılan fedakârlıkların yakın zamanda karşılığını vereceğine, yeni bir yolda yeni umutlarla ve yeni insanlarla yolculuk edileceğine, yaşanan moral bozukluklarının geride kalması için tatile çıkılacağına ve bu sayede iş yorgunluğunun atılacağına rivayet edilir.

Rüyada su yılanı görmek nedir; hoşgörülü, tatlı dilli ve güler yüzlü kimselerle arkadaşlık kurmaya, iş hayatında fark yaratmaya, deneyimli iş adamlarının ilgisini çekmeye, yeni bir yuva kurmaya, akrabalık ilişkilerini canlandırmaya, rehavetten kurtulmaya, farklı yollardan giderek yeni insanlarla tanışmaya ve sorunsuz ve rahat geçecek bir işin başına geçmeye delalet eder.

Rüyada su yılanı görmek ne demek; uzlaştırıcı ve birleştirici bir karakter sahibi olunması sayesinde hem iş ortamında hem aile ortamında sorunların çözümü konusunda öncülük edileceğine, ortaya başarılı bir çalışma grafiği konulacağına ve zahmet veren bir işin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada su yılanı görmek tabiri, rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, dünyalık olarak büyük bir servet oluşturacağına ve sıcak ve samimi bir insan olarak sosyal hayatta ön plana çıkılacağına yorulur.

Rüyada su yılanı görmek İslami rüya tabirleri, karanlıkların aydınlatacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine ve mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Ayrıca rüyada yılan görmek  rüya tabirine bakınız.

Su Yılanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir